2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Muhtemelen sütten canım genel itibariyle protein ve süt alerjisi oluyormuş bebeklerde

Direk eczaneden verirler mi ki canım muayene etmeden? Hatırlıyor musun şurubun adını falan

Direk eczaneden verirler mi ki canım muayene etmeden? Hatırlıyor musun şurubun adını falan
İkisini de reçetesiz almıştı Eşim emzirdiğimi söyleyerek lavman labisak , şurup osmolak idi yine de sorsun eczaneye lavman sorun olmaz da şurubu sorsun yine de canım

Reactions: The
Yok ya uyusa keşke ağlıyo

Cidden çok zor uyandırıyorum, uyanınca da uyumaya zorlanıyo uyku düzenini bozuyorum farkındayım ama bazen 4 saat falan uyanmıyo hiç aç kalır bişey olur diye de sürekli evhamlanıyorum ya
Ben bir kere beş saat kesintisiz uyuyakalmstim sonra bebeği uyandiramadim uyumaya devam etti gece hastaneyi aradım, mutlaka uyandırın kan şekeri düsmustur dediler. Açıkçası bebeğiniz bu kadar küçükken maksimum üç saati aşmayın bence doktorlar böyle söylüyor genelde.
Bir aya yaklaştığında kendi düzeninde uyanirsiniz (gerçi bizim doktor üç saati asmamani öneririm dedi yine de)

Aynen bizimki de öyle gazı olabilir bizim doktor biogaia diye bir probiyotik damla verdi. Henüz bir etkisini göremedim ama zamanla etki edermiş bilmiyorum valla.
Bütün gün azıcık uyuyor sürekli bir ıkınma halinde

İkisini de reçetesiz almıştı Eşim emzirdiğimi söyleyerek lavman labisak , şurup osmolak idi yine de sorsun eczaneye lavman sorun olmaz da şurubu sorsun yine de canım
Tamam canım çok teşekkür ederim
Bana da kabızlık önleyici şurup olarak duphalac vermişti canım
İşe yaradı mı canim ben de sordurayim eşime inşallah

Gaz sancıları başlmıştır muhtemelen canım. Emip karnının doyduğundan emin oluyorsan eğer uykuya geçişlerde doktorun da onay veriyorsa sende uygun görüyorsan emzik verebilirsin. Uyuyunca zaten emziği atıyorlar. Atmazsa da ben hafifçe çekip alıyorum mesela ağzından.

Canım bana da biogaia önermişti hemşiremiz . Kullandığın ilk gün etki etmeyebilir,4-5. Günden sonra etkisini daha çok göstermeyr başlar dedi. Vücut anca gazı atmaya başlıyor sanırım. Birde ben kutusunun üstünde açıldıktan sonra oda ısısında saklanır yazdığı için dolaba koymadım. Evin sıcak oldığu bir gün bozulmuş damla. Dibine tortu çökmüş, jole gibi olmuştu kıvamı, içinde parçacıklar olmuştu. Çöpe atmak zorunda kaldım, bışa gitti 100liramız aklında bulunsun canım

Kızlar daha önce bu masaj paylaşıldı mı bilmiyorum ama yine de paylaşayım. Benim kız gazı tutunca çığlık kıyamet ağlayan bir bebek. Bu sabah bu masaj ile inanılmaz gaz çıkardı, eşim bile kızın gaz sesine uyandı noluyor diye benim yaptığımı sanmış o derece düşünün deneyin mutlaka faydasını görürsünüz inşallah . Kaka yapmasına da yardımcı oluyor, tüm bağırsakları boşaldı kızımın çok rahatladı

3 saati geçirmemeye çalışıyorum ama bazen uyuyakalıyorum ya

Emziğe başladım ben ya karşıtları çoktur eminim ama benim kurtarıcım kesinlikle

Ay vala benim ki de yavaş yavas kudurdu vala benimde aynı dediğin gibi dün yine aksa 7 de başlamış sürekli ağlamak için ağlamış ona kadar bizde mayak olduk sabah eşim diyor eldiveni nerde bunun burda anne dedim
Canım benim 7 günde düştü ama ilk eve getirdiğimiz gün böyle iltihap tutmuştu küçük bi apse gibi rengi de sarıydı heralde hemşirelerin elinde mikrop kaptı diye düşünüyorum biz temiz ve kuru tutuk ağız mendili var ya hep onlardan katlayıp bitane aşağıya bitane yukarıya o taktıkları şeyin altına yerlestiriyorduk böyle bi kisiminibda üstüne katılıyorduk sende öyle yapabilirsin tam anlatamadım ama mendil köy bi tane sonra iyleşiyor vala biz ilaç falanda kullanmadık sadece temiz kuru geçti hepsi inşallah senin bebeğinde biran önce düzelir

Kıyamam ya inşallah biran önce düzelir biogaia çok iyi diyorlar bende istedim de kaynımın kızı nurse harveys diye bi damla getirdi yani oda idare eder hemen etki etmiyormuş zaten canım hiç bir şeyden bekleme bıçak gibi kesin gazi onu icat etmemişler daha benimki dr hep ıkınıp duruyor huy etmiş ikinmayi artik

Benimde öyle canım bi iki gündür düzelmiş aslında ne istediğini bilmiyor doktor bana öyle dedi yani amcı emek degil canım onun sütende değildir gazi var onun benim ki sürekli ıkınıyor hiç uyumuyordu sabah 7 akşam 10 anca design gibi memede öyle çekiştiriyor öyle istiyor kendini patlıyor resmen gazdır canım kimyonlu şu falan iç inşallah geçecektir

Kızlar nişanı gelmiş geçmiş olanlar bana yardım eder misiniz?
Benim nişan olayı biraz karıştı ya ben anlayamıyorum.
Dün 3 kez azar azar mukus gibi yumurta akı gibi yapışkan bişey geldi rengi sarımtrak gibiydi tamam bu dedim.

Bu sabah 5 ten beri de kahve kırmızıya dönük adet kanaması gibi geliyor. Baya baya da geliyor yani bu bende endişe yarattı. Böyle nişan olur mu ya? Bu neyin nesi devamı mı?

Gazdan mıdır yani ya neden sürekli emmek istiyo ki anlayamadım canım ya kaç ay sürüyo bu gaz
Kimisinin iki ayda bitiyo kimisinin 6 ayda ama en fazla 6 ay
Benm oğlumun iki bucuk ay sürmüştü çok hareketliydi
Yani hareketli bebeğin daha cabuk bitiyo rahat gaz cıkardığı için
Ama bio gaia var ilaç değil probiyotk bence onu almanızda fayda var ve bisiklet sürme hareketi yaptırmk bebeğe bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…