- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Oh iyi o aaman ya ❤Yok yok normali 36,5-37-5 zaten
Canım hareket et, yürüyüş yap, doktor bana ne kadar hareket eder ve yürüyüş yaparsam çabuk iyilesecegimi söylemişti ki ben hastanede 2.gun ağrılarına rağmen volta attım sürekli. Ağrı kesici icz yürüyüş yap, mOralini yüksek tut. Sen onu görünce anında kendine gelirsin ne ağrın kalır ne birşey. Dirayetin artar.Masallah masallah benim bugun 6. Gun ve hâlâ cok zor kalkip yurumek iskence daha iyiydim bantik acildiktan sonra dikiş yerimde sizlamalar artti normalmi bilmiyorumda belkide karnim dikiş yerine yigilmaya baslamistir sonucta bant varken daha gergindi cocugum cikana kadar iyilesmek istiyorum ben bakmak istiyorum cocugums acelem ondan
Canım bu salincaklarda güvenilir ve emniyet kemeri de var. İncelemeni tavsiye ederim. Ben kızım 6 aylıkken salıncağa bindiriyordum.Salincaklardan biraz daha buyuyunce almayi dusunuyorum cnm simdi korkarim rahat birakamam onda. Teskkurler o zaman e bebekteki elendi ben de bakmistim ona alabilirdim cok saol
Doktor sabah aksam 20 damla yazdi bana. Vermeye calisiyodum da cok zor oluyo 20 damla vermesi pek de bi ise yaramadi bizde. Simdi gunduz 20 damla.veriyorum
Gecicek cnm. Gun gectikce azalcak. Ev icinde yuruyus yap ozellikle gazin geldiginde agrin arttiginda yurumeye calis daha hizli atlatmani sagliyo
Indirimler varken bulsak ii olcak cnm. Uygun olanlarin yorumlarindan dolayi vaz geciyorum. Pahali olanlardan almak istemiyorum hem maddi olarak hem de kisa sure kullancak diye
Ben karnına bastırdığimda kakasını yapsın diye hemen kusar veya çok emzirdiysem canım. Ne kadar kusmadan bahsediyoruz?Seviniyorum artık kakasını yaptığındayapmamasından iyidir diye düşünürek arada bi kusması normal mi canım sence
İnşallah canım. Bizimkinde de hırıltı var geçmek bilmiyor.Allah razı olsn canım inş saglıcakla hemencecık cıkar
Bebeği dıs etkenlerden korumak cok zormuskımse laf anlamıyo ki eşim bile((( odadan odaya gecırırken orası soguk o odaya getirme dediğimde bişey olmaz bişey olmaz diyodu tartısıyoduk şimdi sürekli aklımda uyardıgım halde dinlemedıklerı anlar dönüp duruyo üzüntüden de sütüm iyice azaldı(( çok zormus
Rabbım korusun kollasın sağlıcakla kavustursn inşaAllah canım korumak zormus anladıminş bu gunlerde gecıp gidecek
Canım bızde balgamı varda oksuremıyo gibiydi yavrum
2 aylıktı kızım şehir değiştirdim. Gittim İzmir'e çocuk gündüz ağlamaktan duramiyor. İdrar yolu enfeksyon oldu herhalde doktora götürdük annemle. Bütün tetkikler yapıldı. Doktorun odasında bile ağlıyordu. Sonra girdik yine ağlıyor. Herşeyi temiz çıktı nesi var dedik güven problemi yaşıyor, yakın zamanda şehir mi degistirdiniz dedi şaşırdık yaniKızlar bayrağıdır giremiyorum, çok yoğunum. Hem bebek hem ev hem de sınavlarım yaklaştı, ders çalışmaya çalışıyorum. Herkes iyidir inşallah :) Benim dikiş yerlerim kaşınıyor ve sızlıyor, normaldir değil mi ?
