Ben kurutma kullanıyorum canım .Ağız mendilleri dışında ütülemiyorum artık.Siz bebeğin kıyafetlerini kurutmaya atıyor musunuz? Üstlerinde makinede kurutulmaz yazıyor ama askıda kurutmak da bir dert.
Bir de ütü meselesi var, siz ütülüyor musunuz her şeyi? Acaba kurutma yapınca da ütüye gerek var mı?
Canım normal bizde de var .Çıkıp gidiyor sonra tekrar çıkıyor .Bizde etlik derler .Güzel beslendiğinde kilo aldığında çıkıyor dedi büyüklerKızlar bebişinin yüzünde sivilcesi olan var mı? Benimkinin yanaklarında ve çenesinde kırmızı ortası beyaz sivilceler var küçük küçük
Kizlar ana kucagi aldiniz mi? Aldiysaniz hangisini aldiniz? Ben hala bebegi yatak odasindan cikarip salona goturup normal hayata sokamadim. Dogal gaz yok klima kullaniyoruz heryer esit isida dgl onun da etkisi var ama artik cikarmali miyim sizce? Puseti var ama ona da koyup cikarmasi zor oluyo. Ana kucagi aliyim.diyorum soyle uygun fiyatli olanlardan tavsiyeniz var mi
Kızlar bebişinin yüzünde sivilcesi olan var mı? Benimkinin yanaklarında ve çenesinde kırmızı ortası beyaz sivilceler var küçük küçük
Benimkininde boynunun altında var canım kırmızı ama bizimki minik minikKızlar bebişinin yüzünde sivilcesi olan var mı? Benimkinin yanaklarında ve çenesinde kırmızı ortası beyaz sivilceler var küçük küçük
Hanımlar benim göğüs uclarim yarık yarık ve göğsümun kahverengi yeri tamamen kırmızı, emzirirken çok canım yanıyor ağlıyorum, emzirdikten sonra bütün göğsüm agriyordoktor Enfeksiyon başlangıcı var dedi. Antibiyotik verdi. Başına böyle bir durum gelen var mı geçer mi bu enfeksiyon
Masallah masallah benim bugun 6. Gun ve hâlâ cok zor kalkip yurumek iskence daha iyiydim bantik acildiktan sonra dikiş yerimde sizlamalar artti normalmi bilmiyorumda belkide karnim dikiş yerine yigilmaya baslamistir sonucta bant varken daha gergindi cocugum cikana kadar iyilesmek istiyorum ben bakmak istiyorum cocugums acelem ondan
Bizde var hatta doğduğunda kıpkırmızıydı yüzü çok korktum böyle kalacak die geçti şükür. Şimdi de ara ara çıkıo sivilce tekrar sönüyor anne sütü yağlı olduğu zaman olur diyorlarKızlar bebişinin yüzünde sivilcesi olan var mı? Benimkinin yanaklarında ve çenesinde kırmızı ortası beyaz sivilceler var küçük küçük
Kasım indirimleri oluyor online alışveriş sitelerinde. Takip etmek lazım canım denk gelir mutlaka.Salincaklardan biraz daha buyuyunce almayi dusunuyorum cnm simdi korkarim rahat birakamam onda. Teskkurler o zaman e bebekteki elendi ben de bakmistim ona alabilirdim cok saol
Doktor sabah aksam 20 damla yazdi bana. Vermeye calisiyodum da cok zor oluyo 20 damla vermesi pek de bi ise yaramadi bizde. Simdi gunduz 20 damla.veriyorum
Gecicek cnm. Gun gectikce azalcak. Ev icinde yuruyus yap ozellikle gazin geldiginde agrin arttiginda yurumeye calis daha hizli atlatmani sagliyo
Indirimler varken bulsak ii olcak cnm. Uygun olanlarin yorumlarindan dolayi vaz geciyorum. Pahali olanlardan almak istemiyorum hem maddi olarak hem de kisa sure kullancak diye
Vallahi bende öyleyimSeviniyorum artık kakasını yaptığındayapmamasından iyidir diye düşünürek arada bi kusması normal mi canım sence
Bizde çıkıyordu canım ilk günler,sonra geçiyordu. Çocuk doktoru normaldir, vücudu alışıyor dış dunyaya dedi. Birde süt yağlı ise onsan olur derler.Kızlar bebişinin yüzünde sivilcesi olan var mı? Benimkinin yanaklarında ve çenesinde kırmızı ortası beyaz sivilceler var küçük küçük
Ben de sezaryen istedim ama doktorum kabul etmedi bu kadar ilerledik artık diye , insan o psikoloji ile sadece kurtulmak istiyorGözün aydın canım çok zor geçmiş gerçekten ama şükür kavuşmuşsun bebeğine. Ben herhalde bu kadar dayanamaz bir yerden sonra sezaryen isterdim
Şu an gerçekten bir tek ben kaldım doğurmayan herhalde bu aradaDün kontrole gittim ama her şey normaldi, benimkinin keyfi pek yerinde. Doktor 42’ye kadar yolu var dedi, beklemeye devam edeceğiz biz de bakalım nereye kadar gidecek böyle.
