Canım hamilelik hüzünü yaşadığın şey çok normal bende emziremediğim dönemde çok ağladım .Mama takviyesiyle hemencecik doğum kilosunu yakalar .Kızlar bebeğim 3750 doğdu 3350 ye düşmüş gerçekten çok üzgünümaç olduğunu hiç belli etmedi ya. Doktor bir iki hafta mama vermemi istedi , niye kendimi bu kadar kötü hissediyorum bilmiyorum kızlar ağlayasim geliyor ve ağlıyorum
Benimde devam ediyor canim biz 19 gunluguz. Benim aklima ates takılıyor 37 genelde korkuyorum daha yukselir mi diye uyuyamadimCanım bizim malesef tikaniklik öksürük hala devam ediyor bugün 1 aylık olduk senin bebeğin nasıl oldu
Ya niye böyle oldu bu bebeklerKızlar benim minik de öksürüyor geceden beri burnu tıkanık değil emzirirken zorlanmıyor çünkü ağzının içi salyalı gibi geliyor bana beklemeden götürsem iyi olacak galiba ciğerlerine inmesinden korkuyorum başka neden olur bilmiyorum çok canım sıkıldı evden çıkmıyoruz gelen gidenimiz yok nasıl oldu niye oldu kendimi yiyip duruyorum
Canım Inan doktorlar bebek kötü olana kadar hiv bir şey yapmiyolarKızlar benim minik de öksürüyor geceden beri burnu tıkanık değil emzirirken zorlanmıyor çünkü ağzının içi salyalı gibi geliyor bana beklemeden götürsem iyi olacak galiba ciğerlerine inmesinden korkuyorum başka neden olur bilmiyorum çok canım sıkıldı evden çıkmıyoruz gelen gidenimiz yok nasıl oldu niye oldu kendimi yiyip duruyorum
Evet canım ben de ilk günlerde 15 cc ile başlamıştım, mama verme faslı bende uzun sürdüğü için kısa sürede 30-45-60 gibi yükseldim ama senin o kadar uzun sürmeyecek inşallah. Doymaz ağlarsa anlarsın zaten bi sonrakinde 5-10 cc arttırırsın bir şey olmazCanım çok güzel aciklamissin teşekkür ederim. Mamayı ne kadar verdin acaba? Doktor her emzirme sonrası 10 cc kadar dedi ama yeterli mi değil mi bilmiyorum. Dediğin gibi benimki de çok odemli doğdu , hastaneden çıkarken bile aslında bence 3500 a kadar düşmüştü, gece doğdu ve sabah resmen yüzü falan inceldi , elleri inceldi yavrumun. İlk doğduğunda nasıl tombiş duruyordu , bir gecede o ödem inmeye başladı.
Eve gelince de sanırım çok güzel besleyemedim , şimdi çok daha dikkat ediyorum. Ben her emzirmede ayrı bir memeyi veriyordum , şimdi ikisini de vermeye çalışıyorum falan. Bı de mama verince toparlar inşallah yadoktor bir iki hafta vercez sonra kesicez merak etme falan dedi ama inşallah bir sonraki kontrolde sariliginin düştüğünü görebiliriz .
Doktordan geldim inanılmaz canım sıkkındi , şimdi daha iyiyim canım. Hepimizin bebekleri çok sağlıklı ve mutlu olurlar inşallah. Anne olmak çok değişik
Insallah cnmİnşallah yarın kavuşursun bebeğine canım
Malt icecegi hangi marka nerden aldin acaba bende alayim benim azmiş anladim bende biriksinde cok ciksin ki hastaneye goturelim kafasindayim yanimda olsa her dakika verirdim sagardimda simdi biriktirme usulude olmuyo taze taze gitsin diyeCanım 2-3 saatte bir sağıyordum canım 60 cc çıkıyor onu emerken üstüne 30 cc daha sağıyordum bazen tam 90çıkıyor .Bazen 120 çıkıyor değişiyor ma bana malt içecek çok iyi geldi sütümü artırdı .ilk zamanlar 30 cc anca çıkıyordu sağdıkça artıyor gece de sağıyorum canım onun etkiside olabilir .
