2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ne güzel 3 saat uyuyormuş keşke benimki uyusa
Hep uyumuyor ki. Dün gece doğru düzgün uykum yok. Gece boyu çığlık ağlama krizleri. Zaten 21.00 da kalktı gece 4 de uyutabildim. Şuanda da uyanık. Gaz sıkıntısı uyutmuyor oğlumu

Son düzenleme:
Canım o çok normal bizdede vardı ilk bir haftada geçti şükür

Canim hamileyken grip gecirdinmi soguk alginligi gecirenlerde oluyormus sanirim
Son haftalarda geçirdim canım, bak hiç aklıma gelmemişti o.
Canım o çok normal bizdede vardı ilk bir haftada geçti şükür
İnşallah bizim de öyle olur canım, çocuk doktoru korkuttu azıcık. İkide bir iri bebek olduğu için şu risk var bu var demişti daha biz hastanede yatarken, zaten yeni doğum yapmışım moralimi bozmuştu.

Canım genelde öyle diyolar benim doktorda öyle dedi . Iri bebk olduğunu her seferde belirtiyorlar benimde hemen doğumdan sonra üfürüm var dediler önemli değil ilk bir haftada geçer dedi geçmezse kardiyoloji bakar dedi ama genelde geçiyor yeni doğanda olan birşey dedi . Yigenimdede vardı onunda bir haftada geçti zaten cocuk doktoru bugün bakarsa ilkin geçtiğini söyler kardiyolojiye gitmene gerek kalmaz

Kanli gibi mi yani kan kurumus kabuk baglamis gibi mi
Canım benim doktor ilk hafta sadece kontrole çağırdı alttan muane etmişti o zman
Tesekkurler cnm

Kızlar merhaba , bugün kayinvalidem yerde otururken bebeği halıya düşürdü . Kafasının yan tarafına geldi. Sinirden ve üzüntüden kendimi kaybettim resmen. Bebeğim pek ağlamadi meme verdim hemen sustu, bir morarma yok. Hemen hastaneye götürdük ama tomografi çekeceğiz deyince emin olamadık ordaki tomografi çeken kadın da isterseniz biraz daha gözlemleyin, radyasyon sonuçta falan diyince hepten kararsız kalıp geri döndük. İki saat uyutmadim, her şeyini gözlemledim bilmiyorum anormal bir şey yok ama ben çok kötüyüm. İçimde inanılmaz bir sinir var , sürekli ağlayasim geliyor, ne yapacağımı bilemiyorum..

Kızlae benim bebis uyurken surekli geriniyor homur homur ses çıkarıyor normal mi sizce? Bir sıkıntısı olsa aglar degil mi? Aglama yok ama surekli bir gerinme hali var homur homur sesler var.
Bizimkinin srsinide ben çok kafama takıyordum bugün kontrol vardı bi sıkıntı yok galiba karnı çok dolu olunca yapıyolar çok garip sesler çıkarıyo genizden

Doktora bi sor istersen iki tane krem veriyorlar öok çabuk rahatlarsın. Bir de evde kantaron yağı varsa onu sür anlık olsa da rahatlatır.

Benimki 15.gün düştü. Erken doğum olmuştu gecikme olabilir diye söylemişlerdi. Göbeği düştükten sonra hiç bir işlem yapmadan kuru tutmak çok önemli. Bir kaç gün akıntısı oluypr hafif hafif.
Eğer ki akıntı devam ederse aile hekimi iz batikon yada bi solüsyon tavsiye eder.

Sab simplex alabilirsiniz benim kızımın da o ıkınma halini baya azalttı.

Bebeklerin özel hastanelerde ilk 28 günleri ücretsiz sadece katkı payı(15 TL) ödeniyor. Aklında olsun.

Kızlar selam. Bebişleri yıkamak için hazır suyu kaynatıp mı kullanıyorsunuz, yoksa musluk suyunu mu kaynatıyorsunuz merak ediyorum.

Doğalgazcım sağolsun ısıtıyor suyu musluktan oluyor o şekilde kullanıyoruz. Zaten çocuğun ağzına kaçmıyor su. Bir de her şeyden ömür boyu koruyamayız. Bu kadar hassas olmamak lazım bence.

Cok gecmis olsun cok uzuldum. Ins hic bisey olmamistir cnm.

Reactions: The
Canım yaa hislernde çok haklısın çok gecmiş olsun . Şuan bebek çok esnek ya büyük ihtimalle birsey olmamıstır bebişe

Cok gecmis olsun cok uzuldum. Ins hic bisey olmamistir cnm.
İnşallah canım çok sağol
Canım yaa hislernde çok haklısın çok gecmiş olsun . Şuan bebek çok esnek ya büyük ihtimalle birsey olmamıstır bebişe
İnşallah canım ya bilmiyorum herhangi bir farklı durum gozlemlemedim ama içim inanılmaz dar yani anlatamam. Keşke diyorum on gündür yalnız olsaydım, kimse yardıma falan gelmeseydi da böyle bir şey yasamasaydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…