- 5 Ekim 2017
- 2.437
- 3.524
- 133
Kuzum temizliyorum sfle sık sık rahatliyor sonra yine ayni inşallah geçer bir an once soyle oh diyemedik cocuk icin. O burnunun tikaliligi uyandırıyor yavrumu. 23gunluk 18 gundur tıkalı burnuÇok şükür kuzum dün kavustuk
Şimdide koynumda uyuyo
Valla eve geldik ağlamıyo bakıp bakıp uyuyo çok içerledım o halinebabamda elleme kızım alısmıs cocuk sen ıhtıyackarını gıder yatır dedi ama durulur mu alıp alıp kokladm dün gece 1 den berı zombıyım kucagımda uyuyo yatağa koyuyorm uyanıyo
Böylece hasreti gideriyoruz işte
Canım sf kullanıyo msn? Ben hala acıyrm burnunu ve bogazına ve burnunu sonda ile aspire edılmekten hırıltı mı desem ses mi bılemıyorm bısey yapısmısArada bı hırıltı gelıyo korkuyrm bende ama ciğerleri temız dedı dun doktor
En ıyısı takmamaya calısmak dedm ve denıyrm
Canım sezaryen dogum yaptım kanama konusunda allak bullak bı hal var
Herkeste mı boyle acaba?
Bı kesılıyo kanamam heh dıyorm alayım gusul en azından bebemi okurum dua edermaksamına tekrar kanama hemde azar azar
Kac kez gusul aldm tekrar kanamaŞimdi 40 a kadar saldm cayıra bakalım ne zaman son bulacak
Canim basucuna soğan kesip koyuyorlarmis, denesen mı acaba ?Kuzum temizliyorum sfle sık sık rahatliyor sonra yine ayni inşallah geçer bir an once soyle oh diyemedik cocuk icin. O burnunun tikaliligi uyandırıyor yavrumu. 23gunluk 18 gundur tıkalı burnu
Evet bu nişan bende de once sarıydı sonra sumuksu kan geliyordu ped dolduracak kadar degil ama camasiri kirletecek kadar fakat lavaboda sildikce daha cok geliyordu ve kivami yumurta akı gibi bisey. Zaten onunla birlikte adet sancisi gibi hafif hafif agri basladi ve siddeti arttiKızlar nişanı gelmiş geçmiş olanlar bana yardım eder misiniz?
Benim nişan olayı biraz karıştı ya ben anlayamıyorum.
Dün 3 kez azar azar mukus gibi yumurta akı gibi yapışkan bişey geldi rengi sarımtrak gibiydi tamam bu dedim.
Bu sabah 5 ten beri de kahve kırmızıya dönük adet kanaması gibi geliyor. Baya baya da geliyor yani bu bende endişe yarattı. Böyle nişan olur mu ya? Bu neyin nesi devamı mı?
Merhaba bizim 16 ya da 17.gün dusmustu galiba. solusyon sıktık birkac gün sonra da bisey yapmadik.Hanımlar herkese merhaba kasım annelerinden geliyorum. Bebeğim 12 günlük ve göbeği hâlâ düşmedi. Doktor üstten hafif mikrop kapmış dikkat et dedi o günden beri üstüne titriyorum. Hergün düzenli solüsyonunu sıkıp batikonunu sürüyorum.
Sizlerin kaçıncı gün düştü? Düştükten sonraki bakım aşaması ne oluyor?
Aynen canım ya herkes bu halde galiba ben hiç birşey anlamdim bütün frekanslarimiiz bozuldularCanım sezaryen dogum yaptım kanama konusunda allak bullak bı hal var
Herkeste mı boyle acaba?
Bı kesılıyo kanamam heh dıyorm alayım gusul en azından bebemi okurum dua edermaksamına tekrar kanama hemde azar azar
Kac kez gusul aldm tekrar kanamaŞimdi 40 a kadar saldm cayıra bakalım ne zaman son bulacak
Oluyor demek herkeste o zaman aslında olması iyiymiş insanın ici temizleniyor ama bu kadar uzun olunca şaşırdımBen sezeryan oldum 21 gün oldu doğum yapalı hala azar azar kanamam var
Biliyorum canım galiba senden sonrada berbat dikişlerimle ben geliyorum güzel dikilmemiş benimkide ya hala sen düşün ip geliyor ve içerde kactane var bilmiyorum her tarafımız bozulduBen Ekim annelerinin dikiş yönünden en bahtsız annesiyim heraldebenim iç dikişlerimi doktor almıştı. Birkaç tane daha varmış, onlar kapanıp iyileşmiş demişti. Ara sıra böyle sanki elime sertlik geliyor gibi anlamadım.
