- 22 Aralık 2019
- 1.258
- 842
- 73
- 34
Halimize cok sukur canim[QUOT E="turtless, post: 69848997, member: 572202"]
Canım nasılsn aklım sende
İnş iyisinzdir
Canım bizde olmadı ama olan bebekler biliyorum. Dediğin gibi süt içen bebeklerde oluyormuş. Annenin hormonları bebeğe sütle geçince oluyor diye biliyorum. Sıkma, masaj filan yapma kendiliğinden geçer.Kızlar benim kızın göğüsleri fındık kadar şişmiş internetten baktım anne sütü içenlerde oluyormuş sizdede oldumu
Canım ben dikişlerim düşmeden madecassol kullandım. Düşünce de özelleki doktor thiocilline kullandım. İkisinin de çok faydasını gördüm şükür.Kızlar merhaba ya benim dikilserim düştü ama bi türlü iylesmiyor küçük bi yara var hala çok acıyor ve bu gün baktım dikiş olan yerde o yara gibi küçük yara daha var bi kaç arakdas yazmıştı krem falan eczaneden alıp kulansam iyi gelirimi lütfen bana birşey önerin doktora gidemiyorum şu an iyileşen var mı aranızda ben neden iylesmiyorum anlamdim gitti ya hergun batikon yapıyorum her tuvaleten sonra ama kurumuyir ya
Dayanilmiyo cnm hiç ölü gibi dolaniyom kac gundur ilk gunler agrim cok oluyodu ve gozumde gormuyodu daha iyiydim şimdi agrilarim azaldi bebegi goruyorum daha zor geciyo bebegi gormemde haftada 1 aglarken onu bırakmak bu da imtihan insallah atlatacazZ Zambakkk29turtless Allah şifa versin bebeklerinize kızlar, en kısa zamanda iyileşir yanınıza gelirler inşallah Ben gazdan ağlarken üzülüyorum, maşallah siz ne güzel güçlü annelersiniz dayanıyorsunuz
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bebeğin de cumartesi günü testte olumlu sonuç çıkarDogumum sezeryandi zorlugu vardi bayagi simdi daha iyiyim 1 hafta oldu hala uyumakta zorlaniyorum kalkmakta yurumekte ama en azindan artik tuvalete tek gidebiliyorum cok sukur bebegimse yogun bakimda enfeksiyonu yuksek dogdugundan beri hastanede ve cumartesi gunku testle belli olacakmiş her sey cok kotuyum bugun gittim gordum cok agliyodu hemsirelerde oturuyo piskin piskin guya ozel hastane korkumuzdan sesde edemioz biz gidince bebege hic bakmazlar diye igrendim doktorlarindanda hemsirelerdende cok insafsizlar cocuk aglaya aglaya catlayacak diye korkuyorum geldigimden beri sutum cok azaldi nerdeyse zoraki cikiyo o da 5 saat ara vermeme tatlilar hosaflar cerezler yememe icmeme ragmen nasi insanlar yaa o cocuk orda aglaya aglaya bisey olsa adinida enfeksiyon corona koyup elimize verecekler cok zor cnm Allah kimseye yasatmasin
Canım normal internette o aralıkta vermiş değerleriKızlar Yenidoğan bebeklerde ateş kaç olmalı acaba 36.8-37 normal mi
İyice huylanir oldum yaCanım normal internette o aralıkta vermiş değerleri
Canım çok geçmiş olsun. Neden küvözdeydi bebeğin çok giremedim o yüzden görmedim.Cnm bıde solgar bıra mayası denesen herkes tavsıye edıyo bende daha yenı aldım suan deneme asamasındaym inş iyi gelır
Canım ya doktora götürdün mü
Gecıktırme doktor bı baksn bısey yok derse hıc dert etme
Ben ben ben….
