2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canim o pozisyonu bulmak gercekten onemli ben iki buklum emziriyorum yoksa duzgun almiyor

Hakkinda hayirlisi olsun insallah canim. Bebis saglikla gelsin onemli olan. Minnak nazli cikti

Canim o pozisyonu bulmak gercekten onemli ben iki buklum emziriyorum yoksa duzgun almiyor
Bebeklerin emme ihtiyaxları var, annelwrin kokusuna ihtiyaxları var . Mama takviyesini emzirme kaşığı ile yap muhakkak. Ve önce mama ver sonra emzir. Emme ihtiyacını sende tamamlasın. Birde emzik kullanma, sen onyn emziği ol. Görüceksin muhakkak tutacak ve sütün artacak inş.

Hakkinda hayirlisi olsun insallah canim. Bebis saglikla gelsin onemli olan. Minnak nazli cikti
Amin canım inşallah, sağlıklı olsun da nasıl olduğu önemli değil artık. Anasına çekmiş benimki, ben de 43. haftada doğmuşum

Pazar günü doğarsa doğum günüme denk gelecek onu bekliyorum şimdi, hamilelik haberini babasına doğum günü hediyesi olarak vermiştim doğumu da bana hediye olur inşallah

Anladım canım, benimde aynen öyleydi ama şükğr artık iyileşti ilk başlar dikişlere baktıkça psikolojim bozulcak gibi oluyordu o açık yeri görünce
Evet ya benim de gerçekten bebegime bile ilgi gösteremiyorum Piskoljim etkileniyor ya iyleşmek istiyorum sadece
E bebekten aldığım moms tea emziren anne çayını içiyorum, birde dgo damla. Humanayı ben denemedim, memnun kalırsan buraya yazmayı unutma canım
Senin kilerde iyimi canım ise yarıyor mu bende alırım belki vala şu an farknetmiyorum ama sütüm var yani sıkınca geliyor ama memeler yumuşak acaba süt yok mu senin de öylemi yada acaba aramizda göğsü yumuşak ama şutu çok olan var mı ben sagmiyorum da uçlari yara diye

Benimde yumuşak, ama sağınca 2 saate 50 cc tek çıktı. Ama elimle sağınca hala geliyordu, anlamadım ben bu sağma makina işini. Bir daha da bulaşmayı düşünmüyorum, moral bozuyor. ben şuan memnunum bunlardan canım. Benim sorunum kızımın memeyi tam kavrayamaması. Sadece ucun bir parcasını alıyor, ne denediysemde daha fazlası ağzına koyamadım. Yoksa doğru emzirme ile herkesin sütü bebeğine yeter

Ay hadi insallah

Benim göğüslerimde de öyle çok bi sertlik yok hemşleyken daha sertti hatta ama hiç mama vermedim daha gayet yetiyor şükür

3 gün oldu canım doğum yapalı. Ağlamıyor ben aç olduğunu düşünmedim açıkçası, çünkü çok şükür güzel de emiyor ve elimle falan sıkınca sütüm de geliyor ne bileyim inşallah toparlar bebeğim
Ben de 2-3 gün bı vereyim diyorum canım, bı gözlemlerim sariligini falan. Zaten salı tekrar gideceğiz bakar tekrar. Her emzirme sonrası 10 cc önerdi
Şırınga ile veriyorum canım. Ben hiç sütümu ssgmadim ne kadar çıkıyor bilmiyorum,az mı çok mu.. yani yarım saat falan emiyor tek memeyi ama ne çıkıyor bilmiyorum. Evet üzücü gerçekten
Canım başta bebekler ödemlerini atarlar, bu çok normal. Ama sen benim yaptığım hataya düşme, muhakkak sık sık mama ver. Ben mamayı az verdiğim için hala sarılıkla uğraşıyorum.
Hadi ya 10 ,çıktı sarılığı canim. Senin kaçtı

Canım benim kızım 2.900 doğdu, 3 günde 2.600 e düştü nasıl hissettiğini biliyorum, tek diyeceğim bu normal ve kendini üzme, mama verince toparlıyorlar. 3 haftalıkta ancak doğum kilosuna geldi kızım
Normal bence de canım, bebekler çok odemli doguyorlar ama doktor mama dedi yanı vermesem ve iyice sarılığı artsa çok üzülürüm doğduğunda elime geliyordu şimdi sanki kuş gibi oldu yavrum kilo verince, çok duygusallastim ya çok üzücü geliyor

