Valla en pişman olduğum şey benim de. Kalça kemiği ağrım vardı ona rağmen km lerce yürüdüm ve kendime eziyet ettim ya son günlerimde , ne saçmaymisAllah nasip eder de 2. gelirse ben direkt sezaryen olup, olabildiğince son günleri prenses gibi geçiricem ya41. haftada bile hala yok yokuş çık yok yürüyüş yap, kendime eziyet ederek geçirdim resmen bu hamileliği
Haklisin cnm sıvı yetmiyor ama yemekte midem almiyo surekli kusasım geliyo sebebini anlamiyorum gripmi oluyorum midemimi uşuttüm ya da yorgun uykusuzum ondanmi yiyesim gelmiyo bilmiyorumSıvı yetmiyor canım asla yetmiyor. İstediğin kadar sıvı tüket yüksek kalorili yemek yemezsen sğtğn artmaz. Tecrübeyle sabit. İki gün önce senle yazıştığımızda dışarı çıktık, misafirliğie gittik. Geç saat eve geldik sütüm yetmedi. Buzluktan acil durum sütümü çıkarıp verdim. Çünkü misafirlikte düzgün yemek yiyemedim.
Ben sezeryan oldum bende.oldu.Kızlar normal doğum sonrası hemaroid sorunu yaşayan var mı ya ? Benim öncesinde de az sorunum vardı ama ağrı sızı olmuyordu. Dün biraz kabız gibi olmuşum resmen popom aciyor iki gündürdikişlerim bile acımıyor çok şükür ama popom aciyor
Benimki 40ı çıkınca kudurdu, huyu değişti resmen. 40 çıkınca sakinleşen bebek varsa maşallh demeye geldim40 ı çıkan bebeklerimizde farklılık var mı? İyi şeyler duymaya ihtiyacım var
Yukarda da yazdım canım, benim kız 40dan sonra kudurdu resmenAy inşallah canım inşallah tek beklentimiz ümidimiz öyle böyle buyucekler de ama çok çetin bi süreç olucak❣
Kız en azından senin ki bi saat bide kesik kesik yapmış benim ki gizler hep acıktı hep ayakta salamaktan hissetmiyordum artık kucağa al olmuyor gezdir olmuyor akşam oldu ya ben sersem olmuştum artık allaha çok şükür 10 da uyudu biraz dinlendiminşallah düzelirler birtanem kendimi kirka bağlıyorum 6 gün sonra gecicek
Canım süt artmasına iyi beslenmek ve uyku kesinlikle çok önemli. Ben ne zaman uykumu alsam göğüslerim süt doluyor hep.Kizlar sütümü nasil arttiracam ben ve bebegin cekip cekmedigini nasil anlayacam agliyo ama emzik verince susuyo mememdede cekerken uyuyo iştahım sıfır sadece bol sıvı alıyorum rezene cayı humana cayı su yemek sanki yorgunluktanmi yiyemiyorum sütum ondanmı az acaba sıvı yetmiyomu nasil anlayacam çekip cekmedigini bu arada gogus uçlarim yara gogsumu emiyoda sut gidip gitmedigini anlayamiyorum gulk gulk yutma seside cok az geliyo sonra duruyo emzik gibi ucunu emiyo sanki
Ben bu gün bebeğim büyüdü, artık koluma sığmıyor diye ağladımEmme süresi kısalacak en basitinden. Benim emzirmem kaostu, hala öyle ama
Bu skiden 2-3 saat sürüyordu şimdi yarım saat-1 saat sürüyor
Gülmeye başlıyor, babasıyla vakit geçiriyor. Tok kalma süresi artıyor, dışarı çıkabiliyorsun. Sen bebeğin düzenini öğreniyorsun. 15 günlükken ailemin çektiği videoları izliyorum da nasıl berbat görünüyorum. Hala iyi değilim ama en azından ağlamıyorum. Her geçen gün büyüyor görüyorum umutlanıyorum
Ve inanırmısın o yenidoğan halini çok özlüyorum çok
Aynen canım valla dinlen zaten gebelik yeterince zor bir süreç ben ödem çok olmuştum ilkinde hareketsiz daha çok ödem toplarım diye ne yürüyüşler ne hareketler valla ikincide elimde ayağımda hafif bir şişlik oldu aman kesi olmasın diye kegel mi dersin neler neler doktor hiç sormadan kesi attı bebek iri diyeAllah nasip eder de 2. gelirse ben direkt sezaryen olup, olabildiğince son günleri prenses gibi geçiricem ya41. haftada bile hala yok yokuş çık yok yürüyüş yap, kendime eziyet ederek geçirdim resmen bu hamileliği
Bi iki gün zorlamasan lavman alıp uygulasan canım rahat etmez misin ilk doğumda benim de aşırı ıkınmaktan bağırsak tembelliği oluşmuştu tuvalet hissim yoktu iki kere lavman yaptım bir müddet de kabızlık için şurup kullandım (3-5 gün) öyle öyle düzeldiKızlar normal doğum sonrası hemaroid sorunu yaşayan var mı ya ? Benim öncesinde de az sorunum vardı ama ağrı sızı olmuyordu. Dün biraz kabız gibi olmuşum resmen popom aciyor iki gündürdikişlerim bile acımıyor çok şükür ama popom aciyor
Enfeksiyon nedenli düşmemiş olabilir canım ilaçları ihmal etme düşer inşallah düştükten sonra bizim doktor tedbir amaçlı antibiyotikli merhem sürdürdü bi müddet Balaban diye dobra geçti Allah bağışlasın yavrunuHanımlar herkese merhaba kasım annelerinden geliyorum. Bebeğim 12 günlük ve göbeği hâlâ düşmedi. Doktor üstten hafif mikrop kapmış dikkat et dedi o günden beri üstüne titriyorum. Hergün düzenli solüsyonunu sıkıp batikonunu sürüyorum.
