- 20 Kasım 2020
- 195
- 268
- 23
- 40
Valla ben böyle söylüyorum da ben de uyuyakaliyorum3 saati geçirmemeye çalışıyorum ama bazen uyuyakalıyorum ya
Çok sağol canım şimdi nerede tutsam bilemedim valla aşırı pahalı dediğin gibi bir deKimisinin iki ayda bitiyo kimisinin 6 ayda ama en fazla 6 ay
Benm oğlumun iki bucuk ay sürmüştü çok hareketliydi
Yani hareketli bebeğin daha cabuk bitiyo rahat gaz cıkardığı için
Ama bio gaia var ilaç değil probiyotk bence onu almanızda fayda var ve bisiklet sürme hareketi yaptırmk bebeğe bol bol
Benm de aynı dediğin gbi olduKızlar nişanı gelmiş geçmiş olanlar bana yardım eder misiniz?
Benim nişan olayı biraz karıştı ya ben anlayamıyorum.
Dün 3 kez azar azar mukus gibi yumurta akı gibi yapışkan bişey geldi rengi sarımtrak gibiydi tamam bu dedim.
Bu sabah 5 ten beri de kahve kırmızıya dönük adet kanaması gibi geliyor. Baya baya da geliyor yani bu bende endişe yarattı. Böyle nişan olur mu ya? Bu neyin nesi devamı mı?
Yok ya pahalı değilÇok sağol canım şimdi nerede tutsam bilemedim valla aşırı pahalı dediğin gibi bir de
Benimkinin bogaz hareketi olmuyo sadece yanak hareketi emzige alistigi için emzik ceker gibi cekiyo sanirim nasi degistirecem bu huyunu acaba ve uyumuyor emzik dusunce uyaniyo emzikten nasi uzaklastiracam bilmiyorumBenimki 40ı çıkınca kudurdu, huyu değişti resmen. 40 çıkınca sakinleşen bebek varsa maşallh demeye geldim
Yukarda da yazdım canım, benim kız 40dan sonra kudurdu resmeneminim gazı yok, altı kuru, karnı tok ama sebepsizce çığlıklr atıyor, ağlıyor sonra bir ansa gülücükler saçıyor manyat etti el kadar bebek hepimizi
Kizlar dun gece 1 bucuk civarinda bebegi emzziriyoken kucagimda bebekle uyuyakalmisimo da memenin yaninda olunca hic aglamadi normalde gece uyumaz uyusa bike saat basi kalkardi. Son iki gundur de hic uyumamisti tabi ben de uyumadigim icin yorgun dustum. Bi kalktim saat 6 olmus. Oturur vaziyette oyle uyumusum. Cok korktum Allahtan meme burnunu fln tikamamis. Ya da cocugu dusurmemisim Allah korumus. Alti dolmis cocuk da ben de terden sirilsiklam olmusuz. Uyandigimda meme agzinda degildi ama emzirirken cok ac degil gibiydi bilmiorum o surecte emdi mi emmedi ac mi kaldi? Nasi boyle bi hata yaptim yaa
@daldandala canım hiç üzülme, birkaç kez bende öyle uyuyakaldım bebek kucağımda. Dediğin gibi Allah korumuş canım. Bizde insanız sonuçta, çok yorgun düşüyoruz. Ben gece loş ışıkta emziriyorum bebeğin uykusu açılmasın diye. Çok yorgun olduğum zamanlar da ışığın parlaklığını artırıyorum, o zamanlr gözüm kapanmıyor. Çok yorgun oldığun zamanlar büyük ışığı açabilirsin canım senin de gözün kapanmaz hem.
Canım süt artmasına iyi beslenmek ve uyku kesinlikle çok önemli. Ben ne zaman uykumu alsam göğüslerim süt doluyor hep.
Benim kızımda memeyi ilk tuttuğu an gull gulk yutma sesi geliyor birkaç kez. Sonra ses kesiliyor ama emmeye devam ediyor. Benimki ilk memeyi kavrayıp sütü içerken o sesi çıkarıyor galiba. Boğazını da takip ediyorum canım yutma hareketi yapıyor mu diye
.
Ben bu gün bebeğim büyüdü, artık koluma sığmıyor diye ağladımhayır sevinmem gereken yerde de ağlıyorum. 40 çıktı ama lohusalık yeni vurdu bana
Evt cnm nişan bu:)Kızlar nişanı gelmiş geçmiş olanlar bana yardım eder misiniz?
Benim nişan olayı biraz karıştı ya ben anlayamıyorum.
Dün 3 kez azar azar mukus gibi yumurta akı gibi yapışkan bişey geldi rengi sarımtrak gibiydi tamam bu dedim.
Bu sabah 5 ten beri de kahve kırmızıya dönük adet kanaması gibi geliyor. Baya baya da geliyor yani bu bende endişe yarattı. Böyle nişan olur mu ya? Bu neyin nesi devamı mı?
