- 2 Kasım 2016
- 816
- 1.235
- 113
Cnm sag sutu iyle ver. Karni diysun uyusun dinlensin 2 saat sonrs uyandir meme ver. Yorgunluktan da alamiyolar bazen.Kızlar çok kötüyüm artık sürekli ağlıyır bebeğim bugünde göğsümü tutmuyır napmam lazım daha hiç uyumamış normlde tutuyodu göğsümü
Muhtemelen gazdan cnm. Gazi cikmadan ictiklerini kusuyolar. Emzirirken karnina hafig hafif saat yonunden masaj yap bastirisan agrir aglar. Emzirdikten sonra en az yarim saat pit pit yap sirtina sirtindan da saat yonunun tersine sivazla. yatar pozisyona hic getirme o zman daha zor cikiyor. Elin kolun yoruluyo biliyorum ama inan ben hep boyleyim. 2 saatte bi olayi bizde soyle emziriyorum gazini cikariyorum ki en kisasi 20 dak suruyo altini degistiriyorum tekrar emmek istiyo. Tekrar emziriyorum tekrar gazini cikariyorum. Cikartabilirsem uyuyo 2 saat gecmeden kalkiyo zaten uyurken de surekli ikiniyo alttan gaz cikartiyo. Gazini cikartamazsam yatiriyorum yoruluyorum cunku. Yarim saat sonra agliyo kisir dongu bi daha basliyo. Bizde durumlar boyle. Gercekten cok zormusKızlar siz gerçekten 2 saatte bir mi emziriyorsunuz ben emziriyorum yarım saat sonra tekrar aranıyor ağlıyor ama emince de kusuyor gazdan mı bu şimdi çok yoruldum
Yeter ki sağ salim gelsin de canım hiç bir önemi yok bizi de haberdar et dualarımız seninleMerhaba kızlar artık 42. haftaya giriyorum biliyorsunuz, bugün de kontrole gittik. Doktor bebeğin biraz da iri doğma ihtimalinden dolayı fitille doğumu başlatmayı tavsiye etti. Artık haftası da ilerlediği için riskler az da olsa artıyor malum, açıkçası milyonda bir bile artsa o mesuliyeti almak istemedim ben de. Sonuç olarak bu gece yatışım olacak hastaneye. Başta çok moralim bozuldu, ağladım filan ama her şey kısmet neticede.
Şimdiki aklım olsa asla o doğal doğum tırı vırı kitaplarını okumazdım, aylardır kendi kendime psikolojik bir yük yüklemişim bilmeden. Şimdi doğumum oradakiler gibi olmayacağı için başta resmen çöktüm daha yeni topladım kendimi.
Lütfen dua edin kızlar, kolayca geçsin de ben de kavuşayım yavruma sağlıkla. Haber de veririm gelişmeleri buradan zaten, şimdilik görüşmek üzere
Sağlıcakla inşallah valla çok yorucuŞöyle bir ele avuca gelecek kıvamda büyüselerdi hayırlısıylaa
Tekrar etme ihtimalinin önüne geçmeye çalışıyorlardır belki de canım iyi olsunlar da az kaldı şükürÇok şükür canım öksürüğü hiç kalmadı ama doktor illa tedavısı 7 gun tamamlansn dıyo içim sıkılıyo
Götürdüm canım ciğeri temizmiş serum fizyolojik ve calpol yazdıSen tedbırı al doktora götür canım evde ne kadar düşünsekte elimizie bisey gecmıyo
Aranma refleksi dediğin gibi gazdan da olabiliyor canımKızlar siz gerçekten 2 saatte bir mi emziriyorsunuz ben emziriyorum yarım saat sonra tekrar aranıyor ağlıyor ama emince de kusuyor gazdan mı bu şimdi çok yoruldum
Cnm cigerlerinin temiz olup olmadigina nasi bakiyolar sirtini mi dinliyolar film fln mi cekiyolar. Bizde de hirilti var herzaman olmuyo arada oluyo. Burnunu da temizliyorum hergun. pazartesi goturcem bakalimYeter ki sağ salim gelsin de canım hiç bir önemi yok bizi de haberdar et dualarımız seninle
Sağlıcakla inşallah valla çok yorucu
Tekrar etme ihtimalinin önüne geçmeye çalışıyorlardır belki de canım iyi olsunlar da az kaldı şükür
Götürdüm canım ciğeri temizmiş serum fizyolojik ve calpol yazdı
Aranma refleksi dediğin gibi gazdan da olabiliyor canım
Mama verdim artık malesef uyudu şimdi ama bnde çok yoruldum artık dinlenmek yerine ağlayarak dinlendiriyom kendimi çok zorlanıyorum çok yaramaz bi bebek uyumuyır ne gece nede gündüz artık uyjusuzluktan bi gün düşerim diyorum ne zaman düzelir acaba çok merak ediyorum eski hayatımı çok özledimCnm sag sutu iyle ver. Karni diysun uyusun dinlensin 2 saat sonrs uyandir meme ver. Yorgunluktan da alamiyolar bazen.
