İnşallah ya göğsümün her yeri yara oldu ucu da değil artık tüm kahverengi kısmı yaraBenimde öyle canım bi iki gündür düzelmiş aslında ne istediğini bilmiyor doktor bana öyle dedi yani amcı emek degil canım onun sütende değildir gazi var onun benim ki sürekli ıkınıyor hiç uyumuyordu sabah 7 akşam 10 anca design gibi memede öyle çekiştiriyor öyle istiyor kendini patlıyor resmen gazdır canım kimyonlu şu falan iç inşallah geçecektir
Çok yakışıyo dimi o bide o minnak suratlarınaBenimki de ilk verdigim an tuttu ve çok güzel emiyor keratameme veremeyecegim yerde veriyorum hastanede falan.
Hastaneden bana twippy diye bi damla verdiler ama sanırım çok etkili değil ya o damlayı almayı ben de düşünüyorum günde bi defa 5 damla sanırım dimi?Kimisinin iki ayda bitiyo kimisinin 6 ayda ama en fazla 6 ay
Benm oğlumun iki bucuk ay sürmüştü çok hareketliydi
Yani hareketli bebeğin daha cabuk bitiyo rahat gaz cıkardığı için
Ama bio gaia var ilaç değil probiyotk bence onu almanızda fayda var ve bisiklet sürme hareketi yaptırmk bebeğe bol bol
Bende senin gibi düşüyordum 12. Gün falan başladı ama yine de öyle çok ağlaması yok sadece uykusunda ıkınıyor doğal olarak uyanıyorKızlar bu gaz sancilariniz kaç günlükten sonra başladı? Bebeği 15 günlükten büyük olup da gaz sıkıntısı yaşamayan var mı , sizler yazdıkça korkuyorum vallaşükür henüz bir şey yok ama zaten 15 günden sonra başlıyormuş sanırım
Benim eşimle kayınvalidem verme emzik diyordu, annem inatla verdi. Şimdi öyle rahatim ki. Kesinlikle dediğin gibi kurtarıcı canım. Artık bebiş ağlayınca eşim diyor ki emziği verEmziğe başladım ben ya karşıtları çoktur eminim ama benim kurtarıcım kesinlikle
Canim nurse harveysin içeriğinde seker var mı ? Ben vicol kullanıyorum şuan, içinde seker varmış, bitince başka damlaya gecmek istiyorum da. Biogaia çok iyiydi ama bozuldu, tekrar alamadım bı türlü gidip.Ay vala benim ki de yavaş yavas kudurdu vala benimde aynı dediğin gibi dün yine aksa 7 de başlamış sürekli ağlamak için ağlamış ona kadarbizde mayak olduk sabah eşim diyor eldiveni nerde bunun burda anne dedim
Canım benim 7 günde düştü ama ilk eve getirdiğimiz gün böyle iltihap tutmuştu küçük bi apse gibi rengi de sarıydı heralde hemşirelerin elinde mikrop kaptı diye düşünüyorum biz temiz ve kuru tutuk ağız mendili var ya hep onlardan katlayıp bitane aşağıya bitane yukarıya o taktıkları şeyin altına yerlestiriyorduk böyle bi kisiminibda üstüne katılıyorduk sende öyle yapabilirsin tam anlatamadım ama mendil köy bi tane sonra iyleşiyor vala biz ilaç falanda kullanmadık sadece temiz kuru geçti hepsi inşallah senin bebeğinde biran önce düzelir
Kıyamam ya inşallah biran önce düzelir biogaia çok iyi diyorlar bende istedim de kaynımın kızı nurse harveys diye bi damla getirdi yani oda idare eder hemen etki etmiyormuş zaten canım hiç bir şeyden bekleme bıçak gibi kesin gazi onu icat etmemişler dahabenimki dr hep ıkınıp duruyor huy etmiş ikinmayi artik
Canım benimde öyle, bazen uyurken emzik ağzından düşüyor ama o emzik var gibi ağzını emmeye devam ediyor. Bazen hiç bırakmıyor, bazen almıyor emziği keyfine göre. Emzik bizde emme kaybı yapmadı .Benimkinin bogaz hareketi olmuyo sadece yanak hareketi emzige alistigi için emzik ceker gibi cekiyo sanirim nasi degistirecem bu huyunu acaba ve uyumuyor emzik dusunce uyaniyo emzikten nasi uzaklastiracam bilmiyorum
