- 30 Kasım 2013
- 966
- 1.749
- 113
Hep böyle maalesef.Hep mi böyleydi yoksa zamanla mı oldu
Ben de gün içinde ruh halim inanılmaz değişken şekilde geziyorum canım. Biraz lohusaligin getirileri bunlar. Bugün mesela bir ara ben sürekli tüm gün bebek mi bakıcam ise devam etmeliyim dedim , biraz zaman geçti bebeğime bakıp bakıp ağladımAh kızlar içime bir korku sardı. Sanki dünya çok korkunç her an kötü bisey olacak ve ben bebeğimi nasıl koruyacagim korkusu. Felaket haberlerine maruz kaldim bugün böyleyim. Eşim hep Allaha tevekkülsüz etme der. Biliyorum elbet ama insanız bazen öyle bir moda giriveriyoruz...
Ne güzel 3 saat uyuyormuş keşke benimki uyusaHep böyle maalesef.
Bazsn bende öyle oluyorum canım. Ya deprem olursa bebeğimi nasıl saklarım, kediyi nasıl kurtarırım falan diye düşünüp ağlıyorum, korkuyorum.Ah kızlar içime bir korku sardı. Sanki dünya çok korkunç her an kötü bisey olacak ve ben bebeğimi nasıl koruyacagim korkusu. Felaket haberlerine maruz kaldim bugün böyleyim. Eşim hep Allaha tevekkülsüz etme der. Biliyorum elbet ama insanız bazen öyle bir moda giriveriyoruz...
Benim gerçekten güzeldi ilk doğumdu ve on rağmen acılmam çabucak ve hemen olmuştu evden gittiğimde hemen doğuma alındım gece iki buçuk la 5 arası gelişti herşey beste doğum yaptım zatenMaşallah kolay doğumun var olduguna olan inancımı ben kaybetmiştim , bebek doğar doğmaz doktoruma dedim bir insan bu eziyeti nasıl ikinci defa çekebilir
Sağol canım allah razı olsun tesekur ederim inşallah ya dua et bulaşmasın ona o çok küçükCanım çok geçmiş olsun, şükür bebişine birşey olmamış. Bebişi maskeyle emzirebilirsin, diğer üyelerde yaklaşmazsa bulaşmaz inşallah
Sağol canım allah bi daha yaştansın ama olursa denicem insan herşeyi unutuyor belki iki saat elim ayağım titredi öyle ağladım çok uzldum saatlerce kızından özür diledimÇok üzüldüm canım ya kim bilir nasıl korkmussundur. O durumda hemen sırtına vurmaya çalış birde iki kasının ortasına masaj yap
Canım benim halen bile düşüyorlar hemen düşmüyorlar galiba kişiden kişiye değişiyor benim 25. Gün-de düştüler içerdekiler dün bile düşüyorduKizlar normal doğum yaptım 24gun oldu şimdi baktım dikişler hâlâ duruyor normal mi sizce sizinkiler ne zaman düştü?
Ah Şebnemim ne yaşamışsın öyle soğuk kanlılığını yitirme sakın benim kızın boğazına açık bir şekilde çengelli iğne kaçtı ilk başta ben de senin gibi panikledim ama dedim ona kurtaracak sensin geç kalabilirsin aldım çocuğu elime kaburgasının altından bastırdım sırtından boynuna doğru ittirdim hastane yolunda çıktı ve ben takside ağlama krizine girdim taksici bana destek oldu götürdüm hastaneye yine de boğazı tahriş olmuştu sadece şükürKızlar o kadar üzgünüm bu günbebeğim az daha bu gün duş aldırırken ölüyordu elimde düşünü aldırdım kafasına şu dökerken meğerse ağzına şu kaçmış küçük melegimin fark etmedim nasl böyle bi hata yaparım bilmiyorum kaldırdım havluya sardım ağlıyordu ağzında tükürük vardı bende ters cevirdigim için normal sandım sakinleştirmek için kucağıma aldım bi baktım gözleri kapandı kızımın bedeni elimde suzuldu isra diye bağırdım kendine gelmedi öyle bi korku yaşadım o an kucağımda sanki ruhum çekildi herşeyi unutum o kadar çaresiz kaldım kaynım evdeydi bağırdım o koştu kızımı kucağına aldı sakin ol birşey yok dedi dik tutu.gozlerini açtı kızım sonra hapşırdı kendine geldi o minicik bedeni okadar yumuşak oldu ona birşey olsaydı ben yaşayamazdim heralde rabim kimsenin evladının ayağına taş degdirmesin bide korona olmuşuz tüm sülale ne olcak bebegime bulaşır mı acaba çok korkuyorum
Ben dedim ve çektim kardeşi olsun istedimMaşallah kolay doğumun var olduguna olan inancımı ben kaybetmiştim , bebek doğar doğmaz doktoruma dedim bir insan bu eziyeti nasıl ikinci defa çekebilir
Ben ve H Huzurasik in geç düştü canım pansumanı kuru tutmayı ihmal etmeKizlar normal doğum yaptım 24gun oldu şimdi baktım dikişler hâlâ duruyor normal mi sizce sizinkiler ne zaman düştü?
