2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Çok sağol canım şimdi nerede tutsam bilemedim valla aşırı pahalı dediğin gibi bir de

Benm de aynı dediğin gbi oldu
Sarı yoğun akıntıdan pembeye sonra kahvetengye doğum yaptığım günde kıpkırmızı akıntıya döndü

Benimkinin bogaz hareketi olmuyo sadece yanak hareketi emzige alistigi için emzik ceker gibi cekiyo sanirim nasi degistirecem bu huyunu acaba ve uyumuyor emzik dusunce uyaniyo emzikten nasi uzaklastiracam bilmiyorum

Evt cnm nişan bu:)

Benm de aynı dediğin gbi oldu
Sarı yoğun akıntıdan pembeye sonra kahvetengye doğum yaptığım günde kıpkırmızı akıntıya döndü
Anladım canım çok normal o zaman. İlk kez olunca kestiremedim hep mukuslu gelecek bitecek sandım ama öyle değil demek
Evt cnm nişan bu:)
İyi öyleyse başka birşey olmasın da sıvı sıvı akar formda olunca acaba bebeğin suyuyla mı karışıyor diye de düşündüm ama doktor da normal dedi

Bu işe yarıyor üstünde aç yazıyor ama doktorum tok iç dedi

Eklentiler

• 16365339474071851630850.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 19
Reactions: The
1 aylik bebisi olanlar ve suan daha buyuk olan anneler. Bebeklerinizin gobegi 1 aylikken ne durumdaydi bazen kapali gibi ama aglarken ic kismi normal ten rengi degilde koyu kahve renginde sizinde oylemiydi

Biz bigaia ve nurse harveys ikisini bir arada kullanıyoruz sabah 10 damla nurse gün ortasında 5 damla biogaia akşam yine 10 damla nurse ilk günler ağlıyodu şimdi çok güzel gaz çıkarıyo büyük tuvaletide eskiden her açmada az az olup hep oluyodu şimdi günde 2 3 kere baya yapıyo az az her seferinde değilde toplu yapıyo çok rahatladı yavrucağım ve çok güzel uyuyo gaz için çok ağlamıyo ıkınıyo sadece

Aynısını yaşadım seninle. Sabret bir haftaya düzelecek. 3 saat kucağımdan indirmeden emzirdiğimi biliyorum. Sütün yavaş geliyor kanamıyor hırslanıyor. Emme krizi diyorum ben bu hale. Hala ara ara yaşıyorum. Gündüz bişey yok yatacağımız zaman akşamda bir başlıyor gece yarısına kadar. Emerken memeyi bırakıp meme daha ağzındayken çığlık atıp gene emiyor.
Mama verdim aile baskısıyla bi gece. Oh misss meğer bebek bunu istiyormuş. Sitüm de vardı ama hızlı yemek istiyor paşam. Tam 15 ginlüktü bunları yaşadığımda. Ertesi gün beni iyiden emmek istemedi. Biberon baya sıkıntı. Tekrar alıştırmam çok zor oldu.
Sorduğumda benimle aynı durumu yaşayan iki kişi daha vardı forumda. Sabırlı ol, birkaç güne hafifleyecek inşallah. Ben 2 gece önce gene yaşadım emme krizi. Akşamda 6 saat boyunca memede kaldı

cok tesekkur ederim ben de yaptim kaka yapti, insallah tesaduf degildir allahim ne olur olmasin

Bayıldım masaja kesinlikle denicem

Kızlar bu gaz sancilariniz kaç günlükten sonra başladı? Bebeği 15 günlükten büyük olup da gaz sıkıntısı yaşamayan var mı , sizler yazdıkça korkuyorum valla şükür henüz bir şey yok ama zaten 15 günden sonra başlıyormuş sanırım

Ben henüz hiç yaşamadım gaz sancısı bence çok bebeğe bağlı o ya sen yediğine içtiğine dikkat etsen de olcaksa olur diye düşünüyorum çünkü ben asla dikkat etmiyorum yediklerime ama düzenli masaj yapıyorum oyalamak adına seviyor masajı belki onun da etkisi vardır

Masallah minnosa. Valla şu an ben de dikkat etmiyorum canım , gerek var mı onu da bilmiyorum. Bebeğim kaka yaparken bir sekilde gazını çıkarıyor ama ilerde ne yaşarım bilmiyorum valla bu düzende kalsa ben bebek bakmayı çok sevdim

15 den.sonra başladı cnm

Kızlar kesinlikle izleyin ,yapın, paylaşın. Böyle bi gaz çıkartma olamazzzz.
Emerken de gaz çıkarttı. Ağlamadan kakasını yaptı. Ve ben ordaki hızlı masajı yaptım, uzun olanı yapsm tüm sıkıntsı biticek herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…