Canim nurse harveys içinde seker var mı acaba ? Etkiliyse bende almak istiyorum da, aynı sen gibi biogaia yanına etkili bir damla daha arıyorum. Ben vicol kullanıyorum da içinde seker varmış, bitince başka damlaya geçeceğim.Biz bigaia ve nurse harveys ikisini bir arada kullanıyoruz sabah 10 damla nurse gün ortasında 5 damla biogaia akşam yine 10 damla nurse ilk günler ağlıyodu şimdi çok güzel gaz çıkarıyo büyük tuvaletide eskiden her açmada az az olup hep oluyodu şimdi günde 2 3 kere baya yapıyo az az her seferinde değilde toplu yapıyo çok rahatladı yavrucağım ve çok güzel uyuyo gaz için çok ağlamıyo ıkınıyo sadece
Canim aynı tarif ettiğin şeyi gün içinde yaşıyorum bende. Gündüz 10 kez emiyorsa mesela 7sinde dediğin gibi memeyi alıyor,biraz emip sobra ağlayarak çekiştirip hirslaniyor. Sütüm tazyikli ondan diye düşündüm,her zaman yapmiyor. Az desem çok geldiği zaman da yapıyor. Anlamadım niye böyle yapıyor ve nasıl geçecekAynısını yaşadım seninle. Sabret bir haftaya düzelecek. 3 saat kucağımdan indirmeden emzirdiğimi biliyorum. Sütün yavaş geliyor kanamıyor hırslanıyor. Emme krizi diyorum ben bu hale. Hala ara ara yaşıyorum. Gündüz bişey yok yatacağımız zaman akşamda bir başlıyor gece yarısına kadar. Emerken memeyi bırakıp meme daha ağzındayken çığlık atıp gene emiyor.
Mama verdim aile baskısıyla bi gece. Oh misss meğer bebek bunu istiyormuş. Sitüm de vardı ama hızlı yemek istiyor paşam. Tam 15 ginlüktü bunları yaşadığımda. Ertesi gün beni iyiden emmek istemedi. Biberon baya sıkıntı. Tekrar alıştırmam çok zor oldu.
Sorduğumda benimle aynı durumu yaşayan iki kişi daha vardı forumda. Sabırlı ol, birkaç güne hafifleyecek inşallah. Ben 2 gece önce gene yaşadım emme krizi. Akşamda 6 saat boyunca memede kaldı
cok tesekkur ederim ben de yaptim kaka yapti, insallah tesaduf degildir allahim ne olur olmasin
Bayıldım masaja kesinlikle denicem
Benim kız iki gündür zır zır gaz yapıyor kızlar şok olmuş durumdayızKızlar kesinlikle izleyin ,yapın, paylaşın. Böyle bi gaz çıkartma olamazzzz.
Emerken de gaz çıkarttı. Ağlamadan kakasını yaptı. Ve ben ordaki hızlı masajı yaptım, uzun olanı yapsm tüm sıkıntsı biticek herhalde.
15den sonra başladı canım bizim.Kızlar bu gaz sancilariniz kaç günlükten sonra başladı? Bebeği 15 günlükten büyük olup da gaz sıkıntısı yaşamayan var mı , sizler yazdıkça korkuyorum vallaşükür henüz bir şey yok ama zaten 15 günden sonra başlıyormuş sanırım
Bazen değiştiriyorum canım,bazebde hemen uyursa uyandirmayip yatırıyorum valla. Uykusu bölününce daha çok huzursuz oluyor. Kaka olursa mutlaka aluyorum ama. Çiş maksimum 2-3 saat duruyor.Kızlar gece altını değiştiriyor musunuz bizimkinin resmen uykusu açılıyor sonra 2 saat daldıramıyorum
Hayır canım içerisinde şeker yok özellikle ğzerinde yazıyor iksi çok etkili oluyo hatta bugğn eşim işte onla konuşuyoruz bebişte sorun yoktur dimi hep uyuyo diyorumBenim eşimle kayınvalidem verme emzik diyordu, annem inatla verdi. Şimdi öyle rahatim ki. Kesinlikle dediğin gibi kurtarıcı canım. Artık bebiş ağlayınca eşim diyor ki emziği ver
Canim nurse harveysin içeriğinde seker var mı ? Ben vicol kullanıyorum şuan, içinde seker varmış, bitince başka damlaya gecmek istiyorum da. Biogaia çok iyiydi ama bozuldu, tekrar alamadım bı türlü gidip.