Muhtemelen gazdan cnm. Gazi cikmadan ictiklerini kusuyolar. Emzirirken karnina hafig hafif saat yonunden masaj yap bastirisan agrir aglar. Emzirdikten sonra en az yarim saat pit pit yap sirtina sirtindan da saat yonunun tersine sivazla. yatar pozisyona hic getirme o zman daha zor cikiyor. Elin kolun yoruluyo biliyorum ama inan ben hep boyleyim. 2 saatte bi olayi bizde soyle emziriyorum gazini cikariyorum ki en kisasi 20 dak suruyo altini degistiriyorum tekrar emmek istiyo. Tekrar emziriyorum tekrar gazini cikariyorum. Cikartabilirsem uyuyo 2 saat gecmeden kalkiyo zaten uyurken de surekli ikiniyo alttan gaz cikartiyo. Gazini cikartamazsam yatiriyorum yoruluyorum cunku. Yarim saat sonra agliyo kisir dongu bi daha basliyo. Bizde durumlar boyle. Gercekten cok zormus
Bebeğim hastaydı sırtını dinlediler canım kaç kere götürdüm hepsindede sırtını deneyip ciğerlerine daha inmemiş dedilerCnm cigerlerinin temiz olup olmadigina nasi bakiyolar sirtini mi dinliyolar film fln mi cekiyolar. Bizde de hirilti var herzaman olmuyo arada oluyo. Burnunu da temizliyorum hergun. pazartesi goturcem bakalim
Ii yapmisin cnm. Sen de uyu dinlen 2 saati gecirmden bebegi kaldir tam uyanmadan once karnina bastirarak saat yonunde masaj yap. Sonra 10 kere bacaklarini cekip karnina dogru bastir biraz sert yap korkma alttan pirt pirt ses geliyo her yapista. Sonra da emzir cnm. Benimki de geceleri gazdan uyumuyo genellikle. 7. Gunden 17. Gune kadar her gundu. Bu masajlari yap karni dolu degilken ve sancisi yokken. Bi de mutlaka kimyonu kaynatip ic cok etkisi oluyo. Yorgunluuk ne zaman bitcek inan ben de bilmiyorum. Gunduz hic uyuyamadigim zamanlar gece gozumu acamiyorum ama bi sekilde dayaniyorum mecbur. Herkes geccek bu zamanlar en zorlari diyo. Gecicek ins cnmMama verdim artık malesef uyudu şimdi ama bnde çok yoruldum artık dinlenmek yerine ağlayarak dinlendiriyom kendimi çok zorlanıyorum çok yaramaz bi bebek uyumuyır ne gece nede gündüz artık uyjusuzluktan bi gün düşerim diyorum ne zaman düzelir acaba çok merak ediyorum eski hayatımı çok özledim
Tesekkurler cnmBebeğim hastaydı sırtını dinlediler canım kaç kere götürdüm hepsindede sırtını deneyip ciğerlerine daha inmemiş dediler
Değiştirelemez diyen ne canım anlayamadım tam , hala ağrıyor göğsüm ateşim var sanırım üşüyorum da çok Allahım yardım et yaBenim ki ilklerde öyle geliyordu tazikli canim sonra göğsümde sertlik olunca sütüm azaldı bende elimle sağıyordum geliyor makineyle gelmeyiordu en iysi bırak zaten ben bırakmışım makina sütü azaltıyor diye de duydumbenim ki de kaka çiş var ama sürekli annem ve çevrem sütun az az deyip duruyir ama bebekte içip icip kusuyor
Bende mama vermedim canım benim ilk iki gün süt yoktu sonra boyletas gibi oldular kocaman hep sutum tazikli geliyordu ama şimdi yok göğsüm sertlestikten sonra öyle oldu etkilendim heralde ama ben tetiğini düşünüyorum azalmasindan korkuyorum
Ilk günler uyuyorlar zaten canım hata çok uyuyorlar olsun senin ilk bebeğin galiba benim de öyle ve bilmiyoruz acemilik var sen kendini sıkma emiyorsa çok iyi öyle bi kilo alır benim bebeğim 3 kilo doğdu sonra sürümü emdi ya o ilk şutu mutlaka vermeye çalış sarı oluyor ya o çok faydalıymış iki haftada 910 gram aldı bebeğim senin ki de düzelir canım merak etme ❣
Onu bi deniyim canım çok sağol
