2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kac günlüktü canim seninki birde öksürüğü sürekli miydi baska ne şikayetleri vardi

Rabbim yardimcisi olsun cabucak iyilessin insallah minik yavrum. Cok muydu öksürüğü yoksa ara ara miydi benimkidde öksürüyor ara ara

İlk başta ara ara idi sonra sıklaştı bu kadar ciddi bir şey olacağını hiç düşünmemiştim ateşi de yoktu.
Allah şifa versin kuzuna. Annesi bol bol ayetel kürsü oku üzerine. Ya şafi ya Allah zikrini de bol bol oku. Hastane de olması daha iyi canım birkaç güne toparlayavak inş

Çok teşekkür ederim. İnşallah okuyayım. Sizlerde dua edin lütfen.
Çok geçmiş olsun canım . Ama hastanede daha iyi olacak içini ferah tut , tez zamanda iyileşsin inşallah kuzucuk

Öyle gerçekten çok rahatladı hastanede. İnşallah çok kısa zaman içinde iyileşir. Çok sağol.

Ewt faydası yok ne kullanabilirm hangisi daha etkili karar veremedm sizin kullandığınız damla iyi mi
Valla canım ben memnun kaldım. Gün-de 2 kez veya 3 kez verilebiliyo ama ben 1 kez veriyorum ikiye cikarcam bi sabah bi akşam olarak benimki çünkü baya gazlı bi bebek . Kullandigim maflor eczaneden direk aldim

Başta senin gibi düşünüyordum ama istediği anda veriyorum emziğini ben artık. Fazla emme isteği olan bi bebek. Hastanede ilk gece bile vermek zorunda kaldık

Ben yediklerime aşırı aşırı dikkat ediyorum artık. Bayaa rahatladık.

Benim oğluşum sünnet oldu bugün ✂
Lokal anestezi ile yaptırdık. Bn durmaz ağlar diyodum işlem sıradında ama hiç ağlamadı. Babası bacaklarını tuttu,ben başında konuştum oyaladım. Sonra sağdığım sütü içirdim. Evimize uzak ama iyi bi doktor diye tuzla okan üniversitesinde prof erdal türk e gittik. Eşim tüm operasyonu izlemiş gayet güzel oldu diyo. Ben kendimi sıktım işlem bitti gözlerim karardı az daha bayılıyordum
Eve geldik başta çok ağladı çiş yaparken yandı canı. 12 saat geçti işlem üzerinden daha iyi şuanda. İyiki erken yaptırdım, keşke daha erken yaptırabilseydim.

Burda bikaç arkadaş süt artırıcı Solgar Brewer's Yeast with Vitamin B12 takviyesinden bahsetmişti. İnternette 250 lira eczanede 150 civarı. 2 gün kullandım inanılmazzz etki etti bnde. Resmen sütüm iki katına çıktı. Allah razı olsun sizlerden.

Eklentiler

• 4ACD734E-465D-4CB7-9D8C-5E2D522FF55B.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 34
Nasil geçti bebeginizin hastaligi peki
Geçmedi tam malesef canım ama sanki hafifliyor sanırım ben ilaç kullanıyorum bebeğimede geçiyor ilaçların etkisi ondan hafifliyoda olabilşr bide sürekli burun temizliğini yapmaya çalışıyom ki rahat nefes alsın gün içindede 7-8defa bebeği ağızüstü tutup sırtına vuruyorum hangi doktora gittiysek bunu önerdi sende istersen dene cnm çok küçük olduklarından dolayı ilaç vermiyolar malesef

Valla canım ben memnun kaldım. Gün-de 2 kez veya 3 kez verilebiliyo ama ben 1 kez veriyorum ikiye cikarcam bi sabah bi akşam olarak benimki çünkü baya gazlı bi bebek . Kullandigim maflor eczaneden direk aldim
Teşekkür ederim cnm onuda bi deneyeyim

Biberonla mı veriyosun cnm
Bebeğimin ilk başta meme reddi var o yüzden şırınga veya kaşıkla veriyodum tabi saatlerimi alıyodu biraz zor oluyor ama anne sütü için değerdi sonra bebeğim memmeye alışınca günde 1kere uyku başında biberonla veriyorum önceden 60cc veriyodum şimdl 90cc tamsmen doyurmuyom ki memmeyede ihtiyaç duysun cnm

