Çok geçmiş olsun canım . Bizdede durum hiç iyi değil. Acilden geldik hava ve iğne yapıldı sabah tekrar gelin dedi daha kötüleşirse hemen yatış yapacaklar Rabbim yavrularimiza acil şifalar versin inşaallah
Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin inşallahKızlar
Bebeğimin öksürüğü vardı bugun iyice arttı ve küvöze aldılar
Duanıza talibiz Rabbım yavrularımızı korusun kollasın sag salim en kısa zamanda bızlere kavustrsn inşaAllah
Allah şifa versin umarım en kısa sürede sağlıkla kavuşursunBnm bebegim ben korona aldim oyle dogdu vucudunda enfeksiyon cok yuksekti yani usutme degil ama kaninda enfeksiyon var yogun bakimda ve antibiyotik tedavisi goruyo
Yaa çok üzüldm merak etme en kısa sürede toparlar inşllhBizde acilden geldik şimdi canim malesef benim bebegin bronşit olmuş baya kötüledi. Hava vede iğne yapıldı yarın tekrar sabah gidicez muhtemelen yatış yapcaklar
Bide ateşölçer al yoksaNe güzel ya benim bebişin burnu hafif soğuk oluyo iki battaniyeyle uyutmama rağmen
Keske serviste yatrsalardı canımBizde acilden geldik şimdi canim malesef benim bebegin bronşit olmuş baya kötüledi. Hava vede iğne yapıldı yarın tekrar sabah gidicez muhtemelen yatış yapcaklar
Sagolasn canımÇok geçmiş olsun kızlar Allah şifa versin kış bebeği ne zormuş ödüm patlıyor resmen
Aynen bende öyle düşünüyorum. Mesela bu bebekte tüm olumsuz seylere rağmen rahat takılmaya çalışıyorum, daha az kolik mesela...Insallah canim.
Bizimki de oyle kipkirmizi oluyor nasil inatci.
Stresten bebek anliyor sanirim o da strese giriyor. Esim ve ben yalniz oldugumda bebek daha huysuz ancak annemler varken oyle degil. Sanirim kendilerini yeterince guvende hissetmiyorlar.
Çok sağol canım aklımda tuttum. Gidince bakacağım.Canım arkadaşım e bebekten fashion bebek kangurusunu almış çok memnun kullanıyo bende ondan aldim 3 aydan itibaren diyo ama o 1 .5 aydan itibaren kullanmaya başlamış . Fiaytida 100 liraydı geçenlerde aldim dedim severse kullaniriz
Al benden de o kadar. Yorgunluktan sütüm az geldi bugün, bebeği görmeye geldiler, akşama kadar oturdular, yemeğe kaldı bir tanesi, sonra onlarda oturdular geç saate kadar. Gerçekten çok yoruldum. Kızımda hatırlıyorum ayda 1-1.5 kg normaldi sanırım.Cnm su kadar kilo almali diye dgl de dogun kilosunun yuzde bilmem kaci kadar almali. 15. Gun yuzde 10uydu da 30. Gun kacti unuttum bende. Beyin kalmadi yorgunluktan
Ben ilk gunden beri kullaniyorum cnm babyjemin e bebekten almistim 160tlydi galiba. Cok memnunum cirt cirtli yan yastiklari var bebegin sirtini onlara dayiyorum. Asagi kaymamasi icin kilot gibk bisey de var ama onu hickullanmadim.
Ahhh canım çok geçmiş olsun. Hastanede mi.simdi bebek? Ağlama lütfen sütun azalmasin. Sana bunu yazarken sabah ezanı okunuyor, ezanlari hürmetine rabbim inşallah tez vakitte yavruna sağlık sıhhat versinKeske serviste yatrsalardı canım
Kalbim hastanedeinş yatıs olsa bıle serviste takıp ederler sizi
Sagolasn canım
Benım yaptıgım hataya asla düşmeannem babam bizde
Önce oğlum hafıf bogazm agrıyo dedi snra babam grıp oldu sonra eşime gecti o arada oğlumunda oksurugu basladıoğlum üzerinden hepsıne uyarı yaptm ama dınleyen kim((( yaklasmayın dıyorm yok( ayrı odada durun dıyırm yok sonra bı uyandım o sabah kızımda bnde nezle hep maskeyle emzırdm en azından onunki ilerlemesn dıye ama olan olmus(((( şimdi de ayrı gayrı işte
Valla kendı basına bakmak zor ama evdekilere söyler rahatlar kımseyı de yaklastrmazsn
