2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bendede öyle canım, annesütü veya mama farketmiyor maalesef kusuyor, ama ben gaza bağlıyorum.Mamayı verdikten hemen sonra gazını çıkarıp biraz dik tutarsam ya hiç kusmuyor yada az. Ama dün akşam emzirdim, uyuduğu için bir türlü gazını çıkaramadım. Bende öyle beşiğine bıraktım. Uyandığında 2 kere fışkırarak kustu. 2 kere tüm elbiselerini değiştirdim. Gazını çılarıp biraz dik tutarsan kusma baya azalır.

Canım bak burada kaç ml vermen gerektiği yazıyor benim bebeğim anne sütü de aldığı için mamayı az veriyorum ama sma çok kilo aldırdı o yüzden de azalttım. Bir de kusma konusunda emdikten sonra direk yatırma ben öyle azalttım kusmayı.kendini sıcak tut sıcak şeyler iç göğüslerin ayakların üşümesin. Sütün üşür derler burda.

Kışa geçiş evresi bir anda oldu ya belki de ondandır
Bende ondan diye düşünüyorum canım Rabbim şifa versin bebeklerimize
Faydasını gördüysen dediğin probiyotiği hemen alayım canım. Sab simplexte alacağım, eczaneye gideceğim birazdan. Yeterki iyi olsun da o ağladıkça ben çok üzülüyorum kıvranıyor çocuk gazdan

Benimki artık kolik emin oldum canım. Asla durmuyor çünkü. Ne yapsam susturamıyorum, çığlık çığlığa sesi kısılana kadar ağlıyor. Ne masaj, ne ninni ne de kucak fayda etmiyor. Yorulunca mecbur susuyor artık. Hergün belli saatlerde aynı şiddette ağlıyor çünkü
Bizde hastanedeyiz kizlar. Akciger filmi istedi doktoru bekliyoruz. Cok korkuyorum benden alip ayri yatiracaklar diye Daha 29gunluk yavrum
İnşallah temiz çıkar canım ya, Rabbim şifa versin güzel haberler gelsin inşallah

Yeğenim kolikti sab kullandı. Doktor da bana verince sevindim ve cidden faydasını gördüm. Hem probiyotik hem sab rahatlattı bebeğimi. Sürekli ıkınma halindeydi sürekli ama. Geçti çok şükür arada oluyo sadece. Rezene ve kimyonu da iç mutlaka. Yemeklerine kimyon koy. Kimyon tohumu bulamazsan kimyonun kendisini kaynar suya 1 kaşık koy 10 dakika bekleyip içebilirsin. Demlediğin tek rezeneyi de iç hem süt yapar hem gaz attırır hem de çocuğuna 1 çay kaşığı ver yani. Ne ilaçlar yüklüyolar çocuklara 5 damla rezeneden bişey olmaz Allah’ın izniyle.

Kizlar filmde bir şey görünmüyor ama burnu felaket tıkalı surekli cek dedi kurumamasi icinde nazal nem yazdi. Öksürük cok olur ates ve beslenme bozukluğu olursa hemen getir dedi

Uykuda ben hic degistirmedim hatta ilk kez duyuyorum. Uyanirki zaten degistirsem
Benimkide ayni sekilde hemen gozleri acar evde yuruyemiyoruz bile
herkese merhaba özel hastanede ilk ay aşısını yaptıran var mı ücret ödediler mi acaba?

Hayir canim odemedik. Devletin yaptigi asilari ucretsiz yapiyoruz dediler
Bu gaz damlalarını aç tok vermek farkediyo mu kızlar
Benim kullandigim metsili genelde mamasinin icine koyuyirum. Farketmiyordu sanirim oyle okumustum.

Biogia yi genelde besleme sonrasi veriyorum. Mama icinde belli sicakta onerilmiyordu diye hatirliyorum

Çok geçmiş olsun canım. Bebekler hasta olunca zor geciyo bizim 20 gün oldu hala tam olarak iglrsemedi bile . Hastanede hava iğne yapmışlardı ondan sonra rahatlamıştı yavrum

Bize de çok yoğun hava veriyorlar bir taraftan serum... İyileşecek inşallah canım kızım.

Bende ondan diye düşünüyorum canım Rabbim şifa versin bebeklerimize

Amin amin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…