Allah yardımcın olsun inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzSuni sancı alıyorum daha canımsancılarım düzene girdi ama henüz açıklık 1-2 cm. Bekliycez dedi doktor canım sürekli yürüyorum, egzersiz yapıyorum
Amin inşallah canım , açıklığım birazcık daha ilerledi ama doktorum seni yormak istemiyorum birkaç saat daha verip sonra keseriz, sabah yeniden başlarız diyor. Rahmi dinlendirmek içinmiş. Nst de sancılarım düzenli ve 100 görünüyor hep yani sancım var bakalım açılmam da güzel ilerlerse inşallah her şey güzel olurSaglicakla kucağına alırsın inşallah canımsuniyi hafif hafif veriyolar . Sonrasında seni halsiz uyku yapcak bir serum daha takıyorlar o zaman daha çabuk ilerliyo herşey
Çok sağol canım , inşallahAllah yardımcın olsun inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz
Canım birde sıcak sıcak sürekli duş al orda inanılmaz etkisi var . Başlamışken bitirseymis keşke mesai saati doluyoya beklemek istemiyoAmin inşallah canım , açıklığım birazcık daha ilerledi ama doktorum seni yormak istemiyorum birkaç saat daha verip sonra keseriz, sabah yeniden başlarız diyor. Rahmi dinlendirmek içinmiş. Nst de sancılarım düzenli ve 100 görünüyor hep yani sancım var bakalım açılmam da güzel ilerlerse inşallah her şey güzel olur
Canım benim bebeğim de enfeksiyonlu doğdu ben son aylarda idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim sanirim ondan kaptı ya da doğum esnasında kapmis olabilir cunku 8 cm acilmam vardi ama dogum ilerlemedi o surede enfeksiyon kapmis olabilir. 8 gün küvezde kaldı. Bizim de 17 idi enfeksiyon oranı 13 oldu sonra ertesi gun 5 oldu. Anne sutu goturebilirsen gotur bebegine en iyi şifa kaynagi. Biz goturdukten sonra hizlica iyilesti bebeğim şimdi evde cok sukur salı günü 4 haftalık olacak :) sana moral olsun diye yaziyorum. Ayri kalmak cok zor ama endise etme her 3 bebekten 1inde olabiliyormus ayrıcq bebeklerde sıcak ortamda iyi bakiliyor inşallah dert etme simdi toparlanmana bak ki iyi karşıla enerjiye ihtiyacın olacakCok sagol cnm kimse bilmio neden var bekliyoruz 35ten 13e dusmus bugun enfeksiyon yarina kadar beklenecek kac gun daha tedavi alacak diye
Göğsün yaramı canım seninKızlar ayva çekirdeği jelini sürdükten sonra emzirirken silmek gerekiyo mu?
Kilo alımı iyi gidiyor demekki doyuyor süt geliyor diye düşünüyorum emzirmediğimde süt akıyor iyi besleniyorsam ama yinede sağdığımda az miktar görmekten moralim bozuluyor artık.. aynen öyle çocuk beslensin yeterki .. gerçekten beslenme önemli bende canım istemeye istemeye sürekli faydalı bir şeyler atmaya çalışıyorum ağzıma yemediğimde hemen fark ediyor sütBenim ilk oğlumda öyleydi ısrarla anne sütü dedim ve öyle yaptım ne yaptıysamda ayda 600 grdan faazla almadık şimdi kızımda mama veriyorum aştım anne sütü takıntımı sonuçta mahrum etmiyorum anne sütünden. Günde 5-6 ölçek veriyorum bazen 2-3 buna kendi karar veriyor büyüme atak zamanlarında fazla içebiliyor veriyorum oda mutlu bende beslediğim için mutluyum . Şu bir gerçek beslenmek çok çnemli ister istemez kilo alıyoruz iyi yemen gerek ben çok yediğimde akıyor ama az yesem sünger gibi artık yemekten de gına geldi yani bazen baklavada olsa saman gibi ağzımda döndürüyorumYutuyorum
Reflu yatagini ben de kullaniyorum hatta gece gunduz onda yatiyor ama bu ara dusunuyorum acaba surekli onda yatması sağlikli mi bazen de düz yatması gerekir diye dün gece düz yatti yatakta. Siz nasil yapiyorsunuzCnm su kadar kilo almali diye dgl de dogun kilosunun yuzde bilmem kaci kadar almali. 15. Gun yuzde 10uydu da 30. Gun kacti unuttum bende. Beyin kalmadi yorgunluktan
Ben ilk gunden beri kullaniyorum cnm babyjemin e bebekten almistim 160tlydi galiba. Cok memnunum cirt cirtli yan yastiklari var bebegin sirtini onlara dayiyorum. Asagi kaymamasi icin kilot gibk bisey de var ama onu hickullanmadim.