Canım benimde öyle, bazen uyurken emzik ağzından düşüyor ama o emzik var gibi ağzını emmeye devam ediyor. Bazen hiç bırakmıyor, bazen almıyor emziği keyfine göre. Emzik bizde emme kaybı yapmadı .
Canim nurse harveys içinde seker var mı acaba ? Etkiliyse bende almak istiyorum da, aynı sen gibi biogaia yanına etkili bir damla daha arıyorum. Ben vicol kullanıyorum da içinde seker varmış, bitince başka damlaya geçeceğim.
Canim aynı tarif ettiğin şeyi gün içinde yaşıyorum bende. Gündüz 10 kez emiyorsa mesela 7sinde dediğin gibi memeyi alıyor,biraz emip sobra ağlayarak çekiştirip hirslaniyor. Sütüm tazyikli ondan diye düşündüm,her zaman yapmiyor. Az desem çok geldiği zaman da yapıyor. Anlamadım niye böyle yapıyor ve nasıl geçecek
Benim kız iki gündür zır zır gaz yapıyor kızlar şok olmuş durumdayıziyimi denk gelmişim ya harika bir masajmis, bize çok iyi geldi. Ben uzun masajı da kısa masajı da her emmeden once yapmaya başladım çok faydalı oldu dünden bu yana şükür.
15den sonra başladı canım bizim.
Bazen değiştiriyorum canım,bazebde hemen uyursa uyandirmayip yatırıyorum valla. Uykusu bölününce daha çok huzursuz oluyor. Kaka olursa mutlaka aluyorum ama. Çiş maksimum 2-3 saat duruyor.
evet evet 15 gunluge kadar pek bir sey yoktu son on gundur fena. gunduz uyumuyor dun gece de uyumadiKızlar bu gaz sancilariniz kaç günlükten sonra başladı? Bebeği 15 günlükten büyük olup da gaz sıkıntısı yaşamayan var mı , sizler yazdıkça korkuyorum vallaşükür henüz bir şey yok ama zaten 15 günden sonra başlıyormuş sanırım
Canım o masajı uyurken yaptım emzirmeden önce direkt çıkardı gazlarını şok olduk valla eşimleBenim eşimle kayınvalidem verme emzik diyordu, annem inatla verdi. Şimdi öyle rahatim ki. Kesinlikle dediğin gibi kurtarıcı canım. Artık bebiş ağlayınca eşim diyor ki emziği ver
Canim nurse harveysin içeriğinde seker var mı ? Ben vicol kullanıyorum şuan, içinde seker varmış, bitince başka damlaya gecmek istiyorum da. Biogaia çok iyiydi ama bozuldu, tekrar alamadım bı türlü gidip.
Canım benimde öyle, bazen uyurken emzik ağzından düşüyor ama o emzik var gibi ağzını emmeye devam ediyor. Bazen hiç bırakmıyor, bazen almıyor emziği keyfine göre. Emzik bizde emme kaybı yapmadı .
Canim nurse harveys içinde seker var mı acaba ? Etkiliyse bende almak istiyorum da, aynı sen gibi biogaia yanına etkili bir damla daha arıyorum. Ben vicol kullanıyorum da içinde seker varmış, bitince başka damlaya geçeceğim.
Canim aynı tarif ettiğin şeyi gün içinde yaşıyorum bende. Gündüz 10 kez emiyorsa mesela 7sinde dediğin gibi memeyi alıyor,biraz emip sobra ağlayarak çekiştirip hirslaniyor. Sütüm tazyikli ondan diye düşündüm,her zaman yapmiyor. Az desem çok geldiği zaman da yapıyor. Anlamadım niye böyle yapıyor ve nasıl geçecek
Benim kız iki gündür zır zır gaz yapıyor kızlar şok olmuş durumdayıziyimi denk gelmişim ya harika bir masajmis, bize çok iyi geldi. Ben uzun masajı da kısa masajı da her emmeden once yapmaya başladım çok faydalı oldu dünden bu yana şükür.
15den sonra başladı canım bizim.
