2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Biz de şu an koronayız karantinanın bitmesine az kaldı odadan çıkarmadım hep maskeyleyim emzirirken bakarken onun dışında uyutup çıkıyorum şükür bişey olmadı daha da olmaz inş

Kiyamam cok gecmis olsun canim. Icindeki korkuyu tahmin edebiliyorum. Rabbim korusun minik yawrularimizi insallah
Bebeklerin özel hastanelerde ilk 28 günleri ücretsiz sadece katkı payı(15 TL) ödeniyor. Aklında olsun.
Allah allah ben 18.gun gittim benden aldilar heryerde kaziklaniyorum

İç dikişler düşüyor mu kızlar? Ben eriyor sanıyordum

Kizlar yarin kadin dogumda 30. Gun kontrolune gitcem. Alttan mi muayene ediyolar giden arkadaslar sizin nasil oldu?
Ben 10.gün gittiğimde rahme karından baktı, dikişlerim açıldığı için de normal bakmıştı canım alttan yani
Kızlae benim bebis uyurken surekli geriniyor homur homur ses çıkarıyor normal mi sizce? Bir sıkıntısı olsa aglar degil mi? Aglama yok ama surekli bir gerinme hali var homur homur sesler var.
Canım benim kızım genelde uyanmaya yakın öyle homurdanıyor, gazı olduğunda bazen de.

The @. Kızlar merhaba , bugün kayinvalidem yerde otururken bebeği halıya düşürdü . Kafasının yan tarafına geldi. Sinirden ve üzüntüden kendimi kaybettim resmen. Bebeğim pek ağlamadi meme verdim hemen sustu, bir morarma yok. Hemen hastaneye götürdük ama tomografi çekeceğiz deyince emin olamadık ordaki tomografi çeken kadın da isterseniz biraz daha gözlemleyin, radyasyon sonuçta falan diyince hepten kararsız kalıp geri döndük. İki saat uyutmadim, her şeyini gözlemledim bilmiyorum anormal bir şey yok ama ben çok kötüyüm. İçimde inanılmaz bir sinir var , sürekli ağlayasim geliyor, ne yapacağımı bilemiyorum..
Canım çok geçmiş olsun, kim bilir nasıl korkmuşsundur kıyamam ya. Mesafe yüksek değildir canım yer dediğine göre. Birde kafalarında daha bıngıldak oluyor ya onlr darbelere karşı filan koruyor diye biliyorum. Takip etmişsin anormal bir durumda yokmuş ne güzel. Allahın izniyle birşey olmaz canım bir aüre daha takipte kal için rahat etsin.

Büyük konuşmayım kayınvaliden de öyle olsun istemezdi ama nasıl düşürdü kocaman kadın ya , elinden filan mı kaydı o da üzülmüştür yazık

Lütfen kaygılarını bi kenara bırakıp bebeğe odaklan. İnanki bak insan sonra çok pişman oluyo. Eminim hiçbusey olmamıstır kvye ders olmustur lütfen sende rahatla ve keyfini cıkar geri gelmiyor bu günler

The cok gecmis olsun canim gercekten insanin sinirleri hoplar ya. allahtan bir sey olmamis... sukurler olsun.

Kizlar, 40. gunden sonra kadin dogum uzmani gel kontrole dedi, neye bakiyorlar, vajinal muayene mi? Gideniniz var mi oyle?

Reactions: The
Kizlar yarin kadin dogumda 30. Gun kontrolune gitcem. Alttan mi muayene ediyolar giden arkadaslar sizin nasil oldu?
Kızımda alttan muayene ve karından bakmıştı şimdi sadece karından ultrason baktı canım
Kızlae benim bebis uyurken surekli geriniyor homur homur ses çıkarıyor normal mi sizce? Bir sıkıntısı olsa aglar degil mi? Aglama yok ama surekli bir gerinme hali var homur homur sesler var.
Gazdandır kuzum

Bugün gittik kardiyolojiye o da öyle dedi canım, 2 tane delik damarla doğuyormuş bebekler bir tanesinin kapanmış olması önemliymiş o da kapanmış çok şükür. Diğeri önemsiz bir şey zamanla kapanır dedi. İnsan biliyor bir şey olmadığını ama yine de bir tırsıyor gerçekten.

