2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar
Bebeğimin öksürüğü vardı bugun iyice arttı ve küvöze aldılar
Duanıza talibiz Rabbım yavrularımızı korusun kollasın sag salim en kısa zamanda bızlere kavustrsn inşaAllah
Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin inşallah

Ne güzel ya benim bebişin burnu hafif soğuk oluyo iki battaniyeyle uyutmama rağmen
Bide ateşölçer al yoksa ben hep kontrol esiyorum 36.5,36.6 falan oluyo o zaman rahat ediyorum annelik çok değişik devamlı göz termometre de sende alınca rahat edersin oraya bakıp üşüyüp üşümediğini daha iyi anlıyo insan

Bizde acilden geldik şimdi canim malesef benim bebegin bronşit olmuş baya kötüledi. Hava vede iğne yapıldı yarın tekrar sabah gidicez muhtemelen yatış yapcaklar
Keske serviste yatrsalardı canım
Kalbim hastanede inş yatıs olsa bıle serviste takıp ederler sizi
Çok geçmiş olsun kızlar Allah şifa versin kış bebeği ne zormuş ödüm patlıyor resmen
Sagolasn canım
Benım yaptıgım hataya asla düşme annem babam bizde
Önce oğlum hafıf bogazm agrıyo dedi snra babam grıp oldu sonra eşime gecti o arada oğlumunda oksurugu basladı oğlum üzerinden hepsıne uyarı yaptm ama dınleyen kim((( yaklasmayın dıyorm yok( ayrı odada durun dıyırm yok sonra bı uyandım o sabah kızımda bnde nezle hep maskeyle emzırdm en azından onunki ilerlemesn dıye ama olan olmus(((( şimdi de ayrı gayrı işte
Valla kendı basına bakmak zor ama evdekilere söyler rahatlar kımseyı de yaklastrmazsn
Ama evde buyukler olunca bişey dıyemıyosn şimdide ne uyuyabılıyrm ne de aglamaktan şişen gozlerımı kapatabılıyrm

Aynen bende öyle düşünüyorum. Mesela bu bebekte tüm olumsuz seylere rağmen rahat takılmaya çalışıyorum, daha az kolik mesela...
Çok sağol canım aklımda tuttum. Gidince bakacağım.

Al benden de o kadar. Yorgunluktan sütüm az geldi bugün, bebeği görmeye geldiler, akşama kadar oturdular, yemeğe kaldı bir tanesi, sonra onlarda oturdular geç saate kadar. Gerçekten çok yoruldum. Kızımda hatırlıyorum ayda 1-1.5 kg normaldi sanırım.

Kızlar bu arada burun aspiratorü aldım Braun markanın 400 TL den 320 ye düşmüştü. Tam bir fiyaskoooo, sakın almayın. Makinayla yaptım hiçbir şey gelmedi burundan, kendim nefesimle hafif çektim geldi. Kaç defa denedim burnundan hicbir şey cekemiyor. Ben becerememis olamam.

Ahhh canım çok geçmiş olsun. Hastanede mi.simdi bebek? Ağlama lütfen sütun azalmasin. Sana bunu yazarken sabah ezanı okunuyor, ezanlari hürmetine rabbim inşallah tez vakitte yavruna sağlık sıhhat versin Bak ben küçükken çok hastalanmasim bebeklikten bir başlamış 7 yaşına kadar ömrüm hastanelerde geçti. Ama annem korudu, güzel bakmış bana atlattım her birinde. Şimdi o hastaneden eve geldiğinde ona güzel bak, koru kolla turp gibi olur

Kızlar gece 11 gibi doğurdum çok şükür. Ama gerçekten çok zor bir doğumdu bebek çatıdan çok zor geçti, 3750 doğdu. Suyumu falan patlatmasalar doğmazdi muhtemelen. En son üzerimde karnıma var gücüyle bastıran iki tane hemşire hatırlıyorum

