2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Dilin altındaki kısım mı

Aç bırakma çok fazla. Tamamen acıktığınızda da gene emmez. Şuanda çığlık kıyamet emziriyorum ah bi biberon versem dünyalar onun olucak ama kusura bakmasın. Memerimde de öyle aman aman tazikli süt yok ondan ağlaması bağırması. Ama doyana kadar kafayı bastırıp bastırıp emziricem. Böyle böyle kilo aldırdım ben valla, hatta bayaa aldırmışım ayıptır söylemesi
Tabi çok yorgun ve uykusuzum. Bu saat oldu halaaa yatağımdayım

B
bu arada cnm sürekli göğsüm yumuşak sert olmuyır buda sütün olmadığı anlamına gelmiyı mu yani az olduğun anlamında

Ay aynı şekilde bende hayla yatakdayım uğraşıyorum inşllh başarıcam ve sana da söylicem desteğin için çok teşekkür ederim insan böyle zamanlarda çok desteğe ihtiyaç duyuyor senden güç aldım tam pes edecekken şimdi etmemeyi düşünüyorum

Harikasin gercekten çok sagol her seyi yazmissin bebegimi cikarttik cok sukur emmedi tabi biberona sut sagdim verdim emzik emiyo evet malesef emzikte verdim banyo yaptiracagimiz sira cok agladi bende verdim emziği bundan sonra vermeyeyim emmesine ugrasayim ama hic memeyi sigdiramiyo bile agzins meme ucum cok buyuk sagmaktanda oldu biraz makineden ben senin kadar azimli olabilirmiyim bilmiyorum kusuyo korkudan elim elime dolasiyo uyusa bile 100 kere bakiyom nefes aliyomu diye aglasa korkuyom yani sanirim o pimpirikli anne modeli oldum yine ayni seyleri yasamaktan korkuyorum açikcasi

Ahh cnm kendi evimde degilim şu an kayinvalidemdeyim istedigim her seyi rahat yapamiyorum malesef biraz daha dayanacam sonra kendi ailemin yanina gecince her sey daha kolay olur insallah

B

bu arada cnm sürekli göğsüm yumuşak sert olmuyır buda sütün olmadığı anlamına gelmiyı mu yani az olduğun anlamında
Ya çevremdeki herkes bana yok memem taşardı işte üzerim ıslanırdı. Yok uyanacağı zaman anlarsın göğüslerin sızlar sütün akar dedi. Benim memem sertleşmiyor dolmuyor taşmıyor. Göğüs pedi kullanmadım hiç akmıyorki dışarı. Bende yok sanıyordum sağdığım zaman gördüm nasıl süt olduğunu. Süt bitince pörsüyor sönüyor yıvış yıvış oluyor meme benim memelerim Önceden ufaktı hala çok ufak. Ama süt var ya. Doyuruyor artık süt var. Günlük tereyağı zeytinyağı tahin yiyorum. 3 yumurta yiyorum yıllardır zaten. Zeytin kuruyemiş hep böyle sağlıklı yağlar. Süt yapsın diye. İnek sütü çok güzel süt yaptı bende ama süt hassasiyetim var içince zorlanıyorum bıraktım mecbur. Hemen git hazır süt artıran çay al günde 3-4 kere iç. Rezene al kaynat iç günde bir kere.

Bak memem hiç dolmadı, taşmadı ama süt var. Hala ağlıyor bağırıyor bebeğim. Ama doktor bile maşşallah diyerek muayene etti 1 ay kontrolünde. Bi memeyi tamaen emzirebilirsen, o yağlı sütü emerse bebeğin kilo alır korkma. Sütün yok diyip moral motivaston emicilerden uzak dur. Emzirdikçe artacak sütün.

Reactions: The
Kızlar bebeğine rezene çayı veren var mı benim eltim veriyormuş çok iyi geliyor diyor bende deniycem bu gün aldım ama sadece rezene yazıyor acaba bebek için ayrı mı satılıyor bu bebegim iki gündür yatmıyor sürekli ıkınıp duruyor

Ay inşallah başarırsın inşallah. Sende bitiyor tamamen olay. Gece sıcak yataktan kalkıp mama yapmaktansa hazır sıcak tertemiz sütü içsin bebek daha iyi

Bildiğim kadarıyla bebeğe verilmiyor. Sen içiyorsun sütünden doğru bebek rahatlıyor. İlkdefa bebeğe içireni duydum.

