- 7 Şubat 2017
- 2.315
- 2.250
- 133
Maşllh darısı bizlereYoğun bakımdan çıkınca ilk hafta 250 gram aldı. Sonraki 15 gün maşşallah diyim çok daha iyi aldı.
Seninkide normal kesinlikle. Ama sütünü yağlandırırsan et, kuruyemiş, tahin, yumurta, süt gibi besinlerle çok daha fazla kilo alır. Doğuma gittiğim kilodayım ya şuanda
İnşallah başarabilirim tek başıma canım. Hem bir an önce tek kalıp alışmak istiyorum hemde korkuyorumCanım hiç kendini sıkma bende öyle yapıyorum gerçi ama sen yapmaolabilir benim ki öyle iyi bi bebekti 25 gün falan allahım 25 tem sonra sen ne gece ne gündüz uyu yavrum bende ilk 17 gün babamlarda kaldım ve alıştım tabi yardıma yemege bilmem neyse hep korkuyordum ne yapcam diye elinde sonunda gidicekende canım kendini öyle düşün ve gerçekten insan bakıyor yani allah yardım ediyor alıştıkça öyle oluyor insan sonra gittim evime bebegime gayet iyi baktım yetiştirdim sende yaparsın herkes yapar ama iki üç gündür uyumuyordu ve alıp babamlara.geldim yine dört gündür burdayım bu gün gidicem kendini üzersen sütun azalır ben göğsüm taş oldu dur o gün aksmaa kadar ağladım sütüm azaldı yazık bitti ve senin bebeğin artık biraz daha büyük ya etmiyordur o yüzden yumuşaktır alerji olabilir ama benc3 ondan değildir
Benimki anca iki memede doyuyor. İkisini de tamamen emiyorPeki kızlar sizinkiler tek memede doyuyor mu
Mastit geçmezse solgar lesitin takviyesi aklında olsun. Mastite iyi geliyor.Kızlar 2 gün önce gece göğüs ağrısıyla uyandım ateşim çıktı mastit başlangıcıymış emzirdim sağdım antibiyotik de kullanıyorum ama sağ göğsümde süt azaldı gibi artarmı yüne acaba bebek sürekli memede uyuyarak emiyo yerine yatırıyorum uyanıyo doymuyor mu ki çok moralim bozuk ya
Ben de bunu soracaktım ya . Gerçi benim bebiş daha 5 günlük ama tekini emiyor 20 dk falan ve genelde uyuyakaliyor doyuyor tekiyle eğer meme değiştirmezsem. İkisini de mi emzirmem gerekiyor acaba? Yani tam uyumadan meme değiştirip diğerini de emzirmeye çalışıyorum ama doğru mu yapıyorum bilmiyorumPeki kızlar sizinkiler tek memede doyuyor mu
Bi meme tamamen bitmeden diğerine geçme. Önden gelen süt şekerli arkadan geleb süy yağlıdır. Yağlı sütü almazsa uzun uyuyamaz güzel kilo alamaz bebek. Hatta emzirdin diyelimki 3 saatin içinde tekrar uyandı. Aynı memeyi emzirmelisin. Bittikten sonra doymazsa diğerine geçmelisinBen de bunu soracaktım ya . Gerçi benim bebiş daha 5 günlük ama tekini emiyor 20 dk falan ve genelde uyuyakaliyor doyuyor tekiyle eğer meme değiştirmezsem. İkisini de mi emzirmem gerekiyor acaba? Yani tam uyumadan meme değiştirip diğerini de emzirmeye çalışıyorum ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum
Canım bence şükret portakal mandalina olduğuna. Ben ne peynir yiyebiliyorum ne de içinde süt olan herhangi birşey. O kadar zor ki şu an.Ben giç bilmiyordum canım. Canımda çok isteyince yedim biraz ama acısı çıktı işte. Süt ürünleri birşey yapmıyor galiba bizde ama portakal mandalina mahvetti yavrumu
İki gün öncesine kadar herşey kolaydı, hep öyle olacak sanıyordum ki iki günde tepetaklak oldum. Nevrim döndü resmen. Bende kendimi 40 gün oldu bile zaman geçiyprmişte büyüyecek rahatlayacak diye rahatlatmaya çalışıyorum.
Valla benim de psikolojk yardıma ihtiyacım olbilir çünkü kendi kendime ağladıkça daha kötü oluyorum.
Ben bunların gaz yaptığını bilmiyordum hiçportakal mandalina da öyle çok severim ki anlatamam. Kaç gündür sürekli salata filan yiyoruz yemekte, bende abarttım heralde ondan demekki
Netten bakacam hemen cnm cok sagolB busraa701800 Z Zambakkk29 bu arada internetten görüp yapmıştım süt masajı çok işe yaradı. Sırta yapılıyor eşime yaptırmıştım. Hergğn sıcak suyla banyoda memelerime masaj yaptım. Sırtıma sürekli sıcak su torbası koydum süt olsun diye. 15 gin sıcak su torbasıyla dolaştım evde. Kesinlikle sizde yapın.
