DuzelmiyorUyurken sürekli diviniyor gazdan mı anlamadım ya her an uyanacak gibi ne zaman düzelir bu durum uykusuzluktan beynim yanıyor
Kesinlikle katılıyorum biraz vücudumuza guvenmemiz lazım bence de. Yetmiyor yetmiyor dedikçe evhamlaniyoruz ama yetiyor yani, kilo alıyorsa bitti gitti işte :) ben de ilk birkaç gün sürekli göğüs değiştiriyorum yetmiyor falan diye ama şimdi bakıyorum bebek tek göğüsle gayet de doyuyor yani diğerini vermeye hiç gerek yok. Bir de dediğin gibi ilk zamanki çekişiyle şimdiki kesinlikle bir değil , şu an resmen vakumluyor gibi geliyor
Bebekleri uyandirip mi besliyorsunuz yoksa kendisinin uyanmasini mi bekliyorsunuz ?
Ben kendisinin uyanmasini bekliyorum
Mama takviyeli gidiyoruz şuan, kızımda anne sütü sarılığa var, doktor vücud rengi 2. Aya anca düzelir dedi. Sol göğsümün sütünü artıracak ne varsa deniyorum canım, bi o kaldı. Bugün alıp buvhafta deneyeyim en azından içimde kalmasın.Sutunuz azsa bence ise yaramiyor. Ben aldim ama bir faydasini gormedim. Max 1 2 damla ki pislendigine degmiyor. 5 cc bile toplanmadi bende ve gogsu acitiyor
Gündüz 3 saati geçirmiyıruz, zaten gündüz en uzun uykusu 1 saat, sık sık uyanıyor ve durmuyor, kucağımda yada göğsümde duruyor, bu yüzden sling sipariş ettim. Gece en geç 1 kereye mahsus 3,5-4 saat uyuyor bazen, uyanamıyırum, ama 4 saatı hiç aşmıyorum.Bebekleri uyandirip mi besliyorsunuz yoksa kendisinin uyanmasini mi bekliyorsunuz ?
Kızlar selam çok uzun zamandır yazamadım yetişemiyorum da umarım sizler de bebişleriniz de iyisinizdir. Biz 35 günlükken rsv pozitiftikNerden geldi şok olduk gelen giden yok ama eşimden muhtemelen. Onu atlattık yine burun geniz aKmaya hırıltı çoğalmaya başladı tekrar gittik. Doktor bu defa besin alerjisinden şüphelendi Solunumdan etkilemiş olabilir dedi. Hava almaya devam ventolin cortair bitsin bağışıklık testleri yapıp ona göre alerji diyetine başlatacak beni ama ben yeğenlerimden idmanlıyım şimdiden başladım diyete
12 günlük olduk canımAynen büyüdükçe artıyor çekişi kuzuların :) kaç günlük oldunuz annesiben kilo kontrolüne bile götüremiştim o kadar hastalık geçirdim ki çocuğumu ihmal ettim kıyafetlerden anladım büyüdüğünü. Geçen aşı için gidince tarttılar maşallah baya almış
Sarılık riski geçtikten sonra kendi kendine uyanıyor artık..Bebekleri uyandirip mi besliyorsunuz yoksa kendisinin uyanmasini mi bekliyorsunuz ?
Benim bebiş gece 1.5-2 saate bir kalkıyor canım uyanmasını beklememe bile gerek kalmıyor yaniBebekleri uyandirip mi besliyorsunuz yoksa kendisinin uyanmasini mi bekliyorsunuz ?
Benim bebis cok asabi de acaba cok acikiyor o sebeple mi diye dusunuyirum.Sarılık riski geçtikten sonra kendi kendine uyanıyor artık..
Kaç saat uyandirmiyorsun canım yani ne kadar acikiyor acabaBenim bebis cok asabi de acaba cok acikiyor o sebeple mi diye dusunuyirum.
Altini aldirmiyor veya ustunu degistittirmiyor aglamaktan
Rsv bi virüs çeşidi canım okullarda çok yaygınmış ama o sürede yeğenlerim gelmedi eve okula gittikleri için sadece görüntülü konuştuk. Eşim veya kv getiren toplu taşıma kullanıyorlar kv ler. O negatife döndü çok şükür ama geniz akıntısı balgam yapıyo dolayısıyla hırıltı oluyo. Ciğere indirmemek için serumfizyolojikle ilaçları hava olarak veriyorum işteÇok geçmiş olsun. Rsv ne ki?
Benim kızımın da bir kaç gündür burnu akıyor öksürüyor
Burun hiriltisi gecmeyince besin alerjisinden supheleniyorlar degil mi ? Bizdede geçmeyen bir burun tikanikligi var 22gundur. Aleriji diye korkuyorum bende. Acaba besin alerjisinin baska ne gibi belirtileri varKızlar selam çok uzun zamandır yazamadım yetişemiyorum da umarım sizler de bebişleriniz de iyisinizdir. Biz 35 günlükken rsv pozitiftikNerden geldi şok olduk gelen giden yok ama eşimden muhtemelen. Onu atlattık yine burun geniz aKmaya hırıltı çoğalmaya başladı tekrar gittik. Doktor bu defa besin alerjisinden şüphelendi Solunumdan etkilemiş olabilir dedi. Hava almaya devam ventolin cortair bitsin bağışıklık testleri yapıp ona göre alerji diyetine başlatacak beni ama ben yeğenlerimden idmanlıyım şimdiden başladım diyete
Gerçekten buna cesaret edebilir misin canım ,ben asla edemem. Gece eli kolu battaniyesi burnunu kapatsa ne bileyim veya kussa farketmesen başka odada? Aynı odada ıh dese uyanıyorum ben en azından iyi olduğundan emin oluyorum. Ben gündüz bile yalnız bırakmaya korkuyorum başka odada, 5 dkda bir iyi olduğundan emin olup geri gidiyorum :)Kızlar bi şey gözlemledim aslında gündüz de uyurken hareket ediyor ama ben iş güç yaptığım için farketmiyormuşum hareket etse de uyanmıyor gece yanımda yattığı için ben uyuyamıyorum acaba odasını mı ayırsam?
Uyanıkken benim de öyle canım. Kucak istiyor, emmek istiyor, kendi kendine uyumayı bilmiyorlar bence henüz. Belki birkac aylık olduktan sonra uyanıkken güzel vakit geçirilebilir ama şu an küçükler diye düşünüyorum bunun için. Benim bebeğim ya uyuyor, ya emiyor, ya kucakta ya da ağlıyor :)) başka aktivitesi yok henüz.Kızlar bebeğiniz uyanıkken napıyo? Hani öyle biraz sakince dursa şükredicem, ya ağlıyo ya kucak istiyo uykuya dalması çok zor oluyo gündüzleri bu durumda da sürekli emzirmek durumunda kalıyorum çünkü durmuyo başka türlü gündüzleri göğüslerim yumuşacık oluyo artık sürekli emzirmekten napıcağımı şaşırmış durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?