Bende ilk çocukta daha çok sütüm olurdu, akar dururdu hatta. Ama bu oğlan çocuğunda süt falan kalmıyor, yorgun düşüyorum, sürekli kucağımda sırtım ağrıyor...bugün hele acayip bir gündü. Yemin ederim akşam 7den beri ne uyudu, ne durdu. Şimdi uykuya daldı artık yenik düştü... Uykusuzluktan sütte kalmiyorki canım... Eşimde bana diyor şimdi sen git dinlen çocuk uyanırsa ben bakarım ..İlk bebeğimde daha fevrıydmözellikle uykusuz kaldıgımda kızımda bıraz daha alısmısım sanırm uykusuzluga ama sabaha karsı uykusuzluktan bayılıyrm
Bips aldım hem hafif hemde anne memesi ucu gibi olduğundan çocuk hemen kavradı...ama kar zarar durumuna baktım ve emzik kullanmamaya karar verdim. Şuan meme karışıklığı yaşıyor verdiğim zaman. Ayrıca bir sürü zararı var... Tavsiyem uykudan uykuya ver istiyorsan... Uyku aracı olsun emzik...Emzik kullananlar ne marka kullaniyosunuz
Hemen dınlen cnmBende ilk çocukta daha çok sütüm olurdu, akar dururdu hatta. Ama bu oğlan çocuğunda süt falan kalmıyor, yorgun düşüyorum, sürekli kucağımda sırtım ağrıyor...bugün hele acayip bir gündü. Yemin ederim akşam 7den beri ne uyudu, ne durdu. Şimdi uykuya daldı artık yenik düştü... Uykusuzluktan sütte kalmiyorki canım... Eşimde bana diyor şimdi sen git dinlen çocuk uyanırsa ben bakarım ..
Avent ultra airEmzik kullananlar ne marka kullaniyosunuz
Kızlar gazlilar kervanına biz de katıldık sanırım. Sabahtan beri ikiniyor çocuk yaikiniyor ikiniyor ikiniyor... Gözünüzü seveyim ne yiyip ne içiyorsunuz fazladan? Veya nelerden uzak duruyorsunuz kızlar bı söyleyin napacagimi bilemiyorum. Sürekli sürekli emmek istiyor, öyle rahatlatacagini sanıyor ,yatağa koyuyorum hemen kalkıyor. O kadar çok emiyor ki sütüm bile kalmıyor
Önce wee almıştım onu hiç tutmadı sonra avent aldım daha doğal olduğu için. krizli anlarda veriyorum işime yarıyor ama geceleri yatarken vermiyorum artık. Ağzından düştükçe uyandırıyorEmzik kullananlar ne marka kullaniyosunuz
Taze fasulye yapıyor canım onu ben de deneyimledim malesef. Çok fazla çiğ sebze yiyordum, onu keseyim ben deAynı benimkitaze fasülye de gaz yaparmış bilmiyordum bir kilo yedim. Bugün bitik durumdayımm.
Domates salatalık az yiyodum onları da bıraktım. Çiğ olan tüm sebze meyve gaz yapıyor. Meyveleri kaynatıp vitaminni alıyorum mecbur. En güzeli kırmızı et tertemiz süt yapıyor
Bende un fazla tüketince de gaz oldu bebeğimde. Süt gaz yapıyor deniyor ama bebişinde çok az yaptı. Süt hassasiyetim var benim ama içince de kolaylıkla sütüm artıyor tüketiyorum ara ara.
Mesela şimdi sütüm yetmedi, sağdım mecbur 20 ml çıktı içirdim ama doymadı. öğlende fazla geldi diye sağdığım sütten 30 ml içirdim. Anca doydu ya. Gaz olmasın derken resmen aç kalıtorum sğtğm kesiliyor
Tamam canım ona da bakayım çok sağolasınDirek eczaneden alıyosun canım. Ben maflor aldim baya etkili geldi bize her zman vermiyom
Merhaba hala mama ihtiyacınız oluyor mu acabaKızlar bebeğim 3750 doğdu 3350 ye düşmüş gerçekten çok üzgünümaç olduğunu hiç belli etmedi ya. Doktor bir iki hafta mama vermemi istedi , niye kendimi bu kadar kötü hissediyorum bilmiyorum kızlar ağlayasim geliyor ve ağlıyorum
Bebeğim küvezde kaldığında profesyonel bi makina kiralamıştım spectra s2 aşırı aşırı memnundum. Harika bi makina.Taze fasulye yapıyor canım onu ben de deneyimledim malesef. Çok fazla çiğ sebze yiyordum, onu keseyim ben de
Süt normalde hamileyken bile bende çok gaz yapardı, onu malesef hiç içmemeye çalışıyorum. Daha ben hiç o sağma işlerine girismedim canım sen nasıl ve neyle sagiyorsun?
Öyle vala canım öyle olmasa insan bi daha getirmez unutturuyor allahDeğil mi valla hepsini çektim yine doğurdum
Sağol canım çok tesekur ederim aynen vala çok kötü birşeyCanim cokk gecmis olsun insan cok panik oluyor biliyorum.
