2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar 2 gün önce gece göğüs ağrısıyla uyandım ateşim çıktı mastit başlangıcıymış emzirdim sağdım antibiyotik de kullanıyorum ama sağ göğsümde süt azaldı gibi artarmı yüne acaba bebek sürekli memede uyuyarak emiyo yerine yatırıyorum uyanıyo doymuyor mu ki çok moralim bozuk ya

Maşllh darısı bizlere

İnşallah başarabilirim tek başıma canım. Hem bir an önce tek kalıp alışmak istiyorum hemde korkuyorum

Mastit geçmezse solgar lesitin takviyesi aklında olsun. Mastite iyi geliyor.

Peki kızlar sizinkiler tek memede doyuyor mu
Ben de bunu soracaktım ya . Gerçi benim bebiş daha 5 günlük ama tekini emiyor 20 dk falan ve genelde uyuyakaliyor doyuyor tekiyle eğer meme değiştirmezsem. İkisini de mi emzirmem gerekiyor acaba? Yani tam uyumadan meme değiştirip diğerini de emzirmeye çalışıyorum ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum

Bi meme tamamen bitmeden diğerine geçme. Önden gelen süt şekerli arkadan geleb süy yağlıdır. Yağlı sütü almazsa uzun uyuyamaz güzel kilo alamaz bebek. Hatta emzirdin diyelimki 3 saatin içinde tekrar uyandı. Aynı memeyi emzirmelisin. Bittikten sonra doymazsa diğerine geçmelisin

Reactions: The
Canım bence şükret portakal mandalina olduğuna. Ben ne peynir yiyebiliyorum ne de içinde süt olan herhangi birşey. O kadar zor ki şu an.

Kızlar iyi aksamlar humananin rezene çayını içen var mi ne kadar içiyorsunuz zararı olur mu bebege

Benim çocuk yarım saatte bir bi saat emiyor resmen uykuları da kısaldı meme yüzünden çıldırıyorum sütüm gelsin diye sürekli emzirdim şimdi de paçamı kaptırdım kurtaramıyorum resmen memelerim açık yaşıyorum resmen o güzelim gece uykuları gitti sürekli kalkıyor meme istiyor emerek uyuyor uykusunda bile emiyor bezi inanılmaz şişiyor çok çiş yapıyor sızdırıyor bazen çıldırcam napcam böyle

Netten bakacam hemen cnm cok sagol

Aynen öyle ciğerlerine inmesin diye mecbur çekeceğim aspiratörle cok sıkıştığı yerde Atesi hep 37 benim kizimin o da kafami yoruyor
Demin bunu izledim bir sonraki burun temizliğinde böyle yapacağım ah o balgam bi çıksa nasıl rahatlayacak sen de bi izle canım
Yapacaksın alışacaksın canım kendine İnan yetişemediğin yerde ertele yapma iş filan bulduğun her fırsatta dinlen ki bu süreci sağlıklı atlat benim gibi dinlenmez bulduğun her fırsatta iş yaparsan kendini hasta edersin kuzum

Aldim cnm emzirme yastigi kasikla yiyemedi bugun bende ac kalacak diye korktum verdim biberonla ama soyle bisey var memeyi tutuyo bi iki cekiyo uyuyo halbuki hastanedekiler 24 saatun 22 saati agliyodu demislerdi yalan geldigimizden beri uyandiramiyoz cocugu zorla yani uyandirip besliyoz bugun 5te basladik uyandirip beslemeye 6 bucuga kadar surdu biberon ve kaşik karisimiyla anlayamadim bu arada sutu icer icmez ishal gibi kaka yapiyo sutun yaramiyodur dedi annem ama bipemiyorum neden boyleki yiyo arkasina iki pit pit hemen ishal kaka yapiyo gaz yok normalmi bilemedim

İzledim canım ama videodaki gibi dokulmuyor benim kızın ki

Memede sütün tamamen boşaldığını nasıl anlayacaz peki? Bide daha yeni bi video izledim mutlaka diğer memeden az da olsa emmeliki daha çok süte ihtiyaç var süt üretmeliyim mesajı gitmesi gerekiyormuş eğer bi meme emzilirse diğer memenin emzirme süresi 4 saat oluyormuş Buda yanlışmış

Reactions: The
Benimkide emesiye kaka yapıyor. Takılma annenin dediğine. Memende öndeki süt böyle sulu. Arkadaki yağlıyı emdiği sürece mis gibi kilo alıcak. Sen gene 1,5 saat uğraşmışsın. Ben normal emzirmede okadar uğraşıyorum hala.
Biberonu kullandığın sürece memeye alıştırmazsın kararlı ol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…