- 27 Şubat 2021
- 204
- 149
- 33
- 25
Ayy inşllh cnmValla canım sen bilirsin de bende ayrı ayrı ik doktora gösterdim durumu anlattım biri uzman biride prof doktor ikiside ilaç veremeyiz dedi . Inşallah çabucak iglesirlerde bizde onlarda rahatlar
Seni çok iyi anlıyorum inan . TAM bir işkenceTamam canım hem de ne acı ya sanki testere var çocuğun ağzında
Benim kız kardeşim bebeği bir yaşında hala bakliyat süt meyve suyu tüketmiyor. Ben ilk oğlumda herşey yiyordum ama bunda maşallah en ufak birşey gaz yapıyor akşam ne yemek yapcağımi bilemiyorum artıkBile bile lades demişsin canım mercimek en çok gaz yapan şey, ne zamana kadar diyet yapacaz o da var yavaş yavaş alışmaları lazım.
Ne yaptın acaba mesajları yakalıyorumNormalde de 10 saatten fazla vermediğini söyledi rahim sonrasında zor toparlaniyor dedi yani mesai saatiyle alakası olduğunu sanmıyorum nöbetçi doktor falan filan var canım, ben de biraz yoruldum sürekli yürümekten falan . Yeteri kadar açılma olmadı zaten , bakalım yarın ne olacak. Suni sanciyi kestiler , kendi sancım ara ara devam ediyor, inşallah sabaha biraz daha acilmam olur . Dua edin kızlar ne olur
Açıklamam artmıyor canım ya hala 3 cmNe yaptın acaba mesajları yakalıyorum
Canım benimkide hep öyle yapiyo 10 günden beri çok fazla gaz biriktiginden olabilirKızlar bebişimi 3 keredir emzirirken baya gürültülü bi şekilde kakasını yapıyo ve aşırı cıvık şekilde rengi sarı yeşil falan değil de baya gurul gurul karnı ishal olmuş gibi gürültü çıkıyo kakasını yaparken ve bi iki defa da kustu üşüttü mü ki acaba
Açıklamam artmıyor canım ya hala 3 cm
Herhangi bir riskim yok canım, bebegin kafası büyüyor git gide normal doğum olmayacak diye suni sancı deneyelim dedi. Sancılarım var ve baya da düzenli ama açılma sağlamıyor nedenseDua ediyorum sana scanoö ya aklımdasın. E suyun falan azalmış mı yada herhangi bir risk var mı tansiyon vs... 42ye kadar yolu var eğer riskin yoksa. Riskin varsa da sezaryeni neden tercih etmiyor doktor biraz yorucu bir süreç oluyor sanki.
Herhangi bir riskim yok canım, bebegin kafası büyüyor git gide normal doğum olmayacak diye suni sancı deneyelim dedi. Sancılarım var ve baya da düzenli ama açılma sağlamıyor nedensezaten bugün de olmazsa muhtemelen akşama doğru alır sezaryene , daha fazla zorlayamam dedi
Canım olur merak etme benim kaç saat boyunca ilerlemedi. En son doktot geldi mudahale etti alttan elleri suyumu patlattı strese kapılma bol bol sıcak duşa girAçıklamam artmıyor canım ya hala 3 cm
Yaşı | SAT | KAÇINCI ÇOCUK | CİNSİYET | TAHMİNİ D-T |
---|
Zinco kullanıyoruz. Bez utuleyip isitip koydum karnina kundak utuledim .isindi zar zor uyudu biraz ..gunduz desen hic uyumuyor gece de kesik kesikZeytinyagi ile gobek cevresinden 1 parmak etrafina masaj yap canim.
Gaz damlasi kullaniyormusun
Birde karnini sicak tutmaya calis kendine yasla senin sicakliginida alsin
Sadece anne sutu icen bebeklerinki sari oluyomus cnm. Yapabilmesi guzel iste ben de yapsin diye ugrasiyorum. Normali bu bence bizimki de oyle ama yapamadigi icin kivranarak geciyo surecKızlar bebişimi 3 keredir emzirirken baya gürültülü bi şekilde kakasını yapıyo ve aşırı cıvık şekilde rengi sarı yeşil falan değil de baya gurul gurul karnı ishal olmuş gibi gürültü çıkıyo kakasını yaparken ve bi iki defa da kustu üşüttü mü ki acaba
Ebeye onu sordum da suyu patlatmasi için önce bebeğin kafasının biraz yerleşmesi lazım dedi canım, şu anki haliyle yapmaz doktor dedi. Sıcak suya da giriyorum amaCanım olur merak etme benim kaç saat boyunca ilerlemedi. En son doktot geldi mudahale etti alttan elleri suyumu patlattı strese kapılma bol bol sıcak duşa gir
Haklısın canım dinleniyorum da aslında yani biraz saldım gitti bugün. İnsan bir yerden sonra yoruluyor zatenAllah gönlüne göre, kolayca kucağına almayı nasip etsin. Kendini kasma açılma evet hareket etkili ama bence biraz bi dinlen vücudun sakinlesin hormonların kendine geldikçe açılma olabilir belki.
Canım seninki de ne inatçı çıktı yaaa, resmen direniyorEbeye onu sordum da suyu patlatmasi için önce bebeğin kafasının biraz yerleşmesi lazım dedi canım, şu anki haliyle yapmaz doktor dedi. Sıcak suya da giriyorum amabilmiyorum geleceği yok galiba kendiliğinden
Canım geçmiş olsun göğüsleri açık bırakmak gerekiyor ayva jeli ve krem sürdükten sonra kapatırsan düzelmiyor birde göğüs ucu koruyucu alarak onunla emzirebilirsin ben makinayla saçarak verdim iki gün o süreçte açık bıraktım uçları düzeldiHanımlar psikolojim çok bozuk göğüslerim çok yara, yarıklar içinde, emzirirken çığlık atarak ağlayarak emziriyorum, emzirme vakti yaklaşınca ağlamaya başlıyorum. Dişlerimi sıkmaktan damarlarim patlayacak sanki. Göğüslerim yanıyor. Kahverengi yer kırmızı olmuş. Ucu kesik kesik , kesikler derinleşiyor, emzirmeyi bırakmayı bile düşünüyorum. Garmastan, lansinoh, kantaron yağı, ayva çekirdeği jeli herşeyi denedim. Geçmiyor geçmiyor, napicam ben
Bende kaka yapsın, gaz çıkarsın diye hamur gibi yoğurdum çocuğu resmen masaj yapan diyeKızlar bebişimi 3 keredir emzirirken baya gürültülü bi şekilde kakasını yapıyo ve aşırı cıvık şekilde rengi sarı yeşil falan değil de baya gurul gurul karnı ishal olmuş gibi gürültü çıkıyo kakasını yaparken ve bi iki defa da kustu üşüttü mü ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?