2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Hayirli olsun canim. Resmen 2 dogumu da yasamis oldun. Rabbim bundan sonra kolaylik versin. Bebisin hayirli evlat olsun

Benimde ilk çocuğunda basıma gelmişti misafirleri uğurlamaya dışarı çıkmışlardı annem ve eşim dönene kadar o kısa sürede uyuya kalmışım kapıya vurup bağırıp telefonla aramışlar kapı insan dolmuş hiç duymadım çocuk mıkırdandı kalktım bi sesler var kapının gözünden baktım eşim annem ve bi dolu insan açtım kapıyı napıyosunuz siz burada dedim
Herkes sen nerdesin diye söylendi tabi o kadar kısa sürede uyuyacagımı nerden bilsinler başımıza bişey geldi sanmışlar

Süt içemiyorum gaz yapar diye.
Bu sene resmen sağlık benim imtihanım oldu Allah.
Evet doğru hamileyken bile bende feci gaz yapıyordu süt resmen kivrandigimi hatırlıyorum biraz çok içsem.
Evet zor bir hamilelik geçirdin canım, sukur ki bebiş sanırım seni çok üzmüyor da bi de öyle imtihan olmuyorsun

Çok şükür rabbim onun sağlığını, huzurunu, mutluluğunu, sütünü ve uykusunu elinden almasın

Reactions: The
Kızlar bu sezaryen sonrası gaz işini nasıl hallettiniz ya?

Ya bana hiç gazla ilgili bir şey demediler biliyor musun?
4 saat sonra çorba içtim.
Bir kaç gün çorba ve yoğurtla beslendim. Lohusa şerbeti içtim.
Ama ilk ne zaman gaz çıktı hatırlamıyorum bile.
Kayısı hoşafı içebilirsin o iyi gelir muhtemelen.

Ay ne güzel, bana gaz olmazsa katı gıda yiyemeyeceğimi söylediler. Ya ben de geceden beri çorba ve su gibi bir hoşaf içmekten fenalık geçiricem. Sütüm de az zaten bir de doğru düzgün bir şey yiyememek zor.

Bu arada benim bebiş sağolsun 24 saat dolmadan meme ucunu kanatmayı başardı Günlerdir gümüş kapak kullanıyordum, yine kullanıcam o ayrı da bu kadar erken hasar görmeyi beklemiyordum

Maşallah canım saglicakla büyüt insAllah

Hemen krem sürmeye başla bir de küçük kare buzdolabı poşeti kes emzirdikçe nemli kalsın.
Ama önce yaranın geçmesi için kuru tutup yara iyileştikten sonra nemli.
Çok geçmiş olsun.
Benimki de olmayan dişleri ile tutuyor çekiştiriyor bu ara yeni öğrendi
Bana çekerse vay halime 2,5 aylıkken ilk dişim çıkmış
Gaz bu vakte çıkmıştır da farketmemişsindir bence
aa bak doğumdan ertesi gün normal kahvaltı yaptım ben. Yumurta Yeşillik peynir zeytin..
Sadece sıvı da vermemişler yani bana. Ayların açlığı ile hem de nasıl yedim
Sütüne de damla kullan reklam gibi oldu valla ben çok memnun kaldım lullaby diye bir şey baya arttırdı benimkini.

Kız valla durup durup gazı sordukları için ben de tribe girdim, varsa da geri kaçmıştır Neyse sorun halloldu Allahtan da bu gece taburcu olabiliyorum, yoksa kaldıracaklardı.

Dediklerini deneyeyim canım, çok acıtıyor gerçekten. Lullaby’e de bakayım canım çok sağol

İnşallah şifa olsun, süt olsun.
2 gün mü kaldın hastanede

Canım herkese diyom sanada diyim
Bana madacassol krem çok iyi geldi o sayede emzirebildim kesinlikle onu kullanmalisin onun dışında ne yaptıysam hiç birşey yaramadi

Canım az önce geldım yanından inşaAllah yarın cıkacak kuzum
Canım bunlar cok normal 1 haftaya kalmaz alısacaksn inşaAllah
Hiç sorun etme canım
Hepımız uyuyakaldık sarılıgı yoksa uyandrma bıle
Sonra ciddi uyku sorunu yasıyo bebekler:) bırak acıktıgında uyansn doyurursn tekrar uyur:)
Gözün aydn canım sağ salim atlattn sende
Valla bn zaten doguma giderken ishaldim ayaklarımın uyusuklugu gecer gecmez lavaboya attm kendımi
Bu arada kızım 6 gundur küvözde ve emmede acemı olduk yine İyileşen gögüs ucu yaram geri geldi
Kızlar bu sezaryen sonrası gaz işini nasıl hallettiniz ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…