Bazen değiştiriyorum canım,bazebde hemen uyursa uyandirmayip yatırıyorum valla. Uykusu bölününce daha çok huzursuz oluyor. Kaka olursa mutlaka aluyorum ama. Çiş maksimum 2-3 saat duruyor.
Canım emzirmeden önce mutlaka değiştiriyorum ben.Kızlar gece altını değiştiriyor musunuz bizimkinin resmen uykusu açılıyor sonra 2 saat daldıramıyorum
Yok canım o tutmadı başta ben vermedim sonra da kendi tutmadı eşim hep söylenirdi başta bırakmadığın için tutmadı diye buna ilk günden veriyoruz yokBende ilk günden başladım canım tutması gerçekten çok büyük rahatlık ilk bebişin tutmuş muydu?
Biraz daha iyi sanki canım ama hala öksürük var maalesef
Yaa bi iyilesseydi kuzular bizimki hala tıkanık burnuYok canım o tutmadı başta ben vermedim sonra da kendi tutmadı eşim hep söylenirdi başta bırakmadığın için tutmadı diye buna ilk günden veriyoruz yok
Biraz daha iyi sanki canım ama hala öksürük var maalesef
İnşallah bir an önce iyileşsinler yaYaa bi iyilesseydi kuzular bizimki hala tıkanık burnu
Inşallah kuzum benim de hala birtanesi yara iylesmedik bir türlüİnşallah ya göğsümün her yeri yara oldu ucu da değil artık tüm kahverengi kısmı yara
Hiç bakmadım canım dur şimdi senin için bakım biCanim nurse harveysin içeriğinde seker var mı ? Ben vicol kullanıyorum şuan, içinde seker varmış, bitince başka damlaya gecmek istiyorum da. Biogaia çok iyiydi ama bozuldu, tekrar alamadım bı türlü gidip.
Çok şükür kuzum dün kavustuk
Canım sf kullanıyo msn? Ben hala acıyrm burnunu ve bogazına ve burnunu sonda ile aspire edılmekten hırıltı mı desem ses mi bılemıyorm bısey yapısmısYaa bi iyilesseydi kuzular bizimki hala tıkanık burnu
Canım sezaryen dogum yaptım kanama konusunda allak bullak bı hal varKızlar dikişleriniz iylestimi normal doğum yapanlar benim hala galiba içerde var ve ipler düşüp duruyor artık takipte etmiyorum saldımbi krem kulanıyorum yarama şu an rahatlatıyor ve iylesmeyi hizlandiriyor bide kanmaniz ne zaman geçti tam olarak benim yine pazartesiden beri kanmam var iki gündür de yoğun?
Masaj hangi masaj acaba kacirdimda bende yapayim oğluşumaCanım o masajı uyurken yaptım emzirmeden önce direkt çıkardı gazlarını şok olduk valla eşimleinşallah rahatlatır ya uykusunda yaptım ama farketmez sanırım
Ben sezeryan oldum 21 gün oldu doğum yapalı hala azar azar kanamam varKızlar dikişleriniz iylestimi normal doğum yapanlar benim hala galiba içerde var ve ipler düşüp duruyor artık takipte etmiyorum saldımbi krem kulanıyorum yarama şu an rahatlatıyor ve iylesmeyi hizlandiriyor bide kanmaniz ne zaman geçti tam olarak benim yine pazartesiden beri kanmam var iki gündür de yoğun?
Farketmez bence canım gaz çıkarsın da. Ben unutmazsam emzirmeden önce yapıyorum, unutursam emzirdikten biraz sonra yapıyorum. Bebek masaja izin versin yeterli.Canım o masajı uyurken yaptım emzirmeden önce direkt çıkardı gazlarını şok olduk valla eşimleinşallah rahatlatır ya uykusunda yaptım ama farketmez sanırım
Ben Ekim annelerinin dikiş yönünden en bahtsız annesiyim heraldeKızlar dikişleriniz iylestimi normal doğum yapanlar benim hala galiba içerde var ve ipler düşüp duruyor artık takipte etmiyorum saldımbi krem kulanıyorum yarama şu an rahatlatıyor ve iylesmeyi hizlandiriyor bide kanmaniz ne zaman geçti tam olarak benim yine pazartesiden beri kanmam var iki gündür de yoğun?
Masaj hangi masaj acaba kacirdimda bende yapayim oğluşuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?