B12 takviyesimi arttiriyo sütü bi yan etkisi yok degiillmi bu sekilde eczane urunleriyle sut arttirmanin

Ne kadarlik cnm bebegin ben emziriyorum acikcasi mamamin suresi doluyo diye vereyim diyorum memeyi tek meme emince uykulu halde memede uyuyo cunku mama veriyorum ama kusuyo 60 cc 50 cc 40 cc veriom ama kusuyo bayagi hemde acaba mamayimi sevmio baska markami sever sma bu arada mama markasi ya da hareket ettirmemizdenmi kaynakli kusmasi anlayamiyorum anne sutunde kusma pek olmuyo mama verince bayagi oluyo

Bu arada bebegim 19 gunluk 3800 dogdu 3540la yogum bakima girdi mama verilmis orda bizim goturdugumuz mamayi oldugu gibi geri verdilee kullanmamislar baska marka kullanilmiş demek 13 gun sonraki kilosu 3800du dogum kilosuna ulasmis ama tabi benden anne sutunden dgl yogun bakimdaki mamalardan kac cc vermeliyim ac kalsin istemiyorum ve uyanmiyor sariligi yok aciktiginda uyanmasi gerekmiyomu

Bebeğim 1aylık sizin bebiş mamayı da sewmiyor olabilir bnde sma kullanıyorum ama hastanelerde genelde aptamil kullanılıyor belki ona alışmıştır o yüzden de olabilir cnm

Canım mama daha çok uyku yapıyır anne sütü verirsen ara ara uyanır ama mama derin uyutuyor yani en azından bnm bebeğim öyle 3saate uyanmıyosa uyandır cnm onun dışında toktur ki uyanmıyodur bnm bebeğim de hiç uyumuyıt keşke biraz bizde uyusak:) bu arada merak etme bütün bebeklerde kusma oluyor belki fazla bile geliyodur mama ondan da kusuyodur

Çok geçmiş olsum canım, inşallah hemencik toparlanır. Nazar mı olduk ekim anneleri bebekleri olarak anlmadım ya
Pek iyi beslenemiyorum bu ara sanırım, ondan azaldı gibi hissediyorum tek başıma olunca yemek yapmaya çok vakit ayıramadım, bulduğum her fırsatta sadece uyuyorum

Dediğin damlayı da yarın alayım hemen faydalı olsun yeterki ya. Probiyotik derken gaz damlasından başka birşey vermedim canım hiç. O da vicol ismi ama faydası kalmadı artık. Biogaia vermiştim bir ara probiyotikti sanırım o. Sen veriyor musun probiyotik, tavsiyen varsa alırım canım.
Bende artık bildiğim gaz yapan herşeyi çıkardım hayatımdan. Zatem yemek yapmaya yemeye de pek vakit bulamıyorum ki benden bebeğe gaz geçsin
Bende bakıp alayım bunu canım, bana da şifa olur inşallah

Biogaia vermiştim ilk başta sonra d vitamini çok önemli çok önemli dediler doktorlar sağlık ocağındaki doktor da öyle söyledi falan neyse. Ben de doktora danıştım nbl probiyotik d vitamini formlu olan var onu aldım. Günde 6 damla olacak şekilde veriyorum bağırsakları düzene sokuyo nihayetinde. Doktorum ilk 4 ay probiyotiğin çok önemli olduğunu söyledi. Gaz açısından da zorlanmıyo bence ya doktor bebeğim için kolik diyo mesela bence değil akşam 10 ile 12 arasında böyle huysuzluk saati var ama vaha vaha ağlamaktan bahsetmiyorum mıkırdanıyo yani Kolik bebek evi birbirine katar benim bildiğim belirli saatlerde. Gaz ilacı olarak sab simplex almalısın. Kendin rezene anason kimyon tohumu karıştırıp içebilir hatta zorda kalırsan sadece rezeneden 1 çay kaşığı bebeğine verebilirsin. Benim vermişliğim var açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…