Uzlme canım benim mama ver toparlanır inşalalh bazen öyle oluyormuş bak belki açlıktan değildir ac olsa ortalığı velveleye verir bebek kendini de hiç üzme bende bakamıyorum diye kendimi yiyorum hep üzüntümüz onlara yansıyor hiç kendini sıkma yeni doğum yaptım diye biliyorum ilk düşüyormuş kilosu sonra alır inşallah ağlamazsa gayet normal bende oyleydim ama üzme kendini lütfenKızlar bebeğim 3750 doğdu 3350 ye düşmüş gerçekten çok üzgünümaç olduğunu hiç belli etmedi ya. Doktor bir iki hafta mama vermemi istedi , niye kendimi bu kadar kötü hissediyorum bilmiyorum kızlar ağlayasim geliyor ve ağlıyorum
Cnm bnde sut sagiyorumda 90 cc sut 2 saatte bir mi geliyodu benimki azda ne kdr az onu ölçmek için soruyorum ben bekletiyorum 5 6 saat anca 80 90 cc geliyo bebegim yanimds yok yeni doganda onunlada alakalimi bilmiyorumKızlar bugün tam 4 haftalık olduk .Ben bebeğimi süt sağarak ve mama takviyesiyle besliyordum .90cc gündüzleri hep süt sağıyorum gece mama veriyorum süt çıkmazsa mama takviyesi yapıyordum.Bugün ilk defa göğüsümü tutmayı başardı ve emzirdim .Şimdi kafamda deli soru sağarak ne kadar beslediğimi biliyordum .Şimdi doyup doymadığını anlamak zor geldi .Mama arada vermelimiyim .Vallahi her aşaması ayrı zor
Cnm kilosu duscektir uzulme diye yazmistim sana gitmeden once. Doktor mama diyosa ver cnm onlar daha ii bilir. Kilosu yuksek olan bebeklerde dusme daha cok olurmus. Hemen toparlar merak etme. Mama verince meme almiycak diye de bisey yok hep bunu soyleyip anneleri strese sokuyolar. Ben 3 gun mama verdim simdi vermiyorum. Bi sorun olursa tabiki de vercem. Burda da mama verirken sonradan memeye donen arkadaslar war. Yetersiz fln dgliz ben de cok agladim mama verdim sagip verdim bi sure ki bebek tutuyodu ama memede uyuyodu bi iki tane anca cekiyodu. 5 saat ugrasiyodum olmuyodu. Kendimi yetersiz hissediyodum ama alakasi yok aslinda. Elimizden geleni yapiyoruz.Kızlar bebeğim 3750 doğdu 3350 ye düşmüş gerçekten çok üzgünümaç olduğunu hiç belli etmedi ya. Doktor bir iki hafta mama vermemi istedi , niye kendimi bu kadar kötü hissediyorum bilmiyorum kızlar ağlayasim geliyor ve ağlıyorum
Canım benim kızım 2.900 doğdu, 3 günde 2.600 e düştüKızlar bebeğim 3750 doğdu 3350 ye düşmüş gerçekten çok üzgünümaç olduğunu hiç belli etmedi ya. Doktor bir iki hafta mama vermemi istedi , niye kendimi bu kadar kötü hissediyorum bilmiyorum kızlar ağlayasim geliyor ve ağlıyorum
Öyle valla insallah duzelir bekliyoruz yapacak baska biseyimiz yokÇok geçmiş olsun canım. İnşallah bebeğin de cumartesi günü testte olumlu sonuç çıkaremziremedigin için azalıyordur, yanına gelsin hayırlısıyla artar İnşallah.
Niye öyle bişey yapıyorlar zaten bebeğinden uzaksın, ne kadar anlayışsızlar. Canım sana da hep böyle denk geliyor ya valla Rabbim yardım etsin el kadar bebe enfeksiyonla uğraşıyor. Bende de vardı ben zorlandım minnacık daha ne yapsın
Canım bebimde açık yaraydı yani dikiş açılmıştı arası kırmızıydı o yere sürdüm sudokremi, aklında bulunsun yani bayaaa iyi geldiBen birşey kuoanmadim canım bana vermedi şimdi eczane de sordum sağlık ocağında bi antibiyotik bide krem yazmış inşallah ise yarar ya
Benim de ya benim dağda iki tane dikiş var canım onlar düştü sanki bi dikişe daha ihtiyaç vardı gibiydi ve açık kalmış açıyorlar bi kaç gündür yara var hiç düzelmiyor inşalalh geçer canım sana da şifa diliyorum
Ay inşallah canım biran önce iylesirsin sende bende artık sabrım kalamdı hem acıyor o yara bide içerde bende de sizi var canım sağlık ocağı bana bi krem yaz di antibiyotik yaz di inşallah geçer bu fitili de alırım canım allah razı olsun
Benim ikilemeydi canım onlar iyileşti düştü 25 günde ama bi yerde açıklık vardı ve şu an yuvarlak bi yara küçükte ama acıyor hala hata bi kaç gündür başlamış bende hala batikon kulanıyorum bi fayda etmedi bana sağlık ocağı krem yazmış bakım o ise yaramasa birtanem bunu da denerim yeterki öylesin bende de bebantol var bebegin poposu için inşallah iylesiriz canım bu bi haftada iyileşen inşaları hiç anlamdim
Bende oyleydim canım ilk iki üç gün biraz oturamıyordum şu an bi ay ve vi kaç gündür acım var geçmiyor hep batikon yapıyorum bi ise yaramıyor bana krem falan verilseydi belki çabuk iylesirdim sana da allah şifa versin inşallah❣
