Nurse Harvey’s le biogia siparişi verdim canım ikisini bir kullanmayı düşünüyorum doktoruna danışmadım ama bi sıkıntı olur mu acaba sürekli ıkınıyor gaz çıkarmaya çalışıyor kıpkırmızı oluyo yavrum benimBenimkide ayni sekilde hemen gozleri acar evde yuruyemiyoruz bile
Hayir canim odemedik. Devletin yaptigi asilari ucretsiz yapiyoruz dediler
Benim kullandigim metsili genelde mamasinin icine koyuyirum. Farketmiyordu sanirim oyle okumustum.
Biogia yi genelde besleme sonrasi veriyorum. Mama icinde belli sicakta onerilmiyordu diye hatirliyorum
Kizlar filmde bir şey görünmüyor ama burnu felaket tıkalı surekli cek dedi kurumamasi icinde nazal nem yazdi. Öksürük cok olur ates ve beslenme bozukluğu olursa hemen getir dedi
Of niye böyle oldu bu bebekler yaCiğerine bak. Nefes alırken azıcık bile kalkıp alıyorsa hiç bekletme. Biz onun önemli bir şey olduğunu bilemedik. Ateşi hiç olmadı çok şükür, öyle olunca evde nemlendiriciyi açtım burun aspiratörü ile idare ederiz sanmıştımAnnem bu tehlikeli bir şey deyince hemen doktora randevu alıp gittik.
Evet oluyor, anne sütünü peynir yapıyor sonrasında sindiriyor bebekler. O peynir prçaları bazen beyaz büyük bile görünebiliyor kakada.Kizlar sizin bebeklerinizin kakasinda beyaz püturtuler oluyormu
Kizlar filmde bir şey görünmüyor ama burnu felaket tıkalı surekli cek dedi kurumamasi icinde nazal nem yazdi. Öksürük cok olur ates ve beslenme bozukluğu olursa hemen getir dedi
Ayni durumdayiz 2gune bir kontrol bizde. Ağzımda burun aspiratörü ile geziyorum. Babyvac diye bir marka var yorumlari cok iyi. Onu almayı düşünüyorum simdi. Cocugum dogdugu gunden beri burun tıkanıklığindan rahat bir nefes alamadiBenim kızım da aynı durumdaBurnunu çekmeye yetiştiremiyoruz. Fokur fokur. Doktor bize de akciğer filmi çektirdi. Şükür bir şey çıkmadı ama burun resmen sümük fabrikası... Bizi 2 günde 1 kontrole çağırdı. Bugün yine kontrole gidicez. Yavrum burun tıkanıklığından uyku uyuyamıyor. Odasına buhar makinası aldık. Umarım bi an önce atlatır yavru kuzular
Ben ikisini birden kullaniyorum. Doktor verdi zaten cnm bi sorun olmadi ama ne yszik ki gaz sancilari hala dewam ediyo.Nurse Harvey’s le biogia siparişi verdim canım ikisini bir kullanmayı düşünüyorum doktoruna danışmadım ama bi sıkıntı olur mu acaba sürekli ıkınıyor gaz çıkarmaya çalışıyor kıpkırmızı oluyo yavrum benim
Ben iksinini bir kullanıyorum canım bi sıkıntı olmadıNurse Harvey’s le biogia siparişi verdim canım ikisini bir kullanmayı düşünüyorum doktoruna danışmadım ama bi sıkıntı olur mu acaba sürekli ıkınıyor gaz çıkarmaya çalışıyor kıpkırmızı oluyo yavrum benim
Ben ikisini birden kullaniyorum. Doktor verdi zaten cnm bi sorun olmadi ama ne yszik ki gaz sancilari hala dewam ediyo.
