- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Benim ki de öyle canım dün de saat 11 den 4 e kadar ağlamış öyle dörten sonra uyudu iki üç gün olmuş huyu değişti ya gündüz uyumuyor en fazla bi yarim saat uyutma çabası 2 saat tekrar aynıZinco kullanıyoruz. Bez utuleyip isitip koydum karnina kundak utuledim .isindi zar zor uyudu biraz ..gunduz desen hic uyumuyor gece de kesik kesik
Canım bizimki de gürültülü bir şekilde oldukça cıvık ishal gibi sarı kaka yapıyor, karnı da gurul gurul emzirirken duyuyorum. Doktoruna söyledim cıvık olmasının çok normal olduğunu söyledi. Bizimki her gün kusuyor onun için de gittik doktora kan idrar bakıldı, temiz çıktı doktor reflüdür dedi. Sürekli gaz alma hareketler yapıyoruz emzirirken ve emzirme bitince. Ben kat kar giydirmiyorum çocuğu. Ev zaten sıcak gündüz 26 akşam 24-25 derece. İnce olmayan uzun kollu bir zıbın altına patikli pantolon giydiriyorum, uyurken gündüz 0.3 akşam 0.5 tog owli uyku tulumuna koyuyorum. Kucakta duruyorsa incecik bir penye battaniye örtüyorum. Bence terletmek daha sakıncalı.Kızlar bebişimi 3 keredir emzirirken baya gürültülü bi şekilde kakasını yapıyo ve aşırı cıvık şekilde rengi sarı yeşil falan değil de baya gurul gurul karnı ishal olmuş gibi gürültü çıkıyo kakasını yaparken ve bi iki defa da kustu üşüttü mü ki acaba
Canım bende hamilelikte oluyordu uyurken, uyanınca 15 dk için geçiyordu. Doktor karpal tünel sendromu demişti.Kızlar baş parmagim ve işaret parmagim uyuşmuş geçmiyor sabah 7 den beri uyuşuk neden anlamışım üstüne yatmadım da ama böyle birşey yasayan var mı neyden oluyor acaba
Canım ben astronot tulum almıştım yazın çok indirimdeydi bedeni 9 aylık önümüzdeki aylarda onu giydireceğim ama şu an battaniyeyle kundak yapıyorum. Hava çok soğudu ama artık battaniye de yetmez. Senin yazdığını okuyunca mantklı geldi bana da o ayı tulumları. Nerede gördün ben de bakayım?Kızlar kış için dışarda evde üşümesin diye ayı tulumu almak istiyorum bebeğime sizler aldinizmi
Benim geçmiyor canım ya sabahtan beri aynı iki parmagim tek olmuş geçmiyorCanım bende hamilelikte oluyordu uyurken, uyanınca 15 dk için geçiyordu. Doktor karpal tünel sendromu demişti.
Olabilir ya her şeyi düşünmekten beynim yoruldu artıkCanım benimkide hep öyle yapiyo 10 günden beri çok fazla gaz biriktiginden olabilir
Evet evet doktoru da öyle dedi bugün canım anne olmak her şeyi kafaya takmak demek sanırımBende kaka yapsın, gaz çıkarsın diye hamur gibi yoğurdum çocuğu resmen masaj yapan diye
Bazen benimki de öyle yapıyor canım. Endişe edecek birşey yok bence. Yenidoğanlarda Kaka pek katı olmuyor.
Sanırım bi termometre de benim eve lazım canım ya böyle çok dengesiz oluyo çünkü, doktoru da bugün normal olduğunu söyledi, şöyle böyle atlatıyoruz bu süreçleri inşallahCanım bizimki de gürültülü bir şekilde oldukça cıvık ishal gibi sarı kaka yapıyor, karnı da gurul gurul emzirirken duyuyorum. Doktoruna söyledim cıvık olmasının çok normal olduğunu söyledi. Bizimki her gün kusuyor onun için de gittik doktora kan idrar bakıldı, temiz çıktı doktor reflüdür dedi. Sürekli gaz alma hareketler yapıyoruz emzirirken ve emzirme bitince. Ben kat kar giydirmiyorum çocuğu. Ev zaten sıcak gündüz 26 akşam 24-25 derece. İnce olmayan uzun kollu bir zıbın altına patikli pantolon giydiriyorum, uyurken gündüz 0.3 akşam 0.5 tog owli uyku tulumuna koyuyorum. Kucakta duruyorsa incecik bir penye battaniye örtüyorum. Bence terletmek daha sakıncalı.
