2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Saglicakla kucağına alırsın inşallah canım suniyi hafif hafif veriyolar . Sonrasında seni halsiz uyku yapcak bir serum daha takıyorlar o zaman daha çabuk ilerliyo herşey
Amin inşallah canım , açıklığım birazcık daha ilerledi ama doktorum seni yormak istemiyorum birkaç saat daha verip sonra keseriz, sabah yeniden başlarız diyor. Rahmi dinlendirmek içinmiş. Nst de sancılarım düzenli ve 100 görünüyor hep yani sancım var bakalım açılmam da güzel ilerlerse inşallah her şey güzel olur

Canım birde sıcak sıcak sürekli duş al orda inanılmaz etkisi var . Başlamışken bitirseymis keşke mesai saati doluyoya beklemek istemiyo

Cok sagol cnm kimse bilmio neden var bekliyoruz 35ten 13e dusmus bugun enfeksiyon yarina kadar beklenecek kac gun daha tedavi alacak diye
Canım benim bebeğim de enfeksiyonlu doğdu ben son aylarda idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim sanirim ondan kaptı ya da doğum esnasında kapmis olabilir cunku 8 cm acilmam vardi ama dogum ilerlemedi o surede enfeksiyon kapmis olabilir. 8 gün küvezde kaldı. Bizim de 17 idi enfeksiyon oranı 13 oldu sonra ertesi gun 5 oldu. Anne sutu goturebilirsen gotur bebegine en iyi şifa kaynagi. Biz goturdukten sonra hizlica iyilesti bebeğim şimdi evde cok sukur salı günü 4 haftalık olacak :) sana moral olsun diye yaziyorum. Ayri kalmak cok zor ama endise etme her 3 bebekten 1inde olabiliyormus ayrıcq bebeklerde sıcak ortamda iyi bakiliyor inşallah dert etme simdi toparlanmana bak ki iyi karşıla enerjiye ihtiyacın olacak

Kilo alımı iyi gidiyor demekki doyuyor süt geliyor diye düşünüyorum emzirmediğimde süt akıyor iyi besleniyorsam ama yinede sağdığımda az miktar görmekten moralim bozuluyor artık.. aynen öyle çocuk beslensin yeterki .. gerçekten beslenme önemli bende canım istemeye istemeye sürekli faydalı bir şeyler atmaya çalışıyorum ağzıma yemediğimde hemen fark ediyor süt

Reflu yatagini ben de kullaniyorum hatta gece gunduz onda yatiyor ama bu ara dusunuyorum acaba surekli onda yatması sağlikli mi bazen de düz yatması gerekir diye dün gece düz yatti yatakta. Siz nasil yapiyorsunuz

Cok sagol iyi ki yazdin bana benim durumumu yasayan birini görmek inan cok iyi geldi peki senin crp kacti benim dogdugunda ilk 9du sonra 2. Gun 35.5e yukseldi antibiyotige basladilar beklemisler duser diye dusmeyince baslamislar simdi bizim bebekler koronami olmus oluyo corona negatif cikmis ama icim icimi yiyo hani buyuklerde 4 5 gunde pozitif cikiyomus ya acaba ondadami oyle negatifti ilk gun simdi pozitif olmus olabilirmi diye seninkinin kilosu kacti bi de benimki hic gozunu acamiyo ememiyo hareketleri cok yavaş seninkinre durum nasildi ve bugun 4. Gun dedilerki ya 7 ya 10 gunu tamamlayip verecez crp 35.5 ten 13e bugunde 10a dusmuş beynine hasar vermismidir diye sordum bu kdr hizli duşen enfeksiyon zarar vermez dedi doktor eger dusmeseydi evet zarar verirdi dedi ama yinede icim icimi yiyo senin nasildi gidişat son olarak malesef haftada 1 gorus hakkim var dun gordum zaten dokunamadim edemedim aglamaktan bakamadim bile ciktim geldim gorunce daha zor Allah orda yatan hepsine şifa versin benimkinede cok soru sordum ama cevaplarmisin hepsini lutfen bi de şu anki durumu nasil ne kadarlik oldu bebegin

