2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Nurse Harvey’s le biogia siparişi verdim canım ikisini bir kullanmayı düşünüyorum doktoruna danışmadım ama bi sıkıntı olur mu acaba sürekli ıkınıyor gaz çıkarmaya çalışıyor kıpkırmızı oluyo yavrum benim

Kizlar filmde bir şey görünmüyor ama burnu felaket tıkalı surekli cek dedi kurumamasi icinde nazal nem yazdi. Öksürük cok olur ates ve beslenme bozukluğu olursa hemen getir dedi

Ciğerine bak. Nefes alırken azıcık bile kalkıp alıyorsa hiç bekletme. Biz onun önemli bir şey olduğunu bilemedik. Ateşi hiç olmadı çok şükür, öyle olunca evde nemlendiriciyi açtım burun aspiratörü ile idare ederiz sanmıştım Annem bu tehlikeli bir şey deyince hemen doktora randevu alıp gittik.

Of niye böyle oldu bu bebekler ya

Kizlar filmde bir şey görünmüyor ama burnu felaket tıkalı surekli cek dedi kurumamasi icinde nazal nem yazdi. Öksürük cok olur ates ve beslenme bozukluğu olursa hemen getir dedi

Benim kızım da aynı durumda Burnunu çekmeye yetiştiremiyoruz. Fokur fokur. Doktor bize de akciğer filmi çektirdi. Şükür bir şey çıkmadı ama burun resmen sümük fabrikası... Bizi 2 günde 1 kontrole çağırdı. Bugün yine kontrole gidicez. Yavrum burun tıkanıklığından uyku uyuyamıyor. Odasına buhar makinası aldık. Umarım bi an önce atlatır yavru kuzular

Ayni durumdayiz 2gune bir kontrol bizde. Ağzımda burun aspiratörü ile geziyorum. Babyvac diye bir marka var yorumlari cok iyi. Onu almayı düşünüyorum simdi. Cocugum dogdugu gunden beri burun tıkanıklığindan rahat bir nefes alamadi

Ben ikisini birden kullaniyorum. Doktor verdi zaten cnm bi sorun olmadi ama ne yszik ki gaz sancilari hala dewam ediyo.

Ben iksinini bir kullanıyorum canım bi sıkıntı olmadı

8 damla verdim, yarım saat sonra gaz çıkarıp kaka yaptı çok şükür ya. Sen günde kaç kere ve kaç damla veriyorsun canım? Birde buzdolabında mı yoksa 25derece altı oda sıcaklığında mı saklıyorsun? Üzerinde öyle yazıyorda. Nbl probiyotikde sipariş verdim, gelir gelmez başlıcam inşallah.

Kimyonu bol bol kullanıyorum. Top kimyon bulamazsam dediğin gibi tozunu demleyip içeyim, faydası olsun da yeterki. Valla çok haklısın o damlası bu şurubu derken dünya kadar ilaç içiyor bebekler. Mis gibi rezeneden kimyondan ne olacak faydası olsun da aman ya.
Kıyamam ya inşallah hemencik geçer öksürüğü nefesi açılır kıyamam ya. Bebeklere yapılır mı bilmiyorum ama büyükler sıcak suya vicks koyup onu soluyorlar ya, bebeklere yapılır mı acaba canım? Bir araştır istersen belki faydası olur .
Valla ben doktora danışmadan burdaa kullanan annelerin yorumlarıyla aldım hep. Doktora kalsak ağız ucuyla birşeyler söyleyip gönderiyor. Ben birşey olacağını düşünmüyorum canım ama için rahat etmezse sor yine.

Kızlar yanlış anlamazsaniz hasta olan bebeklerin anneleri için soruyorum, sizce neden hasta oldular yani bizim ev de çok sıcak değil geceleri falan , daha mı tedbirli olmalıyım ya korkuyorum. Dışarı falan çıkmak istiyorum ama burda yorumları görünce çok korkuyorum

Canım bizde ben hastaydım bebeğime bulaştırdım malesef bu bebeğimin 2.hasta oluşu

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…