Psikolojik olarak demek ki etkileniyoruz canım , ben doğumdan beri ilk kez kabus gördüm bugün ve üst üste üç defa , çok etkilendim gerçektenBen kamera kuruyorum olduğu odaya telefonu da yanıma alıyorum. Sese karşı önlemim bu. Elbette oturtuluyor ama bebeğin istediği düzen oluypr senin düzenin değil.
Ben de çok kabus görüyorum doğumdan beri. Sürekli okuyup yatıyorum ama
Bu arada bebeğim üşütmüştü hastaneye yatırdılar. Şimdi hastanedeyiz
Ah yaa ne tanısı ile yatırdılarBen kamera kuruyorum olduğu odaya telefonu da yanıma alıyorum. Sese karşı önlemim bu. Elbette oturtuluyor ama bebeğin istediği düzen oluypr senin düzenin değil.
Canım bence gerek yok ama sen bilirsin tabi. İlk hafta kontrolünde benimki 200 gram eksikti doğum kilosundan ama sütüm arttı diye doktor mamayı gerek görmedi. Çünkü bir önceki kontrolde 400 gram eksikti doğum kilosundan , yani kilo aldığını gördü ve gerek duymadı. Sen bilirsin ama sütun varsa bol bol emzir derim.Kızlar bugün ilk hafta kontrolümüze gittik. Doktor ilk hafta doğum kilosuna ulaşması gerektiğini söyledi, benimki şu an 135 gram daha eksik doğum kilosundan. O yüzden de anne sütüne ek olarak günde 3-4 kez de mama vermemi söylediTam da sütüm çoğaldı diye mamayı bayağı bir azaltmıştım başa döndüm şimdi.
Sizinkilerin bu dönemki kilo durumu nasıldı, aynı durumu yaşayan var oldu mu?
Canım bol bol kuşburnu içmeye çalışsan . Sıcak suyun içine bal , zencefil katıp iç ( zencefil bebeğe bir şey yapıyor mu bilmiyorum) , sürekli sıcak su içmeye çalış. İnşallah gelmeden gider tedbirini alKızlar bogazım ve burnum yanıyor grip geliyor sanırım nasıl koruyacağım bebeğiZaten burnu tıkanık yavrumun
Öksürükde var Allahim nolur kizima bulaşmasın hemen maskemi taktimCanım bol bol kuşburnu içmeye çalışsan . Sıcak suyun içine bal , zencefil katıp iç ( zencefil bebeğe bir şey yapıyor mu bilmiyorum) , sürekli sıcak su içmeye çalış. İnşallah gelmeden gider tedbirini al
Ewt faydası yok ne kullanabilirm hangisi daha etkili karar veremedm sizin kullandığınız damla iyi miCanım metrik hiç faydası yok . Değişebilirsin bence
Bnde hasta oldum öksürük ateş ağrıllarım da var ve aynısını brbeğim de oldu çok üzüldüm keşke o olmasaydıda bn daha çok olsaydım dikkat edin lütfen ben pek dikkatlide davranmadm sanırım maske falan kullanmadmÖksürükde var Allahim nolur kizima bulaşmasın hemen maskemi taktim
Canım ben sab sımplex kullanıyorum gaz için aşırı memnunum. En iyisi oymuş doktorum önerdi günde 2 kere 15 damla veriyorum. Probiyotik veriyo musun?Kızlar benim bebeğimin çok gazı var yaçocuk ıkınmaktan kızarıyor kıpkırmızı oluyor. Ağlama krizine giriyor, ufak ufak gz çıkarıyor ama tam çıkmıyor sanırım rahatlamıyor. Yorgunluktan sızıyor, sonra korkup uyanıp tekrar ağlıyor kullandığım damla vicol ama fayda etmiyor sanırım artık. Sizler ne kullanıyorsunuz?
Birde ben eskiden bir göğsümü emzirirken diğerinden sütler damlardı, şimdi yumuşayan göğsüm daha geç süt dolup sertleşiyor. Acaba memeyi tam boşaltamıyor mu ne yapıyor anlmadım. Ben emzirmeden sonra sağmıyorum göğsümü acaba o yüzden mi hızlı üretmiyor sütü , yoksa sütüm mü azaldı
Metsil kadar işe yaramaz bi ilaç yok ya asla yaramıyor. Bir de gaz ilacı vermek istemeyen anneler rezene, kimyon tohumu ve anasonu birer kaşık koyup demleyip içebilir. Fena gaz attırıyo.Metsil kullanıyom ben zaten bebeğim kendini çok sıkıyır sürekli ıkınıyır uyurken bile
Nasil geçti bebeginizin hastaligi pekiBnde hasta oldum öksürük ateş ağrıllarım da var ve aynısını brbeğim de oldu çok üzüldüm keşke o olmasaydıda bn daha çok olsaydım dikkat edin lütfen ben pek dikkatlide davranmadm sanırım maske falan kullanmadm
Canım geçmiş olsun, bol bol dinlenip ılık şeyler tüket, bal-limon gibi. Çok ağrın olduğunda parolda al birşey olmaz. Bebeğide her emzirdiğinde ellerini yıkayıp yeni maske takki yavrucağa geçmesin grip. Allah şifa versinKızlar bogazım ve burnum yanıyor grip geliyor sanırım nasıl koruyacağım bebeğiZaten burnu tıkanık yavrumun
Evet çok şükür yanındayım.Ah yaa ne tanısı ile yatırdılarSende yanında mısın,yanında kalmana izin veriyorlar mı
Psikolojik olarak demek ki etkileniyoruz canım , ben doğumdan beri ilk kez kabus gördüm bugün ve üst üste üç defa , çok etkilendim gerçekten
Yatış mi verdiler canım, birlikte duracaksıniz değil mi ? Ne dediler tam olarak nasıl bir tedavi uygulanacakmis
Biberonla mı veriyosun cnmCanım bnde gece uyumadan veriyorum ki biraz uzun uyusun 2-3saat bnde dinlenim yoksa bnm bebiş hiç uzun uyumuyır yarım saate bir ağlıyır geceleri gündüz zaten uyku yok
Rabbim yardimcisi olsun cabucak iyilessin insallah minik yavrum. Cok muydu öksürüğü yoksa ara ara miydi benimkidde öksürüyor ara araEvet çok şükür yanındayım.