Konuştum eczanede eşimin yiğeni var canım allah razı olsun gitmiş aile hekimnde bana yazdurmış krem antibiyotik inşalalh bi ise yarar batikon da yaptım kurumadı kasintim yok canım açıyordu❣inşallah biran önce toparlaniriz
Benim ki de öyleydi ilk nasıl desem iki tane dikisti o dikisleron aşağısı açıktı işte orası daha iylesmemis bazen peçete vuruyorum kan var daha canım o kremi de deniycem yeter ki iyi gelsin yani bence üç dikiş ataksi lazımdı çok araları boşluktuCanım bebimde açık yaraydı yani dikiş açılmıştı arası kırmızıydı o yere sürdüm sudokremi, aklında bulunsun yani bayaaa iyi geldi
Anladım canım, benimde aynen öyleydi ama şükğr artık iyileşti ilk başlar dikişlere baktıkça psikolojim bozulcak gibi oluyordu o açık yeri görünceBenim ki de öyleydi ilk nasıl desem iki tane dikisti o dikisleron aşağısı açıktı işte orası daha iylesmemis bazen peçete vuruyorum kan var daha canım o kremi de deniycem yeter ki iyi gelsin yani bence üç dikiş ataksi lazımdı çok araları boşluktu
E bebekten aldığım moms tea emziren anne çayını içiyorum, birde dgo damla. Humanayı ben denemedim, memnun kalırsan buraya yazmayı unutma canımKızlar aranızda süt artıran çay kulanan var mı ben göğüslerimde süt azaldigıni hisetim hummana diye bi çay aldım ise yarıyor mu pek bilmiyorum sizin tavsiyeleriniz var mı bebekle uğraşmaktan vakit bulamıyorum düzgün beslenmeye
Ben avent tin kullaniyirum ama nasil diyim max 2 dk aliyorKizlar bebeğim henüz 22 günlük ama emzige başladım, çok ağlıyor asla gündüz uyumuyor yatağına koyduğum an uyuyorsa bile çığlık çığlığa uyanıyor.
Aranızda emzik kullananiniz var mı?
Biraz yuksek gosteriyorlar canim normal koltuk alti olcenler en iyisi diyorlar. Yazabiliyorsan cocuk doktoruna yaz istersen granti olsun onlarda temassiz la olcuyor cunkuAlindan olan temassizla olcuyorum ama dedigin gibi internettede cok dogru sonuc vermez yazıyor
Canim agla insan oyle oluyor tutma icinde rahatlarsin. Hic canini sikma duzelicek hersey sadece eger verebiliyorsan kasik biberon veya kasikla ver. Ben hastanede gogsume damlatmistim oyle vermistim. Ama evde yapamadim biberonla verdik alisti emmeyi birakti sagarak devam ettim ama benim ckk az sutum vardi. Simdi tekrar emmek istiyor ama doyacak kadar degil hala mama veriyorum. Insan uzuluyor ozellikle anne sutu dediklerinde ici gidiyor ama bazen ne yapsan da olmuyor.Kızlar bebeğim 3750 doğdu 3350 ye düşmüş gerçekten çok üzgünümaç olduğunu hiç belli etmedi ya. Doktor bir iki hafta mama vermemi istedi , niye kendimi bu kadar kötü hissediyorum bilmiyorum kızlar ağlayasim geliyor ve ağlıyorum
Benim 2 saatte bir 15 cc anca cikiyordu canim. Artik sagmayida biraktim. Mochi derken bu sut pompasi olani diyorsun dimi ben hic sevemedim onu. Cok can yakiyor ve mesela onla gelen sut daha su gibi oluyordu, elektrikli ile sagdigim sute gore.Kızlar mochi kullanıpta sütü artan var mı? Ona göre bende bir deneyeyim diyorum. Şuan moms tea emziren anne çayı, süt dgo süt artırıcı damla ve kuru incir tüketiyorum. İlk defa 2 saate bir sağayım dedim ne kadar çıkacak diye, ilkin 120 cc çıktı, sonra da 50 cc çıktı. Demekki 2 saate bir 50 cc süt tek var. Biliyorum bebek daha fazla emer ama yinede çok az.
Canım başta bebekler ödemlerini atarlar, bu çok normal. Ama sen benim yaptığım hataya düşme, muhakkak sık sık mama ver. Ben mamayı az verdiğim için hala sarılıkla uğraşıyorum.Kızlar bebeğim 3750 doğdu 3350 ye düşmüş gerçekten çok üzgünümaç olduğunu hiç belli etmedi ya. Doktor bir iki hafta mama vermemi istedi , niye kendimi bu kadar kötü hissediyorum bilmiyorum kızlar ağlayasim geliyor ve ağlıyorum
Canım eğer meme ucun varsa, muhakkak emzir. İnan bana emzirmek sütü artıran en iyi şey. Ama benim sadece olmayan meme ucumu aldığı için doymadığın7 düşünüyorum, çünkü emzirirken bir kısmı ağzından dökülüyor, bebeğim iyi kavrayamıyor göğsü. Bundan sonra sağmayacam, insanın morali bozuluyorBenim 2 saatte bir 15 cc anca cikiyordu canim. Artik sagmayida biraktim. Mochi derken bu sut pompasi olani diyorsun dimi ben hic sevemedim onu. Cok can yakiyor ve mesela onla gelen sut daha su gibi oluyordu, elektrikli ile sagdigim sute gore.
Kasım anneleri ile sizin aranızda takılıyorum canımhannel canim naptin kassim annelerine mi gittin yoksa bizi terk edip saka bir yana canim ne durumdasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?