2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben de gün içinde ruh halim inanılmaz değişken şekilde geziyorum canım. Biraz lohusaligin getirileri bunlar. Bugün mesela bir ara ben sürekli tüm gün bebek mi bakıcam ise devam etmeliyim dedim , biraz zaman geçti bebeğime bakıp bakıp ağladım yani şu dönemde hissettiğimiz her şey normal bence

Bazsn bende öyle oluyorum canım. Ya deprem olursa bebeğimi nasıl saklarım, kediyi nasıl kurtarırım falan diye düşünüp ağlıyorum, korkuyorum. haberleri takip etmeyi bıraktım. Kötü şeyler duydukça bende kafamda kuruyorum çünkü.

Maşallah kolay doğumun var olduguna olan inancımı ben kaybetmiştim , bebek doğar doğmaz doktoruma dedim bir insan bu eziyeti nasıl ikinci defa çekebilir
Benim gerçekten güzeldi ilk doğumdu ve on rağmen acılmam çabucak ve hemen olmuştu evden gittiğimde hemen doğuma alındım gece iki buçuk la 5 arası gelişti herşey beste doğum yaptım zaten vala kırk kere maşallah üç gün şancı çekenleri görünce ben olsam olurdum heralde o sancılar berbati insan unutuyor kız öyle kolay olcaksa bi tane daha doğururum güzeldi tabi o anı bi allah bi ben bilirim nefes almayı unutum sancidan
Canım çok geçmiş olsun, şükür bebişine birşey olmamış. Bebişi maskeyle emzirebilirsin, diğer üyelerde yaklaşmazsa bulaşmaz inşallah
Sağol canım allah razı olsun tesekur ederim inşallah ya dua et bulaşmasın ona o çok küçük
Çok üzüldüm canım ya kim bilir nasıl korkmussundur. O durumda hemen sırtına vurmaya çalış birde iki kasının ortasına masaj yap
Sağol canım allah bi daha yaştansın ama olursa denicem insan herşeyi unutuyor belki iki saat elim ayağım titredi öyle ağladım çok uzldum saatlerce kızından özür diledim
Kizlar normal doğum yaptım 24gun oldu şimdi baktım dikişler hâlâ duruyor normal mi sizce sizinkiler ne zaman düştü?
Canım benim halen bile düşüyorlar hemen düşmüyorlar galiba kişiden kişiye değişiyor benim 25. Gün-de düştüler içerdekiler dün bile düşüyordu

Ah Şebnemim ne yaşamışsın öyle soğuk kanlılığını yitirme sakın benim kızın boğazına açık bir şekilde çengelli iğne kaçtı ilk başta ben de senin gibi panikledim ama dedim ona kurtaracak sensin geç kalabilirsin aldım çocuğu elime kaburgasının altından bastırdım sırtından boynuna doğru ittirdim hastane yolunda çıktı ve ben takside ağlama krizine girdim taksici bana destek oldu götürdüm hastaneye yine de boğazı tahriş olmuştu sadece şükür
Maşallah kolay doğumun var olduguna olan inancımı ben kaybetmiştim , bebek doğar doğmaz doktoruma dedim bir insan bu eziyeti nasıl ikinci defa çekebilir
Ben dedim ve çektim kardeşi olsun istedim
Kizlar normal doğum yaptım 24gun oldu şimdi baktım dikişler hâlâ duruyor normal mi sizce sizinkiler ne zaman düştü?
Ben ve H Huzurasik in geç düştü canım pansumanı kuru tutmayı ihmal etme

Sağol birtanem ya hiç sorma yani o an kucağımda öyle görünce zannetim hiç birşey yok böyle boş bi arazinin ortasında kucağımda onunla kalmışım gibi hisetim sanki herşey bitti normalde soğuk kanalıyım ama evaldimi öyle görünce ne yapıcağımi şaşırdım allah kimseye yasatmasin canım senin dr evaldini korumuş rabim çok şükür sonrasında bende saatlerce agaldim

Kızlar dün ilk kontrolümüze gittik. Her şeyi normal, sadece doktor bebek iri olduğu için bir kalp doktoruna gitmemiz gerektiğini söyledi, hafif üfürüm duymuş kalbinde. Hiç böyle bir şey yaşayan var mı, bugün götüreceğiz kardiyolojiye biraz endişeliyim açıkçası.

Ya kesinlikle ben de öyle düşünüyorum şu an, hafıza kaybı filan yaşamam lazım mesela 2. de o şekilde bir normal doğumu denemek için. Doktorumdan da memnun kalmadım zaten, bir daha nasip olursa normal bir hastane doktoruna gidip kasmayacağım kesinlikle.

Smile_s cnm bnm tel eski oldugu icin foto atamiyorum. Neden suphelendin ki? The 5. Gün göbegi dustu 7. Gun yikadik. Doktor pansuman fln yapmayin sadece yikadiktan sonra iyi kurutun yag krem gibi seyler surmeyin demisti. Banyodan sonra sargi beziyle kurutuyorum. Sen mi sormustun akinti var diye hatirlamiyorum da gobek dustukteb sonra sari sivi gibi bisey vardi ama akmiyodu delikte vardi sadece. Sonra o kurudu kabuk gibi oldu. Dustu kendi bi daha oldu bi daha dustu. Sonra kanli oldu kabuk. Doktor k vitamini ignesi yaptirdi. Ilk dogdugunda yapiyolar k vitaminini bazen 2.si gerekiyo dedi. Sonra o da dustu bi daha oldu kanli kabuk. O da dustu iyilesti. Ama hic birinde akinti seklinde degildi sadece gobek deligindeydi

Reactions: The
Merhaba benimde aynı teşhisim var 3ay oldu yarın MR m var,acaba siz iyileşebildniz mi

Saglik ocagida yapiyor canim oyle bilgim var. Sana ozelden mesaj aticam
Canim cokk gecmis olsun insan cok panik oluyor biliyorum.
Evet bnde onu kullanıyorım işte 12 gündür
Fark var cidden ama bol su ile tüketmek gwrek
Bir litre su ile içiyorım
Benim daha 3 gun oldu bakalim zamanla fark edicek mi. Buarada sanki igne batiyor gogsume ya tikaniklik flnmi var acaba
Canim hamileyken grip gecirdinmi soguk alginligi gecirenlerde oluyormus sanirim
Gobegin ortasi kendi vucud rengi degil canim. Kahverengi gibi 0.5 mm kadar gozukuyor o kisim
Kızlae benim bebis uyurken surekli geriniyor homur homur ses çıkarıyor normal mi sizce? Bir sıkıntısı olsa aglar degil mi? Aglama yok ama surekli bir gerinme hali var homur homur sesler var.
Gerinme varsa gaz dan oluyor genelde canim gazini cikartmaya calisiyorlar saniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…