2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım hamilelik hüzünü yaşadığın şey çok normal bende emziremediğim dönemde çok ağladım .Mama takviyesiyle hemencecik doğum kilosunu yakalar .

Reactions: The
Ya niye böyle oldu bu bebekler

Canım Inan doktorlar bebek kötü olana kadar hiv bir şey yapmiyolar

Evet canım ben de ilk günlerde 15 cc ile başlamıştım, mama verme faslı bende uzun sürdüğü için kısa sürede 30-45-60 gibi yükseldim ama senin o kadar uzun sürmeyecek inşallah. Doymaz ağlarsa anlarsın zaten bi sonrakinde 5-10 cc arttırırsın bir şey olmaz şimdi sarılığı var diye ekstra halsizlik ve uyku hali vardır ama sarılığı geçince kendine geldiğinde memene dönmemesi için bi sebep yok, içini rahat tut

Annelik evet çok zor ama çok güzelmiş hamileyken kurduğun tüm planları alt üst ediyor bebek. Ben de "sütüm yeter, kilosu da iyi, kolay tutar memeyi, mama ile uğraşmam" dedim 9 ay ama evdeki hesap çarşıya uymadı iyi olsunlar da mama meme fsrketmez

Malt icecegi hangi marka nerden aldin acaba bende alayim benim azmiş anladim bende biriksinde cok ciksin ki hastaneye goturelim kafasindayim yanimda olsa her dakika verirdim sagardimda simdi biriktirme usulude olmuyo taze taze gitsin diye

Seni cok iyi anliyorum bebek hastalanmasi cok zor insallah bugunlerde gececek bebimde 3.850 dediler ilk dogdugunda sonra 12 saat sonra yogun bakima yatarken 3540 olctuler ama bence daha da zayiflamiş 3 saatte bir besliyolarmis bebekleri yavrum tabi zayiflar yarin bitsin bu çile insallah bi daha hastane yuzu gostermesin rabbim

Oksuruk icin ayaklara zeytinyagi ve sarimsak soyleniyodu ama yenidoganlara yapiliyomu bilmem cnm araştir yapma tabi hemen valla bende evden cikmiyodum hic kimseyle gorusmuyodum arkadaslarimla bile korona aldim ustunede evden cikmam ama surekli grip olurum eşim herkes şokta bazen bunye meselesi o da ben kocaman kadinim kendini suçlama yani oluyo nasi oluyo anlaşilmiyo

Evlerde kalorifer çalışıyor ya bence biraz kurudu evler. Hava nemlendirici varsa onu açabilirsiniz yoksa da kaloriferde çamaşır kurutuyorum. (deterjansız yıkadıklarımı)

Bir de burnuna serum fizyolojik damlatabilirsin bir iki damla.

Bir de kusması var mı, kusması öok olan bebeklerde öksürük yada geniz dolması daha çok yaşanıyor.

Benimde devam ediyor canim biz 19 gunluguz. Benim aklima ates takılıyor 37 genelde korkuyorum daha yukselir mi diye uyuyamadim
Canım benim kız hep 37 çıkıyor doğduğundan bu yana. Bebeklerde 38e kadar ateş sayılmıyor sanırım bence endişe etme. 37.5i geçerse serinletmeye çalışırsın belki sıkma canını

Canım arada benim bebeğimde öksürüyor ağızında tükürük yada süt kalıp boğazına kaçıyor olabilir mi?
Beni de tedirgin ediyor ama gündüzleri öksürük yok
Yok canım öyle bi öksürme değil bildiğin büyük adamlar gibi öksürüyor
Ya niye böyle oldu bu bebekler
Bilmiyorum ki canım Allah dermansız dert vermesin ne yapalım
Aynen öyle canım calpol ve serum fizyolojik yazdılar inşallah daha da kötülenmez çok korkuyorum
Haklısın canım olacağı varmış İnan çocuklar hastalanmasın diye hastane işleri haricinde 45 gündür dışarı adım atmadım
Allah razı olsun canım inşallah faydası olur serumun ciğerine inmesin de kusması oluyor da sık sık emziriyorum fazla geldiğinden kusuyor zannedersem

Merhaba kızlar artık 42. haftaya giriyorum biliyorsunuz, bugün de kontrole gittik. Doktor bebeğin biraz da iri doğma ihtimalinden dolayı fitille doğumu başlatmayı tavsiye etti. Artık haftası da ilerlediği için riskler az da olsa artıyor malum, açıkçası milyonda bir bile artsa o mesuliyeti almak istemedim ben de. Sonuç olarak bu gece yatışım olacak hastaneye. Başta çok moralim bozuldu, ağladım filan ama her şey kısmet neticede.

Şimdiki aklım olsa asla o doğal doğum tırı vırı kitaplarını okumazdım, aylardır kendi kendime psikolojik bir yük yüklemişim bilmeden. Şimdi doğumum oradakiler gibi olmayacağı için başta resmen çöktüm daha yeni topladım kendimi.

Lütfen dua edin kızlar, kolayca geçsin de ben de kavuşayım yavruma sağlıkla. Haber de veririm gelişmeleri buradan zaten, şimdilik görüşmek üzere

Canım benim kız hep 37 çıkıyor doğduğundan bu yana. Bebeklerde 38e kadar ateş sayılmıyor sanırım bence endişe etme. 37.5i geçerse serinletmeye çalışırsın belki sıkma canını
İnşallah yükselmez ya hiç sevmeyecek sanırım sıcağı. Aman sevmesin ateşi olmasında

Şöyle bir ele avuca gelecek kıvamda büyüselerdi hayırlısıylaa

turtless senin minik nasıl oldu canım ?
Çok şükür canım öksürüğü hiç kalmadı ama doktor illa tedavısı 7 gun tamamlansn dıyo içim sıkılıyo
Sen tedbırı al doktora götür canım evde ne kadar düşünsekte elimizie bisey gecmıyo
Canım ya benım kızımı neden yatrdılar
Doktor ciğerine daha yenı inmeye baslıyo demişti yattıgı gun
Hiçte gecıktırmedım hemen doktora götürdüm
Of aklım cok karısık
Nolur bı an önce gecsin su günler Rabbim nolur saglıcakla gecsin demekten baska bısey gelmıyo elımden

Ya kiyamam.. Çok iyi anlıyorum seni ve yuregim yaralanarak okuyorum. Geçecek inşallah kavusacaksin minigine.. Hepsi iyi olsun Allahım nolur hicbir bebek hasta olmasin

Kızlar çok kötüyüm artık sürekli ağlıyır bebeğim bugünde göğsümü tutmuyır napmam lazım daha hiç uyumamış normlde tutuyodu göğsümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…