Hiç sorma canım ya dediğin gibi çok yürüdüm çok pilates yaptım ama yine de çok zordu , inşallah dikişlerim çok kötü olmaz canım. İlaçları bugün alacağım çıkarken inşallahGözün aydın canımbenim de seninki gibi oldu çook zordu ve tepemde karnıma bastıran bi ebe Dikişlerim benim de çok fazla popoma kadar benim yürüyüşüm falan oturup kalkmam bi haftaya düzeldi anca şimdi daha iyiyim sen de pansumanını ve kremini ihmal etme canım
Çok teşekkür ederim canımRabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsinsana da en kısa zamanda şifa diliyorum.
Fiyati iiymis bende bakiyim cnm saol. Iyi dusunmusun ortama gore battaniye kullanmayi.Bende bu hafta alacağım inşallah. Bondigo titreşimli olanını beğendim internetten 270 civarı idi fiyatı. Haftasonu fırsat olursa çıkacağız.
Benim de evinin bir tarafı çok güneşli ve sıcak iken diğer taraf değil. Sıcak tarafta müslin ile kundaklıyorum serin tarafa geçerken penye battaniye ile. Gece uyurken de polar battaniye örtüyorm.
Ben kurutma kullanıyorum canım .Ağız mendilleri dışında ütülemiyorum artık.
Canım normal bizde de var .Çıkıp gidiyor sonra tekrar çıkıyor .Bizde etlik derler .Güzel beslendiğinde kilo aldığında çıkıyor dedi büyükler
Annenin yediği bazı meyveler(üzüm, kavun, Patlıcan vb..) yapabiliyor.
Benim kızımda da gördüm bugün gece uyurken kusmuş yüzüne ve boynuna gelen yerde olmuş tam.
Benimkininde boynunun altında var canım kırmızı ama bizimki minik minik
Bizde var hatta doğduğunda kıpkırmızıydı yüzü çok korktum böyle kalacak die geçti şükür. Şimdi de ara ara çıkıo sivilce tekrar sönüyor anne sütü yağlı olduğu zaman olur diyorlar
Çok teşekkür ederim kızlar, öyle çıkıp sönüyo arada o yüzden merak ettim fazla olmaya başlayıncaKasım indirimleri oluyor online alışveriş sitelerinde. Takip etmek lazım canım denk gelir mutlaka.
Vallahi bende öyleyiminsna kaka görünce gaz duyunca mutlu olur mu ya anne olunca oluyormuş anladım çocuk gaz çıkarıyor dünyalar benim oluyor resmen
Bizde çıkıyordu canım ilk günler,sonra geçiyordu. Çocuk doktoru normaldir, vücudu alışıyor dış dunyaya dedi. Birde süt yağlı ise onsan olur derler.