Evet ya çok acıyo napıcağımı şaşırdım artık, silikon göğüs ucu kullanıyorum onu da takmaktan kahverengi kısmın kenarları isilik gibi oldu çok kaşınıyoGöğsün yaramı canım senin
Cok sagol iyi ki yazdin bana benim durumumu yasayan birini görmek inan cok iyi geldi peki senin crp kacti benim dogdugunda ilk 9du sonra 2. Gun 35.5e yukseldi antibiyotige basladilar beklemisler duser diye dusmeyince baslamislar simdi bizim bebekler koronami olmus oluyo corona negatif cikmis ama icim icimi yiyo hani buyuklerde 4 5 gunde pozitif cikiyomus ya acaba ondadami oyle negatifti ilk gun simdi pozitif olmus olabilirmi diye seninkinin kilosu kacti bi de benimki hic gozunu acamiyo ememiyo hareketleri cok yavaş seninkinre durum nasildi ve bugun 4. Gun dedilerki ya 7 ya 10 gunu tamamlayip verecez crp 35.5 ten 13e bugunde 10a dusmuş beynine hasar vermismidir diye sordum bu kdr hizli duşen enfeksiyon zarar vermez dedi doktor eger dusmeseydi evet zarar verirdi dedi ama yinede icim icimi yiyo senin nasildi gidişat son olarak malesef haftada 1 gorus hakkim var dun gordum zaten dokunamadim edemedim aglamaktan bakamadim bile ciktim geldim gorunce daha zor Allah orda yatan hepsine şifa versin benimkinede cok soru sordum ama cevaplarmisin hepsini lutfenBende gebeliğimde kovid geçirdim ve bebeğimin crp si yükseldi. Doktorlar hamileliğin özellikle son zamanlarında kovid geçirilmesinin bebekte crp ye sebep olduğunu söyledi bana.
Normal zamanında hastaneden taburcu olmadık br gün fazladan kaldık belki düşer diye, daha da artınca bırakıp eve geldim. 5 gün yoğun bakımda kaldı. Çok ğzüldüm ağladım şimdi dönüp bakınca aslında öyle zor bişey değilmiş ama o an öyle hissetmiyor insan tabi.
Çiçek gibi bakıyorlar yopun bakımda korkma. 5 veya 7 günlük antibiyotikler var. İlk ilaçtan sonra karar veriyorlar hangisiyle devam ediceklerine. Sürekli sütümü sağdım ve görüş iki günde birdi. İnşallah sen hergün görebiliyosundur.
Az önce atletle emzirdim, tenimin sıcaklığını alınca güzelce emdi. Bazen çok güzel emiyor, bazen böyle yapıyor. Bende şaşırdım, allak bullak etti beni el kadar bebekAlerji dediğimiz şey her an herşeye olabilir. O yüzden yediğim şeyleri aklımda tutmaya çalışıyorum. Bizim alerjik yatkınlığımız var o sebeple biraz çekinerek hareket ediyorum.