1ayda kaç kilo aldı bebeğin cnm benim bebeğim 13günlüktü 300gram almıştı sadece tabi o zmnlar birazda olsa tutuyodu

Hiç korkma kusacak deli gibi. Günde kaç takım değiştiyorum yüzü gözü kusmuk oluyor ama bebek kendini tölere ediyor.
Beneğinin çıkmasına çok sevindim. Kucağa alışır diyenlere bakma sürekli kucağına al nasıl özledi o seni bi bilsen annesi. Sen nasıl zorlandıysan o da zorlandı öyle düşün. Emziği kaldır gözünün önünden. Bende her emzik verdiğimde süreç başa döndü çünkü. 1 aylık olsun hele bi o zaman kurtarıcın olucak ama şunda tamamen engel sana unutma. Benim de göğüs uçlarım çok çok büyük. Ağzına kocaman geliyor ama bu avantaj unutma. Çok daha kolay emer bebeğin. Yara olmazsın. Biberon asla verme kaşıkla besle bardakla ver gerekirse. Ama bence saatlerce kucağında tut meme ver. Ya 3,5 saat bi bebek sürekli memeye verilir mi. Çıldırmıştım ama başardım. 1 hafta sürdü benimki öyle hemen olmıcak. Ama kararlı ol eşimi bile dinlemedim ben.

C şeklinde emzirme yastıklarından al yoksa. İnanaılmaz rahat edersin.

1ayda kaç kilo aldı bebeğin cnm benim bebeğim 13günlüktü 300gram almıştı sadece tabi o zmnlar birazda olsa tutuyodu
Yoğun bakımdan çıkınca ilk hafta 250 gram aldı. Sonraki 15 gün maşşallah diyim çok daha iyi aldı.

Seninkide normal kesinlikle. Ama sütünü yağlandırırsan et, kuruyemiş, tahin, yumurta, süt gibi besinlerle çok daha fazla kilo alır. Doğuma gittiğim kilodayım ya şuanda

B busraa701800 Z Zambakkk29 bu arada internetten görüp yapmıştım süt masajı çok işe yaradı. Sırta yapılıyor eşime yaptırmıştım. Hergğn sıcak suyla banyoda memelerime masaj yaptım. Sırtıma sürekli sıcak su torbası koydum süt olsun diye. 15 gin sıcak su torbasıyla dolaştım evde. Kesinlikle sizde yapın.

Canım hiç kendini sıkma bende öyle yapıyorum gerçi ama sen yapmaolabilir benim ki öyle iyi bi bebekti 25 gün falan allahım 25 tem sonra sen ne gece ne gündüz uyu yavrumbende ilk 17 gün babamlarda kaldım ve alıştım tabi yardıma yemege bilmem neyse hep korkuyordum ne yapcam diye elinde sonunda gidicekende canım kendini öyle düşün ve gerçekten insan bakıyor yani allah yardım ediyor alıştıkça öyle oluyor insan sonra gittim evime bebegime gayet iyi baktım yetiştirdim sende yaparsın herkes yapar ama iki üç gündür uyumuyordu ve alıp babamlara.geldim yine dört gündür burdayım bu gün gidicem kendini üzersen sütun azalır ben göğsüm taş oldu dur o gün aksmaa kadar ağladım sütüm azaldı yazık bitti ve senin bebeğin artık biraz daha büyük ya etmiyordur o yüzden yumuşaktır alerji olabilir ama benc3 ondan değildir

Bildiğim kadarıyla bebeğe verilmiyor. Sen içiyorsun sütünden doğru bebek rahatlıyor. İlkdefa bebeğe içireni duydum.
Bende öyle biliyordum iki üç kişiden duydum verim bi denim dedim ya bu gün üç dört kasık verdim inşallah birşey olmaz kendimde içiyorum süt için falanda rahatlarsa sizede soyliycem hata şu an uyudu sanki

Helal olsun sana. Masallaaahh maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…