2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kuzum temizliyorum sfle sık sık rahatliyor sonra yine ayni inşallah geçer bir an once soyle oh diyemedik cocuk icin. O burnunun tikaliligi uyandırıyor yavrumu. 23gunluk 18 gundur tıkalı burnu

Kızlar bebeğim bir haftadır huysuzdu,bu gün tavan yapti artık. Sabahtan beri toplam 1 saat uyumadı çocuk, çıldırmak üzereydim artık.

Kayınvalidem geldi 1 günlüğüne, yarın annemle beraber dönecekler. Beni bir günde resmen çıldırttı. Çocuk gık diyor ay nazar var diyip beşikten kucağına alıp dua okumaya başlıyor. Uyandıktan sonra mikirdanip homurdayip tekrar kendi kendine uykuya dalan çocuğumun bir günde uyku huyu değişti vallahi. Çocuk gazdan ağlıyor, her ağlamasına bu çocuk niye ağlıyor diğer soruyor. Gazi var diyorum yok bu gazdan değil, bı sıkıntısı var bu çocuğun sen bunu doktora götür diyor. Ne diyim doktora diyorum çok ağlıyor diyecekmisim. Tuvalete gidip geliyorum bir bakıyorum telefonda habire çocuğu görüntülü birilerine gösteriyor. Sonra diyor bu cocuk niye ağlıyor, e nazar değdi ya diyorum bizimkiler sürekli okur nazar değildir o diyor. Beş dakika sonra başlıyor yiine bu cocukta
nazar var seviyoruz ya ondan oluyor diyo. Tartistim en sonunda, ben bi gun geldim diye mi huysuz nazar oldu bu çocuk bir haftadır böyleydi hani diyor. Gaz damlası aldım bozuldu attım diyorum, e niye attın kullansaydin diyor. Bozuldu nasıl kullanalim diyorum doktora sorsaydin bı kullansaydin diyor. Gerçekten 24 saat içinde çıldırmanin eşiğine geldim. Annem habire aman kızım gideceğiz birşey deme kavga etme diye beni ikna etmeye çalışıyor. Sütüm azaldı resmen canımın sıkıntısından. Akşam 10da bı uyurdu kızım, acikana kadar uyanmazdi. 12de annem zor uyuttu. Kucağıma aldım ayakta sağa sola sallanıyordum uyusun diye. Yemin ederim bebek kucağımda ayaktayken içim geçmiş gözlerim kapandı, ayakta uyudum resmen ya stresten bir günde mahvetti beni. Annemle 45 gün hiçbir sıkıntı yaşamadım, benim bir gunde sütüm azaldı resmen.

Evet bu nişan bende de once sarıydı sonra sumuksu kan geliyordu ped dolduracak kadar degil ama camasiri kirletecek kadar fakat lavaboda sildikce daha cok geliyordu ve kivami yumurta akı gibi bisey. Zaten onunla birlikte adet sancisi gibi hafif hafif agri basladi ve siddeti artti

Merhaba bizim 16 ya da 17.gün dusmustu galiba. solusyon sıktık birkac gün sonra da bisey yapmadik.

40ı çıkan anneler kaç saatte bir besliyorsunuz? Biz biberon verdigimiz icin biraz daha sureyi aciyoruz. 3-4 saat gibi. Hatta ağır bir uykudaysa 5 saati bile buluyor ama artik o zaman huzursuz oluyorum ben de uyandiriyorum. Annem artık o isterse uyanir aglar zırt pırt uykusunu bölme diyor. siz nasil yapiyorsunuz? Gercekten de bazen peşpeşe çok içiyor sonra bi agir uykuya daliyor ve uzun süre ya istemiyor ya da az içiyor geri uyuyor.

Ikinci bir konu da; hep meme ucu silikon ile emzireniniz var mı? Yani sadece bu yöntemle emzirebilen?