Birde ayın 14 ünde düğün var. Bebişle şehir değiştiren oldu mu gezmek için? Nelere dikkat etmeliyim? Sınavla düğün de çakıştı birde o sıkıntımız var. Sınav günü ne yapacağım aklım hep bebeğim de kalacak. İnşallah bir gün öncesi olur sınav en azından
Bu arada doğum yapan varsa hayırlı olsun, Rabbim bütün bebişleri korusun
Kizlar bugun dikis bandim acildi sezeryan olmustum persembe ameliyat oldum bugun 6. Gunum hala agrim var yatip kalkmakta zorlaniyorum saga sola donemiyorum ve bugun dikis bandim acildigindan beri sizlamam var bi de tuvalete giderken dikis yerim sizliyo nedense sizce normalmi bi de bebegimin 6. Gunu tiroit hormonu hastanenin referans degeri tsh en yuksek 4 bizimki 4.22 serbest t4 1.8 bizimki 1.9 cikmiş sizce nasil yukselirmi tekrar artik her seyden korkuyorum
Ben bibbs dkye bir marka almstim onu tuttu ama arada reddediyor. Ağzına itip biraz beklemek lazım galibaBen veriyorum ama redediyor.damakli oldugu icin mi acaba diyorum tutmuyor yani isterdim emzik almasini
Nasil başardı nveya markasi vs.onemli mi bilemiyorum
Gerçekten çok zor olacak benim için ya kardeşimin başkası olsa hiç gitmem de. Valla kara kara düşünüyorum.Düğün kardeşinin falan değilse gitme hem sınav hem bebek yeterince yoğun bir vakit alır zaten.
Sezaryen ise benim de kaşınıyor ve 40.günümüz oldu artıksizinki kaç günlük
Kardeşimin düğünü, başkasının olsa zaten 9 ay evde kaldım yine kalırdım. Benim yüzümden ertelediler bebek doğsun diye. Ay inşallah bağlanma problemi olmaz. Onun için daha erken değil mi ya2 aylıktı kızım şehir değiştirdim. Gittim İzmir'e çocuk gündüz ağlamaktan duramiyor. İdrar yolu enfeksyon oldu herhalde doktora götürdük annemle. Bütün tetkikler yapıldı. Doktorun odasında bile ağlıyordu. Sonra girdik yine ağlıyor. Herşeyi temiz çıktı nesi var dedik güven problemi yaşıyor, yakın zamanda şehir mi degistirdiniz dedi şaşırdık yaniBana kalırsa çok elzem mi 1. Derece yakının değilse gitme derim. Dertsiz başına dert alma, insanlardan uzak tutamazsın bebekler sevilir, mikrop kapar hasta olur sonra pişman olursun.
Dogru cnm kişa gelince hareket alani kisitlaniyo yoksa disari cikilabilse yurunebilse daha kolay olur her sey kış cok zormus bebek icinde anne icindeCanım hareket et, yürüyüş yap, doktor bana ne kadar hareket eder ve yürüyüş yaparsam çabuk iyilesecegimi söylemişti ki ben hastanede 2.gun ağrılarına rağmen volta attım sürekli. Ağrı kesici icz yürüyüş yap, mOralini yüksek tut. Sen onu görünce anında kendine gelirsin ne ağrın kalır ne birşey. Dirayetin artar.
Canım bu salincaklarda güvenilir ve emniyet kemeri de var. İncelemeni tavsiye ederim. Ben kızım 6 aylıkken salıncağa bindiriyordum.
Ben karnına bastırdığimda kakasını yapsın diye hemen kusar veya çok emzirdiysem canım. Ne kadar kusmadan bahsediyoruz?
İnşallah canım. Bizimkinde de hırıltı var geçmek bilmiyor.
Haklisin bi ciksin cocuk doktoruna gotureyim
Gerçekten çok zor olacak benim için ya kardeşimin başkası olsa hiç gitmem de. Valla kara kara düşünüyorum.
Sezeryan benim de. Birde hamileyken bebeğin hep durduğu boşluğum ağrıyor sancı gibi. 25 olduk bizde. Demek ki o güne kadar ağrıcak bu.
