- 30 Kasım 2013
- 966
- 1.749
- 113
Hep uyumuyor ki. Dün gece doğru düzgün uykum yok. Gece boyu çığlık ağlama krizleri. Zaten 21.00 da kalktı gece 4 de uyutabildim. Şuanda da uyanık. Gaz sıkıntısı uyutmuyor oğlumuNe güzel 3 saat uyuyormuş keşke benimki uyusa
Canım o çok normal bizdede vardı ilk bir haftada geçti şükürKızlar dün ilk kontrolümüze gittik. Her şeyi normal, sadece doktor bebek iri olduğu için bir kalp doktoruna gitmemiz gerektiğini söyledi, hafif üfürüm duymuş kalbinde. Hiç böyle bir şey yaşayan var mı, bugün götüreceğiz kardiyolojiye biraz endişeliyim açıkçası.
Ya kesinlikle ben de öyle düşünüyorum şu an, hafıza kaybı filan yaşamam lazım mesela 2. de o şekilde bir normal doğumu denemek için. Doktorumdan da memnun kalmadım zaten, bir daha nasip olursa normal bir hastane doktoruna gidip kasmayacağım kesinlikle.
Canım benim doktor ilk hafta sadece kontrole çağırdı alttan muane etmişti o zmanKizlar yarin kadin dogumda 30. Gun kontrolune gitcem. Alttan mi muayene ediyolar giden arkadaslar sizin nasil oldu?
Son haftalarda geçirdim canım, bak hiç aklıma gelmemişti o.Canim hamileyken grip gecirdinmi soguk alginligi gecirenlerde oluyormus sanirim
İnşallah bizim de öyle olur canım, çocuk doktoru korkuttu azıcık. İkide bir iri bebek olduğu için şu risk var bu var demişti daha biz hastanede yatarken, zaten yeni doğum yapmışım moralimi bozmuştu.Canım o çok normal bizdede vardı ilk bir haftada geçti şükür
Canım genelde öyle diyolar benim doktorda öyle dedi . Iri bebk olduğunu her seferde belirtiyorlar benimde hemen doğumdan sonra üfürüm var dediler önemli değil ilk bir haftada geçer dedi geçmezse kardiyoloji bakar dedi ama genelde geçiyor yeni doğanda olan birşey dedi . Yigenimdede vardı onunda bir haftada geçti zaten cocuk doktoru bugün bakarsa ilkin geçtiğini söyler kardiyolojiye gitmene gerek kalmazSon haftalarda geçirdim canım, bak hiç aklıma gelmemişti o.
İnşallah bizim de öyle olur canım, çocuk doktoru korkuttu azıcık. İkide bir iri bebek olduğu için şu risk var bu var demişti daha biz hastanede yatarken, zaten yeni doğum yapmışım moralimi bozmuştu.
Kanli gibi mi yani kan kurumus kabuk baglamis gibi miSaglik ocagida yapiyor canim oyle bilgim var. Sana ozelden mesaj aticam
Canim cokk gecmis olsun insan cok panik oluyor biliyorum.
Benim daha 3 gun oldu bakalim zamanla fark edicek mi. Buarada sanki igne batiyor gogsume ya tikaniklik flnmi var acaba
Canim hamileyken grip gecirdinmi soguk alginligi gecirenlerde oluyormus sanirim
Gobegin ortasi kendi vucud rengi degil canim. Kahverengi gibi 0.5 mm kadar gozukuyor o kisim
Gerinme varsa gaz dan oluyor genelde canim gazini cikartmaya calisiyorlar saniyorum
Tesekkurler cnmCanım benim doktor ilk hafta sadece kontrole çağırdı alttan muane etmişti o zman
Hayir canim ya orasi da normal teni gibi sadece ortasi koyu renkKanli gibi mi yani kan kurumus kabuk baglamis gibi mi
Tesekkurler cnm
Bizimkinin srsinide ben çok kafama takıyordum bugün kontrol vardı bi sıkıntı yokKızlae benim bebis uyurken surekli geriniyor homur homur ses çıkarıyor normal mi sizce? Bir sıkıntısı olsa aglar degil mi? Aglama yok ama surekli bir gerinme hali var homur homur sesler var.
