2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
İnşallah ya göğsümün her yeri yara oldu ucu da değil artık tüm kahverengi kısmı yara

Hastaneden bana twippy diye bi damla verdiler ama sanırım çok etkili değil ya o damlayı almayı ben de düşünüyorum günde bi defa 5 damla sanırım dimi?

Bende senin gibi düşüyordum 12. Gün falan başladı ama yine de öyle çok ağlaması yok sadece uykusunda ıkınıyor doğal olarak uyanıyor

Reactions: The
Emziğe başladım ben ya karşıtları çoktur eminim ama benim kurtarıcım kesinlikle
Benim eşimle kayınvalidem verme emzik diyordu, annem inatla verdi. Şimdi öyle rahatim ki. Kesinlikle dediğin gibi kurtarıcı canım. Artık bebiş ağlayınca eşim diyor ki emziği ver
Canim nurse harveysin içeriğinde seker var mı ? Ben vicol kullanıyorum şuan, içinde seker varmış, bitince başka damlaya gecmek istiyorum da. Biogaia çok iyiydi ama bozuldu, tekrar alamadım bı türlü gidip.

Benimkinin bogaz hareketi olmuyo sadece yanak hareketi emzige alistigi için emzik ceker gibi cekiyo sanirim nasi degistirecem bu huyunu acaba ve uyumuyor emzik dusunce uyaniyo emzikten nasi uzaklastiracam bilmiyorum
Canım benimde öyle, bazen uyurken emzik ağzından düşüyor ama o emzik var gibi ağzını emmeye devam ediyor. Bazen hiç bırakmıyor, bazen almıyor emziği keyfine göre. Emzik bizde emme kaybı yapmadı .
Canim nurse harveys içinde seker var mı acaba ? Etkiliyse bende almak istiyorum da, aynı sen gibi biogaia yanına etkili bir damla daha arıyorum. Ben vicol kullanıyorum da içinde seker varmış, bitince başka damlaya geçeceğim.
Canim aynı tarif ettiğin şeyi gün içinde yaşıyorum bende. Gündüz 10 kez emiyorsa mesela 7sinde dediğin gibi memeyi alıyor,biraz emip sobra ağlayarak çekiştirip hirslaniyor. Sütüm tazyikli ondan diye düşündüm,her zaman yapmiyor. Az desem çok geldiği zaman da yapıyor. Anlamadım niye böyle yapıyor ve nasıl geçecek
cok tesekkur ederim ben de yaptim kaka yapti, insallah tesaduf degildir allahim ne olur olmasin

Bayıldım masaja kesinlikle denicem

Benim kız iki gündür zır zır gaz yapıyor kızlar şok olmuş durumdayız iyimi denk gelmişim ya harika bir masajmis, bize çok iyi geldi. Ben uzun masajı da kısa masajı da her emmeden once yapmaya başladım çok faydalı oldu dünden bu yana şükür.
15den sonra başladı canım bizim.
Kızlar gece altını değiştiriyor musunuz bizimkinin resmen uykusu açılıyor sonra 2 saat daldıramıyorum
Bazen değiştiriyorum canım,bazebde hemen uyursa uyandirmayip yatırıyorum valla. Uykusu bölününce daha çok huzursuz oluyor. Kaka olursa mutlaka aluyorum ama. Çiş maksimum 2-3 saat duruyor.

Hayır canım içerisinde şeker yok özellikle ğzerinde yazıyor iksi çok etkili oluyo hatta bugğn eşim işte onla konuşuyoruz bebişte sorun yoktur dimi hep uyuyo diyorum yalnız olunca evham yapıyorum çocuk rahatladığından sadece acıkınca kalkıp emiyo 2 gündür

evet evet 15 gunluge kadar pek bir sey yoktu son on gundur fena. gunduz uyumuyor dun gece de uyumadi

Reactions: The
Canım o masajı uyurken yaptım emzirmeden önce direkt çıkardı gazlarını şok olduk valla eşimle inşallah rahatlatır ya uykusunda yaptım ama farketmez sanırım

Bende ilk günden başladım canım tutması gerçekten çok büyük rahatlık ilk bebişin tutmuş muydu?
Yok canım o tutmadı başta ben vermedim sonra da kendi tutmadı eşim hep söylenirdi başta bırakmadığın için tutmadı diye buna ilk günden veriyoruz yok
Smjj U UcanSupurge nasil oldu kizlar bebekleriniz turtless kuzum kavustun mu yavruna
Biraz daha iyi sanki canım ama hala öksürük var maalesef