Kardeşimin düğünü, başkasının olsa zaten 9 ay evde kaldım yine kalırdım. Benim yüzümden ertelediler bebek doğsun diye. Ay inşallah bağlanma problemi olmaz. Onun için daha erken değil mi ya
Aç olsa evi başına yıkar merak etme bizimki doymayınca Kıyamet kopuyor evde sakinse uyuyorsa doyuyordurKızlar merhaba, bu kervana yeni katıldığım için ben yeni sorabiliyorumbugün 2. Günümüz , ne kadar çiş kaka yapması gerekiyor? Dün 3-4 cisli bez , 2 de kakali bez değiştirdik. Sütüm vardır değil mi nerden anlayacağım ben bunu? Çünkü dışına falan çıkmıyor yani şu anda. Göğsümun boyutu da öyle aman aman değişmedi falan. Daha büyür mü? Bebek bir memeyi 20-30 dk falan emiyor sonra uyuyor sayılır , çok şükür mizirlanmiyor da doyuyor gibi geliyor ama göğüslerim çok buyumedigi için sutum ne kadar geliyor emin olamıyorum
Kızlar merhaba, bu kervana yeni katıldığım için ben yeni sorabiliyorumbugün 2. Günümüz , ne kadar çiş kaka yapması gerekiyor? Dün 3-4 cisli bez , 2 de kakali bez değiştirdik. Sütüm vardır değil mi nerden anlayacağım ben bunu? Çünkü dışına falan çıkmıyor yani şu anda. Göğsümun boyutu da öyle aman aman değişmedi falan. Daha büyür mü? Bebek bir memeyi 20-30 dk falan emiyor sonra uyuyor sayılır , çok şükür mizirlanmiyor da doyuyor gibi geliyor ama göğüslerim çok buyumedigi için sutum ne kadar geliyor emin olamıyorum
Çok değil canım biraz kusuyo sanırım fazla emdiğinden oluyoCanım hareket et, yürüyüş yap, doktor bana ne kadar hareket eder ve yürüyüş yaparsam çabuk iyilesecegimi söylemişti ki ben hastanede 2.gun ağrılarına rağmen volta attım sürekli. Ağrı kesici icz yürüyüş yap, mOralini yüksek tut. Sen onu görünce anında kendine gelirsin ne ağrın kalır ne birşey. Dirayetin artar.
Canım bu salincaklarda güvenilir ve emniyet kemeri de var. İncelemeni tavsiye ederim. Ben kızım 6 aylıkken salıncağa bindiriyordum.
Ben karnına bastırdığimda kakasını yapsın diye hemen kusar veya çok emzirdiysem canım. Ne kadar kusmadan bahsediyoruz?
İnşallah canım. Bizimkinde de hırıltı var geçmek bilmiyor.
Bana doktor takviyelere devam et dedi. Magnezyum kalsiyum karisimi, decavit ve omega 3 iciom ben halaAmin amin insallah bi de magnezyumu eksik cikti acaba napilmasi lazim emzirirken anne magnezyum aliyomu
Benim sadece koltuk altim dgl komple ter bosaliyo. Bence kullanma cnm bebekte meme reddine yol acabiliyomus bi de kimyasal sonucta bebek koklamasinGünaydın hanımlar, benim acayip koltuk altım terliyor her gün duş alıyorum ama koku olmaması için doğal bi roll on kullansam olur mu ki aynı durumda olan var mı
Bilmiyorumki anlarmi aile hekimleri olmazsa oyle yaparim saglik ocagina giderim birazdan gormeye gidecem ama cok korkuyorum gorunce daha zor ama yalnizds hissetsin istemiyorum degisik duygularÇocuğu hiç yorma aile hekimin yardımcı olmaz mı
Valla bende kesmedim eldiveni hic sevmiyor eldivensizde yuzunu çiziyor daha da 17günluk kıyamıyorum kesmeye acir diyeKizlar bebegin tirmaklarini nasil kesiyosunuz? Ben cesaret edemedim hala ama baya da uzadi kesmem lazim
Ben 40 tan sonra kesicem kağıt törpü ile törpüledik şimdilik. Ama çorap giydirmessem eline acayip batırıyor tırnaklarınıKizlar bebegin tirmaklarini nasil kesiyosunuz? Ben cesaret edemedim hala ama baya da uzadi kesmem lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?