2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Psikolojik olarak demek ki etkileniyoruz canım , ben doğumdan beri ilk kez kabus gördüm bugün ve üst üste üç defa , çok etkilendim gerçekten

Yatış mi verdiler canım, birlikte duracaksıniz değil mi ? Ne dediler tam olarak nasıl bir tedavi uygulanacakmis

Ah yaa ne tanısı ile yatırdılar Sende yanında mısın,yanında kalmana izin veriyorlar mı

Canım bence gerek yok ama sen bilirsin tabi. İlk hafta kontrolünde benimki 200 gram eksikti doğum kilosundan ama sütüm arttı diye doktor mamayı gerek görmedi. Çünkü bir önceki kontrolde 400 gram eksikti doğum kilosundan , yani kilo aldığını gördü ve gerek duymadı. Sen bilirsin ama sütun varsa bol bol emzir derim.

Kızlar bogazım ve burnum yanıyor grip geliyor sanırım nasıl koruyacağım bebeği Zaten burnu tıkanık yavrumun
Canım bol bol kuşburnu içmeye çalışsan . Sıcak suyun içine bal , zencefil katıp iç ( zencefil bebeğe bir şey yapıyor mu bilmiyorum) , sürekli sıcak su içmeye çalış. İnşallah gelmeden gider tedbirini al

Öksürükde var Allahim nolur kizima bulaşmasın hemen maskemi taktim

Canım ben sab sımplex kullanıyorum gaz için aşırı memnunum. En iyisi oymuş doktorum önerdi günde 2 kere 15 damla veriyorum. Probiyotik veriyo musun?

Göğüslerine gelince herkese süt yapan şeyler farklı. Kimine bulgur pilavı boza süt yapıyo bana mesela irmik helvası maşallah diyeyim. Bulgur pilavı yeşillikli salata peşine irmik helvası patlat al sana süt bombası:)

Metsil kullanıyom ben zaten bebeğim kendini çok sıkıyır sürekli ıkınıyır uyurken bile
Metsil kadar işe yaramaz bi ilaç yok ya asla yaramıyor. Bir de gaz ilacı vermek istemeyen anneler rezene, kimyon tohumu ve anasonu birer kaşık koyup demleyip içebilir. Fena gaz attırıyo.

Nasil geçti bebeginizin hastaligi peki

Kızlar bogazım ve burnum yanıyor grip geliyor sanırım nasıl koruyacağım bebeği Zaten burnu tıkanık yavrumun
Canım geçmiş olsun, bol bol dinlenip ılık şeyler tüket, bal-limon gibi. Çok ağrın olduğunda parolda al birşey olmaz. Bebeğide her emzirdiğinde ellerini yıkayıp yeni maske takki yavrucağa geçmesin grip. Allah şifa versin

Ah yaa ne tanısı ile yatırdılar Sende yanında mısın,yanında kalmana izin veriyorlar mı
Evet çok şükür yanındayım.
Zatüre dediler aslında 4-5 gündür vardı ana dünden beri çok artmıştı. Biz de her şey için acile gitmeyelim diye polikinliğe götürdük bugün. Sonuç yatış oldu.

Evet psikolojimiz daha zayıf oluyor bu dönemde. Ben sürekli esmaül hüsna açıyorum evde yalnızken o da güç oluyor.

Evet beraberiz çok şükür. Zatüre dediler, sürekli hava veriyorlar, antibiyotik serum veeiyorlst bakalım dua edin de bir an evvel iyileşsin

Rabbim yardimcisi olsun cabucak iyilessin insallah minik yavrum. Cok muydu öksürüğü yoksa ara ara miydi benimkidde öksürüyor ara ara

Allah şifa versin kuzuna. Annesi bol bol ayetel kürsü oku üzerine. Ya şafi ya Allah zikrini de bol bol oku. Hastane de olması daha iyi canım birkaç güne toparlayavak inş

Allah razı olsn canım bunu da deneyeym inşaAllah
Kizlar sizin bebislerinizde korkuyor mu ?
Evt özellıkle küvöz sonrası daha da arttı
MaşaAllah canım benım kuzu hala 3 bucuk kilo darısı bıze dıyelım inşaAllah ama 1. Ayıma kadar Sütüm yeterli gelmıyo sımdı sımdı gelıyo ama hala mama da verıyrm bı 4 kılıyo gecsn toparlasn dıye
Kızlar benim gibi çok terleyen varsa koltukaltına karbonat sürün ne ter kaldı ne koku
Ya bende bu lohusa teri ne zaman bitecek dıye dertteydım yarın karbonat alıp deneyeym nasıl yapıcaz canım dus sonrası ve ıslakken mı
Uykuda aliyormusunuz ben uykuda almiyorum hic altini. Diger anneler ne yapiyor acaba ?
Benım kuzu cok az kaka yapıyo ve o geceye denk gelırse muhakkak alıyorm
Çiş ise gece prima takıyrm o daha cok emici ve her emzırmede kontrol edıyrm doluluk hıssedersem onu da alıyorm canım
Hele bazı geceler uyumuyo vakıt az da öyle gecsın kafam dagılsn diye yine alt değiştiriyorum
Canım nolur gonlunu ferah tutyasarken zor ama inan gecıyo,kızım dogum kılosuna ulastıgında 19 gunluktu istersen bi hafta daha sütünle devam et asm ye gider kılosuna baktırırsn
Baktn az kılo almıs o zaman baslarsn
Cok gecmıs olsn canım
Aman dıkkat et canm benım kuzuma da bnden gecmıstı hep maskeyle emzırdm sık sıkmaske degıstırdm ve baktn ılerlıyo muhakkak ılac kullan ben emzırıyorm dıye kullanmadm bu sefer kuzum antıbıyotık kullanmak durumunda kaldı ve kuvöze girdi
Yanında olmana sevındım canım gececek inş

Çok geçmiş olsun canım . Ama hastanede daha iyi olacak içini ferah tut , tez zamanda iyileşsin inşallah kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…