2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım hareket et, yürüyüş yap, doktor bana ne kadar hareket eder ve yürüyüş yaparsam çabuk iyilesecegimi söylemişti ki ben hastanede 2.gun ağrılarına rağmen volta attım sürekli. Ağrı kesici icz yürüyüş yap, mOralini yüksek tut. Sen onu görünce anında kendine gelirsin ne ağrın kalır ne birşey. Dirayetin artar.
Canım bu salincaklarda güvenilir ve emniyet kemeri de var. İncelemeni tavsiye ederim. Ben kızım 6 aylıkken salıncağa bindiriyordum.
Seviniyorum artık kakasını yaptığında yapmamasından iyidir diye düşünürek arada bi kusması normal mi canım sence
Ben karnına bastırdığimda kakasını yapsın diye hemen kusar veya çok emzirdiysem canım. Ne kadar kusmadan bahsediyoruz?
İnşallah canım. Bizimkinde de hırıltı var geçmek bilmiyor.

2 aylıktı kızım şehir değiştirdim. Gittim İzmir'e çocuk gündüz ağlamaktan duramiyor. İdrar yolu enfeksyon oldu herhalde doktora götürdük annemle. Bütün tetkikler yapıldı. Doktorun odasında bile ağlıyordu. Sonra girdik yine ağlıyor. Herşeyi temiz çıktı nesi var dedik güven problemi yaşıyor, yakın zamanda şehir mi degistirdiniz dedi şaşırdık yani Bana kalırsa çok elzem mi 1. Derece yakının değilse gitme derim. Dertsiz başına dert alma, insanlardan uzak tutamazsın bebekler sevilir, mikrop kapar hasta olur sonra pişman olursun.

Ben veriyorum ama redediyor.damakli oldugu icin mi acaba diyorum tutmuyor yani isterdim emzik almasini

Nasil başardı n veya markasi vs.onemli mi bilemiyorum
Ben bibbs dkye bir marka almstim onu tuttu ama arada reddediyor. Ağzına itip biraz beklemek lazım galiba

Düğün kardeşinin falan değilse gitme hem sınav hem bebek yeterince yoğun bir vakit alır zaten.
Sezaryen ise benim de kaşınıyor ve 40.günümüz oldu artık sizinki kaç günlük
Gerçekten çok zor olacak benim için ya kardeşimin başkası olsa hiç gitmem de. Valla kara kara düşünüyorum.
Sezeryan benim de. Birde hamileyken bebeğin hep durduğu boşluğum ağrıyor sancı gibi. 25 olduk bizde. Demek ki o güne kadar ağrıcak bu.
Kardeşimin düğünü, başkasının olsa zaten 9 ay evde kaldım yine kalırdım. Benim yüzümden ertelediler bebek doğsun diye. Ay inşallah bağlanma problemi olmaz. Onun için daha erken değil mi ya

Dogru cnm kişa gelince hareket alani kisitlaniyo yoksa disari cikilabilse yurunebilse daha kolay olur her sey kış cok zormus bebek icinde anne icinde

Sınav için rapor al istersen mazeret sınavına gir. Ağzı ızdırap hepis geçiyor geçecek benim de arada oluyor ama asıl başka sağlık sorunlarım oldu öyle olunca sezaryen gözüme gelmez oldu inanır mısın

Kızlar merhaba, bu kervana yeni katıldığım için ben yeni sorabiliyorum bugün 2. Günümüz , ne kadar çiş kaka yapması gerekiyor? Dün 3-4 cisli bez , 2 de kakali bez değiştirdik. Sütüm vardır değil mi nerden anlayacağım ben bunu? Çünkü dışına falan çıkmıyor yani şu anda. Göğsümun boyutu da öyle aman aman değişmedi falan. Daha büyür mü? Bebek bir memeyi 20-30 dk falan emiyor sonra uyuyor sayılır , çok şükür mizirlanmiyor da doyuyor gibi geliyor ama göğüslerim çok buyumedigi için sutum ne kadar geliyor emin olamıyorum

Aç olsa evi başına yıkar merak etme bizimki doymayınca Kıyamet kopuyor evde sakinse uyuyorsa doyuyordur

Günaydın hanımlar, benim acayip koltuk altım terliyor her gün duş alıyorum ama koku olmaması için doğal bi roll on kullansam olur mu ki aynı durumda olan var mı

Sütün ne kadar geldiğini hiç anlayamayacaksın sağsan bile tam çıkmıyor. Eğer bebeğin ağlamıyorsa sıkıntı etme doyuyordur. Sık sık emzir özellikle ilk 10 gün yarım saate bir bile verebilirsin ki hem senin sütün artsın hem ten temasınız olsun. Sarılık için de en iyi önlem anne sütü.
Bez konusunda ilk günler o kadar bir şey yapmadım ki sanırım 5-6 falan anca değişmiştir

Çok değil canım biraz kusuyo sanırım fazla emdiğinden oluyo

Kızlar emzirirken öbür göğüsten akan sütleri biriktirip verebiliyo muyuz yoksa ayrı ayrı mı saklamak gerekiyo

Amin amin insallah bi de magnezyumu eksik cikti acaba napilmasi lazim emzirirken anne magnezyum aliyomu
Bana doktor takviyelere devam et dedi. Magnezyum kalsiyum karisimi, decavit ve omega 3 iciom ben hala
Günaydın hanımlar, benim acayip koltuk altım terliyor her gün duş alıyorum ama koku olmaması için doğal bi roll on kullansam olur mu ki aynı durumda olan var mı
Benim sadece koltuk altim dgl komple ter bosaliyo. Bence kullanma cnm bebekte meme reddine yol acabiliyomus bi de kimyasal sonucta bebek koklamasin

Kızlar selam hepinize kolik bir bebeğim var ağlama krizleri, sürekli doyumsuzca emme isteği, gaz sancıları ve sallana sallana uyutma.. Bizde karar verdik otomatik ana kucağı almaya kafamızda 2 seçenek var. Birin joie sansa sallanır ev tipi ana kucağı diğeri joie serina 2 n 1 ana kucağı. Kullanan varsa öneri alabilir miyim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…