Ama evde buyukler olunca bişey dıyemıyosn şimdide ne uyuyabılıyrm ne de aglamaktan şişen gozlerımı kapatabılıyrm
Gözün aydın canım sağlıkla sihatle büyüt inşallah senin zor geçmiş hakkaten ama allah öyle böyle yardım ediyor çok sevindim senin adına benim doğumum çok kolaydı allah herkese öyle nasıl etsin 5 6 saat çekmedim şancı ama tabi o 5 6 saat ay gibi geçti ona rağmen doğumum çok güzeldiKızlar gece 11 gibi doğurdum çok şükür. Ama gerçekten çok zor bir doğumdubebek çatıdan çok zor geçti, 3750 doğdu. Suyumu falan patlatmasalar doğmazdi muhtemelen. En son üzerimde karnıma var gücüyle bastıran iki tane hemşire hatırlıyorum
Sizin de böyle zor muydu kızlar ya, benimki bı ayrı zordu sanki. 2 gün suni sancı çektim zaten, bı turlu rahmim yumuşamadi. Suyumu patlayınca kendi sancilarim başladı ancak. Ve saatlerce gelen geçene saydımepidural istedim ama etkisi yalnızca bir saat sürdü maalesef. Ay neydi yahu bebek çok yırttı galiba gelirken, tam kaç dikisim var bilmiyorum ama doktor ben çok az kestim , yırtılman oldu falan dedi. Şimdilik dikişlerimin acısını hissetmiyorum, inşallah çabuk iyileşir
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlar gece 11 gibi doğurdum çok şükür. Ama gerçekten çok zor bir doğumdubebek çatıdan çok zor geçti, 3750 doğdu. Suyumu falan patlatmasalar doğmazdi muhtemelen. En son üzerimde karnıma var gücüyle bastıran iki tane hemşire hatırlıyorum
Sizin de böyle zor muydu kızlar ya, benimki bı ayrı zordu sanki. 2 gün suni sancı çektim zaten, bı turlu rahmim yumuşamadi. Suyumu patlayınca kendi sancilarim başladı ancak. Ve saatlerce gelen geçene saydımepidural istedim ama etkisi yalnızca bir saat sürdü maalesef. Ay neydi yahu bebek çok yırttı galiba gelirken, tam kaç dikisim var bilmiyorum ama doktor ben çok az kestim , yırtılman oldu falan dedi. Şimdilik dikişlerimin acısını hissetmiyorum, inşallah çabuk iyileşir
Parolu ic cnm hic ihmal etme. Sen bakma o gezenlere ben de 1. Gun pediatrise 4. Gun saglik ocagina gittigimde cok iisin hic dogum yapmamis gibisin diyodu doktorlar goren tanidiklar. Disaridan nasi gozukuo bilemem ama ben baya aci cekiyodum. 10. Gunden sonra hafifledi iyice ama hala tam olarak gecmediInsallah olurlar cnm cok sagol bende 3 gunde gezenleri kosturanlari duydukça bendemi sorun var diyorum arkadasim 20. Gunu yuzustu yatmiş 6 7 gunlukken avmde gezmeye gitmis bense kendimi zor kaldiriyorum kalkincada agrim oluyo eskidende vardi ama simdi daha çok bant acilinca agrim artti parol bende gunde 2 bazen 3 iciyorum
Cok ayip etmisler cnm yaa lohusa kadinsin bebekle ilgilencen dinlencen emziecen diye duaunmeleri lazimdi. Neyse olmus bitmis bugun guzelce dinlen yemegine dikkat et cnmAynen bende öyle düşünüyorum. Mesela bu bebekte tüm olumsuz seylere rağmen rahat takılmaya çalışıyorum, daha az kolik mesela...
Çok sağol canım aklımda tuttum. Gidince bakacağım.
Al benden de o kadar. Yorgunluktan sütüm az geldi bugün, bebeği görmeye geldiler, akşama kadar oturdular, yemeğe kaldı bir tanesi, sonra onlarda oturdular geç saate kadar. Gerçekten çok yoruldum. Kızımda hatırlıyorum ayda 1-1.5 kg normaldi sanırım.
Kızlar bu arada burun aspiratorü aldım Braun markanın 400 TL den 320 ye düşmüştü. Tam bir fiyaskoooo, sakın almayın. Makinayla yaptım hiçbir şey gelmedi burundan, kendim nefesimle hafif çektim geldi. Kaç defa denedim burnundan hicbir şey cekemiyor. Ben becerememis olamam.
