- 7 Ocak 2021
- 839
- 783
- 53
- 26
Bizde de ondan var canım eşim bebek olmadan önce almıştı bide daha kaloriferler ilk yanmamıştı ısıtıcısınıda almıştık ikisinden de çok memnunuz, termometre baya hassas diğer klasik termometrede var ateş ölçerşn termometresi de var hepsiyle teyit ediyorum doğru ölçüyoHangi marka termometre kullanıyosun canım, ben xiaomi nin termometresini sipariş verdim bakalım nasıl olucak
Ben kullaniyorum canim yoksa cok araniyor tok oldugu hakde emmek istiyor ve uykuya dalamiyor o yuzden ozellikle uykuya dalmasi icin kullaniyorumKizlar bebeğim henüz 22 günlük ama emzige başladım, çok ağlıyor asla gündüz uyumuyor yatağına koyduğum an uyuyorsa bile çığlık çığlığa uyanıyor.
Aranızda emzik kullananiniz var mı?
22-24 arasında giyimini nasıl yapıyosun canım ben bi battaniyeye sarıyorum uykuya daldığı zaman iki battaniye yapıyorum şuan bilmiyorum tabi odanın sıcaklığı ne durumdaBizde de ondan var canım eşim bebek olmadan önce almıştı bide daha kaloriferler ilk yanmamıştı ısıtıcısınıda almıştık ikisinden de çok memnunuz, termometre baya hassas diğer klasik termometrede var ateş ölçerşn termometresi de var hepsiyle teyit ediyorum doğru ölçüyobence her bebekli eve şart termometre yoksa insan bazen bilemiyo sana sıcak gibi geliyo ama soğuk oluyo 22-24 arası idralmiş
Canım bebeğin nasıl olduAyy inşllh cnm
Hayır canım öyle yaparsam terler herhalde22-24 arasında giyimini nasıl yapıyosun canım ben bi battaniyeye sarıyorum uykuya daldığı zaman iki battaniye yapıyorum şuan bilmiyorum tabi odanın sıcaklığı ne durumda
Çok sagol cnm uzun uzun cevap verdigin icin buvun 9.2 olmuş sanki cok yavaş dusuyo tsh hormonu 4.22 serbest t4 1.9 cikmiş sınır tsh 4 t4 ise 1.8 az yuksek cikmiş korkmalimiyim crpnin bu kdr yavas duşmesi normalmi acaba kafayi yicem artik bi de tiroit cikti basimiza az bi yukseklik ama korktum işteCok sukur kilo aldikca sesi de gur cikmaya basladi. Ilk basta tabi uyuyor ve beslemek için uyandirmaya calisiyodum bi kere 5 saat oldu uyanmadi aglamistim cunku kan sekeri dusukluguyle biz enfeksiyonu kesfettik. Bi de bizimki 2.400 gr dogdu kucuk oldugu icin de tabi zayif ve gucsuzdu. Endise etme 1 haftaya toparlanir. 10a dustuyse cok iyi. 5in altina dusunce normal oluyormus. Sınır 5miş cunku. Birkac gününüz kalmış canım yani sizindeanne sütünü dert etme tabiki ciktigi kadarini ver ozellikle o sarı süt en iyisi ilk hafta gelen süt yoksa da tabiki küvezde gereken besin ona veriliyor biz de 5.gün anne sutu goturebildik o zamana kadar mama hep hatta simdi de ben emziremiyorum sut sagiyorum artı bi de mama veriyoruz. Ben de senin gibi artik cok dikkatli olmaliyiz kimse bebegi gormeye gelmesin enfrksiyon yeni atlatti diye dusunuyodum. Hatta evdeki objelerden halıdan battaniyeden toz mikrop felan kapar mı diye dusunuyodum ama eve gelince unuttuk normal bebek oluverdi aksine bagisiklik kazaniyor boyle boyle. Eve de arkadaslarim geldi cok cekinmedim. Rahat ol canım sen sadece kucaklaşmaya odaklan şimdi
Daha iyi çok şükür senin bebiş nasıl olduC
Canım bebeğin nasıl oldu
