- 22 Aralık 2019
- 1.258
- 842
- 73
- 34
Tamam cnm 3 saatte bi besleyeyim her kafadan bi ses çıkıyo burda uyandirma diolar acikirsa kalkar eskiden boylemiydi surekli bi seyler artik insan bildiğinide unutuyo3 saati geçtiyse doyur karnını elbette canım kusmuş diye tereddütte kalmıştın muhtemelen fazlasını kustu bence
Canım ne zamandan sonra uyku düzenine çok karışmamak gerekir acabaAcıkınca kalkar bence canım uyku düzenine çok da müdahale etmemek lazım sarılık şeker düşükliüğü gibi bir problem yoksa
YaaBenim midem hala ağrıyor biliyor musunşu kalp tansiyon ilaçları derken hala rennie ile kankayız.
Hayirli olsun canim. Resmen 2 dogumu da yasamis oldun. Rabbim bundan sonra kolaylik versin. Bebisin hayirli evlat olsunKızlar hastanede geçen aşırı sefil bir 24 saatten sonra sezaryen olmak istedim ve bu gece 00:30’da yavrumu kucağıma aldım çok şükür.
Önce fitil denendi, onda sancım başladı ama açılmam olmadı. Sonra suni sancı verildi dozajı artırılarak ama açılmam aşırı yavaştı, biraz ebelerin müdahalesiyle 24 saat sonunda ancak 3 cm oldu. Suyumu da patlattılar hatta. Doktorum sabretmemi söylese de benim devam edecek halim artık kalmadı ki daha doğumun başındaydım. O yüzden sezaryen olmak istediğimi söyledim, iyi ki de söylemişim çünkü bebiş tam 4350 gr doğduSalı günkü ultrasonda 3800 gramdı, bu kadar fazla farkla doğuran başkası var mıdır bilemiyorum
Çok teşekkür ederim dualarınız ve sorduğunuz için, gerçekten bambaşka bir hismiş, hele o ilk ağlayışıAllah isteyen herkese nasip etsin gerçekten
3 aydan sonra 8 saat uyuyabilirler diye okumuştum Canım bi yerdeCanım ne zamandan sonra uyku düzenine çok karışmamak gerekir acaba
Benimde ilk çocuğunda basıma gelmişti misafirleri uğurlamaya dışarı çıkmışlardı annem ve eşim dönene kadar o kısa sürede uyuya kalmışım kapıya vurup bağırıp telefonla aramışlar kapı insan dolmuş hiç duymadım çocuk mıkırdandı kalktım bi sesler var kapının gözünden baktım eşim annem ve bi dolu insan açtım kapıyı napıyosunuz siz burada dedimCanını sıkma canım olur öyle arada Eminim acıksa kalkardı kesinlikle algıda seçicilik bebeğin sesini duyup diğerlerini duymamak bir gün kardeşim nöbette yengemi de çocuk uyutmuyor sabaha karşı dalıyorlar kapının üstünde anahtar bırakmış kardeşim açamıyor kapıyı bizimki kapıya vuruyor zili çalıyor telefonla arıyor bağırıyor kırarcasına kapıyı tekmeliyor yok zehirlendiler filan diye düşünüyor sese komşular iniyor onlar da aynı şekilde yardım etmeye çalışıyor bizimki itfaiye , çilingir çağırıyor o sıra yeğenim mızıldanıyor yengem gözünü açıyor ki bi ses gürültü kapıya koşuyor ki millet kapıda itfaiye balkona ulaşmaya çalışıyor şok oldum diyor ne oluyor diye hiç birini duymadım diyor o sıra kızım mızıldanmasa hayatta uyanmazdım demiş yani öyle bir şey işte annelik yorgunluktan bitap da düşsen onun sesine uyanıyorsun
Yaasüt işe yarıyor mu canım
Evet doğru hamileyken bile bende feci gaz yapıyordu sütSüt içemiyorum gaz yapar diye.
Bu sene resmen sağlık benim imtihanım oldu Allah.
Evet doğru hamileyken bile bende feci gaz yapıyordu sütresmen kivrandigimi hatırlıyorum biraz çok içsem.
Evet zor bir hamilelik geçirdin canım, sukur ki bebiş sanırım seni çok üzmüyor da bi de öyle imtihan olmuyorsun
Kızlar bu sezaryen sonrası gaz işini nasıl hallettiniz ya?
Ay ne güzel, bana gaz olmazsa katı gıda yiyemeyeceğimi söylediler. Ya ben de geceden beri çorba ve su gibi bir hoşaf içmekten fenalık geçiricem. Sütüm de az zaten bir de doğru düzgün bir şey yiyememek zor.Ya bana hiç gazla ilgili bir şey demediler biliyor musun?
4 saat sonra çorba içtim.
Bir kaç gün çorba ve yoğurtla beslendim. Lohusa şerbeti içtim.
Ama ilk ne zaman gaz çıktı hatırlamıyorum bile.
Kayısı hoşafı içebilirsin o iyi gelir muhtemelen.
Maşallah canım saglicakla büyüt insAllahKızlar hastanede geçen aşırı sefil bir 24 saatten sonra sezaryen olmak istedim ve bu gece 00:30’da yavrumu kucağıma aldım çok şükür.
