Biz de şu an koronayız karantinanın bitmesine az kaldı odadan çıkarmadım hep maskeyleyim emzirirken bakarken onun dışında uyutup çıkıyorum şükür bişey olmadı daha da olmaz inşKızlar o kadar üzgünüm bu günbebeğim az daha bu gün duş aldırırken ölüyordu elimde düşünü aldırdım kafasına şu dökerken meğerse ağzına şu kaçmış küçük melegimin fark etmedim nasl böyle bi hata yaparım bilmiyorum kaldırdım havluya sardım ağlıyordu ağzında tükürük vardı bende ters cevirdigim için normal sandım sakinleştirmek için kucağıma aldım bi baktım gözleri kapandı kızımın bedeni elimde suzuldu isra diye bağırdım kendine gelmedi öyle bi korku yaşadım o an kucağımda sanki ruhum çekildi herşeyi unutum o kadar çaresiz kaldım kaynım evdeydi bağırdım o koştu kızımı kucağına aldı sakin ol birşey yok dedi dik tutu.gozlerini açtı kızım sonra hapşırdı kendine geldi o minicik bedeni okadar yumuşak oldu ona birşey olsaydı ben yaşayamazdim heralde rabim kimsenin evladının ayağına taş degdirmesin bide korona olmuşuz tüm sülale ne olcak bebegime bulaşır mı acaba çok korkuyorum
Kiyamam cok gecmis olsun canim. Icindeki korkuyu tahmin edebiliyorum. Rabbim korusun minik yawrularimizi insallahKızlar merhaba , bugün kayinvalidem yerde otururken bebeği halıya düşürdü . Kafasının yan tarafına geldi. Sinirden ve üzüntüden kendimi kaybettim resmen. Bebeğim pek ağlamadi meme verdim hemen sustu, bir morarma yok. Hemen hastaneye götürdük ama tomografi çekeceğiz deyince emin olamadıkordaki tomografi çeken kadın da isterseniz biraz daha gözlemleyin, radyasyon sonuçta falan diyince hepten kararsız kalıp geri döndük. İki saat uyutmadim, her şeyini gözlemledim bilmiyorum anormal bir şey yok ama ben çok kötüyüm. İçimde inanılmaz bir sinir var , sürekli ağlayasim geliyor, ne yapacağımı bilemiyorum..
Allah allah ben 18.gun gittim benden aldilarBebeklerin özel hastanelerde ilk 28 günleri ücretsiz sadece katkı payı(15 TL) ödeniyor. Aklında olsun.
İç dikişler düşüyor mu kızlar? Ben eriyor sanıyordumBenim gerçekten güzeldi ilk doğumdu ve on rağmen acılmam çabucak ve hemen olmuştu evden gittiğimde hemen doğuma alındım gece iki buçuk la 5 arası gelişti herşey beste doğum yaptım zatenvala kırk kere maşallah üç gün şancı çekenleri görünce ben olsam olurdum heralde o sancılar berbati insan unutuyor kız öyle kolay olcaksa bi tane daha doğururum güzeldi tabi o anı bi allah bi ben bilirim nefes almayı unutum sancidan
Sağol canım allah razı olsun tesekur ederim inşallah ya dua et bulaşmasın ona o çok küçük
Sağol canım allah bi daha yaştansın ama olursa denicem insan herşeyi unutuyor belki iki saat elim ayağım titredi öyle ağladım çok uzldum saatlerce kızından özür diledim
Canım benim halen bile düşüyorlar hemen düşmüyorlar galiba kişiden kişiye değişiyor benim 25. Gün-de düştüler içerdekiler dün bile düşüyordu
Ben 10.gün gittiğimde rahme karından baktı, dikişlerim açıldığı için de normal bakmıştı canım alttan yaniKizlar yarin kadin dogumda 30. Gun kontrolune gitcem. Alttan mi muayene ediyolar giden arkadaslar sizin nasil oldu?
Canım benim kızım genelde uyanmaya yakın öyle homurdanıyor, gazı olduğunda bazen de.Kızlae benim bebis uyurken surekli geriniyor homur homur ses çıkarıyor normal mi sizce? Bir sıkıntısı olsa aglar degil mi? Aglama yok ama surekli bir gerinme hali var homur homur sesler var.
Lütfen kaygılarını bi kenara bırakıp bebeğe odaklan. İnanki bak insan sonra çok pişman oluyo. Eminim hiçbusey olmamıstır kvye ders olmustur lütfen sende rahatla ve keyfini cıkar geri gelmiyor bu günlerİnşallah canım çok sağol
İnşallah canım ya bilmiyorum herhangi bir farklı durum gozlemlemedim ama içim inanılmaz dar yani anlatamam. Keşke diyorum on gündür yalnız olsaydım, kimse yardıma falan gelmeseydi da böyle bir şey yasamasaydim.