Bnm bebeğimin tsh hormonu 8,17 ft4 ise 23,44 çıktı doktor bana bebeğin soğuk almış ondan yüksek olabilir dedi haftaya bidaha tahlil istedi Yaptık ve düşüyor dedi büyük ihtimal soğuk algınlığındandır dedi sizinde bebeğiniz soğuk almış olabilir mi bu arada 15gün sonra tekrar istedi tahlilÇok sagol cnm uzun uzun cevap verdigin icin buvun 9.2 olmuş sanki cok yavaş dusuyo tsh hormonu 4.22 serbest t4 1.9 cikmiş sınır tsh 4 t4 ise 1.8 az yuksek cikmiş korkmalimiyim crpnin bu kdr yavas duşmesi normalmi acaba kafayi yicem artik bi de tiroit cikti basimiza az bi yukseklik ama korktum işteartik o kadar psikolojim bozulduki herkes grip korona taşicisi gibi geliyo iyi degilim hiç degilim malesef sütüm var azar azar geliyo bi de sorum şu ben gece sagmiyorum bekliyo 10 saat falan sabah sagiyorum bu zararli olurmu bebeğe
Bnm bebegim ben korona aldim oyle dogdu vucudunda enfeksiyon cok yuksekti yani usutme degil ama kaninda enfeksiyon var yogun bakimda ve antibiyotik tedavisi goruyoBnm bebeğimin tsh hormonu 8,17 ft4 ise 23,44 çıktı doktor bana bebeğin soğuk almış ondan yüksek olabilir dedi haftaya bidaha tahlil istedi Yaptık ve düşüyor dedi büyük ihtimal soğuk algınlığındandır dedi sizinde bebeğiniz soğuk almış olabilir mi bu arada 15gün sonra tekrar istedi tahlil
Bazende geceleri müslin e sarıyorum yarım kundak şeklinde ayakları rahat hateket ettirsin diye o da ince zaten o zamanda örtmüyorum22-24 arasında giyimini nasıl yapıyosun canım ben bi battaniyeye sarıyorum uykuya daldığı zaman iki battaniye yapıyorum şuan bilmiyorum tabi odanın sıcaklığı ne durumda
Canim sarılık ve enfeksiyon olunca tsh da yuksek cikiyormus bizi de saglik ocagindan aradilar bebek 4.gun tsh ı 8 cikmis gelin tekrar kan alalım bakalım ne durumda diye tekrar gidip verdik gecen hafta gene yuksekse ararlar sizi degilse aramazlar dedi hemşire. Aramadilar bakalim insallah da aramazlar. 4.gün zaten enfeksiyonluydu herhalde ondan yuksektir diye. Ya çok taktirtiyorlar bize kafaya. Eskiden insanlar boyle miydi ya haberi yok kimsenin bebegin degerleri ne diye... 9a inmis enfeksiyon oh ne guzel cok az kalmis canim sabret. Internetten de bisey arastirma ben googledan arastirip agliyodum hep. Cunku felaket tellalı her sey... bu arada gece sağım yapan bir yigido anne var midir bilmiyorum yaÇok sagol cnm uzun uzun cevap verdigin icin buvun 9.2 olmuş sanki cok yavaş dusuyo tsh hormonu 4.22 serbest t4 1.9 cikmiş sınır tsh 4 t4 ise 1.8 az yuksek cikmiş korkmalimiyim crpnin bu kdr yavas duşmesi normalmi acaba kafayi yicem artik bi de tiroit cikti basimiza az bi yukseklik ama korktum işteartik o kadar psikolojim bozulduki herkes grip korona taşicisi gibi geliyo iyi degilim hiç degilim malesef sütüm var azar azar geliyo bi de sorum şu ben gece sagmiyorum bekliyo 10 saat falan sabah sagiyorum bu zararli olurmu bebeğe
Cnm saga sola donememmen agrin olmasi cok normal. Ben 10 gun parol icttgim halde yine de agrim acim vardi. 19 gun oldu ilk gunler gibi degil tabi ama hala gazim olduginda buyuk tuvaletim geldiginde agrim oluyo. Gececek cnm ins. Gun gectikce hafifliycek. Tsh konusunu bilmiyorum bilen yasayan arkadaslar yardimci olcaktirKizlar bugun dikis bandim acildi sezeryan olmustum persembe ameliyat oldum bugun 6. Gunum hala agrim var yatip kalkmakta zorlaniyorum saga sola donemiyorum ve bugun dikis bandim acildigindan beri sizlamam var bi de tuvalete giderken dikis yerim sizliyo nedense sizce normalmi bi de bebegimin 6. Gunu tiroit hormonu hastanenin referans degeri tsh en yuksek 4 bizimki 4.22 serbest t4 1.8 bizimki 1.9 cikmiş sizce nasil yukselirmi tekrar artik her seyden korkuyorum
