2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar çok kötüyüm artık sürekli ağlıyır bebeğim bugünde göğsümü tutmuyır napmam lazım daha hiç uyumamış normlde tutuyodu göğsümü
Cnm sag sutu iyle ver. Karni diysun uyusun dinlensin 2 saat sonrs uyandir meme ver. Yorgunluktan da alamiyolar bazen.
Kızlar siz gerçekten 2 saatte bir mi emziriyorsunuz ben emziriyorum yarım saat sonra tekrar aranıyor ağlıyor ama emince de kusuyor gazdan mı bu şimdi çok yoruldum
Muhtemelen gazdan cnm. Gazi cikmadan ictiklerini kusuyolar. Emzirirken karnina hafig hafif saat yonunden masaj yap bastirisan agrir aglar. Emzirdikten sonra en az yarim saat pit pit yap sirtina sirtindan da saat yonunun tersine sivazla. yatar pozisyona hic getirme o zman daha zor cikiyor. Elin kolun yoruluyo biliyorum ama inan ben hep boyleyim. 2 saatte bi olayi bizde soyle emziriyorum gazini cikariyorum ki en kisasi 20 dak suruyo altini degistiriyorum tekrar emmek istiyo. Tekrar emziriyorum tekrar gazini cikariyorum. Cikartabilirsem uyuyo 2 saat gecmeden kalkiyo zaten uyurken de surekli ikiniyo alttan gaz cikartiyo. Gazini cikartamazsam yatiriyorum yoruluyorum cunku. Yarim saat sonra agliyo kisir dongu bi daha basliyo. Bizde durumlar boyle. Gercekten cok zormus

Yeter ki sağ salim gelsin de canım hiç bir önemi yok bizi de haberdar et dualarımız seninle
Şöyle bir ele avuca gelecek kıvamda büyüselerdi hayırlısıylaa
Sağlıcakla inşallah valla çok yorucu
Çok şükür canım öksürüğü hiç kalmadı ama doktor illa tedavısı 7 gun tamamlansn dıyo içim sıkılıyo
Tekrar etme ihtimalinin önüne geçmeye çalışıyorlardır belki de canım iyi olsunlar da az kaldı şükür
Sen tedbırı al doktora götür canım evde ne kadar düşünsekte elimizie bisey gecmıyo
Götürdüm canım ciğeri temizmiş serum fizyolojik ve calpol yazdı
Kızlar siz gerçekten 2 saatte bir mi emziriyorsunuz ben emziriyorum yarım saat sonra tekrar aranıyor ağlıyor ama emince de kusuyor gazdan mı bu şimdi çok yoruldum
Aranma refleksi dediğin gibi gazdan da olabiliyor canım

Cnm cigerlerinin temiz olup olmadigina nasi bakiyolar sirtini mi dinliyolar film fln mi cekiyolar. Bizde de hirilti var herzaman olmuyo arada oluyo. Burnunu da temizliyorum hergun. pazartesi goturcem bakalim

Mama verdim artık malesef uyudu şimdi ama bnde çok yoruldum artık dinlenmek yerine ağlayarak dinlendiriyom kendimi çok zorlanıyorum çok yaramaz bi bebek uyumuyır ne gece nede gündüz artık uyjusuzluktan bi gün düşerim diyorum ne zaman düzelir acaba çok merak ediyorum eski hayatımı çok özledim

Cnm cigerlerinin temiz olup olmadigina nasi bakiyolar sirtini mi dinliyolar film fln mi cekiyolar. Bizde de hirilti var herzaman olmuyo arada oluyo. Burnunu da temizliyorum hergun. pazartesi goturcem bakalim
Bebeğim hastaydı sırtını dinlediler canım kaç kere götürdüm hepsindede sırtını deneyip ciğerlerine daha inmemiş dediler

Kızlar bu arada emziren anne diyeti yapan var mı bn yapmak istiyorum belki erken diyebilirsnz ama ben şuan hiçbşy yiyemiyorum emziren anne diyetini uygularsam yerim belki sütüm de artar

Ii yapmisin cnm. Sen de uyu dinlen 2 saati gecirmden bebegi kaldir tam uyanmadan once karnina bastirarak saat yonunde masaj yap. Sonra 10 kere bacaklarini cekip karnina dogru bastir biraz sert yap korkma alttan pirt pirt ses geliyo her yapista. Sonra da emzir cnm. Benimki de geceleri gazdan uyumuyo genellikle. 7. Gunden 17. Gune kadar her gundu. Bu masajlari yap karni dolu degilken ve sancisi yokken. Bi de mutlaka kimyonu kaynatip ic cok etkisi oluyo. Yorgunluuk ne zaman bitcek inan ben de bilmiyorum. Gunduz hic uyuyamadigim zamanlar gece gozumu acamiyorum ama bi sekilde dayaniyorum mecbur. Herkes geccek bu zamanlar en zorlari diyo. Gecicek ins cnm
Bebeğim hastaydı sırtını dinlediler canım kaç kere götürdüm hepsindede sırtını deneyip ciğerlerine daha inmemiş dediler
Tesekkurler cnm

