2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canın bizde hep böyle yapoyoruz

Kızlar bebekleriniz kaç kere kaka yapıyo? Bide benimki emer emmez cıvık kaka yapıyo normal mi acaba ?

Aa bunu bilmiyordum canım çok teşekkür ederim ben de ikisi de az az bosalsin diye öyle yapıyordum. Benim bebiş 3 saati bulmuyor emmesi, 2 saatte en geç tekrar istiyor genelde. O zaman sonuna kadar bitirmesini bekleyeyim

Kızlar bebekleriniz kaç kere kaka yapıyo? Bide benimki emer emmez cıvık kaka yapıyo normal mi acaba ?
Benimki pek kıstas olmaz sana küçük olduğu için , günde 6-7 hatta daha fazla yapıyor ve genelde emerken yapıyor ve cıvık dedigin gibi canım

Süt bitince anlıyorsun ya bebek zor yutkunuyor. Çekiyor baya sonra yutuyor. Memeler zaten sallanıyor resmen. Senin dediğini bilmiyorum araştıyım bende bi.

Valla ben anlamıyorum bosaldigini ya. Yarım saat emiyor mesela , daha hala çekse gelir sanki yani

Benimki her emmede yapıyor ve cıvık sulu. 7-8-9 oluor gün içinde. Doktora özellikle sprdum normalmiş.

Kac gunluk canim

Bende merak ediyorum. Benimki 1 gun yapmadigi oluyor 28 30 saat genel olarak mama aliyor

Anne sütü alan bebeklerde sütü komple sindirip 5 gün kaka yapmayabilir bu normal diyo doktor. Ama mama alındığında seninki gibi uzun zaman geçmesi normalmi bilmiyorum.

Haklisin ama korkuyorum ac kalir sarilik olur hasta olur yine yogun bakima duşerse diye ödüm patliyo hic uyumuyo denilen cocugu eve getirdigimizden beri zorla uyandiriyoz hatta uyandiramiyoz agliyo susmuyo denilen cocugun sesini duyamadik yani ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum cocugum icinde korkuyorum

Sende hklısın ama crp senin yaptığın bişeyden dolayı çıkmadı. Ya 40 ı çıksın şu halini hatırlayıp gülüceksin beni videoya çekmişler ağlarken. Öyle komiğim anlatamam

Kızlar siz gerçekten 2 saatte bir mi emziriyorsunuz ben emziriyorum yarım saat sonra tekrar aranıyor ağlıyor ama emince de kusuyor gazdan mı bu şimdi çok yoruldum

Bende arandıkça veriyorum özellikle ilk zamanlar süt artsın diye o istemeden bile veriyordum yarım saate. Kusma benimkinde de çok. Reflü gibi fışkırarak kusumuyor ama süt içer içmez kusuyor bazen dümdüz süt bazen peynir gibi kesik. Gazını hemen çıkartma emzirdikten sonra biraz oldu gibi kalsın sırt üstü az sşndirsşn öyle çıkart gazını bir tık azalttı kusmayo.

Kızlar bu arada emziren anne diyeti yapan var mı bn yapmak istiyorum belki erken diyebilirsnz ama ben şuan hiçbşy yiyemiyorum emziren anne diyetini uygularsam yerim belki sütüm de artar

Doğum sonrası kalp rahatsızlığım çıktı o yüzden diyet yaptım bir süre.
Sabahları ilk yulaf yedim genelde yoğurt ve az meyve ile.
Kahvaltı olarak haşlanmış yumurta Yeşillik.
Öğlen genelde çorba türevi akşama da haşlanmış tavuk yada et pilav şeklinde yedim. Gebelikte çok kilo almadım ama gebe kaldığım kilodan daha zayıfım şu an maalesef.
Bahsettiğim şeyler hem sağlıklı bol protein ağırlıklı hem de zayıflatır ve süt yapar.
En az 4 litre de su içiyorum

Kızlar bebeğim ishal oldu galiba erik kayısı kompostosu falan içiyordum ondan olur mu ki ya su gibi kaka yapıyor iki seferdir of napmaliyim

İlk zaman zaten su gibi olur ki. Mukus yoksa rahat ol.
Ama mukus var mı bir dikkat et mukus varsa alerjik bir şey yemiş olabilirsin. (süt, yoğurt, meyve, patlıcan vs...)

Reactions: The
Sab simplex, zinco yada lactocol falan denesen. Metsil pek işe yarar bir şey değil maalesef.

İlk zaman zaten su gibi olur ki. Mukus yoksa rahat ol.
Ama mukus var mı bir dikkat et mukus varsa alerjik bir şey yemiş olabilirsin. (süt, yoğurt, meyve, patlıcan vs...)
Şükür düzeldi gibi canım , dediğin gibi normal gelmeye başladı bana da. Mukus da yok çok şükür :) her şeye evham yapmaya başladım , düzeleceğim inşallah

Siz kendiniz için bebeğe geçsin.
Eğer çok öol zor durumda kalırsanız gaz için 1-2 çay kaşığı falan verebilirsiniz ama esas olan sizden geçmesi.
Bende anason içiyorum

Şükür düzeldi gibi canım , dediğin gibi normal gelmeye başladı bana da. Mukus da yok çok şükür :) her şeye evham yapmaya başladım , düzeleceğim inşallah

Bir de bezi yeni yapar yapmaz açmış olabilirsin bugün benimki de bezi açınca elime yapmayı tercih etti de o da su gibiydi
Zaman içinde geçiyor ben 40 gün içinde evrim geçirmişim. Eşim gizli gizli video çekmiş açıp açıp gülüyorum neleri dert etmişim diye. Sonra hamileliğimde bulantıdan yere atıp açım ben diye ağladığım videom varmış onu da izletti iyi ki doğurmuşum dedim. Evrim geçiriyoruz hepimiz değişik bir süreç. Hormonlar esir almış gibi.

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…