2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ayy masalah elleri guzel olcak. Doktor eldiven takmayin dedi cnm ben de ilk baslarda takmistim sonra oyle diyince hic takmadim. Cikar gitsin rahat etsin minik

Canım çok sevindim bebeğinin iyi olmasına sana birşey sormak istiyorum benimde bu gün birinci ayim ama dikişlerim düştü hala kaniyan yuvarlak bi yaram var sizin tamaman iyileşti bide son zamanlarda acıyor oturamıyorum bile ikk bu kadar zorlanmamistim bile benimde sızlamam var hala içerden geçer mı diye çok dert ediyorum doktora gitmeyede cekiniyorum korkuyorum senin tamamen iyleşmiş mı yaran

Ben veriyorum ama redediyor.damakli oldugu icin mi acaba diyorum tutmuyor yani isterdim emzik almasini

Nasil başardı n veya markasi vs.onemli mi bilemiyorum
Ilk basta almadi bi kac kez acken verince aldi markasi phlips damakli olandan arada denersen bence alisir bazen arada hala istemiyor atiyor ama ben bu kav kez zorluyorum ama gun icinde degilde daha cok gece uykusuna dalarken

Bizim de 1 aylık olmamıza birkaç gün kaldı. Doğduğundan beri 2 saati geçmeden emzir dediler hep 2 saate alarm kuruyordum. Son günlerde o alarm hiç çalmadan uyanıyoruz bebek sesine. Resmen 1 buçuk hatta 1 saate düştüğü oluyor uykusu ve emme isteğinin. Tam bir kolik bebeğim var

Ayy masalah elleri guzel olcak. Doktor eldiven takmayin dedi cnm ben de ilk baslarda takmistim sonra oyle diyince hic takmadim. Cikar gitsin rahat etsin minik
Yüzünü çizer diye korkuyorum ya yoksa ben de hiç sevmiyorum çocuğu kısıtlamayı canım. 1 aylık kontrolünde ben de bi sorayım ne diyecek.
Ay eller ayaklar maşallahlık büyükler aynı babası gibi herhalde büyüyünce 45 numara giyinecek

Uyutanankadar çok zorlanıyoruz. Gece 3.30 dan öncr uyumuyor. belki 1 kez uyuyor kesintisiz 3 saat geceleri. Ama o zaman uykumu alıyorum napiyim.

Canım, ne yaptın bayağıdır giremedim doğumun nasıl geçti, bir sıkıntı oldu mu ? Bebeğin ve sen iyisindir inşallah
Dogumum sezeryandi zorlugu vardi bayagi simdi daha iyiyim 1 hafta oldu hala uyumakta zorlaniyorum kalkmakta yurumekte ama en azindan artik tuvalete tek gidebiliyorum cok sukur bebegimse yogun bakimda enfeksiyonu yuksek dogdugundan beri hastanede ve cumartesi gunku testle belli olacakmiş her sey cok kotuyum bugun gittim gordum cok agliyodu hemsirelerde oturuyo piskin piskin guya ozel hastane korkumuzdan sesde edemioz biz gidince bebege hic bakmazlar diye igrendim doktorlarindanda hemsirelerdende cok insafsizlar cocuk aglaya aglaya catlayacak diye korkuyorum geldigimden beri sutum cok azaldi nerdeyse zoraki cikiyo o da 5 saat ara vermeme tatlilar hosaflar cerezler yememe icmeme ragmen nasi insanlar yaa o cocuk orda aglaya aglaya bisey olsa adinida enfeksiyon corona koyup elimize verecekler cok zor cnm Allah kimseye yasatmasin

Cnm bıde solgar bıra mayası denesen herkes tavsıye edıyo bende daha yenı aldım suan deneme asamasındaym inş iyi gelır
Canım ya doktora götürdün mü
Gecıktırme doktor bı baksn bısey yok derse hıc dert etme
Kizlar lohusa depresyonuna giren varmi ? Ben asiri mutsuzum hep uyumak istiyorum. Modum dusuk aglamak istiyorum hersey bana batiyo. Cocugun aglamasina bile geriliyorum.
Ben ben ben….
Delırmek üzereyim hele bebeğimi küvöze bırakıp gelıyorm ya kafayı yıycem
Bi sürü sacma sapan sey gecıyo aklımdan ve hakıkaten umursamaz dengesız bi eşim var
İlk bebekte cok sıkıntı yasamstık sonra sözler yemınler şimdi bakıyorm hala aynı adam! Daha da hazmedemıyorm sankı sıkısıp kalmısım nefes alamıyorm
Ahh canım ya ahh…
Bende az önce görüp emzirip geldım kuzumu
Kucagımda uyutmama müsade ettiler bu bıle benı delı edıyo yahu bebek benım neden engellıyosunuz yanı yurt dısında bebekler kuvözde annesıyle kalıyo anne emzırıyo bız hangı saat derse hanımefendıler o saatte görebılıyo besleyebılıyoruz vallahi sabır cekıyo dua edıyorm rabbım aklıma mukayyet ol Eger bılsem ki evde ılerlemeyecek bu hastalık alıp gelıcem ama işte dedım bızı servıse yatırın prasında değiliz neyse verıriz servıste yenıdogan bakımı yapılmıyomus kızım kapı gıcırdasa sıcrıyo kucagımda bı gogsumden dıgerıne gecırcem korkuyo lac yerınden damar yolu acmışlar
Su gunlerde sag salım gecseydı hayırlısıyla

