2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben koymuyorum şuan bol bol vermeye calisiyorum hasta diye doktor öyle dedi .
Ben emzirmeden sonra kalanı sağıyorum içerse onu da veriyorum ama bazen içmiyor onları koyuyorum Bizimki tembel memeyi tam boşaltmıyor akış yavaşlayınca sinirleniyor emmiyor

Bende lansinoh var memnunum emdikten sonra sağmaya başladığından beri aslında sütüm olduğunu ama bizim sıpanın sıkılıp emmediğini fark ettim. Uygulama da yok gece emzirmelerinde genelde sıkıldığım İçin o emerken kalkıyorum hepsini okuyorum alıntılıyorum sonra cevap veriyorum

Bende bugun madecassol aldım canım emzirmeden önce neyle yıkıyorsun göğsünü?
Lavaboda sıcak suyla canım. Artık kullanmaiyorum 3 gün düzenli kullanınca geçti benim yara insAllah seninkide iglesir gerçekten çok acı verici hiç emziresim gelmiyordu

Bildiğim kadarıyla taburcu kilosuna göre hesaplamak gerekiyor. Haftada 250 gram civarı ilk ay toplamda yaklaşık 1 kilo alması bekleniyor.
bu benı biraz üzdü daha 3 kıloya anca geldık taburcu kılosuna gore sadece 200 gram almıs o zaman kuzum
Bende canım sırtına öyle vuruyorum . Benimkide çok öksürüyo resmen boguluyo bakalım şimdi götürcez insAllah biisy yaparlarsa yavrum iglesir
Dr ne dedi canım bnde götürdüm takip et dedi gönderdi tamam bnde ilac sever bı ınsan değilim ama ciğerine inerse müdahale ederiz dedi ciğere inmesi fikri beni korkuttu
Hemen yün yastık actm içerisine pazen örtüden parca kesip göğüs cevresıne sardm inşaAllah fayda eder cok korkuyorm
Ay valla 10-20 gram fazlalık bıle öyle mutlu edıyo ki zıbını cıkarmasn dıye bakıyorum
Ben dogdugundan beri kullanıyrm canım ama burun akıntısı ve oksuruk sanmıyrm reflüden olsn ki keske öyle olsabenım kuzu zaten sürekli kusuyo
Suni sancı alıyorum daha canım sancılarım düzene girdi ama henüz açıklık 1-2 cm. Bekliycez dedi doktor canım sürekli yürüyorum, egzersiz yapıyorum
Hadi inşaAllah saglıcakla canımm
Ya o zman alim ben hemen yarın inşallah bizede çok faydası olur
Normalde de 10 saatten fazla vermediğini söyledi rahim sonrasında zor toparlaniyor dedi yani mesai saatiyle alakası olduğunu sanmıyorum nöbetçi doktor falan filan var canım, ben de biraz yoruldum sürekli yürümekten falan . Yeteri kadar açılma olmadı zaten , bakalım yarın ne olacak. Suni sanciyi kestiler , kendi sancım ara ara devam ediyor, inşallah sabaha biraz daha acilmam olur . Dua edin kızlar ne olur
Rabbım kolaylastrsn bı avazda saglıcakla son bulsn inşaAllah

Reactions: The
B küçük oldukları için ilaç vermiyoruz 6 aya kadar ciğere inmemesi için sürekli fizyolojik sık aspiratörler çek dedi . Valla bende yavrumu böyle görünce çok üzülüyorum bende sıcak havlu koyuyorum sırtına beline

Kizlar bebegim uyumuyor .gaz sancisi var hem de cok ..cikarttim ama yok yine ağlıyor. Mamaya basladik böyle oldu sanırım. Bebege bakamdim bir turlu dogru düzgün

Allah yardimcin olsun. Ii haberlerini bekliyoruz cnm
Reflu yatagini ben de kullaniyorum hatta gece gunduz onda yatiyor ama bu ara dusunuyorum acaba surekli onda yatması sağlikli mi bazen de düz yatması gerekir diye dün gece düz yatti yatakta. Siz nasil yapiyorsunuz
Ben hep reflu yataginda yatiriyorum. Aksine daha saglikli cnm. Sadece bazi geceler memeden ayrilmadigi zamanlarda yanima yataga aliyorum anne kokusuyla uyusun diye. Onun disinda hep reflu yataginda yatiyo. Reflu yatagini besiginin icine yerlestirdim cok rahat oldu

Yokk canım ciğere inmemiş 6 ay olana kadar ilaç bir şey vermiyoruz dedi . Sürekli izotonik suyla temizleyin dedi seninki nasıl oldu
Aynen bnmkide inememiş şükür banada ilaç vermiyodu 3.gelişimiz geçmiyor dedim buhar verdi ama sadece 5gün kullan dedi eşim eczaneden almış aczacı bilgi vermemiş ne kadr kullanılmalı diye 2çeşit bu arada buhar bnde bebeğim çok şıkışmayana kadar vermeyi düşünmüyorum

Havamı verdi kullan diye yani ciğerler temiz diye vermedi bize

Kızlar kış için dışarda evde üşümesin diye ayı tulumu almak istiyorum bebeğime sizler aldinizmi

Öksürünce balgamlı öksürüyor atsın diye verdi ama kullanmicam galiba çünkü gönül rahatlığıyla vermedi doktor o yüzden bnde endişeleniyorum
Valla canım sen bilirsin de bende ayrı ayrı ik doktora gösterdim durumu anlattım biri uzman biride prof doktor ikiside ilaç veremeyiz dedi . Inşallah çabucak iglesirlerde bizde onlarda rahatlar

Ayy ne güzel ya benimki küçücük doğdu ya poposu, bacakları daha yeni etlendi yavrumun boşum boğum oluşunu da görürüz inşallah en kısa zamanda kesinlikle dene çıplak emzirmeyi, süt artışına sebep olduğunu da söylüyorlar.

Ben hep tentene emziriyorum yabancılar öyle yapıyormuş bende öyle yapıyorum şükür çok faydası oldu

Kizlar bebegim uyumuyor .gaz sancisi var hem de cok ..cikarttim ama yok yine ağlıyor. Mamaya basladik böyle oldu sanırım. Bebege bakamdim bir turlu dogru düzgün
Zeytinyagi ile gobek cevresinden 1 parmak etrafina masaj yap canim.
Gaz damlasi kullaniyormusun
Birde karnini sicak tutmaya calis kendine yasla senin sicakliginida alsin

Canım yediklerimizde gaz yapiyo . Mesela ben dün yeşil mercimek içtim felaket gaz yaptı bebekte acıdan kıvrandı ama mamada gaz yapmiyo değil. Yavaş yavaş sende mamayı kesersin insAllah artık

Lavaboda sıcak suyla canım. Artık kullanmaiyorum 3 gün düzenli kullanınca geçti benim yara insAllah seninkide iglesir gerçekten çok acı verici hiç emziresim gelmiyordu
Tamam canım hem de ne acı ya sanki testere var çocuğun ağzında

Canım yediklerimizde gaz yapiyo . Mesela ben dün yeşil mercimek içtim felaket gaz yaptı bebekte acıdan kıvrandı ama mamada gaz yapmiyo değil. Yavaş yavaş sende mamayı kesersin insAllah artık
Bile bile lades demişsin canım mercimek en çok gaz yapan şey, ne zamana kadar diyet yapacaz o da var yavaş yavaş alışmaları lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…