Kızımda alttan muayene ve karından bakmıştı şimdi sadece karından ultrason baktı canımKizlar yarin kadin dogumda 30. Gun kontrolune gitcem. Alttan mi muayene ediyolar giden arkadaslar sizin nasil oldu?
Gazdandır kuzumKızlae benim bebis uyurken surekli geriniyor homur homur ses çıkarıyor normal mi sizce? Bir sıkıntısı olsa aglar degil mi? Aglama yok ama surekli bir gerinme hali var homur homur sesler var.
Bugün gittik kardiyolojiye o da öyle dedi canım, 2 tane delik damarla doğuyormuş bebekler bir tanesinin kapanmış olması önemliymiş o da kapanmış çok şükür. Diğeri önemsiz bir şey zamanla kapanır dedi. İnsan biliyor bir şey olmadığını ama yine de bir tırsıyor gerçekten.Canım genelde öyle diyolar benim doktorda öyle dedi . Iri bebk olduğunu her seferde belirtiyorlar benimde hemen doğumdan sonra üfürüm var dediler önemli değil ilk bir haftada geçer dedi geçmezse kardiyoloji bakar dedi ama genelde geçiyor yeni doğanda olan birşey dedi . Yigenimdede vardı onunda bir haftada geçti zaten cocuk doktoru bugün bakarsa ilkin geçtiğini söyler kardiyolojiye gitmene gerek kalmaz
Kiyamam cok gecmis olsun canim. Icindeki korkuyu tahmin edebiliyorum. Rabbim korusun minik yawrularimizi insallah
Allah allah ben 18.gun gittim benden aldilarheryerde kaziklaniyorum
ChiccoEmzik kullananlar ne marka kullaniyosunuz
Sen takıpte kal canım ama bişey olmamıstr Allah’ın ıznıyleKızlar merhaba , bugün kayinvalidem yerde otururken bebeği halıya düşürdü . Kafasının yan tarafına geldi. Sinirden ve üzüntüden kendimi kaybettim resmen. Bebeğim pek ağlamadi meme verdim hemen sustu, bir morarma yok. Hemen hastaneye götürdük ama tomografi çekeceğiz deyince emin olamadıkordaki tomografi çeken kadın da isterseniz biraz daha gözlemleyin, radyasyon sonuçta falan diyince hepten kararsız kalıp geri döndük. İki saat uyutmadim, her şeyini gözlemledim bilmiyorum anormal bir şey yok ama ben çok kötüyüm. İçimde inanılmaz bir sinir var , sürekli ağlayasim geliyor, ne yapacağımı bilemiyorum..
Kızlar benimki altını açınca ya da kıyafetlerini değiştirmeye kalkınca ortalığı birbirine katıyor, çok ağlıyor. Sizinkilerden böyle yapan var mı, resmen morartıyor kendini. Ay daha 1 haftalık olmadan adam bizi parmağında oynatmaya başladı, sonrasında ne olacak artık Allah bilir
Canım bibs aldık ama ehh tutuyo desem yalanEmzik kullananlar ne marka kullaniyosunuz
EvetKızlar ya benım uygulamanın ekran ana renkleri yesıl olmus sizde de öyle mi?
Tesekkurler cnmKızımda alttan muayene ve karından bakmıştı şimdi sadece karından ultrason baktı canım
Gazdandır kuzum
Bizde de ayni cnm. Ilk zamanlar daha cok agliyodu simdi genellikle agliyo ama arada aglamadigi da oluyo. Annem degistirirken ben yanagimi yanagina koyuyorum elini tutuyorum sakinlesiyo cnmKızlar benimki altını açınca ya da kıyafetlerini değiştirmeye kalkınca ortalığı birbirine katıyor, çok ağlıyor. Sizinkilerden böyle yapan var mı, resmen morartıyor kendini. Ay daha 1 haftalık olmadan adam bizi parmağında oynatmaya başladı, sonrasında ne olacak artık Allah bilir
Ben once avent almistim iki kez tuttu sonra kusar gibi cikardi hep. Sonra bibs aldim.onu da bi kez tuttu sonra onu da kusar gibi cikardi. Emzikli bebek cok severim bi de cok buyuk rahatlik mutlaka alistir diyo bebekli arkadaslar da beceremedimEmzik kullananlar ne marka kullaniyosunuz
Evt cnm benimki de yesermisKızlar ya benım uygulamanın ekran ana renkleri yesıl olmus sizde de öyle mi?
Ya aslinda herkes biz gibi siradan insanlar ama nedense patroncu olup sorunca tripleniyorlar veya haksiz yere para alinmasina goz yumuyor bazilariUtanıp soramıyorum ben de yüzyüze iken. Telefonda fiyat işini çözüp ters bir şeyler yapınca yüzyüze iken çirkefleşiyorum
Avent canim ama bagimlisi degilizEmzik kullananlar ne marka kullaniyosunuz
Yes canimKızlar ya benım uygulamanın ekran ana renkleri yesıl olmus sizde de öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?