Canım bu tahliller için de geçerli mi yoksa sadece muayene mi? Ben de bilmiyordum açıkçası iyi oldu öğrendiğimizYa ben geçen kimlikle çocuğu götürdüm de dediler ki kimliğe gerek yok ilk 28 gün SGK'dan giriyoruz dediler. Para da almadılar ki normalde aşırı pahalı bi hastane
Canim surekli emzirmekte problem oluyor gaz konusunda diye biliyorum. Sindirilmemis sut ile yeni sut karisip tekrar yeni bir kisir donguye giriyor.Kızlar gazlilar kervanına biz de katıldık sanırım. Sabahtan beri ikiniyor çocuk yaikiniyor ikiniyor ikiniyor... Gözünüzü seveyim ne yiyip ne içiyorsunuz fazladan? Veya nelerden uzak duruyorsunuz kızlar bı söyleyin napacagimi bilemiyorum. Sürekli sürekli emmek istiyor, öyle rahatlatacagini sanıyor ,yatağa koyuyorum hemen kalkıyor. O kadar çok emiyor ki sütüm bile kalmıyor
Doktor mu yazdı canım sana damlaları yoksa direk alabiliyor muyum? Peki meme istediğinde ne yapacağımCanim surekli emzirmekte problem oluyor gaz konusunda diye biliyorum. Sindirilmemis sut ile yeni sut karisip tekrar yeni bir kisir donguye giriyor.
Ben gunde 4 defa 4 damla metsil kullaniyorum
Gunde 1 kez biogia kullaniyorun.
Arada karnina 1 damla zeytinyagi ile masaj yapiyorum.
Doktor gunde 3 defa dedi ama pek hoslanmiyor beslenmeden yarim saat sonra olacak sekilde dedi.
Sogan gaz yapiyor.
Gunde 1 fincan kimyon cayi tavsiye ederim
Rezeneyi bazilari cok onermiyor ama arada rezene iciyorum.
Sut de gaz yapiyor sanirim.
Metsili doktor yazdi canim.Doktor mu yazdı canım sana damlaları yoksa direk alabiliyor muyum? Peki meme istediğinde ne yapacağımemzik versem sıkıntı olur mu acaba
Cnm ben sut ve urunleri bakliyat cig sebze ve meyve tuketmiyorum. Hergun 2 bardak kimyon cayi yapip iciyorum. Bebege nurse harvey ve biogaiga damlalari kullaniyorum. Bebegi emzirmeden once gaz masaji yapiyorum. Emzirirken de hafif hafif gaz masaji yapiyorum. Hepsinin etkisi var ama hic biri tam olarak cozmuyo ne yazik ki. Emzirdikten sonra gazini cikarmadan yatay pozisyina getirmeden gazini cikartmak en onemlisi ama cok ugrassamda her zaman cikaramiyorum. Gegirtebildigimde alta pek gaz kalmiyo daha rahat yapiyo. Pit pitlamaktan ellerim nasir gibi kabuklasti. Bu arada bunlarin hepsi doktor tavsiyesi 3 farkli doktora gidiyorum. Ins seninkinde ise yarar. Doktor tavsiyesi olmayan hicbisey yapmadim yapamadim simdiye kadar. Ama caresiz kaldigim icin annelerin ictigi gaz giderici cay ve damla varmis ondan siparis verdim daha gelmedi. Sen bunlari dene olur ins olmazsa onlarin adini da veririmKızlar gazlilar kervanına biz de katıldık sanırım. Sabahtan beri ikiniyor çocuk yaikiniyor ikiniyor ikiniyor... Gözünüzü seveyim ne yiyip ne içiyorsunuz fazladan? Veya nelerden uzak duruyorsunuz kızlar bı söyleyin napacagimi bilemiyorum. Sürekli sürekli emmek istiyor, öyle rahatlatacagini sanıyor ,yatağa koyuyorum hemen kalkıyor. O kadar çok emiyor ki sütüm bile kalmıyor
Wee var bende öylesine almistim eczaneden ama agzina alinca.kusacak gibi bi hareket yapiyor ucu çok uzun genzine kadar ulaşiyor herhalde kaliteli olanlar da pahalı hani bu da deneyip iade edilecek bisey olmayinca sorayim dedim yenidogana en uygun hangisidir acaba? Benim oğlan aranıyor sürekli uyanıkken hep aç diye biberon veriyoruz ama bence çoğu zaman emme refleksini gercrklestirmek istiyor ben de daha tam emziremiyorum silikon uçla yeni yeni emzirebildimSen takıpte kal canım ama bişey olmamıstr Allah’ın ıznıyleYenı emeklerken ve yürürken o kadar düşüyolar ki rabbım koruyo
aramıza hoşgeldin canımm
Geçiceküşüdükleri için mi ıslak mendılden mi yoksa soyunurken mı rahatsz oluyolar bılmıyoruz amaaa ortalık karısıyo
Ama gel gör ki 1. Aydan bıldırıyorm şimdi altını acarken cok hosuna gidiyota ki ıslak mendıl tenıne değene kadar
Canım bibs aldık ama ehh tutuyo desem yalan
Wee aldık tutmadı bebedorda öyle
Ama küvözde oioi vermısler ne guzel emiyoduşimdi gidip bıde oioi alsam ya tutmazda bıde o çöpe giderse diyo ve kendmı tutmaya calısıyorm
Ben de alistirayim istiyorum yoksa surekli aç deyip besliyoruz araniyor yani. Annem de bizim ailenin çocukları nedense hiç emzik kullanmaz diyor. Gercekten de öyle.Tesekkurler cnm
Bizde de ayni cnm. Ilk zamanlar daha cok agliyodu simdi genellikle agliyo ama arada aglamadigi da oluyo. Annem degistirirken ben yanagimi yanagina koyuyorum elini tutuyorum sakinlesiyo cnm