Sagol cnm sut pomposi aldik lansioh marka eşim almiş o da cok anlamamakla beraber magaza yonlendirmesiyle buyuk ihtimal insallah dedigin gibidir cnm insan her seyden nem kapiyo ve evet netten arastirdikca mahvoluyo insanCanim sarılık ve enfeksiyon olunca tsh da yuksek cikiyormus bizi de saglik ocagindan aradilar bebek 4.gun tsh ı 8 cikmis gelin tekrar kan alalım bakalım ne durumda diye tekrar gidip verdik gecen hafta gene yuksekse ararlar sizi degilse aramazlar dedi hemşire. Aramadilar bakalim insallah da aramazlar. 4.gün zaten enfeksiyonluydu herhalde ondan yuksektir diye. Ya çok taktirtiyorlar bize kafaya. Eskiden insanlar boyle miydi ya haberi yok kimsenin bebegin degerleri ne diye... 9a inmis enfeksiyon oh ne guzel cok az kalmis canim sabret. Internetten de bisey arastirma ben googledan arastirip agliyodum hep. Cunku felaket tellalı her sey... bu arada gece sağım yapan bir yigido anne var midir bilmiyorum yabenim de aklima geliyor hatta sütüm akiyor bazen ıslanıyor üstüm ama gece yapamıyorum maalesef. Sabah ilk kalktigimda yapmaya calisiyorum daha cok. Sütün gelmeye devam ederse mochi süt pompasini öneririm..
Insallah olurlar cnm cok sagol bende 3 gunde gezenleri kosturanlari duydukça bendemi sorun var diyorum arkadasim 20. Gunu yuzustu yatmiş 6 7 gunlukken avmde gezmeye gitmis bense kendimi zor kaldiriyorum kalkincada agrim oluyo eskidende vardi ama simdi daha çok bant acilinca agrim artti parol bende gunde 2 bazen 3 iciyorumCnm saga sola donememmen agrin olmasi cok normal. Ben 10 gun parol icttgim halde yine de agrim acim vardi. 19 gun oldu ilk gunler gibi degil tabi ama hala gazim olduginda buyuk tuvaletim geldiginde agrim oluyo. Gececek cnm ins. Gun gectikce hafifliycek. Tsh konusunu bilmiyorum bilen yasayan arkadaslar yardimci olcaktir
Bizde acilden geldik şimdi canim malesef benim bebegin bronşit olmuş baya kötüledi. Hava vede iğne yapıldı yarın tekrar sabah gidicez muhtemelen yatış yapcaklarDaha iyi çok şükür senin bebiş nasıl oldu
Çok geçmiş olsun canım . Bizdede durum hiç iyi değil. Acilden geldik hava ve iğne yapıldı sabah tekrar gelin dedi daha kötüleşirse hemen yatış yapacaklar Rabbim yavrularimiza acil şifalar versin inşaallahKızlar
Bebeğimin öksürüğü vardı bugun iyice arttı ve küvöze aldılar
Duanıza talibiz Rabbım yavrularımızı korusun kollasın sag salim en kısa zamanda bızlere kavustrsn inşaAllah
Kızlar
Bebeğimin öksürüğü vardı bugun iyice arttı ve küvöze aldılar
Duanıza talibiz Rabbım yavrularımızı korusun kollasın sag salim en kısa zamanda bızlere kavustrsn inşaAllah
Çok geçmiş olsun kızlar Allah şifa versin kış bebeği ne zormuş ödüm patlıyor resmenBizde acilden geldik şimdi canim malesef benim bebegin bronşit olmuş baya kötüledi. Hava vede iğne yapıldı yarın tekrar sabah gidicez muhtemelen yatış yapcaklar
Ne güzel ya benim bebişin burnu hafif soğuk oluyo iki battaniyeyle uyutmama rağmenBazende geceleri müslin e sarıyorum yarım kundak şeklinde ayakları rahat hateket ettirsin diye o da ince zaten o zamanda örtmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?