Canim emiyorsa eger sen kendi beslenmene de dikkat etsen mi acaba ? Yetersiz beslenme durumun olabilir mi

Reactions: The

Kizlar bana bi tanidik tahin ye cok sut yapar demisti. 2 gun once denedim. Ama tahini pek sevmedigim icin tahin pekmez karisimi olarak yedim. Gece gogsum serlesmis. Baya ise yaradi bende. Ama mastit olcam diye biraktim korkup
Benimde yumusak ama sut var cnm. Yeterli mi bilmiyorum tabi pazartesi doktora gitcem yazarim tekrar
Bizim 5. Gun 11.3 cikmisti sarilik doktor onemsenmiycek miktarda dedi. Mama ver fln demedi cnm. Baska bi doktora gitme sansin varsa bi git istersen. Benim de kafam karisti simdi

Canim emiyorsa eger sen kendi beslenmene de dikkat etsen mi acaba ? Yetersiz beslenme durumun olabilir mi
Haklısın canım onu ben de düşündüm ve çok daha dikkatli davranacağım. Ekstra yaptığın neler var acaba

Ne bileyim canım ya salı gününe dek daha düşer inşallah bana da yüksek gelmedi ama fazla kilo kaybettiği için sanırım mama önerdi bilmiyorum ki

Haklısın canım onu ben de düşündüm ve çok daha dikkatli davranacağım. Ekstra yaptığın neler var acaba
Valla ben ornek olabilecek biri degilim canim cunku sut um yok :) ama yine de soyleyeyim.
Gaz olmasin diye 1 fincan kimyonlu cay
Cogu kisiden aldigim bilgiye gore yeterli beslenmen yoksa yani yemegini guzel yemiyorsan kalan hic bir takviyenin anlami yok.
Diyetisyenlerde gordugum emziren annenin 1800 kalori altina dusmemesi gerektigi.
Boza denedim, dereotu, roka, komposto, tahin helvasi, tavuk cigeri, yesil mercimek, hurma, kuru incir, kuru dut, bulgur
Genel olarak bunlar i abartmadan tuketiyorum.
Geri kalan ise genelde et suyu veya tavuk suyu corba ve normal ana yemekler.

Kızlar sürekli Bir şey soruyordum kusura bakmayın lütfen. Bugün tam üç gün oldu bebeğim doğalı ve üç gündür nerdeyse her bezi kakali, siyah yeşil arası. Günde yani nerden baksam 6-7 kez kaka yapıyor. Ama bezlerinde sanki doğru düzgün çiş yok bu nasıl oluyor? Acaba çiş yapıyor ama ben farketmiyor olabilir miyim ki ? Ama bir sarılık falan olmuyor bezde kuru gibi. Sadece bugün bir defa inanılmaz ıslak bir beze denk geldim o kadar

Anladım canım tamam dediklerine ben de dikkat etmeye çalışayım çok teşekkür ederim

Evet canim.dedigin gibi o sekilde kakali oluyor ve sık yapiyorlar. Gunde en az 4 5 cisli bez diyorlar beslenmenin yeterli olmasini anlamak icin. Zaten cok sari olmuyor sadece agirligi degisiyor o sekilde anlayabilirsin. Prima kullaniyorum renk mavilesiyor eger anlamakda zorluk cekiyorsan. Hatta sleeppy de de var sanirim renk degistirme durumu

Bizim de oyleydi. Ilk kakalar koyu oluyo sonra yesil sonra sariya donuyo. Hatta 10u geciyodu kakalo bezi. Doktora sormustum 5. Gun normal dedi o zaman daha yesildi kakasi. Cis bana da yok gibi geliyodu ama vardir belki de cunku bez temizken sari cizgi oluyo cis yapinca mavi cizgi. O zman bu cizgi olayini kesfetmemistim de simdi bana bez cissiz gibi geldigi zamanlarda mavi cizgiden cis yaptigini anliyorum bezler cok emici az olunca anlasilmiyo bence. Kaka da yapiyomus bi doktora daha gitmeni oneririm cnm kilo kaybi ilk zamanlarda normal cunku. Oranini bilmiom tabi de benimki mama aldigi halde 1. Gun 2700e dusmustu 2875den

Anladım canım sanırım benim bebeğim gerçekten beslenememis çünkü gerçekten çok az çiş yapıyor. Sleepy kullanıyoruz renk değiştirme var ama azcik yapıyor da değişmiyor mu acaba diye kendimi kandırdım sanırım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…