Gozunuz aydin. Allah anali babali buyutsun insKızlar gece 11 gibi doğurdum çok şükür. Ama gerçekten çok zor bir doğumdubebek çatıdan çok zor geçti, 3750 doğdu. Suyumu falan patlatmasalar doğmazdi muhtemelen. En son üzerimde karnıma var gücüyle bastıran iki tane hemşire hatırlıyorum
Hadi gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar gece 11 gibi doğurdum çok şükür. Ama gerçekten çok zor bir doğumdubebek çatıdan çok zor geçti, 3750 doğdu. Suyumu falan patlatmasalar doğmazdi muhtemelen. En son üzerimde karnıma var gücüyle bastıran iki tane hemşire hatırlıyorum
Canım benim ya üzülme diyemiyor insan evlat söz konusu olunca ama inan iyi olacak orada daha iyi tedavi görecek bebeklik dönemi Çok hassas dönem Allah razı olsun gelip ilgilenmişler keşke biraz daha anlayışlı davransalardıKeske serviste yatrsalardı canım
Sagolasn canım
Önce oğlum hafıf bogazm agrıyo dedi snra babam grıp oldu sonra eşime gecti o arada oğlumunda oksurugu basladıoğlum üzerinden hepsıne uyarı yaptm ama dınleyen kim((( yaklasmayın dıyorm yok( ayrı odada durun dıyırm yok sonra bı uyandım o sabah kızımda bnde nezle hep maskeyle emzırdm en azından onunki ilerlemesn dıye ama olan olmus(((( şimdi de ayrı gayrı işte
Valla kendı basına bakmak zor ama evdekilere söyler rahatlar kımseyı de yaklastrmazsn
Ama evde buyukler olunca bişey dıyemıyosn şimdide ne uyuyabılıyrm ne de aglamaktan şişen gozlerımı kapatabılıyrm
Hepimizin benzer hikayeleri var kuzum şükür sağ salim geldi ya hepsi geçecek dikişlerin iyileşecek gözün Aydın olsun tekrardan kilosu da korkuttukları gibi değilmiş benim Canım kızım (ilk bebek) 3.780 doğdu evet kesi oldu dikiş oldu zor oldu ama hepsi geçti elhamdulillahKızlar gece 11 gibi doğurdum çok şükür. Ama gerçekten çok zor bir doğumdubebek çatıdan çok zor geçti, 3750 doğdu. Suyumu falan patlatmasalar doğmazdi muhtemelen. En son üzerimde karnıma var gücüyle bastıran iki tane hemşire hatırlıyorum
Kaç gün oldu doğum yapali? Sezeryan oldum bende 7.gunh banti aç dedi doktor. 10-15 gün tuvaletimi yaparken bende zorlandım içeriden dikişlerin sizladigini hissediyordum. Dikiş yerlerimin ağrısı için 10 gün ağrısı ağrı kesici içtim. senin gibi günde 3 defa değil oda zararlı çünkü. Ama eve geldim, bulaşık yıkayıp evi toparlıyordum. Hemen iş yapmaya başladım. Şuan 28 gunlukum, temizlik yapıyorum, ağır kaldırıyorum, markete gidip hammallik yapıyorum, bir tek yüzü koyun yatamıyorum o da süt dolu goguslerimden...at gibi kosturuyorum tabiri caizseInsallah olurlar cnm cok sagol bende 3 gunde gezenleri kosturanlari duydukça bendemi sorun var diyorum arkadasim 20. Gunu yuzustu yatmiş 6 7 gunlukken avmde gezmeye gitmis bense kendimi zor kaldiriyorum kalkincada agrim oluyo eskidende vardi ama simdi daha çok bant acilinca agrim artti parol bende gunde 2 bazen 3 iciyorum
Benimkide öyle canımKızlar bebişimi 3 keredir emzirirken baya gürültülü bi şekilde kakasını yapıyo ve aşırı cıvık şekilde rengi sarı yeşil falan değil de baya gurul gurul karnı ishal olmuş gibi gürültü çıkıyo kakasını yaparken ve bi iki defa da kustu üşüttü mü ki acaba
Sen bir odadan digerine görünüyorsun ben çocuğu dışarı bile çıkartıp gezdirmek zorunda kaldım geçen gün. Çok şükür bir sıkıntı olmadı ama sling, astronot tulum almam şart dışarısı için.Kizlar ana kucagi aldiniz mi? Aldiysaniz hangisini aldiniz? Ben hala bebegi yatak odasindan cikarip salona goturup normal hayata sokamadim. Dogal gaz yok klima kullaniyoruz heryer esit isida dgl onun da etkisi var ama artik cikarmali miyim sizce? Puseti var ama ona da koyup cikarmasi zor oluyo. Ana kucagi aliyim.diyorum soyle uygun fiyatli olanlardan tavsiyeniz var mi
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canımKızlar gece 11 gibi doğurdum çok şükür. Ama gerçekten çok zor bir doğumdubebek çatıdan çok zor geçti, 3750 doğdu. Suyumu falan patlatmasalar doğmazdi muhtemelen. En son üzerimde karnıma var gücüyle bastıran iki tane hemşire hatırlıyorum
Gözün aydın canım çok zor geçmiş gerçekten ama şükür kavuşmuşsun bebeğine. Ben herhalde bu kadar dayanamaz bir yerden sonra sezaryen isterdimKızlar gece 11 gibi doğurdum çok şükür. Ama gerçekten çok zor bir doğumdubebek çatıdan çok zor geçti, 3750 doğdu. Suyumu falan patlatmasalar doğmazdi muhtemelen. En son üzerimde karnıma var gücüyle bastıran iki tane hemşire hatırlıyorum
Çok geçmiş olsun canım, inşallah bir önce toparlanır minnoşun. Bebeği görünce en yakınların dahil kimse laf söz dinlemiyor gerçekten, herkeste bir şey olmaz kafası… Olacağı varmış artık, bundan sonra çabucak toparlar merak etme sen.Keske serviste yatrsalardı canım
Sagolasn canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?