Demin bunu izledim bir sonraki burun temizliğinde böyle yapacağım ah o balgam bi çıksa nasıl rahatlayacak sen de bi izle canımAynen öyle ciğerlerine inmesin diye mecbur çekeceğim aspiratörle cok sıkıştığı yerdeAtesi hep 37 benim kizimin o da kafami yoruyor
Yapacaksın alışacaksın canım kendine İnan yetişemediğin yerde ertele yapma iş filan bulduğun her fırsatta dinlen ki bu süreci sağlıklı atlat benim gibi dinlenmez bulduğun her fırsatta iş yaparsan kendini hasta edersin kuzumBen giç bilmiyordum canım. Canımda çok isteyince yedim biraz ama acısı çıktı işte. Süt ürünleri birşey yapmıyor galiba bizde ama portakal mandalina mahvetti yavrumu
İki gün öncesine kadar herşey kolaydı, hep öyle olacak sanıyordum ki iki günde tepetaklak oldum. Nevrim döndü resmen. Bende kendimi 40 gün oldu bile zaman geçiyprmişte büyüyecek rahatlayacak diye rahatlatmaya çalışıyorum.
Valla benim de psikolojk yardıma ihtiyacım olbilir çünkü kendi kendime ağladıkça daha kötü oluyorum.
Ben bunların gaz yaptığını bilmiyordum hiçportakal mandalina da öyle çok severim ki anlatamam. Kaç gündür sürekli salata filan yiyoruz yemekte, bende abarttım heralde ondan demekki
Aldim cnm emzirme yastigi kasikla yiyemedi bugun bende ac kalacak diye korktum verdim biberonla ama soyle bisey var memeyi tutuyo bi iki cekiyo uyuyo halbuki hastanedekiler 24 saatun 22 saati agliyodu demislerdi yalan geldigimizden beri uyandiramiyoz cocugu zorla yani uyandirip besliyoz bugun 5te basladik uyandirip beslemeye 6 bucuga kadar surdu biberon ve kaşik karisimiyla anlayamadim bu arada sutu icer icmez ishal gibi kaka yapiyo sutun yaramiyodur dedi annem ama bipemiyorum neden boyleki yiyo arkasina iki pit pit hemen ishal kaka yapiyo gaz yok normalmi bilemedimHiç korkma kusacak deli gibi. Günde kaç takım değiştiyorum yüzü gözü kusmuk oluyor ama bebek kendini tölere ediyor.
Beneğinin çıkmasına çok sevindim. Kucağa alışır diyenlere bakma sürekli kucağına al nasıl özledi o seni bi bilsen annesi. Sen nasıl zorlandıysan o da zorlandı öyle düşün. Emziği kaldır gözünün önünden. Bende her emzik verdiğimde süreç başa döndü çünkü. 1 aylık olsun hele bi o zaman kurtarıcın olucak ama şunda tamamen engel sana unutma. Benim de göğüs uçlarım çok çok büyük. Ağzına kocaman geliyor ama bu avantaj unutma. Çok daha kolay emer bebeğin. Yara olmazsın. Biberon asla verme kaşıkla besle bardakla ver gerekirse. Ama bence saatlerce kucağında tut meme ver. Ya 3,5 saat bi bebek sürekli memeye verilir mi. Çıldırmıştım ama başardım. 1 hafta sürdü benimki öyle hemen olmıcak. Ama kararlı oleşimi bile dinlemedim ben.
C şeklinde emzirme yastıklarından al yoksa. İnanaılmaz rahat edersin.
İzledim canım ama videodaki gibi dokulmuyor benim kızın kiDemin bunu izledim bir sonraki burun temizliğinde böyle yapacağım ah o balgam bi çıksa nasıl rahatlayacak sen de bi izle canım
Yapacaksın alışacaksın canım kendine İnan yetişemediğin yerde ertele yapma iş filan bulduğun her fırsatta dinlen ki bu süreci sağlıklı atlat benim gibi dinlenmez bulduğun her fırsatta iş yaparsan kendini hasta edersin kuzum
Şu an daha iyiyim ama sütüm azaldı sanki yine artar mı acabaMastit geçmezse solgar lesitin takviyesi aklında olsun. Mastite iyi geliyor.
Memede sütün tamamen boşaldığını nasıl anlayacaz peki? Bide daha yeni bi video izledim mutlaka diğer memeden az da olsa emmeliki daha çok süte ihtiyaç var süt üretmeliyim mesajı gitmesi gerekiyormuş eğer bi meme emzilirse diğer memenin emzirme süresi 4 saat oluyormuş Buda yanlışmışBi meme tamamen bitmeden diğerine geçme. Önden gelen süt şekerli arkadan geleb süy yağlıdır. Yağlı sütü almazsa uzun uyuyamaz güzel kilo alamaz bebek. Hatta emzirdin diyelimki 3 saatin içinde tekrar uyandı. Aynı memeyi emzirmelisin. Bittikten sonra doymazsa diğerine geçmelisin
Benimkide emesiye kaka yapıyor. Takılma annenin dediğine. Memende öndeki süt böyle sulu. Arkadaki yağlıyı emdiği sürece mis gibi kilo alıcak. Sen gene 1,5 saat uğraşmışsın. Ben normal emzirmede okadar uğraşıyorum hala.Aldim cnm emzirme yastigi kasikla yiyemedi bugun bende ac kalacak diye korktum verdim biberonla ama soyle bisey var memeyi tutuyo bi iki cekiyo uyuyo halbuki hastanedekiler 24 saatun 22 saati agliyodu demislerdi yalan geldigimizden beri uyandiramiyoz cocugu zorla yani uyandirip besliyoz bugun 5te basladik uyandirip beslemeye 6 bucuga kadar surdu biberon ve kaşik karisimiyla anlayamadim bu arada sutu icer icmez ishal gibi kaka yapiyo sutun yaramiyodur dedi annem ama bipemiyorum neden boyleki yiyo arkasina iki pit pit hemen ishal kaka yapiyo gaz yok normalmi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?