Cok sukur kilo aldikca sesi de gur cikmaya basladi. Ilk basta tabi uyuyor ve beslemek için uyandirmaya calisiyodum bi kere 5 saat oldu uyanmadi aglamistim cunku kan sekeri dusukluguyle biz enfeksiyonu kesfettik. Bi de bizimki 2.400 gr dogdu kucuk oldugu icin de tabi zayif ve gucsuzdu. Endise etme 1 haftaya toparlanir. 10a dustuyse cok iyi. 5in altina dusunce normal oluyormus. Sınır 5miş cunku. Birkac gününüz kalmış canım yani sizindeCok sagol cnm sende cok iyi oldu moral oldu benimkinin 35.5ti enfeksiyon cok yuksek geldi bana ondan cok korkuyorum sütüm az ama cay kasigida olsa yolluyorum yollarken bile korkuyorum acaba temizmo gogsum tam temizmi korana atlattim sütte sorun olurmu yani paranoyak oldum iyice benimki 10 gun kalir heralde35.5ti cuma gunu 48 saat sonra pazar gunu 13e dustu bugun pazartesi 10a duşmus nadi gidiyo sence haftada birde gorusumuz var bebegin nasil bu arada durumu benimki gozleribi acamiyodu en son sendede varmiydi boyle sorun bi de yavas hareket ediyodu ayni sorunlar varmiydi ve simdi nasil bebegin bi de sonrasinda bakimi icin neler yaptin bi daha kapmasin enfeksiyon diye bebegim aglamiyo bile surekli uyku halinde
Canım termometre ve tog değerli uyku tulumu kullanınca insanın içi rahat oluyor. Bebek üşüdü mü derdi olmuyor. Tog değeri ve oda sıcaklığı tablosu oluyor ona göre giydiriyorsun. Ben bir tık fazla giydiriyorum o tablodan.Olabilir ya her şeyi düşünmekten beynim yoruldu artık
Sadece anne sutu icen bebeklerinki sari oluyomus cnm. Yapabilmesi guzel iste ben de yapsin diye ugrasiyorum. Normali bu bence bizimki de oyle ama yapamadigi icin kivranarak geciyo surec
İyi çok şükür bugün de doktoruyla görüştüm o da normal olduğunu söyledi
Evet evet doktoru da öyle dedi bugün canım anne olmak her şeyi kafaya takmak demek sanırım
Sanırım bi termometre de benim eve lazım canım ya böyle çok dengesiz oluyo çünkü, doktoru da bugün normal olduğunu söyledi, şöyle böyle atlatıyoruz bu süreçleri inşallah
Canım doktoruna mesajla falan ulaşabiliyorsan sor benceBenim geçmiyor canım ya sabahtan beri aynı iki parmagim tek olmuş geçmiyor
Hangi marka termometre kullanıyosun canım, ben xiaomi nin termometresini sipariş verdim bakalım nasıl olucakCanım termometre ve tog değerli uyku tulumu kullanınca insanın içi rahat oluyor. Bebek üşüdü mü derdi olmuyor. Tog değeri ve oda sıcaklığı tablosu oluyor ona göre giydiriyorsun. Ben bir tık fazla giydiriyorum o tablodan.
Inşallah geçer birtanem ya ben devlete doğum yaptım numarası yok ama bilmiyorum eger devam ederse doktora gidicem hala uyuşukluk varCanım doktoruna mesajla falan ulaşabiliyorsan sor bence
eEbeye onu sordum da suyu patlatmasi için önce bebeğin kafasının biraz yerleşmesi lazım dedi canım, şu anki haliyle yapmaz doktor dedi. Sıcak suya da giriyorum amabilmiyorum geleceği yok galiba kendiliğinden
boyle düşünüyorum canimCanım ben astronot tulum almıştım yazın çok indirimdeydi bedeni 9 aylık önümüzdeki aylarda onu giydireceğim ama şu an battaniyeyle kundak yapıyorum. Hava çok soğudu ama artık battaniye de yetmez. Senin yazdığını okuyunca mantklı geldi bana da o ayı tulumları. Nerede gördün ben de bakayım?
Gerçi arabada da baygınlık geçirir çocuk giydir çıkar zor olur sanki bilemedim ben de şimdi
Ah benimki ilk başta emzik tutuyordu rahattik şimdi asla almiyo keşke alsaKizlar bebeğim henüz 22 günlük ama emzige başladım, çok ağlıyor asla gündüz uyumuyor yatağına koyduğum an uyuyorsa bile çığlık çığlığa uyanıyor.
Aranızda emzik kullananiniz var mı?
Ben de xiaomi kullanıyorum canım. Telefonuma mi home uygulamasını indirdim termometreyi de tanımladım, ordan en günün en düşük sıcaklığını da görrbiliyorum ona göre gece giyimini ayarlıyorumHangi marka termometre kullanıyosun canım, ben xiaomi nin termometresini sipariş verdim bakalım nasıl olucak
Ben de kullanıyorum canım. Doktorumuz aslında 1 aylık olana kadar kullanmayın demişti. Sonradan gece krizlerimizde meme haricinde hiç susmuyordu saatlerce emzirmek zorunda kalıyordum bunu doktora anlatınca yalnızca uykuya dalma aşamasında çok kısa süreli kullanmak kaydıyla emzik kullanın dedi. Bizimki de gece 22 ile 03.30 arası asla uyumuyor sürekli ağlıyor.Kizlar bebeğim henüz 22 günlük ama emzige başladım, çok ağlıyor asla gündüz uyumuyor yatağına koyduğum an uyuyorsa bile çığlık çığlığa uyanıyor.
Aranızda emzik kullananiniz var mı?
ben de alacağım canım iyi oldu dediğin. Slingte ve arabasında gezdirirken de iyi olure boyle düşünüyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?