Bu arada o ağlama sorunu bir anda güvende hissetmiyordur o yüzden ağlıyordur. Geçen banyoda ağladı annem sen elinden tut ben yıkayım dedi benim parmaklarımı tutunca sustu çılgın kız
Cok sagol cnm sende cok iyi oldu moral oldu benimkinin 35.5ti enfeksiyon cok yuksek geldi bana ondan cok korkuyorum sütüm az ama cay kasigida olsa yolluyorum yollarken bile korkuyorum acaba temizmo gogsum tam temizmi korana atlattim sütte sorun olurmu yani paranoyak oldum iyice benimki 10 gun kalir heraldeCanım benim bebeğim de enfeksiyonlu doğdu ben son aylarda idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim sanirim ondan kaptı ya da doğum esnasında kapmis olabilir cunku 8 cm acilmam vardi ama dogum ilerlemedi o surede enfeksiyon kapmis olabilir. 8 gün küvezde kaldı. Bizim de 17 idi enfeksiyon oranı 13 oldu sonra ertesi gun 5 oldu. Anne sutu goturebilirsen gotur bebegine en iyi şifa kaynagi. Biz goturdukten sonra hizlica iyilesti bebeğim şimdi evde cok sukur salı günü 4 haftalık olacak :) sana moral olsun diye yaziyorum. Ayri kalmak cok zor ama endise etme her 3 bebekten 1inde olabiliyormus ayrıcq bebeklerde sıcak ortamda iyi bakiliyor inşallah dert etme simdi toparlanmana bak ki iyi karşıla enerjiye ihtiyacın olacak
Az önce atletle emzirdim, tenimin sıcaklığını alınca güzelce emdi. Bazen çok güzel emiyor, bazen böyle yapıyor. Bende şaşırdım, allak bullak etti beni el kadar bebek
Perdeleri kapatır çıplakta gezerim ben,yeter ki güzelce emsin yaHatta tamamen çıkart hiç emmezse :) geçen üstümü değiştirirken bir anda çığlığı bastı evde de yalnızdım kucağıma bi aldım kendiliğinden bulverdi nasıl güzel sakinleşti yavrukuşumçok güzel değil mi büyüme öykülerini an be an görebilmek
Canım benimkide çok kötüydü çığlık atıyordum. Sağlık ocağı bana sabah akşam masacassol krem kullnmamo söyledi 3 günde şükür geçti bitti . Sende sabah hemen al kullanEvet ya çok acıyo napıcağımı şaşırdım artık, silikon göğüs ucu kullanıyorum onu da takmaktan kahverengi kısmın kenarları isilik gibi oldu çok kaşınıyo
Canım var bende de o kremden her emzirmeden sonra sürüyodum ama yanlış yapmışım demek ki, bide şey sürekli emzirmeden önce sildiğim için çok uğraştırıyo diye bırakmıştım bi iki gündür sürekli göğüs kalkanı takılı hava da almıyo ondan mı iyileşmiyo acabaCanım benimkide çok kötüydü çığlık atıyordum. Sağlık ocağı bana sabah akşam masacassol krem kullnmamo söyledi 3 günde şükür geçti bitti . Sende sabah hemen al kullan
Sabah akşam sürüyordum. Emzireceğim anda direk lavoboda sıcak suyla yıkıyordum rahat oluyordu düzenli kullan . Inan bana mucize gibi geldi hatta hemen buraya yazdım faydası çok oldu diyeCanım var bende de o kremden her emzirmeden sonra sürüyodum ama yanlış yapmışım demek ki, bide şey sürekli emzirmeden önce sildiğim için çok uğraştırıyo diye bırakmıştım bi iki gündür sürekli göğüs kalkanı takılı hava da almıyo ondan mı iyileşmiyo acaba
Normalde de 10 saatten fazla vermediğini söyledi rahim sonrasında zor toparlaniyor dedi yani mesai saatiyle alakası olduğunu sanmıyorum nöbetçi doktor falan filan var canım, ben de biraz yoruldum sürekli yürümekten falan . Yeteri kadar açılma olmadı zaten , bakalım yarın ne olacak. Suni sanciyi kestiler , kendi sancım ara ara devam ediyor, inşallah sabaha biraz daha acilmam olur . Dua edin kızlar ne olurCanım birde sıcak sıcak sürekli duş al orda inanılmaz etkisi var . Başlamışken bitirseymis keşke mesai saati doluyoya beklemek istemiyo
Bende bugun madecassol aldım canım emzirmeden önce neyle yıkıyorsun göğsünü?Canım benimkide çok kötüydü çığlık atıyordum. Sağlık ocağı bana sabah akşam masacassol krem kullnmamo söyledi 3 günde şükür geçti bitti . Sende sabah hemen al kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?