2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ya benim daha 9 gün oldu ve kanamam baya azaldı annemin de 15 gün falan surermis , genetik herhalde erken bitecek benim de.

Dikişlerim de Allah doktorumdan razı olsun , ilk gunden beri tek bir sıkıntısını yaşamadım ne ağrı ne sızı. İctekileri zaten hiç görmedim, görünmüyor , dışta da bir çizik var ve bir tane dikiş varmış gibi dikmiş sadece, yani bir dikisim var. Bilmiyorum tüm doktorlar böyle mi yapıyor benim pansumanim da şu şekilde , önce yıkıyorum , kurutuyorum, baticon sürüyorum. Doktorum zaten hiç depend kullanmama izin vermedi. Gazlı bezin arasına pamuk koyuyorum onu da pedin üzerine yerleştiriyorum ve her tuvalette yeniliyorum gazlı bezi. Günde bir defa medacassol krem sürüyorum. Bir de gece yatarken cicatridina diye bir fitil verdi enfeksiyon olmasın iç dikişler diye, onu koyuyorum dıştaki o ince çizgiyi görmesem dikisim yok zannederim hiçbir şey belli degil. Doğumdan sonra doktor 20-30 dk neredeyse dikişe uğraştı

Canim basucuna soğan kesip koyuyorlarmis, denesen mı acaba ?
Suan bile sogana karanfil batirilmis duruyor kuzum
Valla canım bizim tikaniklik hala devam ediyor şu saat oldu yatamıyoruz
Allah yardımcımız olsun inşallah ya valla cocugumu doya doya emziremedim uyutamadim su burnun tikanikligindan. Sf ve aspiratörle kanka oldum resmen

Suan bile sogana karanfil batirilmis duruyor kuzum

Allah yardımcımız olsun inşallah ya valla cocugumu doya doya emziremedim uyutamadim su burnun tikanikligindan. Sf ve aspiratörle kanka oldum resmen
Canım doktor tıkanıklık için damla vermedi mi başka? Ben geçen gün sordum tıkanırsa napayım diye, bir damla adı yazdı reçeteye. Belki sadece serum fizyolojik yetmiyordur

Canım doktor tıkanıklık için damla vermedi mi başka? Ben geçen gün sordum tıkanırsa napayım diye, bir damla adı yazdı reçeteye. Belki sadece serum fizyolojik yetmiyordur
Yok canim bir şey vermedi sadece sf temizle dedi. Size ne yazmış adini soyleyebilir misin bi sorayim belki bizede fayda eder yaa

Reactions: The
Kızlar canım çok sıkılıyor artık depresyon boyutuna geldim gece 2 defa mama veriyoruz gündüz beni emse de öyle doyup da uyuması pek yok ama idare ediyorum gece artık çok yorucu oluyor mecbur veriyoruz ama biberona alışırsa diye içim içimi yiyor kendimi yetersiz hissediyorum

Ay sonradan olursa bilmem yani ilk 20 güne sıkıntısız geldik bakalım bundan sonra önüme gelene gümüş kapak öneriyorum
Canım krem filan sürüyor musun sadece kapak mı? Ben başta ikisini de yapıyordum ama hiçbir işe yaramadığı gibi birinin ucu kanadı resmen. Şimdi sadece kapak takıyorum sanki iyileşme var. Kanayan yere de madecassol iyi geldi, iyi gelince hemen kestim. Dediğin gibi gümüş kapak düzenli kullanınca tek başına yetiyor gibi

Offf cok can sikici ama Allahtan gidiyomus cnm dayan gormezden gel azcik daha. Benimki de 2 gundur uyumuyodu. Maksimum yarim saat yariyo onda da ikiniyo ben de salliyodum besikte. Surekli agzinda meme olsun istiyo memede uyuyodu sadece gucum kalmadi. Dun gece yanima yatirdim meme agzinda sonra uyuyunca memeyi agzindan cektim ama kapatmadim. Oyle koklaya koklaya uyudu. Bi dene istersen. Bu arada gonderdigin masajlari egitimde ogrenmistim yapiyorum hep biraz rahatlatiyo ama yetmiyo ya da ben beceremiyorum. Nurse harvey sabah 20 aksam 20 damla biogaiga oglen 5 damla kullaniyoruz. Kimyon cayi iciyorum gunde 2 kez. Sut ve urunleri bakliyat cig mwyve sebze yemiyorum. Olmuyo olmuyo olmuyo. Baska onerisi olan var mi sunu yap diye. Çaresiz kaldim artik
1 ay aşısı var mi kizlar. Saglik ocagi aramadi.
Var cnm onlar aramasa da sen git yaptir mutlaka

Cok sagol cnm

Kizlar ben bu ara cok uykuda kaliyorum ve beslenmesinden 4 5 saat gecmis oluyo sonra sut veriom tam emmes diye sağipta veriyorum ama saginca 40 cc faaln cikiyo 15 gunluk oldu bence yeterli degil ama mama vermeme izin verilmio cevrem tarafindan gece bazen veriom gizli gizli o da eşim az ver diyo o da 40 cc falan veriom ya ben napacam bu sekilde cocuk hasta olacak diye korkuyorum

Yok canım dediğin gibi kapak dışında hiçbir şey yapmadım. Ama resmen 24 saat göğsümde duruyor, hiç çıkarmıyorum. Zaten kremle birlikte falan kullanınca etkisini kaybediyor diye okumuştum , sadece gümüş kapak yetiyor bence de

Canım bu bebek konularında rahat olmak önemli ama iki haftalık bebek için 4-5 saat biraz fazla olabilir sanki , hani bir iki olsa neyse de mama falan da vermiyorsan kan şekeri düşebilir Allah korusun. Bir sürü alarm kur , ben anca öyle çözüm buldum. İki saate bir kuruyorum, başta çok zorlandım ama alışıyor insan bir süre sonra, eminim sen de alışırsın eşini de tembihle, onun telefonunu da kur gerekirse

Canım endiselenmene gerek yok bir bebeğin sarılık riski gectikten sonra uyandurmana gerek yk kendi uyanması yeterli sağlık ve kilo için uyku da gerekli değil mi ? Ben bir haftalıktı sarılık riski gectiğinde uyandrmamaya basladım uyandırmıyorm benmki de uyuyo 4 5 saat ac olsa ıyanır zatwn hiç endiselenme
Ayrıca 40 cc cıkuyo demişsin sağım da daha az cıkqr herzaman . Ama bbek emdiğinde herzaman daha fazla süt içer bu bir gercek . Mama vermene gerek yok bol bol emsir yeter . Hasta da olmz korkma sadece her uyandgnda bol bol emsir keyfni sür gercejten
Ben ilk bebeğimde bunu yapmadğm için çok pişmanım

Solgar b12 süt yapan vitamn takviyesini şiddetle öneriyorum süt yapıyo

Ben emziriyorum ve tam doymadan bırakıyor anca 3 saat uyuyor, acıkınca kndi uyanıyor. Bazıen emme krizi yaşıyoruz ozaman sağıp içiryorum. 4 saat uyuyor. 4buçuk uyudu bir kere zorlayarak bibronla besleidğimde
Doktor 5 saate kdar normal uyandırma bebeği uyusun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…