Canını sıkma canım olur öyle arada Eminim acıksa kalkardı kesinlikle algıda seçicilik bebeğin sesini duyup diğerlerini duymamak bir gün kardeşim nöbette yengemi de çocuk uyutmuyor sabaha karşı dalıyorlar kapının üstünde anahtar bırakmış kardeşim açamıyor kapıyı bizimki kapıya vuruyor zili çalıyor telefonla arıyor bağırıyor kırarcasına kapıyı tekmeliyor yok zehirlendiler filan diye düşünüyor sese komşular iniyor onlar da aynı şekilde yardım etmeye çalışıyor bizimki itfaiye , çilingir çağırıyor o sıra yeğenim mızıldanıyor yengem gözünü açıyor ki bi ses gürültü kapıya koşuyor ki millet kapıda itfaiye balkona ulaşmaya çalışıyor şok oldum diyor ne oluyor diye hiç birini duymadım diyor o sıra kızım mızıldanmasa hayatta uyanmazdım demiş yani öyle bir şey işte annelik yorgunluktan bitap da düşsen onun sesine uyanıyorsunKızlar bu gece uyuyakalmisim ya yavrum da hiç uyanmamis 4 -4.5 saat uyumusuzdün gece de aynı şekilde 4 saat aralıksız uyumustuk. Vallahi kendimi çok kötü hissediyorum alarm da kurdum halbuki. Bebek ıh dese, yarım saat geçmiş olsa bile uyanıyorum ama ses etmiyorsa alarmı duymuyorum böyle bazen.
Akşam yatmadan çok fazla emmisti, gün içinde de aynı şekilde. Acikmamis olabilir mi ya vicdanımi rahatlatmak istiyorum biraz
Gerçekten öyle oluyor canım. Bebegin ağlamasına bile gerek yok azcik mikirdansa hemen gözümü açıyorum ben de ama alarm o an ninni gibi geliyor ya , yarından itibaren eşimin telefonunu da kuracağımCanını sıkma canım olur öyle arada Eminim acıksa kalkardı kesinlikle algıda seçicilik bebeğin sesini duyup diğerlerini duymamak bir gün kardeşim nöbette yengemi de çocuk uyutmuyor sabaha karşı dalıyorlar kapının üstünde anahtar bırakmış kardeşim açamıyor kapıyı bizimki kapıya vuruyor zili çalıyor telefonla arıyor bağırıyor kırarcasına kapıyı tekmeliyor yok zehirlendiler filan diye düşünüyor sese komşular iniyor onlar da aynı şekilde yardım etmeye çalışıyor bizimki itfaiye , çilingir çağırıyor o sıra yeğenim mızıldanıyor yengem gözünü açıyor ki bi ses gürültü kapıya koşuyor ki millet kapıda itfaiye balkona ulaşmaya çalışıyor şok oldum diyor ne oluyor diye hiç birini duymadım diyor o sıra kızım mızıldanmasa hayatta uyanmazdım demiş yani öyle bir şey işte annelik yorgunluktan bitap da düşsen onun sesine uyanıyorsun
Tesekur ederim bende içtim ona dört kasık falan verdim inşallah faydası olur bi iki tane çay daha içiyorum ben canım bi tanesinde anson var ama sade almadım ❣Siz kendiniz için bebeğe geçsin.
Eğer çok öol zor durumda kalırsanız gaz için 1-2 çay kaşığı falan verebilirsiniz ama esas olan sizden geçmesi.
Bende anason içiyorum
Temizliyorum canim rahatliyor sonra sil bastabCanım fizyolojik serumla temizlemeyi denedin mi?