Az önce atletle emzirdim, tenimin sıcaklığını alınca güzelce emdi. Bazen çok güzel emiyor, bazen böyle yapıyor. Bende şaşırdım, allak bullak etti beni el kadar bebek

Cok sagol cnm sende cok iyi oldu moral oldu benimkinin 35.5ti enfeksiyon cok yuksek geldi bana ondan cok korkuyorum sütüm az ama cay kasigida olsa yolluyorum yollarken bile korkuyorum acaba temizmo gogsum tam temizmi korana atlattim sütte sorun olurmu yani paranoyak oldum iyice benimki 10 gun kalir heralde 35.5ti cuma gunu 48 saat sonra pazar gunu 13e dustu bugun pazartesi 10a duşmus nadi gidiyo sence haftada birde gorusumuz var bebegin nasil bu arada durumu benimki gozleribi acamiyodu en son sendede varmiydi boyle sorun bi de yavas hareket ediyodu ayni sorunlar varmiydi ve simdi nasil bebegin bi de sonrasinda bakimi icin neler yaptin bi daha kapmasin enfeksiyon diye bebegim aglamiyo bile surekli uyku halinde

Az önce atletle emzirdim, tenimin sıcaklığını alınca güzelce emdi. Bazen çok güzel emiyor, bazen böyle yapıyor. Bende şaşırdım, allak bullak etti beni el kadar bebek

Hatta tamamen çıkart hiç emmezse :) geçen üstümü değiştirirken bir anda çığlığı bastı evde de yalnızdım kucağıma bi aldım kendiliğinden bulverdi nasıl güzel sakinleşti yavrukuşum çok güzel değil mi büyüme öykülerini an be an görebilmek

Perdeleri kapatır çıplakta gezerim ben,yeter ki güzelce emsin ya kızım niye emmiyorsun diyorum, gülüyor bir anda, sonra ciddileşip geri emmeye devam ediyor kilo aldıkça bacaklarında boğumlar olmaya başladı mesela, inanılmaz hoşuma gidiyor

Evet ya çok acıyo napıcağımı şaşırdım artık, silikon göğüs ucu kullanıyorum onu da takmaktan kahverengi kısmın kenarları isilik gibi oldu çok kaşınıyo
Canım benimkide çok kötüydü çığlık atıyordum. Sağlık ocağı bana sabah akşam masacassol krem kullnmamo söyledi 3 günde şükür geçti bitti . Sende sabah hemen al kullan

Canım benimkide çok kötüydü çığlık atıyordum. Sağlık ocağı bana sabah akşam masacassol krem kullnmamo söyledi 3 günde şükür geçti bitti . Sende sabah hemen al kullan
Canım var bende de o kremden her emzirmeden sonra sürüyodum ama yanlış yapmışım demek ki, bide şey sürekli emzirmeden önce sildiğim için çok uğraştırıyo diye bırakmıştım bi iki gündür sürekli göğüs kalkanı takılı hava da almıyo ondan mı iyileşmiyo acaba

Sabah akşam sürüyordum. Emzireceğim anda direk lavoboda sıcak suyla yıkıyordum rahat oluyordu düzenli kullan . Inan bana mucize gibi geldi hatta hemen buraya yazdım faydası çok oldu diye

Canım birde sıcak sıcak sürekli duş al orda inanılmaz etkisi var . Başlamışken bitirseymis keşke mesai saati doluyoya beklemek istemiyo
Normalde de 10 saatten fazla vermediğini söyledi rahim sonrasında zor toparlaniyor dedi yani mesai saatiyle alakası olduğunu sanmıyorum nöbetçi doktor falan filan var canım, ben de biraz yoruldum sürekli yürümekten falan . Yeteri kadar açılma olmadı zaten , bakalım yarın ne olacak. Suni sanciyi kestiler , kendi sancım ara ara devam ediyor, inşallah sabaha biraz daha acilmam olur . Dua edin kızlar ne olur

Bende bugun madecassol aldım canım emzirmeden önce neyle yıkıyorsun göğsünü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…