2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bencede fazla haklisin esimde kuruyoda o da uyanamamiş ayri odalardayiz simdilik kendi evimizde olmadigimizdan bu uyku işini cozmem lazim

İçimi ferahlattin bende emzirme taraftariyim banada kolay oluyo ama tam cekemiyo bebiş daha yeni gerci 5 gundur yanimda bugun 5. Gun alişacak kuzum o zamana kadar biraz emziriyom biraz sagip veriyom o sekilde idare edeyim diom tam alisana kadar meme ucum buyuk aslinda ondanda zorlaniyo olabilir aliyo agzina ama tam cekemiyo

Kızlar selam. Bebişleri yıkamak için hazır suyu kaynatıp mı kullanıyorsunuz, yoksa musluk suyunu mu kaynatıyorsunuz merak ediyorum.

Reactions: The
Kızlar selam. Bebişleri yıkamak için hazır suyu kaynatıp mı kullanıyorsunuz, yoksa musluk suyunu mu kaynatıyorsunuz merak ediyorum.
Canım bizim ev de şofben var direk ondan kullanıyoruz bebişin kovasına koyup derecesini ayarlıyoruz daha hiç kaynatmadım ama bi sıkıntıda yaşamadım

Bizim göbel düştüğündede sarı bir alan kalmıştı iki günde falan orasıda kurudu
Anladım canım inşallah kurur. Göbek düşmeden yıkamak istemedim ama bu şekilde de yıkanır mı gene bilemedim. Sen yıkamış mıydın tamamen kurumadan

Sanki emzirememek bi hata, ayıp gibi hissediyorsun. Bende öyle hissediyordum. Mama nasıl verirsin bebeğine dimi.
Normal doğum yapmak için çabalayıp durdum, ama acil sezeryana alındım, düzgün doğurmayı da başaramamıştım. Düzgün emmiyordu da sütüm yetmiyormuş, yağlı değilmiş içtiğini çabuk sindiriyor hızlı acıkıyormuşmuşmuş. Daha neler nelerr.

Ya bunlar tamamen saçmalıkkk
Öyle gereksiz öyle saçma hissetmemize sebep oluyor ki hormonlar. Ah lohusalıkkk.
Normal doğurmadıysam anne değilmiyim? Arada mama veriyorsam bebeğimi büyütemiyor muyum? Zarar mı veriyorum evladıma?

Kimseyi dinleme boşuna da kendini üzme. Çok değil 1 ay sonra bu düşüncelerine güleceksin çok öp kokla ben yeni doğduğu halina nasıl özlüyorum şuanda minicikti mini minnacık. Hala küçük diceksin ama o ilk hali kokusu inanılmazdı ya. Sürekli al kucağına öp kokla. Kucağa alışır diyenlere kulak asma, bidaha istesen de öyle koklayıp sevemiceksin. Keşke hiç bırakmasaydım kucağımdan da anın tadını çıkartsaydım.

Offf 10 dk evdeki konumuz
Biz hazır suyla yıkıyoruz bebişi. Eşime bişi olmaz artık yıkayalım normal musluktan dedim, 6 aya kadar böyle yıkayalım nolucak sanki dedi

Offf 10 dk evdeki konumuz
Biz hazır suyla yıkıyoruz bebişi. Eşime bişi olmaz artık yıkayalım normal musluktan dedim, 6 aya kadar böyle yıkayalım nolucak sanki dedi
Benim bebiş daha 17 günlük . Şimdilik hazır suyla yıkıyoruz.Herkes mi öyle yapıypr diye merak ettim. Ama yorumlara göre 40 ı çıkınca bırakıcam sanırım .

Benim bebeğimin göbeği daha dün düştü, hafif sari bı akıntı olmuş normal mi acaba ya
1 2 gun hafif sari veya hafif kanli akinti oluyormus sanirim canim.
Bizde biraz vardi ben normal diye dusunmustum.
Doktor kontrolun ne zaman ?
Ama biz dr kontrolune gittigimizde dr antibiyotik krem verdi. Gecmezse yakicaz dedi bende o yuzden arkadaslardan foto istedim onlarin gobekleri nasil diye ama kimse beni sallamadi

Şuan benim damlaya baktım bizimkide öyle dibe çökmüş yani soguktada kaldı bence bunlar böyle bozulcagini sanmıyorum

Anladım canım kontrol haftaya ama gitsem mi bilememistim ben de saçma mi düşünüyorum bilmiyorum ama doktor bi kilosuna bakıyor, bı sariligini ölçüyor ve 175₺ alıp gidiyor ya biraz değişik geldi sağlık ocağı da yapmaz mı ki bunları.

Nasıl ya para mı alıyor?? İlk 29 gün SGK karşılıyor tüm masrafları para vermemeniz lazım özelde de

Aynen vala bi çıkamadik bu gün görsen ped dayanmıyor bana doğumda o kadar kanmam olandı be dediğin gibi canım toplaamıyoruz tek düşündüğüm bebeğim ve onun sağlığı
Vala maşallah doktoruna sana canım demek çabuk iyileşen de var bende diyordum aman milet yalan söylüyor hemen iylesmiyor diye genetikte olabilir.canik dediğin gibi annem de diyordu benim ki bi aydan fazla sürmüş
Anaa büstü ilaç ta vermişler ben devlete yaptım.benim dışarda iki tane dikişin vardı ama bence ona 3 dikiş atilamsi lazımdı çünkü açıklık çok tu o yüzden iylesmiyor küçük bi kısmı distaki dikişler 25 günde düştü içerdekiler.diaha bu gün bile dusuyirdubenim de baya bi uzun sürdü bebeği beş dkda doğurdum yarım saat dikti beni manyak ebe ben kendim batikon falan aldım ilaç sonradan aldım tek verdikleri bi antibiyotik bana

Kızlar o kadar üzgünüm bu gün bebeğim az daha bu gün duş aldırırken ölüyordu elimde düşünü aldırdım kafasına şu dökerken meğerse ağzına şu kaçmış küçük melegimin fark etmedim nasl böyle bi hata yaparım bilmiyorum kaldırdım havluya sardım ağlıyordu ağzında tükürük vardı bende ters cevirdigim için normal sandım sakinleştirmek için kucağıma aldım bi baktım gözleri kapandı kızımın bedeni elimde suzuldu isra diye bağırdım kendine gelmedi öyle bi korku yaşadım o an kucağımda sanki ruhum çekildi herşeyi unutum o kadar çaresiz kaldım kaynım evdeydi bağırdım o koştu kızımı kucağına aldı sakin ol birşey yok dedi dik tutu.gozlerini açtı kızım sonra hapşırdı kendine geldi o minicik bedeni okadar yumuşak oldu ona birşey olsaydı ben yaşayamazdim heralde rabim kimsenin evladının ayağına taş degdirmesin bide korona olmuşuz tüm sülale ne olcak bebegime bulaşır mı acaba çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…