Önce fitil denendi, onda sancım başladı ama açılmam olmadı. Sonra suni sancı verildi dozajı artırılarak ama açılmam aşırı yavaştı, biraz ebelerin müdahalesiyle 24 saat sonunda ancak 3 cm oldu. Suyumu da patlattılar hatta. Doktorum sabretmemi söylese de benim devam edecek halim artık kalmadı ki daha doğumun başındaydım. O yüzden sezaryen olmak istediğimi söyledim, iyi ki de söylemişim çünkü bebiş tam 4350 gr doğduSalı günkü ultrasonda 3800 gramdı, bu kadar fazla farkla doğuran başkası var mıdır bilemiyorum
Çok teşekkür ederim dualarınız ve sorduğunuz için, gerçekten bambaşka bir hismiş, hele o ilk ağlayışıAllah isteyen herkese nasip etsin gerçekten
Ay ne güzel, bana gaz olmazsa katı gıda yiyemeyeceğimi söylediler. Ya ben de geceden beri çorba ve su gibi bir hoşaf içmekten fenalık geçiricem. Sütüm de az zaten bir de doğru düzgün bir şey yiyememek zor.
Bu arada benim bebiş sağolsun 24 saat dolmadan meme ucunu kanatmayı başardıGünlerdir gümüş kapak kullanıyordum, yine kullanıcam o ayrı da bu kadar erken hasar görmeyi beklemiyordum
Kız valla durup durup gazı sordukları için ben de tribe girdim, varsa da geri kaçmıştırHemen krem sürmeye başla bir de küçük kare buzdolabı poşeti kes emzirdikçe nemli kalsın.
Ama önce yaranın geçmesi için kuru tutup yara iyileştikten sonra nemli.
Çok geçmiş olsun.
Benimki de olmayan dişleri ile tutuyor çekiştiriyor bu ara yeni öğrendi
Bana çekerse vay halime 2,5 aylıkken ilk dişim çıkmış
Gaz bu vakte çıkmıştır da farketmemişsindir bence
aa bak doğumdan ertesi gün normal kahvaltı yaptım ben. Yumurta Yeşillik peynir zeytin..
Sadece sıvı da vermemişler yani bana. Ayların açlığı ile hem de nasıl yedim
Sütüne de damla kullan reklam gibi oldu valla ben çok memnun kaldım lullaby diye bir şey baya arttırdı benimkini.
Kız valla durup durup gazı sordukları için ben de tribe girdim, varsa da geri kaçmıştırNeyse sorun halloldu Allahtan da bu gece taburcu olabiliyorum, yoksa kaldıracaklardı.
Dediklerini deneyeyim canım, çok acıtıyor gerçekten. Lullaby’e de bakayım canım çok sağol
40 ı çıkan bebeklerimizde farklılık var mı? İyi şeyler duymaya ihtiyacım var
Canım herkese diyom sanada diyimKız valla durup durup gazı sordukları için ben de tribe girdim, varsa da geri kaçmıştırNeyse sorun halloldu Allahtan da bu gece taburcu olabiliyorum, yoksa kaldıracaklardı.
Dediklerini deneyeyim canım, çok acıtıyor gerçekten. Lullaby’e de bakayım canım çok sağol
Canım az önce geldım yanından inşaAllah yarın cıkacak kuzum
Canım bunlar cok normal 1 haftaya kalmaz alısacaksn inşaAllahHarikasin gercekten çok sagolher seyi yazmissin bebegimi cikarttik cok sukur emmedi tabi biberona sut sagdim verdim emzik emiyo evet malesef emzikte verdim banyo yaptiracagimiz sira cok agladi bende verdim emziği bundan sonra vermeyeyim emmesine ugrasayim ama hic memeyi sigdiramiyo bile agzins meme ucum cok buyuk sagmaktanda oldu biraz makineden ben senin kadar azimli olabilirmiyim bilmiyorum kusuyo korkudan elim elime dolasiyo uyusa bile 100 kere bakiyom nefes aliyomu diye aglasa korkuyom yani sanirim o pimpirikli anne modeli oldum yine ayni seyleri yasamaktan korkuyorum açikcasi
Hiç sorun etme canımKızlar bu gece uyuyakalmisim ya yavrum da hiç uyanmamis 4 -4.5 saat uyumusuzdün gece de aynı şekilde 4 saat aralıksız uyumustuk. Vallahi kendimi çok kötü hissediyorum alarm da kurdum halbuki. Bebek ıh dese, yarım saat geçmiş olsa bile uyanıyorum ama ses etmiyorsa alarmı duymuyorum böyle bazen.
Akşam yatmadan çok fazla emmisti, gün içinde de aynı şekilde. Acikmamis olabilir mi ya vicdanımi rahatlatmak istiyorum biraz
Gözün aydn canım sağ salim atlattn sendeAy ne güzel, bana gaz olmazsa katı gıda yiyemeyeceğimi söylediler. Ya ben de geceden beri çorba ve su gibi bir hoşaf içmekten fenalık geçiricem. Sütüm de az zaten bir de doğru düzgün bir şey yiyememek zor.
Bu arada benim bebiş sağolsun 24 saat dolmadan meme ucunu kanatmayı başardıGünlerdir gümüş kapak kullanıyordum, yine kullanıcam o ayrı da bu kadar erken hasar görmeyi beklemiyordum
Kızlar bu sezaryen sonrası gaz işini nasıl hallettiniz ya?
Ne gibi azıcık anlat da içimiz ferahlasınGerçekten olumlu yönde var, sabret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?