Ben yoğun antibiyotik kullandığım icin 15.gun kanamam şak diye kesildi canım. Sonra 30dan sonra bir iki gün leke geldi tekrar bitti. 1 hafta önce de adet olur gibi kanadı ped kullandım. İki gündür kanama yoktu bu gün yine azıcık leke oldu. Daha düzene girmedi yani.
Canım bn anne sütü arkasından biberon vsrıyrm ama sıklık konusunda bana bakma40ı çıkan anneler kaç saatte bir besliyorsunuz? Biz biberon verdigimiz icin biraz daha sureyi aciyoruz. 3-4 saat gibi. Hatta ağır bir uykudaysa 5 saati bile buluyor ama artik o zaman huzursuz oluyorum ben de uyandiriyorum. Annem artık o isterse uyanir aglar zırt pırt uykusunu bölme diyor. siz nasil yapiyorsunuz? Gercekten de bazen peşpeşe çok içiyor sonra bi agir uykuya daliyor ve uzun süre ya istemiyor ya da az içiyor geri uyuyor.
Ikinci bir konu da; hep meme ucu silikon ile emzireniniz var mı? Yani sadece bu yöntemle emzirebilen?
Ben varım attık ara ara ucsuz da emzirmeye başladım keyfine göre40ı çıkan anneler kaç saatte bir besliyorsunuz? Biz biberon verdigimiz icin biraz daha sureyi aciyoruz. 3-4 saat gibi. Hatta ağır bir uykudaysa 5 saati bile buluyor ama artik o zaman huzursuz oluyorum ben de uyandiriyorum. Annem artık o isterse uyanir aglar zırt pırt uykusunu bölme diyor. siz nasil yapiyorsunuz? Gercekten de bazen peşpeşe çok içiyor sonra bi agir uykuya daliyor ve uzun süre ya istemiyor ya da az içiyor geri uyuyor.
Ikinci bir konu da; hep meme ucu silikon ile emzireniniz var mı? Yani sadece bu yöntemle emzirebilen?
Valla canım bizim tikaniklik hala devam ediyor şu saat oldu yatamıyoruz
Cocuk hergun aynı olmazki bizimde bir gün iyi ertesi gün kötü bence duymamazliga ver öyle derse ağlasın kızım deKızlar bebeğim bir haftadır huysuzdu,bu gün tavan yapti artık. Sabahtan beri toplam 1 saat uyumadı çocuk, çıldırmak üzereydim artık.
Kayınvalidem geldi 1 günlüğüne, yarın annemle beraber dönecekler. Beni bir günde resmen çıldırttı. Çocuk gık diyor ay nazar var diyip beşikten kucağına alıp dua okumaya başlıyor. Uyandıktan sonra mikirdanip homurdayip tekrar kendi kendine uykuya dalan çocuğumun bir günde uyku huyu değişti vallahi. Çocuk gazdan ağlıyor, her ağlamasına bu çocuk niye ağlıyor diğer soruyor. Gazi var diyorum yok bu gazdan değil, bı sıkıntısı var bu çocuğun sen bunu doktora götür diyor. Ne diyim doktora diyorum çok ağlıyor diyecekmisim. Tuvalete gidip geliyorum bir bakıyorum telefonda habire çocuğu görüntülü birilerine gösteriyor. Sonra diyor bu cocuk niye ağlıyor, e nazar değdi ya diyorum bizimkiler sürekli okur nazar değildir o diyor. Beş dakika sonra başlıyor yiine bu cocukta
nazar var seviyoruz ya ondan oluyor diyo. Tartistim en sonunda, ben bi gun geldim diye mi huysuz nazar oldu bu çocuk bir haftadır böyleydi hani diyor. Gaz damlası aldım bozuldu attım diyorum, e niye attın kullansaydin diyor. Bozuldu nasıl kullanalim diyorum doktora sorsaydin bı kullansaydin diyor. Gerçekten 24 saat içinde çıldırmanin eşiğine geldim. Annem habire aman kızım gideceğiz birşey deme kavga etme diye beni ikna etmeye çalışıyor. Sütüm azaldı resmen canımın sıkıntısından. Akşam 10da bı uyurdu kızım, acikana kadar uyanmazdi. 12de annem zor uyuttu. Kucağıma aldım ayakta sağa sola sallanıyordum uyusun diye. Yemin ederim bebek kucağımda ayaktayken içim geçmiş gözlerim kapandı, ayakta uyudum resmen yastresten bir günde mahvetti beni. Annemle 45 gün hiçbir sıkıntı yaşamadım, benim bir gunde sütüm azaldı resmen.