Vuruyorum ciikkartamadigini ben aliyorum aspiratörleçıkarana kadar sırtına vurmaya devam ediyor musun canım ben burnunu temizliyordum da sırtına uzun uzun vurmuyordum biraz salya geldi ağzından az da sümük kalanı aspiratörle çektim ondan sonra uyuyabildi çocuk
Ben sırtına normal vuruyordum bir iki o kadar canım çıkarana kadar aşağıdan yukarıya vurmak gerektiğini bilmiyordum
Ben de öyle yaptım rahatladı biraz çocuk uykuya dalabildi yavrum öksürmekten uykuya dalamıyor kiTemizliyorum canim rahatliyor sonra sil bastab
Vuruyorum ciikkartamadigini ben aliyorum aspiratörle
Aynen valla simdi 2dakika once serum fizyolojik yapip yatırdım besigine salliyorum inşallah biraz uyur rahatlayıp. Ya bu cigerde olsa serum fizyolojikle temizledikten sonrada gitmez hiriltisi di mi hiril hiril eder yineBen de öyle yaptım rahatladı biraz çocuk uykuya dalabildi yavrum öksürmekten uykuya dalamıyor ki
Aynen canım ciğerde olsa hiç rahatlayamaz bence de hatta ateş vs başlarAynen valla simdi 2dakika once serum fizyolojik yapip yatırdım besigine salliyorum inşallah biraz uyur rahatlayıp. Ya bu cigerde olsa serum fizyolojikle temizledikten sonrada gitmez hiriltisi di mi hiril hiril eder yine
Ateşi hep 37 daha yükselmesindeAynen canım ciğerde olsa hiç rahatlayamaz bence de hatta ateş vs başlar
Normal canım 37Ateşi hep 37 daha yükselmesinde
Reflü ihtimali olabilir bebek reflüsü belirtilerine bi bak istersen canım fazla da geliyordurKizlar bebek emdikten hemen sonra kusuyor neden olur sizce
Kesinlikle öyle . Ya şu an mide yanmamin geçmesi bile benim için öyle büyük şükür sebebi kiuykusuzluğu falan tek geçerim yani ne zordu hamileyken. Hiçbir şeyi ağız tadıyla yiyememek.. Gerçekten her yönüyle bir bebek sahibi olmak değişik bir süreç
Aynen bu çok önemli imiş bi yerde izlemiştim göbek delikleri karşılıklı olacak şekilde tutun diyorduAh ne kadar benzer şeyler yaşıyoruz şuan hepimiz.. ben de saatlerce emziriyordum saatlercee doymadığını kabullenip mamayı arttırmaya başladım. Hastanede emzirme danışmanına bir uğrayayım dedim ve aslında emzirme pozisyonum yanlıs oldugu için iyi ememediğini o yüzden doyamadığını öğrendim şimdi o pozisyonda emzirmek için uğraşıyorum ama sanki memeyi reddetmeye çalışmaya başlıyor. Oof of tutamayıp kendimi sürekli ağlıyorum ne yapıcam bilmiyorum
Doğru pozisyon nasılmışAh ne kadar benzer şeyler yaşıyoruz şuan hepimiz.. ben de saatlerce emziriyordum saatlercee doymadığını kabullenip mamayı arttırmaya başladım. Hastanede emzirme danışmanına bir uğrayayım dedim ve aslında emzirme pozisyonum yanlıs oldugu için iyi ememediğini o yüzden doyamadığını öğrendim şimdi o pozisyonda emzirmek için uğraşıyorum ama sanki memeyi reddetmeye çalışmaya başlıyor. Oof of tutamayıp kendimi sürekli ağlıyorum ne yapıcam bilmiyorum
Göbek deliklerinin üst üste gelmesi diye biliyorumDoğru pozisyon nasılmış
No40 ı çıkan bebeklerimizde farklılık var mı? İyi şeyler duymaya ihtiyacım var
Canım direkt sezaryen olsaydı kesin ben de öyle olurdum, hayatımda hiç ameliyat olmadım ve çok korkuyordum zaten sezaryenden öncesinde. Ama öncesinde 24 saat çile çekince “vur spinali kes karnımı” moduna giriyor insan artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?