2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım biz emziğin çok faydasını gördük. Ben saatlerce emziriyordum, doktorumuza söyledik bu durumu. Normalde 1 aylık olana kadar asla emzik yok demişti, saatlerce emme olayını duyunca yalnızca uykuya geçiş aşaması olmak üzere kısa süreli izin verdi. Doktoruna danış istersen emzik olayını beni çok rahatlattı

Malt icecegi hangi marka nerden aldin acaba bende alayim benim azmiş anladim bende biriksinde cok ciksin ki hastaneye goturelim kafasindayim yanimda olsa her dakika verirdim sagardimda simdi biriktirme usulude olmuyo taze taze gitsin diye
Canım maltana tekellerde de satılıyor .Kusura bakma geç girebildim geç oldu biraz cevap

Tutturamıyorum emzik çok nadir alıyor genelde almıyor

Sende hklısın ama crp senin yaptığın bişeyden dolayı çıkmadı. Ya 40 ı çıksın şu halini hatırlayıp gülüceksin beni videoya çekmişler ağlarken. Öyle komiğim anlatamam
Ne bileyim hala diom acaba üşuttukmu cocugu hastane odasi soguktu çunku kendim yine grip olurmuyum kafamda deli sorular

İzledim canım ama videodaki gibi dokulmuyor benim kızın ki
çıkarana kadar sırtına vurmaya devam ediyor musun canım ben burnunu temizliyordum da sırtına uzun uzun vurmuyordum biraz salya geldi ağzından az da sümük kalanı aspiratörle çektim ondan sonra uyuyabildi çocuk
Canın bizde hep böyle yapoyoruz
Ben sırtına normal vuruyordum bir iki o kadar canım çıkarana kadar aşağıdan yukarıya vurmak gerektiğini bilmiyordum

Ne bileyim hala diom acaba üşuttukmu cocugu hastane odasi soguktu çunku kendim yine grip olurmuyum kafamda deli sorular
Ya 20.00 da başladım emzirmeye. Saat1.30 oldu halaa kucağımda. Emdi kustu gaz çıkarttı. Az şekerleme yaptı gene emdi. Şuanda gene memede. Benim minik bi acayip en baştan beri. Mama için baskı kuruyor resmen bana

Ya 20.00 da başladım emzirmeye. Saat1.30 oldu halaa kucağımda. Emdi kustu gaz çıkarttı. Az şekerleme yaptı gene emdi. Şuanda gene memede. Benim minik bi acayip en baştan beri. Mama için baskı kuruyor resmen bana
Maşallah kuzuya valla ben dayanamiyorum henuz veriyorum mamayi bu gun 3 kere hapsurdu ödüm koptu yaa bi de yediklerini hep kusunca ardina hemem beslemekmi gerekiyo yoksa 3 saati beklemekmi o konuda şaştim kaldim bugun bi kustuki tum ustu yatagi her seyi batti ne yediyse kustu heralde ama şimdi uyudu napsamki kaldirip yedirsemmi yoksa beklesemmi

Acıkınca kalkar bence canım uyku düzenine çok da müdahale etmemek lazım sarılık şeker düşükliüğü gibi bir problem yoksa

hannel canım nasilsin naptın :)
hannel canim ne durumdasin acaba ?
Optimussprime senin haberin varmi canim

Kızlar hastanede geçen aşırı sefil bir 24 saatten sonra sezaryen olmak istedim ve bu gece 00:30’da yavrumu kucağıma aldım çok şükür.

Önce fitil denendi, onda sancım başladı ama açılmam olmadı. Sonra suni sancı verildi dozajı artırılarak ama açılmam aşırı yavaştı, biraz ebelerin müdahalesiyle 24 saat sonunda ancak 3 cm oldu. Suyumu da patlattılar hatta. Doktorum sabretmemi söylese de benim devam edecek halim artık kalmadı ki daha doğumun başındaydım. O yüzden sezaryen olmak istediğimi söyledim, iyi ki de söylemişim çünkü bebiş tam 4350 gr doğdu Salı günkü ultrasonda 3800 gramdı, bu kadar fazla farkla doğuran başkası var mıdır bilemiyorum

Çok teşekkür ederim dualarınız ve sorduğunuz için, gerçekten bambaşka bir hismiş, hele o ilk ağlayışı Allah isteyen herkese nasip etsin gerçekten

Acıkınca kalkar bence canım uyku düzenine çok da müdahale etmemek lazım sarılık şeker düşükliüğü gibi bir problem yoksa
Kayimvalidemlerde oyle diyo ama doktorlarda 3 saate bir besleyin beklemeyim diyo bende napacagimi bilmiyorum kan sekerini bilmiyorum sarılık yok heralde daha bugun elime geldi bıraksammi uyanincami versem sadece

Hayirli ugurlu olsun cnm cokta gecmis olsun masallah evladina ben yuksek doz sakinleştiriciden o ilk ağlayiş hatta odaya gecene kadar hic bir seyin farkina varmadim yani sezeryam deyip gecme onuda hakkiyla yapamayanlar var korkup

Hayirli ugurlu olsun cnm cokta gecmis olsun masallah evladina ben yuksek doz sakinleştiriciden o ilk ağlayiş hatta odaya gecene kadar hic bir seyin farkina varmadim yani sezeryam deyip gecme onuda hakkiyla yapamayanlar var korkup
Canım direkt sezaryen olsaydı kesin ben de öyle olurdum, hayatımda hiç ameliyat olmadım ve çok korkuyordum zaten sezaryenden öncesinde. Ama öncesinde 24 saat çile çekince “vur spinali kes karnımı” moduna giriyor insan artık

Gözün aydın canım maşallah tosuncuga , herkesin yanında söyleme nazar değer valla Kilosuna Allah'ım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Ah o çileyi 2 gün çektim ben epidural istedim hiç aklımda bile yokken bu sebepten . Gerçi etkisi bir saat sürdü ama yine de o yoğun sancidan bir saaat de olsa kaçmak çok iyi gelmişti

Kesinlikle öyle . Ya şu an mide yanmamin geçmesi bile benim için öyle büyük şükür sebebi ki uykusuzluğu falan tek geçerim yani ne zordu hamileyken. Hiçbir şeyi ağız tadıyla yiyememek.. Gerçekten her yönüyle bir bebek sahibi olmak değişik bir süreç

Kayimvalidemlerde oyle diyo ama doktorlarda 3 saate bir besleyin beklemeyim diyo bende napacagimi bilmiyorum kan sekerini bilmiyorum sarılık yok heralde daha bugun elime geldi bıraksammi uyanincami versem sadece
3 saati geçtiyse doyur karnını elbette canım kusmuş diye tereddütte kalmıştın muhtemelen fazlasını kustu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…