Anladım canım çok normal o zaman. İlk kez olunca kestiremedim hep mukuslu gelecek bitecek sandım ama öyle değil demekBenm de aynı dediğin gbi oldu
Sarı yoğun akıntıdan pembeye sonra kahvetengye doğum yaptığım günde kıpkırmızı akıntıya döndü
İyi öyleyse başka birşey olmasın daEvt cnm nişan bu:)
Bu işe yarıyor üstünde aç yazıyor ama doktorum tok iç dediKızlar normal doğum sonrası hemaroid sorunu yaşayan var mı ya ? Benim öncesinde de az sorunum vardı ama ağrı sızı olmuyordu. Dün biraz kabız gibi olmuşum resmen popom aciyor iki gündürdikişlerim bile acımıyor çok şükür ama popom aciyor
Biz bigaia ve nurse harveys ikisini bir arada kullanıyoruz sabah 10 damla nurse gün ortasında 5 damla biogaia akşam yine 10 damla nurse ilk günler ağlıyodu şimdi çok güzel gaz çıkarıyo büyük tuvaletide eskiden her açmada az az olup hep oluyodu şimdi günde 2 3 kere baya yapıyo az az her seferinde değilde toplu yapıyo çok rahatladı yavrucağım ve çok güzel uyuyo gaz için çok ağlamıyo ıkınıyo sadeceAynen bizimki de öylegazı olabilir bizim doktor biogaia diye bir probiyotik damla verdi. Henüz bir etkisini göremedim ama zamanla etki edermiş bilmiyorum valla.
Bütün gün azıcık uyuyor sürekli bir ıkınma halinde
Aynısını yaşadım seninle. Sabret bir haftaya düzelecek. 3 saat kucağımdan indirmeden emzirdiğimi biliyorum. Sütün yavaş geliyor kanamıyor hırslanıyor. Emme krizi diyorum ben bu hale. Hala ara ara yaşıyorum. Gündüz bişey yok yatacağımız zaman akşamda bir başlıyor gece yarısına kadar. Emerken memeyi bırakıp meme daha ağzındayken çığlık atıp gene emiyor.Kızlar bebeğim sürekli emmek istiyo ve sürekli ağlıyor bazen her zaman olmuyo bu ama son iki gündür böyle özellikle akşamları başlıyo geceye kadar devam ediyo bacaklarını da topluyo gaz yüzünden mi yoksa sütüm mü yetmiyo artık anlayamıyorum ya memeden ayrıldığı an tekrar ağlamaya başlıyo emerken de çok çekiştiriyo aşırı canımı acıtıyor sanki hiç emmemiş gibi emiyo
cok tesekkur ederim ben de yaptim kaka yapti, insallah tesaduf degildir allahim ne olur olmasin
Kızlar daha önce bu masaj paylaşıldı mı bilmiyorum ama yine de paylaşayım. Benim kız gazı tutunca çığlık kıyamet ağlayan bir bebek. Bu sabah bu masaj ile inanılmaz gaz çıkardı, eşim bile kızın gaz sesine uyandı noluyor diyebenim yaptığımı sanmış o derece düşünün deneyin mutlaka faydasını görürsünüz inşallah . Kaka yapmasına da yardımcı oluyor, tüm bağırsakları boşaldı kızımın çok rahatladı
Bayıldım masaja kesinlikle denicem
Kızlar daha önce bu masaj paylaşıldı mı bilmiyorum ama yine de paylaşayım. Benim kız gazı tutunca çığlık kıyamet ağlayan bir bebek. Bu sabah bu masaj ile inanılmaz gaz çıkardı, eşim bile kızın gaz sesine uyandı noluyor diyebenim yaptığımı sanmış o derece düşünün deneyin mutlaka faydasını görürsünüz inşallah . Kaka yapmasına da yardımcı oluyor, tüm bağırsakları boşaldı kızımın çok rahatladı
Ben henüz hiç yaşamadım gaz sancısı bence çok bebeğe bağlı o ya sen yediğine içtiğine dikkat etsen de olcaksa olur diye düşünüyorum çünkü ben asla dikkat etmiyorum yediklerime ama düzenli masaj yapıyorum oyalamak adına seviyor masajı belki onun da etkisi vardırKızlar bu gaz sancilariniz kaç günlükten sonra başladı? Bebeği 15 günlükten büyük olup da gaz sıkıntısı yaşamayan var mı , sizler yazdıkça korkuyorum vallaşükür henüz bir şey yok ama zaten 15 günden sonra başlıyormuş sanırım
Masallah minnosa. Valla şu an ben de dikkat etmiyorum canım , gerek var mı onu da bilmiyorum. Bebeğim kaka yaparken bir sekilde gazını çıkarıyor ama ilerde ne yaşarım bilmiyorum vallaBen henüz hiç yaşamadım gaz sancısı bence çok bebeğe bağlı o ya sen yediğine içtiğine dikkat etsen de olcaksa olur diye düşünüyorum çünkü ben asla dikkat etmiyorum yediklerime ama düzenli masaj yapıyorum oyalamak adına seviyor masajı belki onun da etkisi vardır
15 den.sonra başladı cnmKızlar bu gaz sancilariniz kaç günlükten sonra başladı? Bebeği 15 günlükten büyük olup da gaz sıkıntısı yaşamayan var mı , sizler yazdıkça korkuyorum vallaşükür henüz bir şey yok ama zaten 15 günden sonra başlıyormuş sanırım
Bende ilk günden başladım canım tutması gerçekten çok büyük rahatlık ilk bebişin tutmuş muydu?Ah benimki de tutsailk günden bu yana çabalıyorum yok
Kızlar kesinlikle izleyin ,yapın, paylaşın. Böyle bi gaz çıkartma olamazzzz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?