Aman canım dikkat et benimde sağda olmuştu hemen ilk bi duş al duşta yeşil sabunla assagi doğru bastırarak sağ sağ onu sürekli boşalt o sertlikleri yoksa tıkanır süt gelemez benim öyle olmuştu çok kötü bi durum mastit olunca da geliyor ama az iyice sağ bi damla süt bırakma baktin gecmedi limon sur o değiştirilemez diyen var onu sur iyice masaj yap acır ama geçicek vala koca karı yöntemi ama bana bunları dediler yaptım geçti
Sağol canım bu dediğini not alım o damlayı belki kullanırım deidyin gibi ben pek artigini hissetmedim o çayla
Evet canım ben kulanıyorum e bebekte var ya beby pulas yazıyor onu aldım kahve rengi ama hiç güzel değil belki biraz daha pahalı olanlar iyi olabilir
Sırtını dinledi önce yine de film çekelim dedi canım ikisini de yaptı yani ihmal etme götür canım korkuyorum ben çok küçükler kızım 1 yaşına kadar hasta olmadı hiç ki o kadar çok çıktık ki onda da nasıl evde hasta ettim çocuğu kahrediyorum kendimiCnm cigerlerinin temiz olup olmadigina nasi bakiyolar sirtini mi dinliyolar film fln mi cekiyolar. Bizde de hirilti var herzaman olmuyo arada oluyo. Burnunu da temizliyorum hergun. pazartesi goturcem bakalim
O limon dağıtır olcakti canım o şişliği dağitacak ay rabim sana yardım etsin aynı benim gibi olmuşum o günden sonra sütüm dr azaldı sakin ağlama sakin uzlme hemen sağ ve bebeği hep emzir o göğüsten canım benim eştesin vardı çok kötüydü rabim şifa versin gecicekDeğiştirelemez diyen ne canım anlayamadım tam , hala ağrıyor göğsüm ateşim var sanırım üşüyorum da çok Allahım yardım et ya
Canim gazi mi var acaba ? Gobegine bir iki damla zeytinyagi ile masaj yap canim. Birde kac gunluk bebegin bilmiyorum ama tummy tipe miydi adi neydi bebegi yuzustu yatirma pozisyonu o pozisyonda da gaz cikariyor ama cok kisa tutuyorsun. Yine de yapmadiysan risk alma.Kızlar çok kötüyüm artık sürekli ağlıyır bebeğim bugünde göğsümü tutmuyır napmam lazım daha hiç uyumamış normlde tutuyodu göğsümü
Eger gazini cikaramazsa veya yedigi fazla gelirse kusuyorlar canim.Kızlar siz gerçekten 2 saatte bir mi emziriyorsunuz ben emziriyorum yarım saat sonra tekrar aranıyor ağlıyor ama emince de kusuyor gazdan mı bu şimdi çok yoruldum
Canım solgar lesitini arama bölümüne yazıp araştırmanı tavsiye ederim.Kızlar sanırım mastit oldumiki gecedir sıtma tutuyor çok üşüyorum ve bugün sol göğsüm iyice ağrımaya başladı sertlikler geliyo elime, böyle bişey başına gelen var mı? Napabilirim sürekli yeni bi sorun çıkıyo göğsümden süt geliyo ama mastit olunca gelmiyo mu acaba tam bi bilgim de yok
Canım bizimki de çok kusuyordu. Gazını iyi alınca az kusuyor. Bir göğüsten diğerine geçerken ve emzirme sonunda, bazen de memeyi atıp hıysuzlanıyor o zaman da gazını alıyorum.Kızlar siz gerçekten 2 saatte bir mi emziriyorsunuz ben emziriyorum yarım saat sonra tekrar aranıyor ağlıyor ama emince de kusuyor gazdan mı bu şimdi çok yoruldum
Ah o doktorlar bizde ne çektik ellerinden Allah bi daha duşurmesin ellerine kapılarına çok sey demek istiyorumda işe denmiyo bazen yani bi sana özel degil bizede aynisini yaptilar özel hastane bi de guya özelAslında bugun dr trip attı bana
İmzanı at bebegını al o zman dedi ama degerlerının hepsı normal oksıjenı ıyı bende ayrı kalmaktan harap oldum sütüm azaldı ve bebegım gögsümü tutamıyo yenıden yara olmaya basladı goguslerm