Gazini tam cikarmadiginda veya yedigi fazla gelirse kusuyorlar canim eger reflu tarzi birseyi yoksa yani kusmasi cok sık degilseSeviniyorum artık kakasını yaptığındayapmamasından iyidir diye düşünürek arada bi kusması normal mi canım sence
Fiyati iiymis bende bakiyim cnm saol. Iyi dusunmusun ortama gore battaniye kullanmayi.
Bu mastit mi oluyor kiHer emzirmede tek göğsünün tamamen boşalmasını sağla. Biraz onu biraz onu verme. Uçlarına küçük kare buzdolabı poşeti ile nemli kalmasını sağla. Tahinin yapı çıkar ya onu sürebilirsin bir de. Onun dışında lahana yapraklarını buzdolabında soğut göğüs ucun açık kalacak şekilde sar bir yaprağı. 20 dakika öyle dur sonra çıkart. Mastite çözüm olur.
Ben de varımGözün aydın canım çok zor geçmiş gerçekten ama şükür kavuşmuşsun bebeğine. Ben herhalde bu kadar dayanamaz bir yerden sonra sezaryen isterdim
Şu an gerçekten bir tek ben kaldım doğurmayan herhalde bu aradaDün kontrole gittim ama her şey normaldi, benimkinin keyfi pek yerinde. Doktor 42’ye kadar yolu var dedi, beklemeye devam edeceğiz biz de bakalım nereye kadar gidecek böyle.
Maşallah canım ben de 40+3’üm, Allah bize de hayırlı doğumlar nasip etsin.Ben de varım41 oldu yarın kontrolüm var bakalım dr ne soyleyecek korkuyorum artık
Gecmiş olsum.canim tez zamanda cikar insallah. Nasil öksürüyordu bizimki de gün içinde öksürüyor ama öyle onu çok rahatsız edecek şekilde değil, yine de tabi aklıma geliyor niyr oluyor böyle diyeKızlar
Bebeğimin öksürüğü vardı bugun iyice arttı ve küvöze aldılar
Duanıza talibiz Rabbım yavrularımızı korusun kollasın sag salim en kısa zamanda bızlere kavustrsn inşaAllah
Yok yok normali 36,5-37-5 zatenBenim ki de senin bebek gibi canım. Çoğu zaman çığlık kıyamet ağlayarak ya da homurdanarak uyanıyor. Çoğu zaman alt değiştirmek zaten kıyamet sebebi resmen. Ağlamaktan içi çekiliyor çocuğun,krize giriyor resmen. Alıp kucağımda sakinleştirmeden durmuyor.Huyu değişti çocuğumun ya
Ben ilk günden beri kullanıyorum canım. Altını değiştirirken ağlıyor, ya da uyku öncesi emmek istiyor veriyorum emziği sakinlesiyor biraz. Benim için kurtarıcı çoğu zaman.
Çok geçmiş olsun kızlar.Rabbim şifa versin bebeklerinize inşallah sıkmayın canınızı, hemencik iyileşsin inşallah kuzulariniz
Benim bebiş genelde 37 çıkıyor ateşi, endiselenmeli miyim acaba ?
Hayirli olsun canım, sağlıkla büyüt inşallahmaşallah tosuncuk gözün aydın olsun
Ben çok çektim biliyorsun canım. Dikiş temizliğine çok dikkat et canım . Dikişler beni doğumdan daha çok zorladı,kimsenin başına vermesin Rabbim
Valla çok çektim canım o yüzden kimi görsem aman dikişlerine dikkat et diyorum artık
Dogumdan sonra yüzüstü yaticam oh be diyorsum, sütlü göguslerden bende yatamadım. Resmen hayal kırıklığı
Bende arayış icindeyim canım. Bakınıyorum ama güzel bişey bulamadım.
Canim bi arkadaşımız madecassol krem kullanmıştı sabah akşam. Çok faydasını gördü göğüs ucu çatlağı için. Emzirmeden önce iyice göğüs ucunu temizlemen gerekiyor ama aklında olsun.
Canim ben vicol kullanıyorum. Sabah aksam 2 damla veriyordum az geliyormuş meğer. Sabah 5 akşam 5 veriyorum artık. Bölerek damlayı gün icinde yayabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?