2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ateşölçerim var ama bakmadım daha hiç ay bide ona takarsam kafayı yandık

Hanımlar benim göğüs uclarim yarık yarık ve göğsümun kahverengi yeri tamamen kırmızı, emzirirken çok canım yanıyor ağlıyorum, emzirdikten sonra bütün göğsüm agriyor doktor Enfeksiyon başlangıcı var dedi. Antibiyotik verdi. Başına böyle bir durum gelen var mı geçer mi bu enfeksiyon

Gözün aydın canım benim de seninki gibi oldu çook zordu ve tepemde karnıma bastıran bi ebe Dikişlerim benim de çok fazla popoma kadar benim yürüyüşüm falan oturup kalkmam bi haftaya düzeldi anca şimdi daha iyiyim sen de pansumanını ve kremini ihmal etme canım

Doktorumda hemen gecmez 6 aya 1 seneye kadar agrilar olabilir dedi ara ara anca iyileşiyomuş sezeryan benim persembe dogum yaptim bugun 6 gun doldu gun sayiyorum inaniyorum 15ten sonra bayagi rahatlayacam diye yavrumda bi geleydi yogun bakimlardan bi cikaydi saglikli şekilde sonrada hic hasta olmasinda kendim umrumda degilim artik

Yenidoğanlarda o referans aralıkları daha başka bence, kızımın testinin resmini gönderiyorum

Eklentiler

• 0764C6EE-652D-4B32-AEE6-F57B9CE570B1.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 43

Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sana da en kısa zamanda şifa diliyorum.

Canım benim de öyleydi kaç gün oldu doğum yapalı sen bilmiyorum ama benim bu 29 gün ve hala devam ediyor ama ben doktora gitmedim ilk 10 bende senin gibi çektim kanıyordu resmen o derece ağrı ve sizi da vardı göğüs pedi falan da kulandım o rahatlatıyor ben bi tane krem tek aldım zaten süremiyordum bile sonra göğsümde süt toplandı saydığım için makinayla yaralarım tekrar açıldı şu an sol göğsümde azıcık açıklık kalmış ama sağda daha koca bi yarık var bende iyileşmesini bekliyorum geçer inşallah canım gecicektirde benim ki iltihaplanmıştı bile heralde bende de vardı ama ben gidemiyordum bebekten dolayı inşallah iylesicek canım sabret rabim yardimcin olsun geçicek ama benim de hiç inancim yoktu geçmesine şu an ilklerden daha iyiyim❣
Nurse harvey kullananlar kaç damla veriyorsunuz üstünde 20 damla yazıyor ama ben sabah akşam 5 veriyorum yetersiz mi geliyor acaba
Ben kulanıyorum canım bana kaynimin kızı eczanede calisyor günde beş damla dedi canım sende öyle yap sanki bana 20 biraz fazla geldi

Bebehi uykudan tatli tatli uyanip bakinan var mi ? Benimki hep aglayarak uyaniyor, altini alirken de cok agliyor
Benim ki de senin bebek gibi canım. Çoğu zaman çığlık kıyamet ağlayarak ya da homurdanarak uyanıyor. Çoğu zaman alt değiştirmek zaten kıyamet sebebi resmen. Ağlamaktan içi çekiliyor çocuğun,krize giriyor resmen. Alıp kucağımda sakinleştirmeden durmuyor.Huyu değişti çocuğumun ya
Ben ilk günden beri kullanıyorum canım. Altını değiştirirken ağlıyor, ya da uyku öncesi emmek istiyor veriyorum emziği sakinlesiyor biraz. Benim için kurtarıcı çoğu zaman.
Kızlar
Bebeğimin öksürüğü vardı bugun iyice arttı ve küvöze aldılar
Duanıza talibiz Rabbım yavrularımızı korusun kollasın sag salim en kısa zamanda bızlere kavustrsn inşaAllah

Çok geçmiş olsun kızlar. Rabbim şifa versin bebeklerinize inşallah sıkmayın canınızı, hemencik iyileşsin inşallah kuzulariniz
Benim bebiş genelde 37 çıkıyor ateşi, endiselenmeli miyim acaba ?
Hayirli olsun canım, sağlıkla büyüt inşallah maşallah tosuncuk gözün aydın olsun