İnşallah ya göğsümün her yeri yara oldu ucu da değil artık tüm kahverengi kısmı yara
Inşallah kuzum benim de hala birtanesi yara iylesmedik bir türlü
Canim nurse harveysin içeriğinde seker var mı ? Ben vicol kullanıyorum şuan, içinde seker varmış, bitince başka damlaya gecmek istiyorum da. Biogaia çok iyiydi ama bozuldu, tekrar alamadım bı türlü gidip.
Hiç bakmadım canım dur şimdi senin için bakım bi kız bende biogaia istedim kaynımin kizi eczaneden ayarlıyor bize yok pahalı vermem diyor ver diye diretim yine vermedi gerçi şu anda bununda çok kullanmıyorum bazıları on damla yazmış ben beş damla veriyorum günde hata bazı günler üşenip vermiyorum bile Baktım canım koruycu içermez şeker içermez yazıyor zaten bitkiselmis

Kızlar dikişleriniz iylestimi normal doğum yapanlar benim hala galiba içerde var ve ipler düşüp duruyor artık takipte etmiyorum saldım bi krem kulanıyorum yarama şu an rahatlatıyor ve iylesmeyi hizlandiriyor bide kanmaniz ne zaman geçti tam olarak benim yine pazartesiden beri kanmam var iki gündür de yoğun?

Smjj U UcanSupurge nasil oldu kizlar bebekleriniz turtless kuzum kavustun mu yavruna
Çok şükür kuzum dün kavustuk
Şimdide koynumda uyuyo
Valla eve geldik ağlamıyo bakıp bakıp uyuyo çok içerledım o haline babamda elleme kızım alısmıs cocuk sen ıhtıyackarını gıder yatır dedi ama durulur mu alıp alıp kokladm dün gece 1 den berı zombıyım kucagımda uyuyo yatağa koyuyorm uyanıyo
Böylece hasreti gideriyoruz işte
Yaa bi iyilesseydi kuzular bizimki hala tıkanık burnu
Canım sf kullanıyo msn? Ben hala acıyrm burnunu ve bogazına ve burnunu sonda ile aspire edılmekten hırıltı mı desem ses mi bılemıyorm bısey yapısmıs Arada bı hırıltı gelıyo korkuyrm bende ama ciğerleri temız dedı dun doktor
En ıyısı takmamaya calısmak dedm ve denıyrm
Canım sezaryen dogum yaptım kanama konusunda allak bullak bı hal var
Herkeste mı boyle acaba?
Bı kesılıyo kanamam heh dıyorm alayım gusul en azından bebemi okurum dua ederm aksamına tekrar kanama hemde azar azar
Kac kez gusul aldm tekrar kanamaŞimdi 40 a kadar saldm cayıra bakalım ne zaman son bulacak

Ben sezeryan oldum 21 gün oldu doğum yapalı hala azar azar kanamam var

Canım o masajı uyurken yaptım emzirmeden önce direkt çıkardı gazlarını şok olduk valla eşimle inşallah rahatlatır ya uykusunda yaptım ama farketmez sanırım
Farketmez bence canım gaz çıkarsın da. Ben unutmazsam emzirmeden önce yapıyorum, unutursam emzirdikten biraz sonra yapıyorum. Bebek masaja izin versin yeterli.
Ben Ekim annelerinin dikiş yönünden en bahtsız annesiyim heralde benim iç dikişlerimi doktor almıştı. Birkaç tane daha varmış, onlar kapanıp iyileşmiş demişti. Ara sıra böyle sanki elime sertlik geliyor gibi anlamadım.

Ben yoğun antibiyotik kullandığım icin 15.gun kanamam şak diye kesildi canım. Sonra 30dan sonra bir iki gün leke geldi tekrar bitti. 1 hafta önce de adet olur gibi kanadı ped kullandım. İki gündür kanama yoktu bu gün yine azıcık leke oldu. Daha düzene girmedi yani.
Masaj hangi masaj acaba kacirdimda bende yapayim oğluşuma
bu masaj canim, şifa olur inşallah yavruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…