Bizde acilden geldik şimdi canim malesef benim bebegin bronşit olmuş baya kötüledi. Hava vede iğne yapıldı yarın tekrar sabah gidicez muhtemelen yatış yapcaklar
Canım nasılsn aklım sende
İnş iyisinzdir

Uyutanankadar çok zorlanıyoruz. Gece 3.30 dan öncr uyumuyor. belki 1 kez uyuyor kesintisiz 3 saat geceleri. Ama o zaman uykumu alıyorum napiyim.
3 saat 3 saattir cnm uyu dinlen. Gece 3 saat aralikla emzirebilirsiniz dediler egitimlerde. Doktora da sordum o da olur dedi. Bizimki uyusa ben de uyurdum. Ilk baslarda uyuyodu uyandiramiyoduk. 5 saat emzircem diye ugrasiyodum memede uyuyodu icmiyodu. Sonra da ben uyuyakaliyodum. 3 saati kacirdigim oluyodu yorgunluktan. Cok sukur bi sorun olmadi. Simdi de uyusa diye gozunun icine bakiyorum. Bizim de dinlenmemiz lazim. O yuzden her firsati degerlendir
Cnm gecmis olsun. Senin bebek niye kuvezde gunu de buyuk kacirmisim. Ins bi an once kavusursunuz.

O zaman bir şey değil canım inşallah düzene oturur uyku düzeni. benim kızımın (ilk bebek) da öyleydi gün içinde kısa kısa kucakta, memede, sallarken filan uyur derin uykuya geçemez sabaha karşı dalar ilk yatışta uzun yatardı bi iki kere emzirir geri yatırır öğlen gibi kalkardı yine uyumazdı ta ertesi gece sabaha kadar üstelik kolikti gaz sancıları ağlamaları tükenmezdi derin uykuya dalamayan benimki gibi kısa kısa uyuyan bebeklerde kronik uykusuzluk durumu gelişiyormuş yani bebek uyumadıkça uykuya dalışı da zorlaşıyormuş (uyudukça uyur - uyumadıkça uyumama durumu) aslında bildiiğimiz tüm yöntemleri deneyip bi şekilde derin uykuya geçişini sağlamak gerek şimdi oğlum da öyle derin uykuya geçene kadar 2-3 saat uğraştırıyor ama vazgeçmiyorum bi şekilde uyutmaya çabalıyorum hala bi düzen ve tutturduğumuz uyutma şekli yok ama kızımda çık yıprandık bu konuda umarım ikincisinin düzene oturur

[QUOT E="turtless, post: 69848997, member: 572202"]
İnş iyisinzdir
[/QUOTE]
Halimize cok sukur canim
İnş iyisinzdir
Halimize sukur diyelim canim . Hala bromsit bizim devam ediyor ne gecemiz ne gündüzumuz var sürekli burnunu temizliyoruz. Sen naptin bebeğin nasıl oldu

Kızlar merhaba ya benim dikilserim düştü ama bi türlü iylesmiyor küçük bi yara var hala çok acıyor ve bu gün baktım dikiş olan yerde o yara gibi küçük yara daha var bi kaç arakdas yazmıştı krem falan eczaneden alıp kulansam iyi gelirimi lütfen bana birşey önerin doktora gidemiyorum şu an iyileşen var mı aranızda ben neden iylesmiyorum anlamdim gitti ya hergun batikon yapıyorum her tuvaleten sonra ama kurumuyir ya

Seni benden daha iyi anlayacak yok gormeyince dayaniyo insan gorunce agla agla duşun duşun insan mahvoluyo yavrum agliyo agliyo orda duruyolar hemsirelermiş guya enfeksiyondan ben dokunamiyorumda bakip geliyorum sadece aç mi birakiyolar ne yapiolar hic guvenmiyorum özel guya bu arada şikayet edecem nereye edebilirim iyi bakilmiyo yeni doganda guvenmiyorum ahh bi gecseydi saglikla verselerdi bi daha enfeksiyon kapmasaydi ciktiktan sonra nasi koruyacaz enfeksiyonu tazelemesin diye onuda dusunuyorum nasi bakilmali sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…