Kaçar damla veriyosunuz kızlarBen iksinini bir kullanıyorum canım bi sıkıntı olmadı
Nurse harvey sabak aksam 20ser biogaiga oglen 5 damlaKaçar damla veriyosunuz kızlar
Tamam canım çok teşekkür ederimNurse harvey sabak aksam 20ser biogaiga oglen 5 damla
Merak etme annesi iyilesecek. Bende öyle çok kötü olmuştum şükür geçtiBize de çok yoğun hava veriyorlar bir taraftan serum... İyileşecek inşallah canım kızım.
Amin amin inşallah.
8 damla verdim, yarım saat sonra gaz çıkarıp kaka yaptı çok şükür ya. Sen günde kaç kere ve kaç damla veriyorsun canım? Birde buzdolabında mı yoksa 25derece altı oda sıcaklığında mı saklıyorsun? Üzerinde öyle yazıyorda. Nbl probiyotikde sipariş verdim, gelir gelmez başlıcam inşallah.Yeğenim kolikti sab kullandı. Doktor da bana verince sevindim ve cidden faydasını gördüm. Hem probiyotik hem sab rahatlattı bebeğimi. Sürekli ıkınma halindeydi sürekli ama. Geçti çok şükür arada oluyo sadece. Rezene ve kimyonu da iç mutlaka. Yemeklerine kimyon koy. Kimyon tohumu bulamazsan kimyonun kendisini kaynar suya 1 kaşık koy 10 dakika bekleyip içebilirsin. Demlediğin tek rezeneyi de iç hem süt yapar hem gaz attırır hem de çocuğuna 1 çay kaşığı ver yani. Ne ilaçlar yüklüyolar çocuklara 5 damla rezeneden bişey olmaz Allah’ın izniyle.
Kıyamam ya inşallah hemencik geçer öksürüğü nefesi açılır kıyamam ya. Bebeklere yapılır mı bilmiyorum ama büyükler sıcak suya vicks koyup onu soluyorlar ya, bebeklere yapılır mı acaba canım? Bir araştır istersen belki faydası olur .Kizlar filmde bir şey görünmüyor ama burnu felaket tıkalı surekli cek dedi kurumamasi icinde nazal nem yazdi. Öksürük cok olur ates ve beslenme bozukluğu olursa hemen getir dedi
Valla ben doktora danışmadan burdaa kullanan annelerin yorumlarıyla aldım hep. Doktora kalsak ağız ucuyla birşeyler söyleyip gönderiyor. Ben birşey olacağını düşünmüyorum canım ama için rahat etmezse sor yine.Nurse Harvey’s le biogia siparişi verdim canım ikisini bir kullanmayı düşünüyorum doktoruna danışmadım ama bi sıkıntı olur mu acaba sürekli ıkınıyor gaz çıkarmaya çalışıyor kıpkırmızı oluyo yavrum benim
Bende var ama düzenli kullanmadığım için mi bilmiyorum bir etkisini görmedim canımGalactago süt arttırıcı damla kullanan var mı arkadaşım önerdi süt resmen fışkırıyor diyo
Canım bizde ben hastaydım bebeğime bulaştırdım malesef bu bebeğimin 2.hasta oluşuKızlar yanlış anlamazsaniz hasta olan bebeklerin anneleri için soruyorum, sizce neden hasta oldularyani bizim ev de çok sıcak değil geceleri falan , daha mı tedbirli olmalıyım ya korkuyorum. Dışarı falan çıkmak istiyorum ama burda yorumları görünce çok korkuyorum
Anladım canım ben o ihtimali nedense hep atlıyorum, kendime çok dikkat etmiyorumCanım bizde ben hastaydım bebeğime bulaştırdım malesef bu bebeğimin 2.hasta oluşu
Sabah 10 nurse öğlen 5 biogaia akşam 10 nurse genelde sabah akşam saatlerini uyanıksa aynı saat vermeye çalışıyorum bide ya emmeden önce ya da emme arasında verip üstüne emziriyorum iyice yutsun diyeKaçar damla veriyosunuz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?