2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bile bile lades demişsin canım mercimek en çok gaz yapan şey, ne zamana kadar diyet yapacaz o da var yavaş yavaş alışmaları lazım.
Benim kız kardeşim bebeği bir yaşında hala bakliyat süt meyve suyu tüketmiyor. Ben ilk oğlumda herşey yiyordum ama bunda maşallah en ufak birşey gaz yapıyor akşam ne yemek yapcağımi bilemiyorum artık

Kızlar bebişimi 3 keredir emzirirken baya gürültülü bi şekilde kakasını yapıyo ve aşırı cıvık şekilde rengi sarı yeşil falan değil de baya gurul gurul karnı ishal olmuş gibi gürültü çıkıyo kakasını yaparken ve bi iki defa da kustu üşüttü mü ki acaba

Ne yaptın acaba mesajları yakalıyorum

Reactions: The
Canım benimkide hep öyle yapiyo 10 günden beri çok fazla gaz biriktiginden olabilir

Açıklamam artmıyor canım ya hala 3 cm

Dua ediyorum sana scanoö ya aklımdasın. E suyun falan azalmış mı yada herhangi bir risk var mı tansiyon vs... 42ye kadar yolu var eğer riskin yoksa. Riskin varsa da sezaryeni neden tercih etmiyor doktor biraz yorucu bir süreç oluyor sanki.

Herhangi bir riskim yok canım, bebegin kafası büyüyor git gide normal doğum olmayacak diye suni sancı deneyelim dedi. Sancılarım var ve baya da düzenli ama açılma sağlamıyor nedense zaten bugün de olmazsa muhtemelen akşama doğru alır sezaryene , daha fazla zorlayamam dedi

Allah gönlüne göre, kolayca kucağına almayı nasip etsin. Kendini kasma açılma evet hareket etkili ama bence biraz bi dinlen vücudun sakinlesin hormonların kendine geldikçe açılma olabilir belki.

Zeytinyagi ile gobek cevresinden 1 parmak etrafina masaj yap canim.
Gaz damlasi kullaniyormusun
Birde karnini sicak tutmaya calis kendine yasla senin sicakliginida alsin
Zinco kullanıyoruz. Bez utuleyip isitip koydum karnina kundak utuledim .isindi zar zor uyudu biraz ..gunduz desen hic uyumuyor gece de kesik kesik

Sadece anne sutu icen bebeklerinki sari oluyomus cnm. Yapabilmesi guzel iste ben de yapsin diye ugrasiyorum. Normali bu bence bizimki de oyle ama yapamadigi icin kivranarak geciyo surec

Canım olur merak etme benim kaç saat boyunca ilerlemedi. En son doktot geldi mudahale etti alttan elleri suyumu patlattı strese kapılma bol bol sıcak duşa gir
Ebeye onu sordum da suyu patlatmasi için önce bebeğin kafasının biraz yerleşmesi lazım dedi canım, şu anki haliyle yapmaz doktor dedi. Sıcak suya da giriyorum ama bilmiyorum geleceği yok galiba kendiliğinden

Allah gönlüne göre, kolayca kucağına almayı nasip etsin. Kendini kasma açılma evet hareket etkili ama bence biraz bi dinlen vücudun sakinlesin hormonların kendine geldikçe açılma olabilir belki.
Haklısın canım dinleniyorum da aslında yani biraz saldım gitti bugün. İnsan bir yerden sonra yoruluyor zaten

Hiç stres yapma canım ilk doğumum normal doğumdu ikinci sezeryan oldu doğum şekli hic önemli değil önemli olan bebeğinin sağlıcakla gelmesi doktor neyi sağlıklı buluyorsa o olmali

Ebeye onu sordum da suyu patlatmasi için önce bebeğin kafasının biraz yerleşmesi lazım dedi canım, şu anki haliyle yapmaz doktor dedi. Sıcak suya da giriyorum ama bilmiyorum geleceği yok galiba kendiliğinden
Canım seninki de ne inatçı çıktı yaaa, resmen direniyor Sağlıkla gelsin de artık nasıl gelirse gelsin, inşallah bugün kavuşursunuz birbirinize

Canım geçmiş olsun göğüsleri açık bırakmak gerekiyor ayva jeli ve krem sürdükten sonra kapatırsan düzelmiyor birde göğüs ucu koruyucu alarak onunla emzirebilirsin ben makinayla saçarak verdim iki gün o süreçte açık bıraktım uçları düzeldi

Bende kaka yapsın, gaz çıkarsın diye hamur gibi yoğurdum çocuğu resmen masaj yapan diye

Bazen benimki de öyle yapıyor canım. Endişe edecek birşey yok bence. Yenidoğanlarda Kaka pek katı olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…