2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285

Aynen büyüdükçe artıyor çekişi kuzuların :) kaç günlük oldunuz annesi ben kilo kontrolüne bile götüremiştim o kadar hastalık geçirdim ki çocuğumu ihmal ettim kıyafetlerden anladım büyüdüğünü. Geçen aşı için gidince tarttılar maşallah baya almış

Sutunuz azsa bence ise yaramiyor. Ben aldim ama bir faydasini gormedim. Max 1 2 damla ki pislendigine degmiyor. 5 cc bile toplanmadi bende ve gogsu acitiyor
Mama takviyeli gidiyoruz şuan, kızımda anne sütü sarılığa var, doktor vücud rengi 2. Aya anca düzelir dedi. Sol göğsümün sütünü artıracak ne varsa deniyorum canım, bi o kaldı. Bugün alıp buvhafta deneyeyim en azından içimde kalmasın.

Bebekleri uyandirip mi besliyorsunuz yoksa kendisinin uyanmasini mi bekliyorsunuz ?
Ben kendisinin uyanmasini bekliyorum
Gündüz 3 saati geçirmiyıruz, zaten gündüz en uzun uykusu 1 saat, sık sık uyanıyor ve durmuyor, kucağımda yada göğsümde duruyor, bu yüzden sling sipariş ettim. Gece en geç 1 kereye mahsus 3,5-4 saat uyuyor bazen, uyanamıyırum, ama 4 saatı hiç aşmıyorum.

Kızlar selam çok uzun zamandır yazamadım yetişemiyorum da umarım sizler de bebişleriniz de iyisinizdir. Biz 35 günlükken rsv pozitiftik Nerden geldi şok olduk gelen giden yok ama eşimden muhtemelen. Onu atlattık yine burun geniz aKmaya hırıltı çoğalmaya başladı tekrar gittik. Doktor bu defa besin alerjisinden şüphelendi Solunumdan etkilemiş olabilir dedi. Hava almaya devam ventolin cortair bitsin bağışıklık testleri yapıp ona göre alerji diyetine başlatacak beni ama ben yeğenlerimden idmanlıyım şimdiden başladım diyete

Çok geçmiş olsun. Rsv ne ki?
Benim kızımın da bir kaç gündür burnu akıyor öksürüyor

12 günlük olduk canım maşallah maşallah. Ben en son 5 gün önce gitmiştim kontrole , doğum kilosuna 200 gram falan kalmıştı, şimdi doğum kilosuna ulaşmıştır diye düşünüyorum gözümüzün önünde büyüyüp gidecek minnoslar

Bebekleri uyandirip mi besliyorsunuz yoksa kendisinin uyanmasini mi bekliyorsunuz ?
Ben kendisinin uyanmasini bekliyorum
Benim bebiş gece 1.5-2 saate bir kalkıyor canım uyanmasını beklememe bile gerek kalmıyor yani alarmdan önce o uyanıyor. Gündüz desen zaten uykusu 2 saati geçmiyor. Pek uyandırıp da emzirme durumum yok yani

Çok geçmiş olsun. Rsv ne ki?
Benim kızımın da bir kaç gündür burnu akıyor öksürüyor
Rsv bi virüs çeşidi canım okullarda çok yaygınmış ama o sürede yeğenlerim gelmedi eve okula gittikleri için sadece görüntülü konuştuk. Eşim veya kv getiren toplu taşıma kullanıyorlar kv ler. O negatife döndü çok şükür ama geniz akıntısı balgam yapıyo dolayısıyla hırıltı oluyo. Ciğere indirmemek için serumfizyolojikle ilaçları hava olarak veriyorum işte Bu seferki alerjik olabilir dedi çünkü et yumurta yediğim zaman sivilce gibi şeyler çıkıyo yüzünde. Bu doğru bilinen yanlış arkadaşlar sütün yarıyo falan yanlış. Herkesin sütü bebeğine yarar zaten protein ağır geliyo çocukların bünyesine. Zamanla alerjiye dönüşebiliyor bu çok önemli erken fark etmek çok çok önemli. Yaygın olarak kakadan anlaşılıyo çok sayıda zamanla kanlı kaka yapıyolar. Bu çok ileri düzey alerji belirtisi o kadar yormaya gerek yok çocuğu.

Kızlar bi şey gözlemledim aslında gündüz de uyurken hareket ediyor ama ben iş güç yaptığım için farketmiyormuşum hareket etse de uyanmıyor gece yanımda yattığı için ben uyuyamıyorum acaba odasını mı ayırsam?

Kızlar bebeğiniz uyanıkken napıyo? Hani öyle biraz sakince dursa şükredicem, ya ağlıyo ya kucak istiyo uykuya dalması çok zor oluyo gündüzleri bu durumda da sürekli emzirmek durumunda kalıyorum çünkü durmuyo başka türlü gündüzleri göğüslerim yumuşacık oluyo artık sürekli emzirmekten napıcağımı şaşırmış durumdayım

Burun hiriltisi gecmeyince besin alerjisinden supheleniyorlar degil mi ? Bizdede geçmeyen bir burun tikanikligi var 22gundur. Aleriji diye korkuyorum bende. Acaba besin alerjisinin baska ne gibi belirtileri var

Gerçekten buna cesaret edebilir misin canım ,ben asla edemem. Gece eli kolu battaniyesi burnunu kapatsa ne bileyim veya kussa farketmesen başka odada? Aynı odada ıh dese uyanıyorum ben en azından iyi olduğundan emin oluyorum. Ben gündüz bile yalnız bırakmaya korkuyorum başka odada, 5 dkda bir iyi olduğundan emin olup geri gidiyorum :)

Uyanıkken benim de öyle canım. Kucak istiyor, emmek istiyor, kendi kendine uyumayı bilmiyorlar bence henüz. Belki birkac aylık olduktan sonra uyanıkken güzel vakit geçirilebilir ama şu an küçükler diye düşünüyorum bunun için. Benim bebeğim ya uyuyor, ya emiyor, ya kucakta ya da ağlıyor :)) başka aktivitesi yok henüz.

Kızlar bebeğiniz uyanıkken napıyo? Hani öyle biraz sakince dursa şükredicem, ya ağlıyo ya kucak istiyo uykuya dalması çok zor oluyo gündüzleri bu durumda da sürekli emzirmek durumunda kalıyorum çünkü durmuyo başka türlü gündüzleri göğüslerim yumuşacık oluyo artık sürekli emzirmekten napıcağımı şaşırmış durumdayım

Aynı ben yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…