Benimki çoktan düştü dikişler . Hiç doğum yaptığımı bile anlamadimKızlar dikişleriniz iylestimi normal doğum yapanlar benim hala galiba içerde var ve ipler düşüp duruyor artık takipte etmiyorum saldımbi krem kulanıyorum yarama şu an rahatlatıyor ve iylesmeyi hizlandiriyor bide kanmaniz ne zaman geçti tam olarak benim yine pazartesiden beri kanmam var iki gündür de yoğun?
Canım benim göğüslerim hiç yara olmadı, Allah şu gümüş kapağı icat edenlerden razı olsunİnşallah ya göğsümün her yeri yara oldu ucu da değil artık tüm kahverengi kısmı yara
Kızz maşallah de durCanım benim göğüslerim hiç yara olmadı, Allah şu gümüş kapağı icat edenlerden razı olsunvalla inanılmaz bir şey bence.
Canim sen biogaia nin bozuldugunu nasil anladinKızlar bebeğim bir haftadır huysuzdu,bu gün tavan yapti artık. Sabahtan beri toplam 1 saat uyumadı çocuk, çıldırmak üzereydim artık.
Kayınvalidem geldi 1 günlüğüne, yarın annemle beraber dönecekler. Beni bir günde resmen çıldırttı. Çocuk gık diyor ay nazar var diyip beşikten kucağına alıp dua okumaya başlıyor. Uyandıktan sonra mikirdanip homurdayip tekrar kendi kendine uykuya dalan çocuğumun bir günde uyku huyu değişti vallahi. Çocuk gazdan ağlıyor, her ağlamasına bu çocuk niye ağlıyor diğer soruyor. Gazi var diyorum yok bu gazdan değil, bı sıkıntısı var bu çocuğun sen bunu doktora götür diyor. Ne diyim doktora diyorum çok ağlıyor diyecekmisim. Tuvalete gidip geliyorum bir bakıyorum telefonda habire çocuğu görüntülü birilerine gösteriyor. Sonra diyor bu cocuk niye ağlıyor, e nazar değdi ya diyorum bizimkiler sürekli okur nazar değildir o diyor. Beş dakika sonra başlıyor yiine bu cocukta
nazar var seviyoruz ya ondan oluyor diyo. Tartistim en sonunda, ben bi gun geldim diye mi huysuz nazar oldu bu çocuk bir haftadır böyleydi hani diyor. Gaz damlası aldım bozuldu attım diyorum, e niye attın kullansaydin diyor. Bozuldu nasıl kullanalim diyorum doktora sorsaydin bı kullansaydin diyor. Gerçekten 24 saat içinde çıldırmanin eşiğine geldim. Annem habire aman kızım gideceğiz birşey deme kavga etme diye beni ikna etmeye çalışıyor. Sütüm azaldı resmen canımın sıkıntısından. Akşam 10da bı uyurdu kızım, acikana kadar uyanmazdi. 12de annem zor uyuttu. Kucağıma aldım ayakta sağa sola sallanıyordum uyusun diye. Yemin ederim bebek kucağımda ayaktayken içim geçmiş gözlerim kapandı, ayakta uyudum resmen yastresten bir günde mahvetti beni. Annemle 45 gün hiçbir sıkıntı yaşamadım, benim bir gunde sütüm azaldı resmen.
Ben doktoruma bunu sordum. Derin uykudaysa 5 saat dedin ya, 24 saat icin de 1 defa 1 ögun atlamada sikinti yok dedi40ı çıkan anneler kaç saatte bir besliyorsunuz? Biz biberon verdigimiz icin biraz daha sureyi aciyoruz. 3-4 saat gibi. Hatta ağır bir uykudaysa 5 saati bile buluyor ama artik o zaman huzursuz oluyorum ben de uyandiriyorum. Annem artık o isterse uyanir aglar zırt pırt uykusunu bölme diyor. siz nasil yapiyorsunuz? Gercekten de bazen peşpeşe çok içiyor sonra bi agir uykuya daliyor ve uzun süre ya istemiyor ya da az içiyor geri uyuyor.