Kızlar normal doğum sonrası hemaroid sorunu yaşayan var mı ya ? Benim öncesinde de az sorunum vardı ama ağrı sızı olmuyordu. Dün biraz kabız gibi olmuşum resmen popom aciyor iki gündürdikişlerim bile acımıyor çok şükür ama popom aciyor
Hanımlar herkese merhaba kasım annelerinden geliyorum. Bebeğim 12 günlük ve göbeği hâlâ düşmedi. Doktor üstten hafif mikrop kapmış dikkat et dedi o günden beri üstüne titriyorum. Hergün düzenli solüsyonunu sıkıp batikonunu sürüyorum.
Sizlerin kaçıncı gün düştü? Düştükten sonraki bakım aşaması ne oluyor?
Aynen bizimki de öylegazı olabilir bizim doktor biogaia diye bir probiyotik damla verdi. Henüz bir etkisini göremedim ama zamanla etki edermiş bilmiyorum valla.
Bütün gün azıcık uyuyor sürekli bir ıkınma halinde
Anladım canım kontrol haftaya ama gitsem mi bilememistim ben desaçma mi düşünüyorum bilmiyorum ama doktor bi kilosuna bakıyor, bı sariligini ölçüyor ve 175₺ alıp gidiyor ya biraz değişik geldi sağlık ocağı da yapmaz mı ki bunları.
Kızlar selam. Bebişleri yıkamak için hazır suyu kaynatıp mı kullanıyorsunuz, yoksa musluk suyunu mu kaynatıyorsunuz merak ediyorum.
Cok gecmis olsun cok uzuldum. Ins hic bisey olmamistir cnm.Kızlar merhaba , bugün kayinvalidem yerde otururken bebeği halıya düşürdü . Kafasının yan tarafına geldi. Sinirden ve üzüntüden kendimi kaybettim resmen. Bebeğim pek ağlamadi meme verdim hemen sustu, bir morarma yok. Hemen hastaneye götürdük ama tomografi çekeceğiz deyince emin olamadıkordaki tomografi çeken kadın da isterseniz biraz daha gözlemleyin, radyasyon sonuçta falan diyince hepten kararsız kalıp geri döndük. İki saat uyutmadim, her şeyini gözlemledim bilmiyorum anormal bir şey yok ama ben çok kötüyüm. İçimde inanılmaz bir sinir var , sürekli ağlayasim geliyor, ne yapacağımı bilemiyorum..
Canım yaa hislernde çok haklısın çok gecmiş olsun . Şuan bebek çok esnek ya büyük ihtimalle birsey olmamıstır bebişeKızlar merhaba , bugün kayinvalidem yerde otururken bebeği halıya düşürdü . Kafasının yan tarafına geldi. Sinirden ve üzüntüden kendimi kaybettim resmen. Bebeğim pek ağlamadi meme verdim hemen sustu, bir morarma yok. Hemen hastaneye götürdük ama tomografi çekeceğiz deyince emin olamadıkordaki tomografi çeken kadın da isterseniz biraz daha gözlemleyin, radyasyon sonuçta falan diyince hepten kararsız kalıp geri döndük. İki saat uyutmadim, her şeyini gözlemledim bilmiyorum anormal bir şey yok ama ben çok kötüyüm. İçimde inanılmaz bir sinir var , sürekli ağlayasim geliyor, ne yapacağımı bilemiyorum..
Bnde çeşmeden alıyorum ılık suDoğalgazcım sağolsun ısıtıyor suyumusluktan oluyor o şekilde kullanıyoruz. Zaten çocuğun ağzına kaçmıyor su. Bir de her şeyden ömür boyu koruyamayız. Bu kadar hassas olmamak lazım bence.
Bizimde 23unde kontrol bizimkide skintisiz olur insallahBizimkinin srsinide ben çok kafama takıyordum bugün kontrol vardı bi sıkıntı yokgaliba karnı çok dolu olunca yapıyolar çok garip sesler çıkarıyo genizden
İnşallah canım çok sağolCok gecmis olsun cok uzuldum. Ins hic bisey olmamistir cnm.
İnşallah canım ya bilmiyorum herhangi bir farklı durum gozlemlemedim ama içim inanılmaz dar yani anlatamam. Keşke diyorum on gündür yalnız olsaydım, kimse yardıma falan gelmeseydi da böyle bir şey yasamasaydim.Canım yaa hislernde çok haklısın çok gecmiş olsun . Şuan bebek çok esnek ya büyük ihtimalle birsey olmamıstır bebişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?