2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar silikon uçlukla emzirmem sütümü azaltır mı ara ara uçluksuz deniyorum ama hala hazır değil eğer süt azaltıyorsa çok üzülürüm

Amin canım inşallah

Evet çok şükür bugün evdeyim. Herkes gibi benim oğlanın da burnu fışır fışır, nefes alamayıp ağlayınca çok üzülüyorum
Canım gözün aydın, sağlıkla büyüt inşallah yavrunuinşallah herkesin bebeciklerinin nefesi mis gibi olur, hiçbir hastalığı kalmaz inşallah

Kızlar 2.doz biontech oldum bu gün, fena yan etki yaptı bende. Ateşim var, bir üşüyüp bir yanıyorum. Tüm vücudum ağrıyor, bazen sıtma tutmuş gibi titriyorum. Başım çatlayacak gibi bebeğimi bile zor emzirdim, ağlayıp dua ediyorum lütfen ağlamasın bu halde bakamam diye onda çok huysuz birkaç gündür. Ağlıyor sürekli, az emiyor, uyumuyor bi türlü iyice şaşırdım

Kizlar bebeğim hiç uyumuyor uc-dort gundur ne yapcam bilmiyoruzm ayağımda saklamaktan bana bi hal oldu yani sabah yedide kalk gündüz sadace bi saat uyu akşam ona kadar aranızda böyle olan var bebeğimin kuyu değişti bide dün bir aylık aşımızı olduk daha huzursuz oldu akşam iki saat ağladı derdini anlamamak çok zor çok kıyamıyorum minik bedeninde bi ağrı var hep ıkınıyor çok gazi var

İnşallah başarabilirim tek başıma canım. Hem bir an önce tek kalıp alışmak istiyorum hemde korkuyorum
Alışirsin bitanem kendini temeli et ki bakarsın çok ta guzel insan öyle bi bakıyor iş başa düşünce ❣
Kizlar bebek emdikten hemen sonra kusuyor neden olur sizce
Doktor bana fazla emiyor onu çıkarıyor demişti canım eğer hep kusmuyorsa ondandır
40 ı çıkan bebeklerimizde farklılık var mı? İyi şeyler duymaya ihtiyacım var
Ben hep öyleyim ya annem beni teseli ediyor ama eltimle teyzem hiç boşuna bekleme altı aya kadar ağlar sonra da diş çıkarır yine ağlar o yüzden sadece dua ediyorum bakalım bi altı gün sonra ne oluyor

Benim ki de öyle canım bende grip gibi birşey olmusum her tarafım agriyor gündüz asla uyumuyor allah yardimcimiz olsun

Canım ne zamandan sonra uyku düzenine çok karışmamak gerekir acaba
Hiç bi şekilde karışma canım bırak uyusun inan birşey olmaz baktin sararıyor o zaman müdahale et çünkü çok huysuz oluyorlar uyutmak çok zor oluyor ben hiç elemedim ama yine huzursuz oldu aslında sadece gözleri sanki hafif sararmisti bebeğim ama aynı gün geçti şu an inan akşama kadar iyi uyutamiyorum

Amin canım inşallah

Evet çok şükür bugün evdeyim. Herkes gibi benim oğlanın da burnu fışır fışır, nefes alamayıp ağlayınca çok üzülüyorum

İlk günler ödem oluyormuş. Benim kızımında ilk iki gün öyle idi. Şimdi de çok kusunca doluveriyor. Serum fizyolojik yetmediği yerde aspiratör. İnşallah sağlıkla büyüsün kuzucuklar.

Cidden çok zor uyandırıyorum, uyanınca da uyumaya zorlanıyo uyku düzenini bozuyorum farkındayım ama bazen 4 saat falan uyanmıyo hiç aç kalır bişey olur diye de sürekli evhamlanıyorum ya

Cidden çok zor uyandırıyorum, uyanınca da uyumaya zorlanıyo uyku düzenini bozuyorum farkındayım ama bazen 4 saat falan uyanmıyo hiç aç kalır bişey olur diye de sürekli evhamlanıyorum ya
Hayır evhamlanma bırak uyusun çok ararsın bu günleri haaaa benim ki bazen dört bucuk saat uyuyordu özelikle misafir gelince acıkınca kendi uyanır o öyle güzeldi dün kaynım geldi rezil eti bizi yine saat 7 oluyor isra hazal birazdan bal kabağı olucaköylede gazını yapıyor sabahtan beri bütün mahalleyi ayağa kaldırdı ama uyumuyor ay çok konuştum inşallah senin minoşun hep böyle uslu akılı olur annesini üzmez her bebek aynı olmaz ❣

Hahaha kıyamam ya benimki de misafir gelince huysuzlanıyo gariptir ki sanırım deliksiz uyuduğum günlerimi özledim ay inşallah hepimizin yavrusu akıllı uslu olur da üzmezler analarını

Canım az önce geldım yanından inşaAllah yarın cıkacak kuzum
Gözün aydın olsun rabbim bir daha ayırmasın sağlığına kavuşsun yavrucak
Amin canım inşallah

Gözün aydın canım burnunu aç muhakkak gönderdiğim videodaki gibi burnunu aç ya ufak tek kullanımlık serum fizyolojik veya büyük torba serum alıp şırınga ile sıkarak temizle rahatlasın
Şifa olsun inşallah bugün toparlanırsın canım
Ay Şebnem benimki de öyle gündüz kısa kısa uyuyup uyanacak asla derin uyumuyor uyumadığı için de huysuz dün aynı seninki gibi öğleden sonra 1 saat uyumuş en uzun uykusu o

Teşekkür ederim

Hahaha kıyamam ya benimki de misafir gelince huysuzlanıyo gariptir ki sanırım deliksiz uyuduğum günlerimi özledim ay inşallah hepimizin yavrusu akıllı uslu olur da üzmezler analarını
Ay inşallah canım inşallah tek beklentimiz ümidimiz öyle böyle buyucekler de ama çok çetin bi süreç olucak
Ay Şebnem benimki de öyle gündüz kısa kısa uyuyup uyanacak asla derin uyumuyor uyumadığı için de huysuz dün aynı seninki gibi öğleden sonra 1 saat uyumuş en uzun uykusu o
Kız en azından senin ki bi saat bide kesik kesik yapmış benim ki gizler hep acıktı hep ayakta salamaktan hissetmiyordum artık kucağa al olmuyor gezdir olmuyor akşam oldu ya ben sersem olmuştum artık allaha çok şükür 10 da uyudu biraz dinlendim inşallah düzelirler birtanem kendimi kirka bağlıyorum 6 gün sonra gecicek

Benimki 47 günlük düzelmiş hali bu anlayacağın

Canım bize artık serum fizyolijik fayda etmiyor her burun deliğine tazikli şekilde 2ml sıkıyorum ama gene aynı aynı genzi çok dolu ya

Canım bize artık serum fizyolijik fayda etmiyor her burun deliğine tazikli şekilde 2ml sıkıyorum ama gene aynı aynı genzi çok dolu ya
O da olmasa hiç rahatlayamıyorlar canım iyileştirici bir özelliği yok da en azından nefes yolunu biraz açmış oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…