2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben kurutma kullanıyorum canım .Ağız mendilleri dışında ütülemiyorum artık.
Kızlar bebişinin yüzünde sivilcesi olan var mı? Benimkinin yanaklarında ve çenesinde kırmızı ortası beyaz sivilceler var küçük küçük
Canım normal bizde de var .Çıkıp gidiyor sonra tekrar çıkıyor .Bizde etlik derler .Güzel beslendiğinde kilo aldığında çıkıyor dedi büyükler

Bende bu hafta alacağım inşallah. Bondigo titreşimli olanını beğendim internetten 270 civarı idi fiyatı. Haftasonu fırsat olursa çıkacağız.

Benim de evinin bir tarafı çok güneşli ve sıcak iken diğer taraf değil. Sıcak tarafta müslin ile kundaklıyorum serin tarafa geçerken penye battaniye ile. Gece uyurken de polar battaniye örtüyorm.

Kızlar bebişinin yüzünde sivilcesi olan var mı? Benimkinin yanaklarında ve çenesinde kırmızı ortası beyaz sivilceler var küçük küçük

Annenin yediği bazı meyveler(üzüm, kavun, Patlıcan vb..) yapabiliyor.
Benim kızımda da gördüm bugün gece uyurken kusmuş yüzüne ve boynuna gelen yerde olmuş tam.

Her emzirmede tek göğsünün tamamen boşalmasını sağla. Biraz onu biraz onu verme. Uçlarına küçük kare buzdolabı poşeti ile nemli kalmasını sağla. Tahinin yapı çıkar ya onu sürebilirsin bir de. Onun dışında lahana yapraklarını buzdolabında soğut göğüs ucun açık kalacak şekilde sar bir yaprağı. 20 dakika öyle dur sonra çıkart. Mastite çözüm olur.

Hiç acele etme. Zaten sen bakacaksın. Sütünü sen verecek, uyanınca seni isteyecek. Ben de sezaryen oldum covid sonrası senin de öyle oldu biliyorum. Zaten vücudun her iki açıdan da şu an yorgun ve iyileşme süreci herkesin farklı olur. Benim çok şükür canım tatlı olmasına rağmen ameliyatım hızlı iyileşti ama başka sağlık sorunlarım oldu. İlk haftalarda destek almak kadar doğal bir şey yok. Hatta çok güzel bir şey. Çünkü ömrümüzün kalanını zaten birlikte geçireceğiz. Mesela bebeğim annemle kayınvalidemi tanıyor. Yabancı birini görse onların parmaklarını tutar birlikte uyudukları için :)
Ameliyat ağrılarını da düşünme nasıl düştüğümüzde acımız aynı olmaz hatta iyileşmeye yakın kaşıntılar olur ya son bir haftadır kaşıntım da var benim
Bu arada süt arttırmak için lullaby diye bir damla var çok rahatlatır içersen tavsiye ederim.

Bizde var hatta doğduğunda kıpkırmızıydı yüzü çok korktum böyle kalacak die geçti şükür. Şimdi de ara ara çıkıo sivilce tekrar sönüyor anne sütü yağlı olduğu zaman olur diyorlar

Kasım indirimleri oluyor online alışveriş sitelerinde. Takip etmek lazım canım denk gelir mutlaka.
Seviniyorum artık kakasını yaptığında yapmamasından iyidir diye düşünürek arada bi kusması normal mi canım sence
Vallahi bende öyleyim insna kaka görünce gaz duyunca mutlu olur mu ya anne olunca oluyormuş anladım çocuk gaz çıkarıyor dünyalar benim oluyor resmen
Bizde çıkıyordu canım ilk günler,sonra geçiyordu. Çocuk doktoru normaldir, vücudu alışıyor dış dunyaya dedi. Birde süt yağlı ise onsan olur derler.

Ben de sezaryen istedim ama doktorum kabul etmedi bu kadar ilerledik artık diye , insan o psikoloji ile sadece kurtulmak istiyor sürekli bağırıyordum niye sezeryan istemedim bu ne böyle diye
Ama müthiş bir duygu gerçekten, Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hiç sorma canım ya dediğin gibi çok yürüdüm çok pilates yaptım ama yine de çok zordu , inşallah dikişlerim çok kötü olmaz canım. İlaçları bugün alacağım çıkarken inşallah
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sana da en kısa zamanda şifa diliyorum.
Çok teşekkür ederim canım şükür kavuştum yavruma

Fiyati iiymis bende bakiyim cnm saol. Iyi dusunmusun ortama gore battaniye kullanmayi.

Annenin yediği bazı meyveler(üzüm, kavun, Patlıcan vb..) yapabiliyor.
Benim kızımda da gördüm bugün gece uyurken kusmuş yüzüne ve boynuna gelen yerde olmuş tam.

Benimkininde boynunun altında var canım kırmızı ama bizimki minik minik

Çok teşekkür ederim kızlar, öyle çıkıp sönüyo arada o yüzden merak ettim fazla olmaya başlayınca

Fiyati iiymis bende bakiyim cnm saol. Iyi dusunmusun ortama gore battaniye kullanmayi.

Daha iyisi uygunu var mı ben de bilmiyorum. O yüzden çıkıp bakmak istiyorum. Senin araştırdıklarımdam önereceğin var mı? Şimdilik gözüme en mantıklı gelen o oldu. Diğerlerinin fiystı yüksek. Tek başına Manuel sallanan da ben istemedim ortası o oldu.

Bu mastit mi oluyor ki enfeksiyon dedi doktor

Ben de varım 41 oldu yarın kontrolüm var bakalım dr ne soyleyecek korkuyorum artık

Kızlar merhaba sizlere bişey danışacağımm.. E devlet üzerinden doğum bildirimi yapılabiliyomuş artık. Bunun için e imza gerekliymiş. Bu işlemler nasıl oluyor acaba. Kimlik çıkartmaya gitmeye gerek kalmıyor mu? Bu yolla yapan oldu mu aranızda

Ben de varım 41 oldu yarın kontrolüm var bakalım dr ne soyleyecek korkuyorum artık
Maşallah canım ben de 40+3’üm, Allah bize de hayırlı doğumlar nasip etsin.

Yalnız ben bu ara telefonu komple kapatmayı düşünüyorum artık, annemler de eşimin annesi de sürekli sorup duruyor çok bunaldım. “Herkesin doktoru gün veriyor seninki niye vermiyor, nasıl doktor bu?” ya da “Bu kadar niye diretiyorsun sezaryen olsana, ya çocuğa bir şey olursa” diye diye strese soktular beni. Benim beklemekle bir derdim yok bebiş iyi olduğu sürece ama bunlara ne oluyor anlamadım gerçekten.

Kızlar
Bebeğimin öksürüğü vardı bugun iyice arttı ve küvöze aldılar
Duanıza talibiz Rabbım yavrularımızı korusun kollasın sag salim en kısa zamanda bızlere kavustrsn inşaAllah
Gecmiş olsum.canim tez zamanda cikar insallah. Nasil öksürüyordu bizimki de gün içinde öksürüyor ama öyle onu çok rahatsız edecek şekilde değil, yine de tabi aklıma geliyor niyr oluyor böyle diye

Yok yok normali 36,5-37-5 zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…