Sağol birtanem ya hiç sorma yani o an kucağımda öyle görünce zannetim hiç birşey yok böyle boş bi arazinin ortasında kucağımda onunla kalmışım gibi hisetim sanki herşey bitti normalde soğuk kanalıyım ama evaldimi öyle görünce ne yapıcağımi şaşırdım allah kimseye yasatmasin canım senin dr evaldini korumuş rabim çok şükür sonrasında bende saatlerce agaldimAh Şebnemim ne yaşamışsın öyle soğuk kanlılığını yitirme sakın benim kızın boğazına açık bir şekilde çengelli iğne kaçtı ilk başta ben de senin gibi panikledim ama dedim ona kurtaracak sensin geç kalabilirsin aldım çocuğu elime kaburgasının altından bastırdım sırtından boynuna doğru ittirdim hastane yolunda çıktı ve ben takside ağlama krizine girdim taksici bana destek oldu götürdüm hastaneye yine de boğazı tahriş olmuştu sadece şükür
Insan istiyor kız unutuyor şahsen ben doğumdan sonra göğüs acısını çekme tekrar doğur deselerdi doguryrdumBen dedim ve çektim kardeşi olsun istedim
Ya kesinlikle ben de öyle düşünüyorum şu an, hafıza kaybı filan yaşamam lazım mesela 2. de o şekilde bir normal doğumu denemek için. Doktorumdan da memnun kalmadım zaten, bir daha nasip olursa normal bir hastane doktoruna gidip kasmayacağım kesinlikle.Maşallah kolay doğumun var olduguna olan inancımı ben kaybetmiştim , bebek doğar doğmaz doktoruma dedim bir insan bu eziyeti nasıl ikinci defa çekebilir
Değil mi valla hepsini çektim yine doğurdumInsan istiyor kız unutuyor şahsen ben doğumdan sonra göğüs acısını çekme tekrar doğur deselerdi doguryrdum
Merhaba benimde aynı teşhisim var 3ay oldu yarın MR m var,acaba siz iyileşebildniz miCanim benim de aynı bölgede ağrılarım vardı.sadece hareket ettiğimde ağrı oluyordu. Hala devam ediyor. Kemik iligi ödemi cikti. Hamileliği bağlı geçici osteoporoz. Ağrıların devam ederse ve artarsa hemen ortopediye gitmeni tavsiye ederim. Ben şu an yataktan kalkamıyorum. Yürümek yasak. Zor bir süreç hem psikolojik hem fizikten. Umarim ayni rahatsızlık değildir.
Gazi vardir cnm bizimkide hep oyle uyuyoKızlae benim bebis uyurken surekli geriniyor homur homur ses çıkarıyor normal mi sizce? Bir sıkıntısı olsa aglar degil mi? Aglama yok ama surekli bir gerinme hali var homur homur sesler var.
