Canın bizde hep böyle yapoyoruzDemin bunu izledim bir sonraki burun temizliğinde böyle yapacağım ah o balgam bi çıksa nasıl rahatlayacak sen de bi izle canım
Yapacaksın alışacaksın canım kendine İnan yetişemediğin yerde ertele yapma iş filan bulduğun her fırsatta dinlen ki bu süreci sağlıklı atlat benim gibi dinlenmez bulduğun her fırsatta iş yaparsan kendini hasta edersin kuzum
Kac gunluk canimKızlar bebekleriniz kaç kere kaka yapıyo? Bide benimki emer emmez cıvık kaka yapıyo normal mi acaba ?
20 günlük canim bende korktum ishal mi oldu acaba diyeKac gunluk canim
Bende merak ediyorum. Benimki 1 gun yapmadigi oluyor 28 30 saat genel olarak mama aliyor
Aa bunu bilmiyordum canım çok teşekkür ederimBi meme tamamen bitmeden diğerine geçme. Önden gelen süt şekerli arkadan geleb süy yağlıdır. Yağlı sütü almazsa uzun uyuyamaz güzel kilo alamaz bebek. Hatta emzirdin diyelimki 3 saatin içinde tekrar uyandı. Aynı memeyi emzirmelisin. Bittikten sonra doymazsa diğerine geçmelisin
Benimki pek kıstas olmaz sana küçük olduğu için , günde 6-7 hatta daha fazla yapıyorKızlar bebekleriniz kaç kere kaka yapıyo? Bide benimki emer emmez cıvık kaka yapıyo normal mi acaba ?
Vallahi sanki ilk çocuğum gibi her seyi takar oldum. Üstünden 6sene geçince tabiBenimki pek kıstas olmaz sana küçük olduğu için , günde 6-7 hatta daha fazla yapıyorve genelde emerken yapıyor ve cıvık dedigin gibi canım
Süt bitince anlıyorsun ya bebek zor yutkunuyor. Çekiyor baya sonra yutuyor. Memeler zaten sallanıyor resmen. Senin dediğini bilmiyorum araştıyım bende bi.Memede sütün tamamen boşaldığını nasıl anlayacaz peki? Bide daha yeni bi video izledim mutlaka diğer memeden az da olsa emmeliki daha çok süte ihtiyaç var süt üretmeliyim mesajı gitmesi gerekiyormuş eğer bi meme emzilirse diğer memenin emzirme süresi 4 saat oluyormuş Buda yanlışmış
Valla ben anlamıyorum bosaldigini ya. Yarım saat emiyor mesela , daha hala çekse gelir sanki yaniMemede sütün tamamen boşaldığını nasıl anlayacaz peki? Bide daha yeni bi video izledim mutlaka diğer memeden az da olsa emmeliki daha çok süte ihtiyaç var süt üretmeliyim mesajı gitmesi gerekiyormuş eğer bi meme emzilirse diğer memenin emzirme süresi 4 saat oluyormuş Buda yanlışmış
Normalini içtim ben. Gerçekten sütümü artırdı. 3. Paketi aldımKızlar iyi aksamlar humananin rezene çayını içen var mi ne kadar içiyorsunuz zararı olur mu bebege
Benimki her emmede yapıyor ve cıvık sulu. 7-8-9 oluor gün içinde. Doktora özellikle sprdum normalmiş.Kızlar bebekleriniz kaç kere kaka yapıyo? Bide benimki emer emmez cıvık kaka yapıyo normal mi acaba ?
Kac gunluk canim
Bende merak ediyorum. Benimki 1 gun yapmadigi oluyor 28 30 saat genel olarak mama aliyor
Haklisin ama korkuyorum ac kalir sarilik olur hasta olur yine yogun bakima duşerse diye ödüm patliyo hic uyumuyo denilen cocugu eve getirdigimizden beri zorla uyandiriyoz hatta uyandiramiyoz agliyo susmuyo denilen cocugun sesini duyamadik yani ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum cocugum icinde korkuyorumBenimkide emesiye kaka yapıyor. Takılma annenin dediğine. Memende öndeki süt böyle sulu. Arkadaki yağlıyı emdiği sürece mis gibi kilo alıcak. Sen gene 1,5 saat uğraşmışsın. Ben normal emzirmede okadar uğraşıyorum hala.
Biberonu kullandığın sürece memeye alıştırmazsın kararlı ol canım.
Sende hklısın ama crp senin yaptığın bişeyden dolayı çıkmadı. Ya 40 ı çıksın şu halini hatırlayıp gülüceksinHaklisin ama korkuyorum ac kalir sarilik olur hasta olur yine yogun bakima duşerse diye ödüm patliyo hic uyumuyo denilen cocugu eve getirdigimizden beri zorla uyandiriyoz hatta uyandiramiyoz agliyo susmuyo denilen cocugun sesini duyamadik yani ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum cocugum icinde korkuyorum
Kızlar siz gerçekten 2 saatte bir mi emziriyorsunuz ben emziriyorum yarım saat sonra tekrar aranıyor ağlıyor ama emince de kusuyor gazdan mı bu şimdi çok yoruldum
Kızlar bu arada emziren anne diyeti yapan var mı bn yapmak istiyorum belki erken diyebilirsnz ama ben şuan hiçbşy yiyemiyorum emziren anne diyetini uygularsam yerim belki sütüm de artar
Kızlar bebeğim ishal oldu galibaerik kayısı kompostosu falan içiyordum ondan olur mu ki ya su gibi kaka yapıyor iki seferdir of napmaliyim
Sab simplex, zinco yada lactocol falan denesen. Metsil pek işe yarar bir şey değil maalesef.Bebeğim 23günlük canım evet gaz damlası metsil kullanıyorum da sanırım işr prk yaramıyor bu arada bnmde sütüm az bebeğime mama veremiyom verdiğim zaman sütümü tutmuyır sadece gece uyumadan önce 60cc veriyorum onun dışında geremiyom belki de aç olduğundan uyuyamıyor ama napacqğımı şaşırdım bnde
Şükür düzeldi gibi canım , dediğin gibi normal gelmeye başladı bana da. Mukus da yok çok şükür :) her şeye evham yapmaya başladım , düzeleceğim inşallahİlk zaman zaten su gibi olur ki. Mukus yoksa rahat ol.
Ama mukus var mı bir dikkat et mukus varsa alerjik bir şey yemiş olabilirsin. (süt, yoğurt, meyve, patlıcan vs...)
Kızlar bebeğine rezene çayı veren var mıbenim eltim veriyormuş çok iyi geliyor diyor bende deniycem bu gün aldım ama sadece rezene yazıyor acaba bebek için ayrı mı satılıyor bu bebegim iki gündür yatmıyor sürekli ıkınıp duruyor
Şükür düzeldi gibi canım , dediğin gibi normal gelmeye başladı bana da. Mukus da yok çok şükür :) her şeye evham yapmaya başladım , düzeleceğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?