2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
[QUOT E="turtless, post: 69848997, member: 572202"]
Canım nasılsn aklım sende
İnş iyisinzdir
Halimize cok sukur canim
Halimize sukur diyelim canim . Hala bromsit bizim devam ediyor ne gecemiz ne gündüzumuz var sürekli burnunu temizliyoruz. Sen naptin bebeğin nasıl oldu
[/QUOTE]
Allah şifa versin cnm çok zor bebek hastaligi

Kızlar benim kızın göğüsleri fındık kadar şişmiş internetten baktım anne sütü içenlerde oluyormuş sizdede oldumu
Canım bizde olmadı ama olan bebekler biliyorum. Dediğin gibi süt içen bebeklerde oluyormuş. Annenin hormonları bebeğe sütle geçince oluyor diye biliyorum. Sıkma, masaj filan yapma kendiliğinden geçer.
Canım ben dikişlerim düşmeden madecassol kullandım. Düşünce de özelleki doktor thiocilline kullandım. İkisinin de çok faydasını gördüm şükür.

turtless canim allah sabir versin insallah kuzum. Hayirdir bebis neden kuvezdeydi cok sık takip edemiyorum kusura bakma sordugum icin.
Bebisler oyle canim cok korkuyorlar hep sicriyor bizimkide. Hastanede hemsireye sormustum normal demisti. Evde de oyle hala bak kac gun oldu herseye irkiliyor.

Dayanilmiyo cnm hiç ölü gibi dolaniyom kac gundur ilk gunler agrim cok oluyodu ve gozumde gormuyodu daha iyiydim şimdi agrilarim azaldi bebegi goruyorum daha zor geciyo bebegi gormemde haftada 1 aglarken onu bırakmak bu da imtihan insallah atlatacaz

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bebeğin de cumartesi günü testte olumlu sonuç çıkar emziremedigin için azalıyordur, yanına gelsin hayırlısıyla artar İnşallah.
Niye öyle bişey yapıyorlar zaten bebeğinden uzaksın, ne kadar anlayışsızlar. Canım sana da hep böyle denk geliyor ya valla Rabbim yardım etsin el kadar bebe enfeksiyonla uğraşıyor. Bende de vardı ben zorlandım minnacık daha ne yapsın

Kızlar bugün tam 4 haftalık olduk .Ben bebeğimi süt sağarak ve mama takviyesiyle besliyordum .90cc gündüzleri hep süt sağıyorum gece mama veriyorum süt çıkmazsa mama takviyesi yapıyordum.Bugün ilk defa göğüsümü tutmayı başardı ve emzirdim .Şimdi kafamda deli soru sağarak ne kadar beslediğimi biliyordum .Şimdi doyup doymadığını anlamak zor geldi .Mama arada vermelimiyim .Vallahi her aşaması ayrı zor

Canım çok geçmiş olsun. Neden küvözdeydi bebeğin çok giremedim o yüzden görmedim.
Ay o damar yolu ne anlar yavrum minnacık ben kan alınmasına bile dayanamadım. Rabbim yardım etsin, sağlıcakla gelsin evinize

Canım hemen iyleişilmiyor bende de ağrı var .Sağ tarafım sola göre daha ödemli 40 ım çıkınca gidicem doktora bakalım ne diyecek

İyice huylanir oldum ya Cok korkuyorum bir sey olacak diye hic uykusuz başındayım
Ben de öyleydim öksürse tedirgin oluyorum sürekli ateşini ölçüyorum. Ama şimdi şimdi azaldı biraz daha alışmaya başladım.Bir de kendimi yeterli hissetmeye başladıkça rayına girecek gibi

Canim bende ayni durumdayim. Ben 75 cc veriyorum emzirme sonrasi herhalde doymus olsa kendisi birakir diye dusunuyorum.

Ben de öyleydim öksürse tedirgin oluyorum sürekli ateşini ölçüyorum. Ama şimdi şimdi azaldı biraz daha alışmaya başladım.Bir de kendimi yeterli hissetmeye başladıkça rayına girecek gibi
Ayni sekilde. Dün gece acildeydik burnu hirildiyor sürekli cekince rahatliyor ciğere inmemis cok sukur. Takip et atesini olc dedi simdide surekli olcuyorum 37.1-37.2 olsa bile panik boguyor beni oturdum agladim basinda yarim saat

Ayni sekilde. Dün gece acildeydik burnu hirildiyor sürekli cekince rahatliyor ciğere inmemis cok sukur. Takip et atesini olc dedi simdide surekli olcuyorum 37.1-37.2 olsa bile panik boguyor beni oturdum agladim basinda yarim saat
Cok iyi bilmiyorum canim ama bu temassizlar zaten daha yuksek cikariyor normale gore sanirim. Nasil derece ile olcuyorsun.

Kızlar bebeğimi sık sık emzirmeme rağmen sarılık başladı ya çok üzgünüm sütüm de geliyor eminim neden olur sizce
Bi iki gün mama ver arada canım sütün elbette vardır ama bebeğin çenesi çok kuvvetli değil iyi çekemiyorsa aç kaldıkça daha da yükselir sarılığı

Reactions: The
Kızlar bebeğimi sık sık emzirmeme rağmen sarılık başladı ya çok üzgünüm sütüm de geliyor eminim neden olur sizce
Sarılık olacaksa oluyor kuzum maalesef altında çok bir sebep aramayız demişti bir hemşire Emzirmeye devam et sık sık emzir gerekirse mama ver derler zaten

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…