Aynen canım ya herkes bu halde galiba ben hiç birşey anlamdim bütün frekanslarimiiz bozuldularbende öyleyim kaç defa aldım teyzemde diyor al al birşey olmaz dua da edemiyor insan işte bende pazartesi gittim sağlık ocagina kadın diyor leken var mı yok dedim eve geldim kanma kız benim de kırka 4 kaldı sen düşün bu gidişle iki kırk geçircez 80 yapsınlar bunu
Ben sezeryan oldum 21 gün oldu doğum yapalı hala azar azar kanamam var
Oluyor demek herkeste o zaman aslında olması iyiymiş insanın ici temizleniyor ama bu kadar uzun olunca şaşırdım
Biliyorum canım galiba senden sonrada berbat dikişlerimle ben geliyorum güzel dikilmemiş benimkide ya hala sen düşün ip geliyor ve içerde kactane var bilmiyorum her tarafımız bozuldu ama bebeğim için değer ya çok tatlı bunlar bazen markete gidiyorum aklımdan çıkmıyor hata uyunca mutfaga gitsem bile ben ilaç çok kullanmadım canım ama benim de şu an adet kanaması gibi galiba kırkla alması yok ne zaman geçer bilmiyorum senin kırkın çıktı dimi canım boŞuna demdkm bi 40 daha bekleyek diye

Canım bn anne sütü arkasından biberon vsrıyrm ama sıklık konusunda bana bakma Benım kızm cok kusuyo ama göğsümdende ayrılmak istemıyo kısır bı döngüdeyiz oğlumda 3 aya kadar kusmustu ama onu sorun etmrmiştim anne sütü alıyodu ve kılosu gayet ıyıydı şimdi kızım mınık kıyamıyrm ona zaten zar zor emıyo 1 dakıkada ne emdıyse kusuyo

Ben varım attık ara ara ucsuz da emzirmeye başladım keyfine göre

Cocuk hergun aynı olmazki bizimde bir gün iyi ertesi gün kötü bence duymamazliga ver öyle derse ağlasın kızım de

Benimki çoktan düştü dikişler . Hiç doğum yaptığımı bile anlamadim bugün 36 günümüz

Canim sen biogaia nin bozuldugunu nasil anladin
Ben doktoruma bunu sordum. Derin uykudaysa 5 saat dedin ya, 24 saat icin de 1 defa 1 ögun atlamada sikinti yok dedi

Benimki çoktan düştü dikişler . Hiç doğum yaptığımı bile anlamadim bugün 36 günümüz
Vala maşallah bende çok acı falan hissetmedim ama sonlarda ağrım vardı bide düşmüyorlar lanet şeyler bide bebeğimi ayakta salamaktan yere temas ediyordu o da izin vermedi iyleşsin
1 ay aşısı var mi kizlar. Saglik ocagi aramadi.
Var canım heralde senin 27 günlük öyle yazıyor yarın obur gun ararlar

Çıktı canım kırkım ama ben 40dan çıkamadım bı türlü dediğin gibi nereye başvuru yapılıyorsa yapalım da 40 değil 80 olsun artık bu eşimde soruyor adet mi oldun diye. Ya bı dur Allah aşkına dedim zaten dötü başı dağıttık toplayamiyoruz ne adeti dedim
Cocuk hergun aynı olmazki bizimde bir gün iyi ertesi gün kötü bence duymamazliga ver öyle derse ağlasın kızım de
Delirdim artık kulağıma pamuk tikayacaktim duymamak için.
Canim sen biogaia nin bozuldugunu nasil anladin

Ben doktoruma bunu sordum. Derin uykudaysa 5 saat dedin ya, 24 saat icin de 1 defa 1 ögun atlamada sikinti yok dedi
Canim sabah damlayı verecektim bı baktum damlaliga gelmiyor. Allah Allah döküldü mü acaba dedim bı baktum dibine jöle gibi çökmüş. Damlalikla karıştırdım çektim damlaliga, böyle içinde tortular, beyaz beyaz bisiyler vardı. Tabağa doktum baktım hepsi öyle olmuş. İnternette de öyle yazınca anladim ki bozulmuş. İçim acıdı valla çöpe gitti 100 lira. Bide minnacık şey

1 ay aşısı var mi kizlar. Saglik ocagi aramadi.
Var canim hepatit b 2.doz
Ben 1 aylik kontrolunde hastanede yaptirdim.
Ozel hastanelerde ucretsiz yapiliyorms.
Neden sordum canim kullanmadan mutlaka calkalayin diyor da acaba normalde zaten cokuyormu ? Cunku icinde yag fln da var birbirne karismasi icin calkalayin yaziyordu yanlis hatirlamiyorsam. Cunku tamamen seffaf degilsilikon kasiga dokup veriyorum ben hafif seffafla karisik beyazimsi
Benimkide bozuldu da ben anlamadim mi diye merak ediyorum suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…