Sizin de böyle zor muydu kızlar ya, benimki bı ayrı zordu sanki. 2 gün suni sancı çektim zaten, bı turlu rahmim yumuşamadi. Suyumu patlayınca kendi sancilarim başladı ancak. Ve saatlerce gelen geçene saydım epidural istedim ama etkisi yalnızca bir saat sürdü maalesef. Ay neydi yahu bebek çok yırttı galiba gelirken, tam kaç dikisim var bilmiyorum ama doktor ben çok az kestim , yırtılman oldu falan dedi. Şimdilik dikişlerimin acısını hissetmiyorum, inşallah çabuk iyileşir

Gözün aydın canım sağlıkla sihatle büyüt inşallah senin zor geçmiş hakkaten ama allah öyle böyle yardım ediyor çok sevindim senin adına benim doğumum çok kolaydı allah herkese öyle nasıl etsin 5 6 saat çekmedim şancı ama tabi o 5 6 saat ay gibi geçti ona rağmen doğumum çok güzeldi benim bebeğim 3 kilo doğdu benim ki kendinden yirtikldi kesi yoktu iki tane dikişin var bi türlü iylesemdim bu gün oldu 29 dikişlerim 25 günde düştü ama hala küçük yuvarlak bi et gözüküyor ve kanıyor iylesemdim bi türlü doğumum kolaydı ama sonrasında çok çektim sana tavsiyem dikişlerine çok iyi bak hemen toparlansin inşallah çok çabuk toparlanır minoşuna iyi bakarsın sütun falan çoksa aman oma da dikkat et toplnamaisn allah rızası için ben yaşadım kimse yaşamsın önüme geleni uyaricam

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin maşallah ona tosuncuk gelmiş benimde ilk doğumda suni sanciyi verdiler, açılma yotku, doktorun biri geldi eliyle aşağıdan biseyler yaptı suyumu patlattı, ondan sonra açılma ilerledi, yine 6 7 cm açılma olmuştu en son dogumdanede doktorla bir hemşire üstten bastıra bastıra doğum yaptırdılar ve mutlu son 10 cm dikişlerle ömrüm gitti aman canım pansumana dikkat et, çabucak iyileşsin dikişlerin bak sen tecrübe edindim herkesten bu forumda Kedilervekitaplar dikislerdem ne çekti sonrasında. Bugün taburcu ederler seni inşallah

Parolu ic cnm hic ihmal etme. Sen bakma o gezenlere ben de 1. Gun pediatrise 4. Gun saglik ocagina gittigimde cok iisin hic dogum yapmamis gibisin diyodu doktorlar goren tanidiklar. Disaridan nasi gozukuo bilemem ama ben baya aci cekiyodum. 10. Gunden sonra hafifledi iyice ama hala tam olarak gecmedi
Cok ayip etmisler cnm yaa lohusa kadinsin bebekle ilgilencen dinlencen emziecen diye duaunmeleri lazimdi. Neyse olmus bitmis bugun guzelce dinlen yemegine dikkat et cnm
Gozunuz aydin. Allah anali babali buyutsun ins

Hadi gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah benim ilk doğum gibi olmuş seninde bendede ebeler üstten bastırmasa doğuramazdım o 1 gün sancı çektim halim kalmadı ıkınma ya güçlü ıkınamıosun deyip üstten ittirdiler bebeği. Benim tam 1 saat dikiş atması sürdü açık tenli olduğun için her alttan muayene de yırtılmaya başlamışsın dedi dr.

Canım benim ya üzülme diyemiyor insan evlat söz konusu olunca ama inan iyi olacak orada daha iyi tedavi görecek bebeklik dönemi Çok hassas dönem Allah razı olsun gelip ilgilenmişler keşke biraz daha anlayışlı davransalardı
Hepimizin benzer hikayeleri var kuzum şükür sağ salim geldi ya hepsi geçecek dikişlerin iyileşecek gözün Aydın olsun tekrardan kilosu da korkuttukları gibi değilmiş benim Canım kızım (ilk bebek) 3.780 doğdu evet kesi oldu dikiş oldu zor oldu ama hepsi geçti elhamdulillah

