2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Hangi marka termometre kullanıyosun canım, ben xiaomi nin termometresini sipariş verdim bakalım nasıl olucak
Bizde de ondan var canım eşim bebek olmadan önce almıştı bide daha kaloriferler ilk yanmamıştı ısıtıcısınıda almıştık ikisinden de çok memnunuz, termometre baya hassas diğer klasik termometrede var ateş ölçerşn termometresi de var hepsiyle teyit ediyorum doğru ölçüyo bence her bebekli eve şart termometre yoksa insan bazen bilemiyo sana sıcak gibi geliyo ama soğuk oluyo 22-24 arası idralmiş

Ben kullaniyorum canim yoksa cok araniyor tok oldugu hakde emmek istiyor ve uykuya dalamiyor o yuzden ozellikle uykuya dalmasi icin kullaniyorum

22-24 arasında giyimini nasıl yapıyosun canım ben bi battaniyeye sarıyorum uykuya daldığı zaman iki battaniye yapıyorum şuan bilmiyorum tabi odanın sıcaklığı ne durumda

22-24 arasında giyimini nasıl yapıyosun canım ben bi battaniyeye sarıyorum uykuya daldığı zaman iki battaniye yapıyorum şuan bilmiyorum tabi odanın sıcaklığı ne durumda
Hayır canım öyle yaparsam terler herhalde bizim kaloriferler biraz fazla tanıyo galiba genelde ev 24.9 25 derece falan oluyo öyleyken sadece içte zıbın üstte normal kıyafet oluyo uyanıkken uyurkende üstünü örtmüyorum şükür ne burnunda sıkıntı var ne öksürük hiç bi sıkıntımız yok bazen ayak ucınçuna atıyorum penye battaniyeyi o kadar duruma göre bazen omuzlara doğru çekiyorum batteniyeyi ama sadece ince çift katlı penye battaniye örttüğüm yani altına serili ucunu üstüne doğru örtüyorum anakucapında yatıyo şimdilik

Çok sagol cnm uzun uzun cevap verdigin icin buvun 9.2 olmuş sanki cok yavaş dusuyo tsh hormonu 4.22 serbest t4 1.9 cikmiş sınır tsh 4 t4 ise 1.8 az yuksek cikmiş korkmalimiyim crpnin bu kdr yavas duşmesi normalmi acaba kafayi yicem artik bi de tiroit cikti basimiza az bi yukseklik ama korktum işte artik o kadar psikolojim bozulduki herkes grip korona taşicisi gibi geliyo iyi degilim hiç degilim malesef sütüm var azar azar geliyo bi de sorum şu ben gece sagmiyorum bekliyo 10 saat falan sabah sagiyorum bu zararli olurmu bebeğe

Kizlar bugun dikis bandim acildi sezeryan olmustum persembe ameliyat oldum bugun 6. Gunum hala agrim var yatip kalkmakta zorlaniyorum saga sola donemiyorum ve bugun dikis bandim acildigindan beri sizlamam var bi de tuvalete giderken dikis yerim sizliyo nedense sizce normalmi bi de bebegimin 6. Gunu tiroit hormonu hastanenin referans degeri tsh en yuksek 4 bizimki 4.22 serbest t4 1.8 bizimki 1.9 cikmiş sizce nasil yukselirmi tekrar artik her seyden korkuyorum

Bnm bebeğimin tsh hormonu 8,17 ft4 ise 23,44 çıktı doktor bana bebeğin soğuk almış ondan yüksek olabilir dedi haftaya bidaha tahlil istedi Yaptık ve düşüyor dedi büyük ihtimal soğuk algınlığındandır dedi sizinde bebeğiniz soğuk almış olabilir mi bu arada 15gün sonra tekrar istedi tahlil

Bnm bebegim ben korona aldim oyle dogdu vucudunda enfeksiyon cok yuksekti yani usutme degil ama kaninda enfeksiyon var yogun bakimda ve antibiyotik tedavisi goruyo

Bazende geceleri müslin e sarıyorum yarım kundak şeklinde ayakları rahat hateket ettirsin diye o da ince zaten o zamanda örtmüyorum

Canim sarılık ve enfeksiyon olunca tsh da yuksek cikiyormus bizi de saglik ocagindan aradilar bebek 4.gun tsh ı 8 cikmis gelin tekrar kan alalım bakalım ne durumda diye tekrar gidip verdik gecen hafta gene yuksekse ararlar sizi degilse aramazlar dedi hemşire. Aramadilar bakalim insallah da aramazlar. 4.gün zaten enfeksiyonluydu herhalde ondan yuksektir diye. Ya çok taktirtiyorlar bize kafaya. Eskiden insanlar boyle miydi ya haberi yok kimsenin bebegin degerleri ne diye... 9a inmis enfeksiyon oh ne guzel cok az kalmis canim sabret. Internetten de bisey arastirma ben googledan arastirip agliyodum hep. Cunku felaket tellalı her sey... bu arada gece sağım yapan bir yigido anne var midir bilmiyorum ya benim de aklima geliyor hatta sütüm akiyor bazen ıslanıyor üstüm ama gece yapamıyorum maalesef. Sabah ilk kalktigimda yapmaya calisiyorum daha cok. Sütün gelmeye devam ederse mochi süt pompasini öneririm..

Cnm saga sola donememmen agrin olmasi cok normal. Ben 10 gun parol icttgim halde yine de agrim acim vardi. 19 gun oldu ilk gunler gibi degil tabi ama hala gazim olduginda buyuk tuvaletim geldiginde agrim oluyo. Gececek cnm ins. Gun gectikce hafifliycek. Tsh konusunu bilmiyorum bilen yasayan arkadaslar yardimci olcaktir

Sagol cnm sut pomposi aldik lansioh marka eşim almiş o da cok anlamamakla beraber magaza yonlendirmesiyle buyuk ihtimal insallah dedigin gibidir cnm insan her seyden nem kapiyo ve evet netten arastirdikca mahvoluyo insan

Insallah olurlar cnm cok sagol bende 3 gunde gezenleri kosturanlari duydukça bendemi sorun var diyorum arkadasim 20. Gunu yuzustu yatmiş 6 7 gunlukken avmde gezmeye gitmis bense kendimi zor kaldiriyorum kalkincada agrim oluyo eskidende vardi ama simdi daha çok bant acilinca agrim artti parol bende gunde 2 bazen 3 iciyorum

Kızlar
Bebeğimin öksürüğü vardı bugun iyice arttı ve küvöze aldılar
Duanıza talibiz Rabbım yavrularımızı korusun kollasın sag salim en kısa zamanda bızlere kavustrsn inşaAllah
Çok geçmiş olsun canım . Bizdede durum hiç iyi değil. Acilden geldik hava ve iğne yapıldı sabah tekrar gelin dedi daha kötüleşirse hemen yatış yapacaklar Rabbim yavrularimiza acil şifalar versin inşaallah

Kızlar
Bebeğimin öksürüğü vardı bugun iyice arttı ve küvöze aldılar
Duanıza talibiz Rabbım yavrularımızı korusun kollasın sag salim en kısa zamanda bızlere kavustrsn inşaAllah

Bizde acilden geldik şimdi canim malesef benim bebegin bronşit olmuş baya kötüledi. Hava vede iğne yapıldı yarın tekrar sabah gidicez muhtemelen yatış yapcaklar
Çok geçmiş olsun kızlar Allah şifa versin kış bebeği ne zormuş ödüm patlıyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…