2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Nasıl ya para mı alıyor?? İlk 29 gün SGK karşılıyor tüm masrafları para vermemeniz lazım özelde de
Yok canım henüz vermedim ama ilk kontrolleri ücretsiz diye vermedim sanıyordum. Bir hafta sonraki 175 diye duydum muhasebeden. Ücretsiz miymis gerçekten eğer öyleyse sevinirim. Çünkü bir kilo ve sarılık ölçümune bu parayı vermek istemiyorum açıkçası

Doğrudur canım , zaten çok zor bir doğumdu yani bir de dikişlerden çekmedim çok şükür ya valla ben verdikleri antibiyotigi nerdeyse hiç kullanmadim. Sürekli ama sürekli unuttum, inşallah şu saatten sonra bir şey olmaz valla çok pişman olurum

Canım ilk bir ay muane ücretsiz egerki doğum yaptığım hastaneyse ben ücret odememistim

Reactions: The
Benimki de aline kolay bi doğumdu sonradan çok çektimyok yok olmaz canım vala ben o antibiyotiği hiç unutmadan kulandım korkudan

Bende solgarin brewest years ini aldim onda da bira mayasi ve b12 var bakalim etkisi olacak mi bir kac gun kullanimdan sonra sagip degerlendiricem
Evet bnde onu kullanıyorım işte 12 gündür
Fark var cidden ama bol su ile tüketmek gwrek
Bir litre su ile içiyorım

Zamanla alışır pratkleşr oda

Benimki de aline kolay bi doğumdu sonradan çok çektimyok yok olmaz canım vala ben o antibiyotiği hiç unutmadan kulandım korkudan
Maşallah kolay doğumun var olduguna olan inancımı ben kaybetmiştim , bebek doğar doğmaz doktoruma dedim bir insan bu eziyeti nasıl ikinci defa çekebilir

Biz iki kez gitmiştik doğumdan sonra bir kez daha çağırdı eşim dedi aman ne gerek dedi kiloya sarılığa bakıp duruyodu
Aynen bize de öyle yapıyor canım muayene beş dk sürmüyor. Para alsalardi gitmeyecektim valla ucuz da değil

Bence bir arayıp sormakta fayda var. Ben hiç para vermedim

Hadi ya zamanla gecer insallah tabi benimki de kusuyoe hatta dün şelale gibiydi genelde doyduktan sonra gene araniyor biraz fazla veriyor ésim de hep aç sanıp o zaman kusuyor. Biberonda mama mı anne sutu mu veriyosunuz

Bir de biberon almasina ragmen meme reddi yasamiyorsun de mi yani ikisi bir arada götürebiliyosun

Ayy kız belki de ben boşa attım çöpe. Ama işk günler sıvıydı sonra dibe çökünce bozuldu sandım.
Bende dün yatarak emzirdim biraz bayağı sakinleşti şükür.
Şuan benim damlaya baktım bizimkide öyle dibe çökmüş yani soguktada kaldı bence bunlar böyle bozulcagini sanmıyorum
Canım benimki hep sıcacık odadaydı o yüzden bozuldu diye düşündüm. İlk başlarda sıvıydı sonra tortu oldu.
Canım çok geçmiş olsun, şükür bebişine birşey olmamış. Bebişi maskeyle emzirebilirsin, diğer üyelerde yaklaşmazsa bulaşmaz inşallah

Çok üzüldüm canım ya kim bilir nasıl korkmussundur. O durumda hemen sırtına vurmaya çalış birde iki kasının ortasına masaj yap

Anladım canım inşallah kurur. Göbek düşmeden yıkamak istemedim ama bu şekilde de yıkanır mı gene bilemedim. Sen yıkamış mıydın tamamen kurumadan
Yıkamamıştım düştükten 2 gün sonra yıkadım doktor düşene kadar yıkama demişti ama sağlık ocağında yıkayıp iyice kurulayabilirsin demişlerdi

Hep mi böyleydi yoksa zamanla mı oldu

Valla canım bizim tikaniklik hala devam ediyor şu saat oldu yatamıyoruz

Aynen bize de öyle yapıyor canım muayene beş dk sürmüyor. Para alsalardi gitmeyecektim valla ucuz da değil

Hadi ya zamanla gecer insallah tabi benimki de kusuyoe hatta dün şelale gibiydi genelde doyduktan sonra gene araniyor biraz fazla veriyor ésim de hep aç sanıp o zaman kusuyor. Biberonda mama mı anne sutu mu veriyosunuz
Benım kızmda fazla emmek istiyo durduramayınca verıyrm onu kusuyo
Hem mama hem anne sütü verıyorm
Bir de biberon almasina ragmen meme reddi yasamiyorsun de mi yani ikisi bir arada götürebiliyosun
Aslında oldu genıs akan bı bıberon alma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…