Bende hiç odadan çıkarmadım ben maske rakamdım bi kere taktik oda boğuldum bıraktım şu an iyi inşallah birşey olmaz sizede çok geçmiş olsunBiz de şu an koronayız karantinanın bitmesine az kaldı odadan çıkarmadım hep maskeyleyim emzirirken bakarken onun dışında uyutup çıkıyorum şükür bişey olmadı daha da olmaz inş
Evet canım düşüyor benim beyaz ipler hepİç dikişler düşüyor mu
Evet benim ki de öyle olduKızlar ya benım uygulamanın ekran ana renkleri yesıl olmus sizde de öyle mi?
Ben basladim 5 gun oldu henuz yorum yapamiyorum bir kac gun sonra saginca anlicam.Süt artırıcı solgar brewers yeast kullanan arkadaşlar vardı. Memnun musunuz? Almaya değer mi? 250 li şişe 250 lira denemeye boşuma harcamak istemedim
Merhaba hala mama ihtiyacınız oluyor mu acababen de benzer durumdaydım, sütüm var ama hala günde 3-4 kere mama ihtiyacımız oluyor, ne yapacağımı bilmiyorum çok üzülüyorum
Aslında ben de nasıl belirleyeceğimi bilmiyorum acemilik çok zor…Sakinleşmezse ve sütüm biterse veriyorum gibi birşey oldu…İki saat memede kaldığı oldu, yenidoğan 2 saat ememez onu da biliyorum.birinci hafta kontrolümüzde kilo artışı iyiydi aynen devam dedi ama ayrıntılı konuşamadım henüz doktoruyla, ikinci hafta kontrolünde tekrar konuşacağız.Sütümü ne kadar emdiğini bilememek ve düzgün emzirip emzirmediğimi bilememek sinirimi çok bozuyor sürekli ağlamaya başladımMama ihtiyacınızı nasıl belirliyorsunuz kilo artışı nasıl, sağlıklı mı? Eğer ki mama istediği zaman meme verin. Hem sütünü artar hem de alışkanlığı düzelir. Çok lazım olursa gece yatmadan yatmaya verebilirsiniz. Mamaya karşı değilim ama kilo artışında sorun olmasa bile bazen bizler abartıp veriyoruz.
Aslında ben de nasıl belirleyeceğimi bilmiyorum acemilik çok zor…Sakinleşmezse ve sütüm biterse veriyorum gibi birşey oldu…İki saat memede kaldığı oldu, yenidoğan 2 saat ememez onu da biliyorum.birinci hafta kontrolümüzde kilo artışı iyiydi aynen devam dedi ama ayrıntılı konuşamadım henüz doktoruyla, ikinci hafta kontrolünde tekrar konuşacağız.Sütümü ne kadar emdiğini bilememek ve düzgün emzirip emzirmediğimi bilememek sinirimi çok bozuyor sürekli ağlamaya başladım
Ben kullanmadım canım. O mesajı yazdığım gün sütüm birden arttı, sürekli emzirdim iki memeyi de. Gece gündüz iki saatte bir. Şu an elhamdülillah çok iyi kilo alıyor. Sık emzirmeyi denesen?Merhaba hala mama ihtiyacınız oluyor mu acababen de benzer durumdaydım, sütüm var ama hala günde 3-4 kere mama ihtiyacımız oluyor, ne yapacağımı bilmiyorum çok üzülüyorum
Lansinoh elektrikli bende de var canım ama hiç kullanmadım, bugün bı kullanayim bakalım. Gece göğüslerim akıyor , gerçekten dinlenmek çok güzel süt yapıyor, gündüz hiç öyle değil o yüzden sağsam da gelmez sanırım gündüzBebeğim küvezde kaldığında profesyonel bi makina kiralamıştım spectra s2 aşırı aşırı memnundum. Harika bi makina.
Şuanda arkadaşımdan lansinoh tek elektrikli süt pompasını ödünç aldım. Yara yapmıyor yeterli evde bu haftalarda kullanmak için. Ben gayet kolay sağım yapabiliyorum.
Keşke emse bir süre emdikten sonra bazen uyuyor bazen de bırakıyor gaz çıkartıp uyutmaya çalışırken huysuzlanıyor..uyuduğu zaman zorla uyandırıp devam ediyoruz, memeden sonra arandığı zaman aç mı refleksten mi yapıyor anlamıyorum ama mama verdiğimde içiyor, doktoru fazlasını içmez merak etme demişti..sağdığımda çok az süt çıkıyor bebek hemşiresi şimdilik sağma emzirme ile devam et memeyi yıpratma dedi..Emdiği kadar emziriyorum ama başka ne yapacağımı bilmiyorumBen kullanmadım canım. O mesajı yazdığım gün sütüm birden arttı, sürekli emzirdim iki memeyi de. Gece gündüz iki saatte bir. Şu an elhamdülillah çok iyi kilo alıyor. Sık emzirmeyi denesen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?