Ben once avent almistim iki kez tuttu sonra kusar gibi cikardi hep. Sonra bibs aldim.onu da bi kez tuttu sonra onu da kusar gibi cikardi. Emzikli bebek cok severim bi de cok buyuk rahatlik mutlaka alistir diyo bebekli arkadaslar da beceremedim
Evt cnm benimki de yesermis
Benimki de öyle valla memede uyuyo beşiğe koyduğum an uyanıyo sebebini çözemedim dahakızlar sizin bebeğinizde sürekli memede mi. Ya benimki uyanıkken hiç durmuyo hep memede gündüz uyutamıyom memede uyuyo yerine yatırıyom ağlıyo
Aynen canım ya mosmor ediyor kendini hemen sorma, vallahi nasıl değiştiriyoruz belli değil.hannel canim bu bursalilarin huyundna mi suyundan mi bilmem ama benimkide oyle nasil ter doktugumu bir ben bir allah biliyor aglamaktan titriyor
Gazdankızlar sizin bebeğinizde sürekli memede mi. Ya benimki uyanıkken hiç durmuyo hep memede gündüz uyutamıyom memede uyuyo yerine yatırıyom ağlıyo
Çok sagol canım dediklerini deneyeceğim. Bebeğimin bir günde huyu suyu değişti çok şaşkınımCnm ben sut ve urunleri bakliyat cig sebze ve meyve tuketmiyorum. Hergun 2 bardak kimyon cayi yapip iciyorum. Bebege nurse harvey ve biogaiga damlalari kullaniyorum. Bebegi emzirmeden once gaz masaji yapiyorum. Emzirirken de hafif hafif gaz masaji yapiyorum. Hepsinin etkisi var ama hic biri tam olarak cozmuyo ne yazik ki. Emzirdikten sonra gazini cikarmadan yatay pozisyina getirmeden gazini cikartmak en onemlisi ama cok ugrassamda her zaman cikaramiyorum. Gegirtebildigimde alta pek gaz kalmiyo daha rahat yapiyo. Pit pitlamaktan ellerim nasir gibi kabuklasti. Bu arada bunlarin hepsi doktor tavsiyesi 3 farkli doktora gidiyorum. Ins seninkinde ise yarar. Doktor tavsiyesi olmayan hicbisey yapmadim yapamadim simdiye kadar. Ama caresiz kaldigim icin annelerin ictigi gaz giderici cay ve damla varmis ondan siparis verdim daha gelmedi. Sen bunlari dene olur ins olmazsa onlarin adini da veririm
Tamam canım çok teşekkür ederim, şu damlalara bir bakacağım inşallah etkili olurlarMetsili doktor yazdi canim.
Gaz damlasi bu
Biogia probiyotik damlaymis bunu kullanan arkadaslarim cok onerdigi icin doktora sordum. O da kullan dedi.
Metsil yerine cogu arkadas sap simplex kullaniyor. Icerikleri ayni ama sap simplex den daha cok memnun kalan var.
Valla ben 1.gunden itibaren vermeye basladjm ama alismadi cok pek almiyor ama dr lar 1 aydan sonra oneriyor sanirim
Canım hastane bilgi vermesini ilk 28 gün ücretsiz bebeğin muaneleriCanım bu tahliller için de geçerli mi yoksa sadece muayene mi? Ben de bilmiyordum açıkçası iyi oldu öğrendiğimiz
O zaman bibs ve oioi alma canımWee var bende öylesine almistim eczaneden ama agzina alinca.kusacak gibi bi hareket yapiyor ucu çok uzun genzine kadar ulaşiyor herhalde kaliteli olanlar da pahalı hani bu da deneyip iade edilecek bisey olmayinca sorayim dedim yenidogana en uygun hangisidir acaba? Benim oğlan aranıyor sürekli uyanıkken hep aç diye biberon veriyoruz ama bence çoğu zaman emme refleksini gercrklestirmek istiyor ben de daha tam emziremiyorum silikon uçla yeni yeni emzirebildim
Hala memedekızlar sizin bebeğinizde sürekli memede mi. Ya benimki uyanıkken hiç durmuyo hep memede gündüz uyutamıyom memede uyuyo yerine yatırıyom ağlıyo
Direk eczaneden alıyosun canım. Ben maflor aldim baya etkili geldi bize her zman vermiyomDoktor mu yazdı canım sana damlaları yoksa direk alabiliyor muyum? Peki meme istediğinde ne yapacağımemzik versem sıkıntı olur mu acaba
Bizde hala nöbetteyiz yatağa koyduğum anda ağlamaya başlıyoO zaman bibs ve oioi alma canımonlar wee den daha uzun:)) benım kuzumda arada öğürüyo ama emzıgu tutan dıye görmezden gelıyrm
Hala memede
Yataga koydgum gibi aglıyo:) nöbetteyz bakalım
Al benden de o kadarBizde hala nöbetteyiz yatağa koyduğum anda ağlamaya başlıyohiç dinlenemiyorum sütumde dolmuyor ne kadar yesemde
İlk bebeğimde daha fevrıydmKızlar gaz sorunu herkes de var sanırım şuan ben bitik vaziyetteyim. Bir haftadır hem gelen gidenden hemde gaz sancilarimdan buraya bakamadım. Şuanda nobetteyiz annem sakinleştirdi bize bıraktı, meme istemiyor, kakada yapmadı, çığlık kıyamet 5 saattir durmadı, uyumadida... Gerçekten çok zor yaaa( çok uykusuzum, sütüm yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?