Uyanınca gaz masaji yapiyim ozaman yaa. Burnuda rahat ettirmiyor cocugumu tikali olduğu içinGazi vardir cnm bizimkide hep oyle uyuyo
Saglik ocagida yapiyor canim oyle bilgim var. Sana ozelden mesaj aticamAnladım canım kontrol haftaya ama gitsem mi bilememistim ben desaçma mi düşünüyorum bilmiyorum ama doktor bi kilosuna bakıyor, bı sariligini ölçüyor ve 175₺ alıp gidiyor ya biraz değişik geldi sağlık ocağı da yapmaz mı ki bunları.
Canim cokk gecmis olsun insan cok panik oluyor biliyorum.Kızlar o kadar üzgünüm bu günbebeğim az daha bu gün duş aldırırken ölüyordu elimde düşünü aldırdım kafasına şu dökerken meğerse ağzına şu kaçmış küçük melegimin fark etmedim nasl böyle bi hata yaparım bilmiyorum kaldırdım havluya sardım ağlıyordu ağzında tükürük vardı bende ters cevirdigim için normal sandım sakinleştirmek için kucağıma aldım bi baktım gözleri kapandı kızımın bedeni elimde suzuldu isra diye bağırdım kendine gelmedi öyle bi korku yaşadım o an kucağımda sanki ruhum çekildi herşeyi unutum o kadar çaresiz kaldım kaynım evdeydi bağırdım o koştu kızımı kucağına aldı sakin ol birşey yok dedi dik tutu.gozlerini açtı kızım sonra hapşırdı kendine geldi o minicik bedeni okadar yumuşak oldu ona birşey olsaydı ben yaşayamazdim heralde rabim kimsenin evladının ayağına taş degdirmesin bide korona olmuşuz tüm sülale ne olcak bebegime bulaşır mı acaba çok korkuyorum
Benim daha 3 gun oldu bakalim zamanla fark edicek mi. Buarada sanki igne batiyor gogsume ya tikaniklik flnmi var acabaEvet bnde onu kullanıyorım işte 12 gündür
Fark var cidden ama bol su ile tüketmek gwrek
Bir litre su ile içiyorım
Canim hamileyken grip gecirdinmi soguk alginligi gecirenlerde oluyormus sanirimKızlar dün ilk kontrolümüze gittik. Her şeyi normal, sadece doktor bebek iri olduğu için bir kalp doktoruna gitmemiz gerektiğini söyledi, hafif üfürüm duymuş kalbinde. Hiç böyle bir şey yaşayan var mı, bugün götüreceğiz kardiyolojiye biraz endişeliyim açıkçası.
Ya kesinlikle ben de öyle düşünüyorum şu an, hafıza kaybı filan yaşamam lazım mesela 2. de o şekilde bir normal doğumu denemek için. Doktorumdan da memnun kalmadım zaten, bir daha nasip olursa normal bir hastane doktoruna gidip kasmayacağım kesinlikle.
Gobegin ortasi kendi vucud rengi degil canim. Kahverengi gibi 0.5 mm kadar gozukuyor o kisimSmile_s cnm bnm tel eski oldugu icin foto atamiyorum. Neden suphelendin ki? The 5. Gün göbegi dustu 7. Gun yikadik. Doktor pansuman fln yapmayin sadece yikadiktan sonra iyi kurutun yag krem gibi seyler surmeyin demisti. Banyodan sonra sargi beziyle kurutuyorum. Sen mi sormustun akinti var diye hatirlamiyorum da gobek dustukteb sonra sari sivi gibi bisey vardi ama akmiyodu delikte vardi sadece. Sonra o kurudu kabuk gibi oldu. Dustu kendi bi daha oldu bi daha dustu. Sonra kanli oldu kabuk. Doktor k vitamini ignesi yaptirdi. Ilk dogdugunda yapiyolar k vitaminini bazen 2.si gerekiyo dedi. Sonra o da dustu bi daha oldu kanli kabuk. O da dustu iyilesti. Ama hic birinde akinti seklinde degildi sadece gobek deligindeydi
Gerinme varsa gaz dan oluyor genelde canim gazini cikartmaya calisiyorlar saniyorumKızlae benim bebis uyurken surekli geriniyor homur homur ses çıkarıyor normal mi sizce? Bir sıkıntısı olsa aglar degil mi? Aglama yok ama surekli bir gerinme hali var homur homur sesler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?