Seni cok iyi anliyorum bebek hastalanmasi cok zor insallah bugunlerde gececek bebimde 3.850 dediler ilk dogdugunda sonra 12 saat sonra yogun bakima yatarken 3540 olctuler ama bence daha da zayiflamiş 3 saatte bir besliyolarmis bebekleri yavrum tabi zayiflar yarin bitsin bu çile insallah bi daha hastane yuzu gostermesin rabbimCanım çok güzel aciklamissin teşekkür ederim. Mamayı ne kadar verdin acaba? Doktor her emzirme sonrası 10 cc kadar dedi ama yeterli mi değil mi bilmiyorum. Dediğin gibi benimki de çok odemli doğdu , hastaneden çıkarken bile aslında bence 3500 a kadar düşmüştü, gece doğdu ve sabah resmen yüzü falan inceldi , elleri inceldi yavrumun. İlk doğduğunda nasıl tombiş duruyordu , bir gecede o ödem inmeye başladı.
Eve gelince de sanırım çok güzel besleyemedim , şimdi çok daha dikkat ediyorum. Ben her emzirmede ayrı bir memeyi veriyordum , şimdi ikisini de vermeye çalışıyorum falan. Bı de mama verince toparlar inşallah yadoktor bir iki hafta vercez sonra kesicez merak etme falan dedi ama inşallah bir sonraki kontrolde sariliginin düştüğünü görebiliriz .
Doktordan geldim inanılmaz canım sıkkındi , şimdi daha iyiyim canım. Hepimizin bebekleri çok sağlıklı ve mutlu olurlar inşallah. Anne olmak çok değişik
Oksuruk icin ayaklara zeytinyagi ve sarimsak soyleniyodu ama yenidoganlara yapiliyomu bilmem cnm araştir yapma tabi hemen valla bende evden cikmiyodum hic kimseyle gorusmuyodum arkadaslarimla bile korona aldim ustunede evden cikmam ama surekli grip olurum eşim herkes şokta bazen bunye meselesi o da ben kocaman kadinim kendini suçlama yani oluyo nasi oluyo anlaşilmiyoKızlar benim minik de öksürüyor geceden beri burnu tıkanık değil emzirirken zorlanmıyor çünkü ağzının içi salyalı gibi geliyor bana beklemeden götürsem iyi olacak galiba ciğerlerine inmesinden korkuyorum başka neden olur bilmiyorum çok canım sıkıldı evden çıkmıyoruz gelen gidenimiz yok nasıl oldu niye oldu kendimi yiyip duruyorum
Kızlar benim minik de öksürüyor geceden beri burnu tıkanık değil emzirirken zorlanmıyor çünkü ağzının içi salyalı gibi geliyor bana beklemeden götürsem iyi olacak galiba ciğerlerine inmesinden korkuyorum başka neden olur bilmiyorum çok canım sıkıldı evden çıkmıyoruz gelen gidenimiz yok nasıl oldu niye oldu kendimi yiyip duruyorum
Canım benim kız hep 37 çıkıyor doğduğundan bu yana. Bebeklerde 38e kadar ateş sayılmıyor sanırım bence endişe etme. 37.5i geçerse serinletmeye çalışırsın belki sıkma canınıBenimde devam ediyor canim biz 19 gunluguz. Benim aklima ates takılıyor 37 genelde korkuyorum daha yukselir mi diye uyuyamadim
Yok canım öyle bi öksürme değil bildiğin büyük adamlar gibi öksürüyorCanım arada benim bebeğimde öksürüyor ağızında tükürük yada süt kalıp boğazına kaçıyor olabilir mi?