Goturcem cnm pazartesi. Sen tecrubelisin bak ilk cocugun 1 yasina kadar hasta olmamis bile sen yapilmasi gereken herseyi yapiosundur hic kendini uzme. Ben de hastaneye gitmeye korkuyorum bebek maskesiz herkes oksuruyo tiksiriyo ama mecburen gidiyoruz. Allah korusun yavrularimiziSırtını dinledi önce yine de film çekelim dedi canım ikisini de yaptı yani ihmal etme götür canım korkuyorum ben çok küçükler kızım 1 yaşına kadar hasta olmadı hiç ki o kadar çok çıktık ki onda da nasıl evde hasta ettim çocuğu kahrediyorum kendimidaha 45 günlük
Canım özeldemi yatiyo. Benimkide diğerine inmişti hatta ses geliyordu iğne ve serum rahatlamıştı ertesi gün bidaha götürdük doktorda işinde tecrübeli bi doktor prof du ciğeri temiz dedi hiç bir şeyde vermicem dedi evde dikkat et dedi gönderdi. Ama öksürük devam ediyor öksürük cogunluk reflüden kaynaklı dediÇok şükür canım öksürüğü hiç kalmadı ama doktor illa tedavısı 7 gun tamamlansn dıyo içim sıkılıyo
Sen tedbırı al doktora götür canım evde ne kadar düşünsekte elimizie bisey gecmıyo
Canım ya benım kızımı neden yatrdılar
Doktor ciğerine daha yenı inmeye baslıyo demişti yattıgı gun
Hiçte gecıktırmedım hemen doktora götürdüm
Of aklım cok karısık
Nolur bı an önce gecsin su günler Rabbim nolur saglıcakla gecsin demekten baska bısey gelmıyo elımden
Dert etme ne olur az kaldı . Bazen bazı doktorlar sırf para için yatiriyolar . Nasılmış peki durumu bilgilendirdilermi seniÇok şükür canım öksürüğü hiç kalmadı ama doktor illa tedavısı 7 gun tamamlansn dıyo içim sıkılıyo
Sen tedbırı al doktora götür canım evde ne kadar düşünsekte elimizie bisey gecmıyo
Canım ya benım kızımı neden yatrdılar
Doktor ciğerine daha yenı inmeye baslıyo demişti yattıgı gun
Hiçte gecıktırmedım hemen doktora götürdüm
Of aklım cok karısık
Nolur bı an önce gecsin su günler Rabbim nolur saglıcakla gecsin demekten baska bısey gelmıyo elımden
Amin canım valla sağlıkları yerinde olsun da insan geri kalan her şeye katlanıyorGoturcem cnm pazartesi. Sen tecrubelisin bak ilk cocugun 1 yasina kadar hasta olmamis bile sen yapilmasi gereken herseyi yapiosundur hic kendini uzme. Ben de hastaneye gitmeye korkuyorum bebek maskesiz herkes oksuruyo tiksiriyo ama mecburen gidiyoruz. Allah korusun yavrularimizi
Canım hiç canını sıkma. inan bebek doğduktan sonra nasıl doğurduğunun bir önemi kalmıyor..ben de biliyorsun suni sancı ile 2 günde doğurdum resmen ama al bak elhamdülillah çok iyiyim. Kendi sancım gelmedi diye ne bende ne bebeğimde bir değişiklik olmadı yani :) hiç sıkma canını. Kucağına alınca çok mutlu olacaksın :)Merhaba kızlar artık 42. haftaya giriyorum biliyorsunuz, bugün de kontrole gittik. Doktor bebeğin biraz da iri doğma ihtimalinden dolayı fitille doğumu başlatmayı tavsiye etti. Artık haftası da ilerlediği için riskler az da olsa artıyor malum, açıkçası milyonda bir bile artsa o mesuliyeti almak istemedim ben de. Sonuç olarak bu gece yatışım olacak hastaneye. Başta çok moralim bozuldu, ağladım filan ama her şey kısmet neticede.
Şimdiki aklım olsa asla o doğal doğum tırı vırı kitaplarını okumazdım, aylardır kendi kendime psikolojik bir yük yüklemişim bilmeden. Şimdi doğumum oradakiler gibi olmayacağı için başta resmen çöktüm daha yeni topladım kendimi.
Lütfen dua edin kızlar, kolayca geçsin de ben de kavuşayım yavruma sağlıkla. Haber de veririm gelişmeleri buradan zaten, şimdilik görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?