Değiştirelemez diyen ne canım anlayamadım tam , hala ağrıyor göğsüm ateşim var sanırım üşüyorum da çok Allahım yardım et ya

Sırtını dinledi önce yine de film çekelim dedi canım ikisini de yaptı yani ihmal etme götür canım korkuyorum ben çok küçükler kızım 1 yaşına kadar hasta olmadı hiç ki o kadar çok çıktık ki onda da nasıl evde hasta ettim çocuğu kahrediyorum kendimi daha 45 günlük

Değiştirelemez diyen ne canım anlayamadım tam , hala ağrıyor göğsüm ateşim var sanırım üşüyorum da çok Allahım yardım et ya
O limon dağıtır olcakti canım o şişliği dağitacak ay rabim sana yardım etsin aynı benim gibi olmuşum o günden sonra sütüm dr azaldı sakin ağlama sakin uzlme hemen sağ ve bebeği hep emzir o göğüsten canım benim eştesin vardı çok kötüydü rabim şifa versin gecicek

Kızlar sol göğsümün alt kısmı çok ağrıyor ve kızarmış, ne yapmam gerekiyor, emzirdim yine geçmedi.

Kızlar çok kötüyüm artık sürekli ağlıyır bebeğim bugünde göğsümü tutmuyır napmam lazım daha hiç uyumamış normlde tutuyodu göğsümü
Canim gazi mi var acaba ? Gobegine bir iki damla zeytinyagi ile masaj yap canim. Birde kac gunluk bebegin bilmiyorum ama tummy tipe miydi adi neydi bebegi yuzustu yatirma pozisyonu o pozisyonda da gaz cikariyor ama cok kisa tutuyorsun. Yine de yapmadiysan risk alma.
Gaz damlasi kullaniyormusun ?
Eger gazini cikaramazsa veya yedigi fazla gelirse kusuyorlar canim.
Birde instgramda bir paylasimda gormustum bazen bebek gaz sancisindan dolayi agliyor anneler ac diye tekrae veriyor kisir dongu basliyor diye. Bir rutinin varmiydi mesela 15 dk emdikten sonra 1 saat uyuma vs gibi.
Benim sutum az diye herhalde keyfi olarak emiyor beni. Ustune mama veriyorum her seferinde.

Canım solgar lesitini arama bölümüne yazıp araştırmanı tavsiye ederim.
Canım bizimki de çok kusuyordu. Gazını iyi alınca az kusuyor. Bir göğüsten diğerine geçerken ve emzirme sonunda, bazen de memeyi atıp hıysuzlanıyor o zaman da gazını alıyorum.

hannel canim allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin. Insan psikoljik olarak etkileniyor bu normal dogum / sezeryan muhabbetlerinden. Cunku her anne normal dogum yapmak istiyor. Senin durumun gibi Sancisi gelsin surec normal islesin istiyor. Ama bazi durumlarda bebegin sagligini riske atmaktansa alternatif yontemleri kullanmak zorunda kaliyoruz.
Onemli olan saglikla bebegin dunyaya gelmesi o yuzden hic endiselenme. Kendini strese sokma hayirlisi neyse o olsun canim.

Ah o doktorlar bizde ne çektik ellerinden Allah bi daha duşurmesin ellerine kapılarına çok sey demek istiyorumda işe denmiyo bazen yani bi sana özel degil bizede aynisini yaptilar özel hastane bi de guya özel

Goturcem cnm pazartesi. Sen tecrubelisin bak ilk cocugun 1 yasina kadar hasta olmamis bile sen yapilmasi gereken herseyi yapiosundur hic kendini uzme. Ben de hastaneye gitmeye korkuyorum bebek maskesiz herkes oksuruyo tiksiriyo ama mecburen gidiyoruz. Allah korusun yavrularimizi

Canım özeldemi yatiyo. Benimkide diğerine inmişti hatta ses geliyordu iğne ve serum rahatlamıştı ertesi gün bidaha götürdük doktorda işinde tecrübeli bi doktor prof du ciğeri temiz dedi hiç bir şeyde vermicem dedi evde dikkat et dedi gönderdi. Ama öksürük devam ediyor öksürük cogunluk reflüden kaynaklı dedi

Dert etme ne olur az kaldı . Bazen bazı doktorlar sırf para için yatiriyolar . Nasılmış peki durumu bilgilendirdilermi seni

Amin canım valla sağlıkları yerinde olsun da insan geri kalan her şeye katlanıyor

Canım hiç canını sıkma. inan bebek doğduktan sonra nasıl doğurduğunun bir önemi kalmıyor..ben de biliyorsun suni sancı ile 2 günde doğurdum resmen ama al bak elhamdülillah çok iyiyim. Kendi sancım gelmedi diye ne bende ne bebeğimde bir değişiklik olmadı yani :) hiç sıkma canını. Kucağına alınca çok mutlu olacaksın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…