Zatüre dedileraslında 4-5 gündür vardı ana dünden beri çok artmıştı. Biz de her şey için acile gitmeyelim diye polikinliğe götürdük bugün. Sonuç yatış oldu.
Allah şifa versin kuzuna. Annesi bol bol ayetel kürsü oku üzerine. Ya şafi ya Allah zikrini de bol bol oku. Hastane de olması daha iyi canım birkaç güne toparlayavak inşEvet psikolojimiz daha zayıf oluyor bu dönemde. Ben sürekli esmaül hüsna açıyorum evde yalnızken o da güç oluyor.
Evet beraberiz çok şükür. Zatüre dediler, sürekli hava veriyorlar, antibiyotik serum veeiyorlst bakalım dua edin de bir an evvel iyileşsin
Allah razı olsn canım bunu da deneyeym inşaAllahCanım sıcak duşun altına girip sabunla masaj yaptım, sonrada elim sabunluyken yavaş yavaş elle sağdım sütakmaya başlayınca biraz rahatladım. Duştan sonra kızaran ve yanan yerin üzerine buz koydum. Öyle geçti elhamdülillah, önce sıcak suyun altında elle sağ sabunla kolay oluyor, duştan sonra da buz koy
EvtKizlar sizin bebislerinizde korkuyor mu ?
MaşaAllah canımKusma sebebi reflü her bebekte reflü varmış mide kapakçığı gelişmediği için. Kimi kusuyor kimi kusmuyormuş. Benim bebeğim kusangillerden ama her zaman değil. Valla ben kussa bile emziriyorum istemediği müddetçe emmiyor zaten. Naçizane tavsiyem bence emzirin ilk 3 ay ne kadar emse o kadar iyi onlar içinhem kusan çocuk daha çok artar derler. Bebeğim 2 kilo doğdu 2,5 aylık oldu 5 kilo. Fazlasını kusuyo tekrar acıkıyo emiyo. İki ileri bi geri mantığı
Ya bende bu lohusa teri ne zaman bitecek dıye dertteydımKızlar benim gibi çok terleyen varsa koltukaltına karbonat sürün ne ter kaldı ne koku
Benım kuzu cok az kaka yapıyo ve o geceye denk gelırse muhakkak alıyormUykuda aliyormusunuz ben uykuda almiyorum hic altini. Diger anneler ne yapiyor acaba ?
Canım nolur gonlunu ferah tutKızlar bugün ilk hafta kontrolümüze gittik. Doktor ilk hafta doğum kilosuna ulaşması gerektiğini söyledi, benimki şu an 135 gram daha eksik doğum kilosundan. O yüzden de anne sütüne ek olarak günde 3-4 kez de mama vermemi söylediTam da sütüm çoğaldı diye mamayı bayağı bir azaltmıştım başa döndüm şimdi.
Sizinkilerin bu dönemki kilo durumu nasıldı, aynı durumu yaşayan var oldu mu?
Cok gecmıs olsn canımBen kamera kuruyorum olduğu odaya telefonu da yanıma alıyorum. Sese karşı önlemim bu. Elbette oturtuluyor ama bebeğin istediği düzen oluypr senin düzenin değil.
Aman dıkkat et canm benım kuzuma da bnden gecmıstıKızlar bogazım ve burnum yanıyor grip geliyor sanırım nasıl koruyacağım bebeğiZaten burnu tıkanık yavrumun
Yanında olmana sevındım canım gececek inşEvet çok şükür yanındayım.
Zatüre dedileraslında 4-5 gündür vardı ana dünden beri çok artmıştı. Biz de her şey için acile gitmeyelim diye polikinliğe götürdük bugün. Sonuç yatış oldu.
Çok geçmiş olsun canım . Ama hastanede daha iyi olacak içini ferah tut , tez zamanda iyileşsin inşallah kuzucukEvet çok şükür yanındayım.
Uykuda ben hic degistirmedim hatta ilk kez duyuyorum. Uyanirki zaten degistirsemUykuda aliyormusunuz ben uykuda almiyorum hic altini. Diger anneler ne yapiyor acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?