Kızlar benimki altını açınca ya da kıyafetlerini değiştirmeye kalkınca ortalığı birbirine katıyor, çok ağlıyor. Sizinkilerden böyle yapan var mı, resmen morartıyor kendini. Ay daha 1 haftalık olmadan adam bizi parmağında oynatmaya başladı, sonrasında ne olacak artık Allah bilir

Kiyamam cok gecmis olsun canim. Icindeki korkuyu tahmin edebiliyorum. Rabbim korusun minik yawrularimizi insallah

Allah allah ben 18.gun gittim benden aldilar heryerde kaziklaniyorum

Utanıp soramıyorum ben de yüzyüze iken. Telefonda fiyat işini çözüp ters bir şeyler yapınca yüzyüze iken çirkefleşiyorum

Sen takıpte kal canım ama bişey olmamıstr Allah’ın ıznıyle Yenı emeklerken ve yürürken o kadar düşüyolar ki rabbım koruyo
aramıza hoşgeldin canımm
Geçicek üşüdükleri için mi ıslak mendılden mi yoksa soyunurken mı rahatsz oluyolar bılmıyoruz amaaa ortalık karısıyo
Ama gel gör ki 1. Aydan bıldırıyorm şimdi altını acarken cok hosuna gidiyo ta ki ıslak mendıl tenıne değene kadar
Emzik kullananlar ne marka kullaniyosunuz
Canım bibs aldık ama ehh tutuyo desem yalan
Wee aldık tutmadı bebedorda öyle
Ama küvözde oioi vermısler ne guzel emiyodu şimdi gidip bıde oioi alsam ya tutmazda bıde o çöpe giderse diyo ve kendmı tutmaya calısıyorm

Kızımda alttan muayene ve karından bakmıştı şimdi sadece karından ultrason baktı canım

Gazdandır kuzum
Tesekkurler cnm
Bizde de ayni cnm. Ilk zamanlar daha cok agliyodu simdi genellikle agliyo ama arada aglamadigi da oluyo. Annem degistirirken ben yanagimi yanagina koyuyorum elini tutuyorum sakinlesiyo cnm
Emzik kullananlar ne marka kullaniyosunuz
Ben once avent almistim iki kez tuttu sonra kusar gibi cikardi hep. Sonra bibs aldim.onu da bi kez tuttu sonra onu da kusar gibi cikardi. Emzikli bebek cok severim bi de cok buyuk rahatlik mutlaka alistir diyo bebekli arkadaslar da beceremedim
Kızlar ya benım uygulamanın ekran ana renkleri yesıl olmus sizde de öyle mi?
Evt cnm benimki de yesermis

Utanıp soramıyorum ben de yüzyüze iken. Telefonda fiyat işini çözüp ters bir şeyler yapınca yüzyüze iken çirkefleşiyorum
Ya aslinda herkes biz gibi siradan insanlar ama nedense patroncu olup sorunca tripleniyorlar veya haksiz yere para alinmasina goz yumuyor bazilari

Kızlar gazlilar kervanına biz de katıldık sanırım. Sabahtan beri ikiniyor çocuk ya ikiniyor ikiniyor ikiniyor... Gözünüzü seveyim ne yiyip ne içiyorsunuz fazladan? Veya nelerden uzak duruyorsunuz kızlar bı söyleyin napacagimi bilemiyorum. Sürekli sürekli emmek istiyor, öyle rahatlatacagini sanıyor ,yatağa koyuyorum hemen kalkıyor. O kadar çok emiyor ki sütüm bile kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…