Beni de tedirgin ediyor ama gündüzleri öksürük yok
Bilmiyorum ki canımYa niye böyle oldu bu bebekler
Aynen öyle canım calpol ve serum fizyolojik yazdılar inşallah daha da kötülenmez çok korkuyorumCanım Inan doktorlar bebek kötü olana kadar hiv bir şey yapmiyolar
Haklısın canım olacağı varmış İnan çocuklar hastalanmasın diye hastane işleri haricinde 45 gündür dışarı adım atmadımOksuruk icin ayaklara zeytinyagi ve sarimsak soyleniyodu ama yenidoganlara yapiliyomu bilmem cnm araştir yapma tabi hemen valla bende evden cikmiyodum hic kimseyle gorusmuyodum arkadaslarimla bile korona aldim ustunede evden cikmam ama surekli grip olurum eşim herkes şokta bazen bunye meselesi o da ben kocaman kadinim kendini suçlama yani oluyo nasi oluyo anlaşilmiyo
Allah razı olsun canım inşallah faydası olur serumun ciğerine inmesin de kusması oluyor da sık sık emziriyorum fazla geldiğinden kusuyor zannedersemEvlerde kalorifer çalışıyor ya bence biraz kurudu evler. Hava nemlendirici varsa onu açabilirsiniz yoksa da kaloriferde çamaşır kurutuyorum. (deterjansız yıkadıklarımı)
Bir de burnuna serum fizyolojik damlatabilirsin bir iki damla.
Bir de kusması var mı, kusması öok olan bebeklerde öksürük yada geniz dolması daha çok yaşanıyor.
İnşallah yükselmez ya hiç sevmeyecek sanırım sıcağı. Aman sevmesin ateşi olmasındaCanım benim kız hep 37 çıkıyor doğduğundan bu yana. Bebeklerde 38e kadar ateş sayılmıyor sanırım bence endişe etme. 37.5i geçerse serinletmeye çalışırsın belki sıkma canını
Şöyle bir ele avuca gelecek kıvamda büyüselerdi hayırlısıylaaYok canım öyle bi öksürme değil bildiğin büyük adamlar gibi öksürüyor
Bilmiyorum ki canımAllah dermansız dert vermesin ne yapalım
Aynen öyle canım calpol ve serum fizyolojik yazdılar inşallah daha da kötülenmez çok korkuyorum
Haklısın canım olacağı varmış İnan çocuklar hastalanmasın diye hastane işleri haricinde 45 gündür dışarı adım atmadım
Allah razı olsun canım inşallah faydası olur serumun ciğerine inmesin de kusması oluyor da sık sık emziriyorum fazla geldiğinden kusuyor zannedersem
Çok şükür canım öksürüğü hiç kalmadı ama doktor illa tedavısı 7 gun tamamlansn dıyo içim sıkılıyoturtless senin minik nasıl oldu canım ?
Sen tedbırı al doktora götür canım evde ne kadar düşünsekte elimizie bisey gecmıyoKızlar benim minik de öksürüyor geceden beri burnu tıkanık değil emzirirken zorlanmıyor çünkü ağzının içi salyalı gibi geliyor bana beklemeden götürsem iyi olacak galiba ciğerlerine inmesinden korkuyorum başka neden olur bilmiyorum çok canım sıkıldı evden çıkmıyoruz gelen gidenimiz yok nasıl oldu niye oldu kendimi yiyip duruyorum
Canım ya benım kızımı neden yatrdılarCanım Inan doktorlar bebek kötü olana kadar hiv bir şey yapmiyolar
Ya kiyamam.. Çok iyi anlıyorum seni ve yuregim yaralanarak okuyorum. Geçecek inşallah kavusacaksin minigine.. Hepsi iyi olsun Allahım nolur hicbir bebek hasta olmasinAslında bugun dr trip attı bana
İmzanı at bebegını al o zman dedi ama degerlerının hepsı normal oksıjenı ıyı bende ayrı kalmaktan harap oldum sütüm azaldı ve bebegım gögsümü tutamıyo yenıden yara olmaya basladı goguslerm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?