Sizlerin kaçıncı gün düştü? Düştükten sonraki bakım aşaması ne oluyor?
Çok teşekkür ederim amin cümlemizinkiniEnfeksiyon nedenli düşmemiş olabilir canım ilaçları ihmal etme düşer inşallah düştükten sonra bizim doktor tedbir amaçlı antibiyotikli merhem sürdürdü bi müddet Balaban diye dobra geçti Allah bağışlasın yavrunu
Bizim de 10 veya 11.nci gundu dustugunde. Dustukten sonra goturdugum dr sanirim.iltihap var diye bir antibiyotik krem verdi. Eger iyi gelmezse yakicaz dediHanımlar herkese merhaba kasım annelerinden geliyorum. Bebeğim 12 günlük ve göbeği hâlâ düşmedi. Doktor üstten hafif mikrop kapmış dikkat et dedi o günden beri üstüne titriyorum. Hergün düzenli solüsyonunu sıkıp batikonunu sürüyorum.
Sadece nemli kalmamasi gerek diye biliyirum. Prima ile ustunden kapatmiyorsun dimi canimÇok teşekkür ederim amin cümlemizinkini
İnşallah en kısa zamanda düşer
Benimde aynisi canim.Kızlar bebeğim sürekli emmek istiyo ve sürekli ağlıyor bazen her zaman olmuyo bu ama son iki gündür böyle özellikle akşamları başlıyo geceye kadar devam ediyo bacaklarını da topluyo gaz yüzünden mi yoksa sütüm mü yetmiyo artık anlayamıyorum ya memeden ayrıldığı an tekrar ağlamaya başlıyo emerken de çok çekiştiriyo aşırı canımı acıtıyor sanki hiç emmemiş gibi emiyo
Benm iki doğumda da oldı bir haftalıkken kabız oldım o günden beri sert kaka yapıyırm canm çok acıyoKızlar normal doğum sonrası hemaroid sorunu yaşayan var mı ya ? Benim öncesinde de az sorunum vardı ama ağrı sızı olmuyordu. Dün biraz kabız gibi olmuşum resmen popom aciyor iki gündürdikişlerim bile acımıyor çok şükür ama popom aciyor
Aslında yedikleeinlw alakalı bısey değil ismi yenidoğan aknesi benm ikk bebeğimde de oldu anneden doğum sonrası gecen hormonlardn oluyor ve kısa sürede geçiyorKızlar bebeğimin yüzü komple döküntü. Saç içlerine doğru da devam ediyor. Doktor gördü inek sütü, yumurta, domates ve kuruyemiş yapar dedi. Bunları birkaç gün sırayla kes dedi. Süt ürünlerini kestim azaldı ama geçmedi. Yumurtayı da kesmem lazım sanırım. Kahvaltıda ne yiyeceğim acabaSinirlerim bozuldu. Sizde var mı böyle bir durum? Bunaldım cidden. Kuruyemiş bayadır yemiyorum. Demek ki o değil. Domatessiz yemek olmuyor ki ne yapayım şaşırdım yahu. Sütü de kestim. Dmeek ki ya yumurta ya domates sorun.
Gazdan mıdır yani ya neden sürekli emmek istiyo ki anlayamadım canım ya kaç ay sürüyo bu gazBenimde aynisi canim.
Senin suan 14.gun sanirim bebeklerde gaz 15 den sonra basliyor diyorlar. Benim de huzursuzluklari 17.gun baslamisti.
Bizim 4 günlük düştü banyodan sonra iyice kurulamk ve kupkuru tutmk önemliHanımlar herkese merhaba kasım annelerinden geliyorum. Bebeğim 12 günlük ve göbeği hâlâ düşmedi. Doktor üstten hafif mikrop kapmış dikkat et dedi o günden beri üstüne titriyorum. Hergün düzenli solüsyonunu sıkıp batikonunu sürüyorum.
Bir doktora daha göstericem canım.Aslında yedikleeinlw alakalı bısey değil ismi yenidoğan aknesi benm ikk bebeğimde de oldu anneden doğum sonrası gecen hormonlardn oluyor ve kısa sürede geçiyor
Valla canim.3 ay diyende var 6 ay diyende bebege gore degisiyormus.Gazdan mıdır yani ya neden sürekli emmek istiyo ki anlayamadım canım ya kaç ay sürüyo bu gaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?