Ben çok çektim biliyorsun canım. Dikiş temizliğine çok dikkat et canım . Dikişler beni doğumdan daha çok zorladı,kimsenin başına vermesin Rabbim
Valla çok çektim canım o yüzden kimi görsem aman dikişlerine dikkat et diyorum artık
Dogumdan sonra yüzüstü yaticam oh be diyorsum, sütlü göguslerden bende yatamadım. Resmen hayal kırıklığı
Bende arayış icindeyim canım. Bakınıyorum ama güzel bişey bulamadım.
Canim bi arkadaşımız madecassol krem kullanmıştı sabah akşam. Çok faydasını gördü göğüs ucu çatlağı için. Emzirmeden önce iyice göğüs ucunu temizlemen gerekiyor ama aklında olsun.
Nurse harvey kullananlar kaç damla veriyorsunuz üstünde 20 damla yazıyor ama ben sabah akşam 5 veriyorum yetersiz mi geliyor acaba
Canim ben vicol kullanıyorum. Sabah aksam 2 damla veriyordum az geliyormuş meğer. Sabah 5 akşam 5 veriyorum artık. Bölerek damlayı gün icinde yayabilirsin.

Masallah masallah benim bugun 6. Gun ve hâlâ cok zor kalkip yurumek iskence daha iyiydim bantik acildiktan sonra dikiş yerimde sizlamalar artti normalmi bilmiyorumda belkide karnim dikiş yerine yigilmaya baslamistir sonucta bant varken daha gergindi cocugum cikana kadar iyilesmek istiyorum ben bakmak istiyorum cocugums acelem ondan

Yenidoğanlarda o referans aralıkları daha başka bence, kızımın testinin resmini gönderiyorum
Bizde referans araligi öyle diyo ama bakalim bugun 4te doktorla telefonda gorusecem yuzyuze gorusmekte yok pandemiden dolayi referan araligindan bi tik yuksek seklinde kirmizi renkte gorunmuş tahlil sonucumuz sayfamda bakalim

Cok gecmis olsun cnm gercekten cok zor ayri gayri beklemek bugun hastaneden aradilar öldum sandim annemde bende yigildik kaldik kotu bisey mi duyacaz diye meger isitme testine neden getirmediniz diye aramislar ama o esnada nefesim kesildi sanki cok zor ama gececek insallah ayni sebep degil ikimizin durumu ama sonuç ayni diye yazmak istedim ve evet buyukler anlamiyo hele kayinvalide kayinbaba daha beter oluyolar bisey deyince inadina daha cok yapiyolar sezeryanli olmasaydim kimseye muhtac olmasaydimds kimseyi sokmasaydim tek basima baksaydim diyorum simdi ciksa bile sorun nasi uzak tutabilecem ki

Bizde acilden geldik şimdi canim malesef benim bebegin bronşit olmuş baya kötüledi. Hava vede iğne yapıldı yarın tekrar sabah gidicez muhtemelen yatış yapcaklar
Cok gecmis olsun cnm son durumu nedir bebeginin insallah yatirmazlar iyilesir hemen

Salincaklardan biraz daha buyuyunce almayi dusunuyorum cnm simdi korkarim rahat birakamam onda. Teskkurler o zaman e bebekteki elendi ben de bakmistim ona alabilirdim cok saol
Doktor sabah aksam 20 damla yazdi bana. Vermeye calisiyodum da cok zor oluyo 20 damla vermesi pek de bi ise yaramadi bizde. Simdi gunduz 20 damla.veriyorum
Gecicek cnm. Gun gectikce azalcak. Ev icinde yuruyus yap ozellikle gazin geldiginde agrin arttiginda yurumeye calis daha hizli atlatmani sagliyo
Indirimler varken bulsak ii olcak cnm. Uygun olanlarin yorumlarindan dolayi vaz geciyorum. Pahali olanlardan almak istemiyorum hem maddi olarak hem de kisa sure kullancak diye

Seviniyorum artık kakasını yaptığında yapmamasından iyidir diye düşünürek arada bi kusması normal mi canım sence

Insallah cnm insallah her sey yoluna girsin herkes icin herkes cocuguyla ailesiyle saglikli sekilde yasasin bende herkes icinde dua ediyorum kendim icinde saglik her seyin başı

Bizde acilden geldik şimdi canim malesef benim bebegin bronşit olmuş baya kötüledi. Hava vede iğne yapıldı yarın tekrar sabah gidicez muhtemelen yatış yapcaklar
Çok geçmiş olsun canım benim ,
Biran önce iyileşsin minik kuzu

Siz bebeğin kıyafetlerini kurutmaya atıyor musunuz? Üstlerinde makinede kurutulmaz yazıyor ama askıda kurutmak da bir dert.
Bir de ütü meselesi var, siz ütülüyor musunuz her şeyi? Acaba kurutma yapınca da ütüye gerek var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…