- 5 Ekim 2017
- 2.437
- 3.524
- 133
Tahliller icin de para almadilar. Hepatit asisi oldu bebegim onu da almadilar ama o hastanede dogum yaptigim icin belki onden almislardir tahlil parasini bebek paketi vb/ diye.Canım bu tahliller için de geçerli mi yoksa sadece muayene mi? Ben de bilmiyordum açıkçası iyi oldu öğrendiğimiz
Evet ya benüm kv de mamamı versek dedi istemedim bu sefer süt daha çok azalır. Bu ara azaldı gibi sanki ama bilemiyorum yinede son bi gayret emziriyorumHahahah yakayınvalidem de aç olduğu için ağladığını düşünüyo, sürekli bi süt yetmiyo mu acaba sorusu
Şu süt yetiyo mu yetmiyo mu psikolojisi beni çok yıpratıyo yaEvet ya benüm kv de mamamı versek dedi istemedim bu sefer süt daha çok azalır. Bu ara azaldı gibi sanki ama bilemiyorum yinede son bi gayret emziriyorum
Daha iyi canım hala biraz hırıltı var ondan mı uyumuyor nedir bilmiyorum ölüyorum yorgunluktan sen nasılsın kuzum ? Minik nasıl ?
Benide sürekli YouTube dan bunla ilgili video izleyip motive oluyom iyi düşünmeye çalışıyorum. Bebek sürekli emmek isteyince insan yetmiyomu acaba diye düşünüyor ama şimdiye kadar kilo alımı normaldi perşembe 1 ay kontrolu var belli olurŞu süt yetiyo mu yetmiyo mu psikolojisi beni çok yıpratıyo ya
Evet canım benimki de sürekli emmek istiyo azaldı sanırım bu ara bilmiyorum ki kısa emiyo ve bırakınca da elini ağzına götürüyoBenide sürekli YouTube dan bunla ilgili video izleyip motive oluyom iyi düşünmeye çalışıyorum. Bebek sürekli emmek isteyince insan yetmiyomu acaba diye düşünüyor ama şimdiye kadar kilo alımı normaldi perşembe 1 ay kontrolu var belli olur
Ewt cnm biliyorum arkadaşım söyledi dene diye ama sarımsak çok yakar dedi cesaret edemedimGeminiWoman Smjj U UcanSupurge
Kızlar bu kürü diş çıkarma döneminde bebeği rahatlatsın, diş ağrısını alsın diye yapıyorlarmış ama öksürük, tıkanık burun için filanda kullandıklarını ve faydasını gördüklerini yazmış birkaç sayfa. Ayaklarına ve sırtına sürüyorlarmış bebeklerin. Doğal birşey belki denemek isterseniz. İnşllah hemencik iyileşir bebekleriniz ya
Eskisi kadar değil ama halen devam ediyor canım
Belki az koysan yine faydası olmazmı ki canım ? Minik bi yerinde denersin bi damla, alerji yapmıyorsa kullanırsın belki tüh. Öksürük zor olur kıyamam yaEwt cnm biliyorum arkadaşım söyledi dene diye ama sarımsak çok yakar dedi cesaret edemedim
Canım ben haftada en az iki kez mama veriyom. Malesef bazen dinlenemiyorum oda sütüme yansıyorEvet ya benüm kv de mamamı versek dedi istemedim bu sefer süt daha çok azalır. Bu ara azaldı gibi sanki ama bilemiyorum yinede son bi gayret emziriyorum
Allah razı olsun canım deneyeceğim inşallahGeminiWoman Smjj U UcanSupurge
Kızlar bu kürü diş çıkarma döneminde bebeği rahatlatsın, diş ağrısını alsın diye yapıyorlarmış ama öksürük, tıkanık burun için filanda kullandıklarını ve faydasını gördüklerini yazmış birkaç sayfa. Ayaklarına ve sırtına sürüyorlarmış bebeklerin. Doğal birşey belki denemek isterseniz. İnşllah hemencik iyileşir bebekleriniz ya
Hepimizden canım benim acil şifalar olsun inşallah yavrularınızaAllah razı olsun canım deneyeceğim inşallah
Dinlenip yeterince uyumak süte çok faydalı gerçekten. Benimde azalmış gibiydi, yumuşacıktı göğüslerim. Ne zamanki uykumu iyi alıp dinlensem göğüslerim süt doluyor hemen.Canım ben haftada en az iki kez mama veriyom. Malesef bazen dinlenemiyorum oda sütüme yansıyor
Bizdede durum aynı canım halaDaha iyi canım hala biraz hırıltı var ondan mı uyumuyor nedir bilmiyorum ölüyorum yorgunluktan sen nasılsın kuzum ? Minik nasıl ?
Cok minik diye cesaret edemedim kuzu gordum amaGeminiWoman Smjj U UcanSupurge
Bizdede aynı hala tıkanık burnuEskisi
Eskisi kadar değil ama halen devam ediyor canım
Gün-de kaç kez serum fizyolojik sıkıyorsun. Vede kaç mlBizdede durum aynı canım hala
Cok minik diye cesaret edemedim kuzu gordum ama
Bizdede aynı hala tıkanık burnu
Aynen canim gerçektende öyle. Ne kadar yersen ye egerki yorgun uykusuzsan süt az olur . Fırsat buldukça 10 dakkada olsa uyuyorumDinlenip yeterince uyumak süte çok faydalı gerçekten. Benimde azalmış gibiydi, yumuşacıktı göğüslerim. Ne zamanki uykumu iyi alıp dinlensem göğüslerim süt doluyor hemen.
20 mllik siringayla 7-8 kere sıkıyorum canim 10ml bi delige 10ml bi delige. Ucuna gelenleride aspiratörle çekiyorum bazen. Günde 10kereye kadar sf yapabilirsiniz dedi doktorGün-de kaç kez serum fizyolojik sıkıyorsun. Vede kaç ml
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?