Vala maşallah bende çok acı falan hissetmedim ama sonlarda ağrım vardı bide düşmüyorlar lanet şeylerBenimki çoktan düştü dikişler . Hiç doğum yaptığımı bile anlamadimbugün 36 günümüz
Var canım heralde senin 27 günlük öyle yazıyor yarın obur gun ararlar1 ay aşısı var mi kizlar. Saglik ocagi aramadi.
Çıktı canım kırkım ama ben 40dan çıkamadım bı türlüAynen canım ya herkes bu halde galiba ben hiç birşey anlamdim bütün frekanslarimiiz bozuldularbende öyleyim kaç defa aldım teyzemde diyor al al birşey olmaz dua da edemiyor insan işte bende pazartesi gittim sağlık ocagina kadın diyor leken var mı yok dedim eve geldim kanma kız benim de kırka 4 kaldı sen düşün bu gidişle iki kırk geçircez 80 yapsınlar bunu
Oluyor demek herkeste o zaman aslında olması iyiymiş insanın ici temizleniyor ama bu kadar uzun olunca şaşırdım
Biliyorum canım galiba senden sonrada berbat dikişlerimle ben geliyorum güzel dikilmemiş benimkide ya hala sen düşün ip geliyor ve içerde kactane var bilmiyorum her tarafımız bozulduama bebeğim için değer ya çok tatlı bunlar bazen markete gidiyorum aklımdan çıkmıyor hata uyunca mutfaga gitsem bile ben ilaç çok kullanmadım canım ama benim de şu an adet kanaması gibi galiba kırkla alması yok ne zaman geçer bilmiyorum senin kırkın çıktı dimi canım boŞuna demdkm bi 40 daha bekleyek diye
Delirdim artık kulağıma pamuk tikayacaktim duymamak için.Cocuk hergun aynı olmazki bizimde bir gün iyi ertesi gün kötü bence duymamazliga ver öyle derse ağlasın kızım de
Canim sabah damlayı verecektim bı baktum damlaliga gelmiyor. Allah Allah döküldü mü acaba dedim bı baktum dibine jöle gibi çökmüş. Damlalikla karıştırdım çektim damlaliga, böyle içinde tortular, beyaz beyaz bisiyler vardı. Tabağa doktum baktım hepsi öyle olmuş. İnternette de öyle yazınca anladim ki bozulmuş. İçim acıdı valla çöpe gitti 100 lira. Bide minnacık şeyCanim sen biogaia nin bozuldugunu nasil anladin
Ben doktoruma bunu sordum. Derin uykudaysa 5 saat dedin ya, 24 saat icin de 1 defa 1 ögun atlamada sikinti yok dedi
Var canim hepatit b 2.doz1 ay aşısı var mi kizlar. Saglik ocagi aramadi.
Neden sordum canim kullanmadan mutlaka calkalayin diyor da acaba normalde zaten cokuyormu ? Cunku icinde yag fln da var birbirne karismasi icin calkalayin yaziyordu yanlis hatirlamiyorsam. Cunku tamamen seffaf degilsilikon kasiga dokup veriyorum ben hafif seffafla karisik beyazimsiÇıktı canım kırkım ama ben 40dan çıkamadım bı türlüdediğin gibi nereye başvuru yapılıyorsa yapalım da 40 değil 80 olsun artık bu eşimde soruyor adet mi oldun diye. Ya bı dur Allah aşkına dedim zaten dötü başı dağıttık toplayamiyoruz ne adeti dedim
Delirdim artık kulağıma pamuk tikayacaktim duymamak için.
Canim sabah damlayı verecektim bı baktum damlaliga gelmiyor. Allah Allah döküldü mü acaba dedim bı baktum dibine jöle gibi çökmüş. Damlalikla karıştırdım çektim damlaliga, böyle içinde tortular, beyaz beyaz bisiyler vardı. Tabağa doktum baktım hepsi öyle olmuş. İnternette de öyle yazınca anladim ki bozulmuş. İçim acıdı valla çöpe gitti 100 lira. Bide minnacık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?