Delırmek üzereyim hele bebeğimi küvöze bırakıp gelıyorm ya kafayı yıycem
Bi sürü sacma sapan sey gecıyo aklımdan ve hakıkaten umursamaz dengesız bi eşim var
İlk bebekte cok sıkıntı yasamstık sonra sözler yemınler şimdi bakıyorm hala aynı adam! Daha da hazmedemıyorm sankı sıkısıp kalmısım nefes alamıyorm
Ahh canım ya ahh…
Bende az önce görüp emzirip geldım kuzumu
Kucagımda uyutmama müsade ettiler bu bıle benı delı edıyo yahu bebek benım neden engellıyosunuz yanı yurt dısında bebekler kuvözde annesıyle kalıyo anne emzırıyo bız hangı saat derse hanımefendıler o saatte görebılıyo besleyebılıyoruzvallahi sabır cekıyo dua edıyorm rabbım aklıma mukayyet ol Eger bılsem ki evde ılerlemeyecek bu hastalık alıp gelıcem ama işte dedım bızı servıse yatırın prasında değiliz neyse verıriz servıste yenıdogan bakımı yapılmıyomus kızım kapı gıcırdasa sıcrıyo kucagımda bı gogsumden dıgerıne gecırcem korkuyo lac yerınden damar yolu acmışlar
Su gunlerde sag salım gecseydı hayırlısıyla
Canım hemen iyleişilmiyor bende de ağrı var .Sağ tarafım sola göre daha ödemli 40 ım çıkınca gidicem doktora bakalım ne diyecekKızlar merhaba ya benim dikilserim düştü ama bi türlü iylesmiyor küçük bi yara var hala çok acıyor ve bu gün baktım dikiş olan yerde o yara gibi küçük yara daha var bi kaç arakdas yazmıştı krem falan eczaneden alıp kulansam iyi gelirimi lütfen bana birşey önerin doktora gidemiyorum şu an iyileşen var mı aranızda ben neden iylesmiyorum anlamdim gitti ya hergun batikon yapıyorum her tuvaleten sonra ama kurumuyir ya
Ben de öyleydim öksürse tedirgin oluyorum sürekli ateşini ölçüyorum. Ama şimdi şimdi azaldı biraz daha alışmaya başladım.Bir de kendimi yeterli hissetmeye başladıkça rayına girecek gibiİyice huylanir oldum yaCok korkuyorum bir sey olacak diye hic uykusuz başındayım
Canim bende ayni durumdayim. Ben 75 cc veriyorum emzirme sonrasi herhalde doymus olsa kendisi birakir diye dusunuyorum.Kızlar bugün tam 4 haftalık olduk .Ben bebeğimi süt sağarak ve mama takviyesiyle besliyordum .90cc gündüzleri hep süt sağıyorum gece mama veriyorum süt çıkmazsa mama takviyesi yapıyordum.Bugün ilk defa göğüsümü tutmayı başardı ve emzirdim .Şimdi kafamda deli soru sağarak ne kadar beslediğimi biliyordum .Şimdi doyup doymadığını anlamak zor geldi .Mama arada vermelimiyim .Vallahi her aşaması ayrı zor
Ayni sekilde. Dün gece acildeydik burnu hirildiyor sürekli cekince rahatliyor ciğere inmemis cok sukur. Takip et atesini olc dedi simdide surekli olcuyorum 37.1-37.2 olsa bile panik boguyor beni oturdum agladim basinda yarim saatBen de öyleydim öksürse tedirgin oluyorum sürekli ateşini ölçüyorum. Ama şimdi şimdi azaldı biraz daha alışmaya başladım.Bir de kendimi yeterli hissetmeye başladıkça rayına girecek gibi
Cok iyi bilmiyorum canim ama bu temassizlar zaten daha yuksek cikariyor normale gore sanirim. Nasil derece ile olcuyorsun.Ayni sekilde. Dün gece acildeydik burnu hirildiyor sürekli cekince rahatliyor ciğere inmemis cok sukur. Takip et atesini olc dedi simdide surekli olcuyorum 37.1-37.2 olsa bile panik boguyor beni oturdum agladim basinda yarim saat
Bi iki gün mama ver arada canım sütün elbette vardır ama bebeğin çenesi çok kuvvetli değil iyi çekemiyorsa aç kaldıkça daha da yükselir sarılığıKızlar bebeğimi sık sık emzirmeme rağmen sarılık başladı ya çok üzgünümsütüm de geliyor eminim neden olur sizce
Alindan olan temassizla olcuyorum ama dedigin gibi internettede cok dogru sonuc vermez yazıyorCok iyi bilmiyorum canim ama bu temassizlar zaten daha yuksek cikariyor normale gore sanirim. Nasil derece ile olcuyorsun.
Sarılık olacaksa oluyor kuzum maalesef altında çok bir sebep aramayız demişti bir hemşireKızlar bebeğimi sık sık emzirmeme rağmen sarılık başladı ya çok üzgünümsütüm de geliyor eminim neden olur sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?