Kaç gün oldu doğum yapali? Sezeryan oldum bende 7.gunh banti aç dedi doktor. 10-15 gün tuvaletimi yaparken bende zorlandım içeriden dikişlerin sizladigini hissediyordum. Dikiş yerlerimin ağrısı için 10 gün ağrısı ağrı kesici içtim. senin gibi günde 3 defa değil oda zararlı çünkü. Ama eve geldim, bulaşık yıkayıp evi toparlıyordum. Hemen iş yapmaya başladım. Şuan 28 gunlukum, temizlik yapıyorum, ağır kaldırıyorum, markete gidip hammallik yapıyorum, bir tek yüzü koyun yatamıyorum o da süt dolu goguslerimden...at gibi kosturuyorum tabiri caizse

Kizlar ana kucagi aldiniz mi? Aldiysaniz hangisini aldiniz? Ben hala bebegi yatak odasindan cikarip salona goturup normal hayata sokamadim. Dogal gaz yok klima kullaniyoruz heryer esit isida dgl onun da etkisi var ama artik cikarmali miyim sizce? Puseti var ama ona da koyup cikarmasi zor oluyo. Ana kucagi aliyim.diyorum soyle uygun fiyatli olanlardan tavsiyeniz var mi

Benimkide öyle canım geçen gün banyo yaptırdık havluya sardı annem al kızım boyleyken emzir dedi. Her banyodan sonra havluda iken emziriyorum ben onu. Gürültülü bir şekilde bir kaka yapti havluya resmen içi boşaldı, havlu battı, pijamam battı resmen kal geldi bana dediğin gibi cıvık ve sarı renkli. Sarı ve yeşil renkler normal zaten. Sadece anne sütü ile beslendiği içinde cıvık yaparlarmış doktora sormuştum 7. Gün kontrolünde... Sıkıntı yok bence yani seninkinde de

Sen bir odadan digerine görünüyorsun ben çocuğu dışarı bile çıkartıp gezdirmek zorunda kaldım geçen gün. Çok şükür bir sıkıntı olmadı ama sling, astronot tulum almam şart dışarısı için.

Ana kucağı e bebek markasının aldım 200 TL idi. Manuel ayağınla salliyorsun, yatak gibi sizde oluyor elle ayarliyorsun ama hiç tavsiye etmem. Daha 7. Gün üstündeki demir çıktı yerinden, tamire verdik yapıp geri yolladılar ama çok güvenmiyorum buna. Senin yerinde olsam salıncaklar var ben ilk kızımda ondan almıştım ona yatırıp şallar uyuturduk veya isim varsa ona koyardım etrafa bakinirdi tek kötü taraf7 sabit bir yerde kalıyor başka odaya alırsın ama taşıman lazım. Hatta şuan indirime girmiş baya daha dün 350 TL idi.

Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım
Ben sana demiştim demek istemezdim ama aynı şekilde benimde sünni sancıyla çok zor geçti yumuşama olmadı suyumu patlattılar duşa soktular vs ama ogün bitmicek sanmıştım onun için sana sezeryan tavsiye etmiştim benimde yırtık oldu omzuyla yırttı dedi çok şükür bu günüme diyorum dogımhaneden çıkamıcam sanmıştım
İyi günlerde büyüsün inşallah

Gözün aydın canım çok zor geçmiş gerçekten ama şükür kavuşmuşsun bebeğine. Ben herhalde bu kadar dayanamaz bir yerden sonra sezaryen isterdim

Şu an gerçekten bir tek ben kaldım doğurmayan herhalde bu arada Dün kontrole gittim ama her şey normaldi, benimkinin keyfi pek yerinde. Doktor 42’ye kadar yolu var dedi, beklemeye devam edeceğiz biz de bakalım nereye kadar gidecek böyle.

Çok geçmiş olsun canım, inşallah bir önce toparlanır minnoşun. Bebeği görünce en yakınların dahil kimse laf söz dinlemiyor gerçekten, herkeste bir şey olmaz kafası… Olacağı varmış artık, bundan sonra çabucak toparlar merak etme sen.

Kış bebeklerinin sorunu diyoruz hep ama yazın doğum yapan arkadaşlarımda da bronşit olan çok bebek gördüm. Çoğu da alerjik. Bu zamanlarda doğan bebekler böyle mi oluyor bilemiyorum artık ama gerçekten mevsimden bağımsız çok yaygın bir durum bu hırıltılar, öksürmeler, hastalıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…