- 7 Ocak 2021
- 842
- 785
- 53
- 26
Canım biz dışarı çıkıyoruz pazar günleri güzelce sarıp arabaya koyuyorum üzerine örtü, ev de 24 25 25.6 falan oluyor derecesi çok örtmüyorum bence bebişleri hasta yapan şey ter diye düşünüyorum benim bebeişim 1 gece küvözde kaldı küvöz 23 derece ve çıplak düşün yaniKızlar yanlış anlamazsaniz hasta olan bebeklerin anneleri için soruyorum, sizce neden hasta oldularyani bizim ev de çok sıcak değil geceleri falan , daha mı tedbirli olmalıyım ya korkuyorum. Dışarı falan çıkmak istiyorum ama burda yorumları görünce çok korkuyorum
Canım doktor günde 3 kez 15 er damla verebilirsin sonrası ihtiyaç dahilinde dedi. Ben şimdi günde 2 kez veriyorum bazen 15 bazen 11 damla. Bugün hiç vermedim. Nbl de günde 1 kez 6 damla canım. Nurse harveyste aldım bebeğim hiç sevmedi onu.8 damla verdim, yarım saat sonra gaz çıkarıp kaka yaptı çok şükür ya. Sen günde kaç kere ve kaç damla veriyorsun canım? Birde buzdolabında mı yoksa 25derece altı oda sıcaklığında mı saklıyorsun? Üzerinde öyle yazıyorda. Nbl probiyotikde sipariş verdim, gelir gelmez başlıcam inşallah.
Kimyonu bol bol kullanıyorum. Top kimyon bulamazsam dediğin gibi tozunu demleyip içeyim, faydası olsun da yeterki. Valla çok haklısın o damlası bu şurubu derken dünya kadar ilaç içiyor bebekler. Mis gibi rezeneden kimyondan ne olacak faydası olsun da aman ya.
Sen sab simplexe mi başladın canım hangisini kullansam kararsız kaldım ya8 damla verdim, yarım saat sonra gaz çıkarıp kaka yaptı çok şükür ya. Sen günde kaç kere ve kaç damla veriyorsun canım? Birde buzdolabında mı yoksa 25derece altı oda sıcaklığında mı saklıyorsun? Üzerinde öyle yazıyorda. Nbl probiyotikde sipariş verdim, gelir gelmez başlıcam inşallah.
Kimyonu bol bol kullanıyorum. Top kimyon bulamazsam dediğin gibi tozunu demleyip içeyim, faydası olsun da yeterki. Valla çok haklısın o damlası bu şurubu derken dünya kadar ilaç içiyor bebekler. Mis gibi rezeneden kimyondan ne olacak faydası olsun da aman ya.
Kıyamam ya inşallah hemencik geçer öksürüğü nefesi açılır kıyamam ya. Bebeklere yapılır mı bilmiyorum ama büyükler sıcak suya vicks koyup onu soluyorlar ya, bebeklere yapılır mı acaba canım? Bir araştır istersen belki faydası olur .
Valla ben doktora danışmadan burdaa kullanan annelerin yorumlarıyla aldım hep. Doktora kalsak ağız ucuyla birşeyler söyleyip gönderiyor. Ben birşey olacağını düşünmüyorum canım ama için rahat etmezse sor yine.
Filmde bur şey gözükmüyor dedi canim cok sukurGeminiWoman bi sıkıntı çıkmadı inşallah filmde ?
Bi araştırayım kuzum. Doktor sürekli cek aspiratörle dedi. Kurumamasi icinde nazal nem yazdi. Bende bu süpürgeye baglanan bi aspiratör var yorumlari cok iyi ondan aliyim diyorum8 damla verdim, yarım saat sonra gaz çıkarıp kaka yaptı çok şükür ya. Sen günde kaç kere ve kaç damla veriyorsun canım? Birde buzdolabında mı yoksa 25derece altı oda sıcaklığında mı saklıyorsun? Üzerinde öyle yazıyorda. Nbl probiyotikde sipariş verdim, gelir gelmez başlıcam inşallah.
Kıyamam ya inşallah hemencik geçer öksürüğü nefesi açılır kıyamam ya. Bebeklere yapılır mı bilmiyorum ama büyükler sıcak suya vicks koyup onu soluyorlar ya, bebeklere yapılır mı acaba canım? Bir araştır istersen belki faydası olur .
Valla ben doktora danışmadan burdaa kullanan annelerin yorumlarıyla aldım hep. Doktora kalsak ağız ucuyla birşeyler söyleyip gönderiyor. Ben birşey olacağını düşünmüyorum canım ama için rahat etmezse sor yine.
Aynen ya eşim de bana diyor 1-2 saat ben bakarım gidip uyu onun sesi gelirken uyuyamıyorum çok uykusuz olsam da illa o uyuyacak ben öyle uyuyacağımYa kızlar emzirdikten sonra eşime bırakıp uyuyum diyorum kulağımda hep bebek ağlama sesi bi türlü uyuyamıyorum
Ben uyusa da ağlama sesi duyuyorumAynen ya eşim de bana diyor 1-2 saat ben bakarım gidip uyu onun sesi gelirken uyuyamıyorum çok uykusuz olsam da illa o uyuyacak ben öyle uyuyacağım
Canım günde 5 6 kez siringayla serum fizyolojik sık . Bizde 3 haftadır aynı durumdayiz paso serum fizyolojikle cektiriyoz . Kış bebeği gerçekten çok zormusBenim kızım da aynı durumdaBurnunu çekmeye yetiştiremiyoruz. Fokur fokur. Doktor bize de akciğer filmi çektirdi. Şükür bir şey çıkmadı ama burun resmen sümük fabrikası... Bizi 2 günde 1 kontrole çağırdı. Bugün yine kontrole gidicez. Yavrum burun tıkanıklığından uyku uyuyamıyor. Odasına buhar makinası aldık. Umarım bi an önce atlatır yavru kuzular
Çınlıyor bazen ben de uyutup içeri geliyorum offf diyorum yine kalktı bi bakıyorum çocuk uyuyorBen uyusa da ağlama sesi duyuyorum
Anladım canım inan ben de çıkıp gezmek istiyorum gerçekten cok daraldim ama usurse diye çok korkuyorum. Bı de eşim de çıkmamı istemiyor, bir şey olsa tüm sorumluluk bana kalır diye korkuyorumCanım biz dışarı çıkıyoruz pazar günleri güzelce sarıp arabaya koyuyorum üzerine örtü, ev de 24 25 25.6 falan oluyor derecesi çok örtmüyorum bence bebişleri hasta yapan şey ter diye düşünüyorum benim bebeişim 1 gece küvözde kaldı küvöz 23 derece ve çıplak düşün yani
Kac cc yediriyosun acaba mamayi bi de yedirdikten hemen sonra gaz cikariyomusun ve su veriyomusun bilmiyorum hakli olabilirsin aptamil alayim bi dahakine bi de doydugunu çişlemi anliyoruz kakaylami ve kac kere olmali ciş ve kakaBebeğim 1aylık sizin bebiş mamayı da sewmiyor olabilir bnde sma kullanıyorum ama hastanelerde genelde aptamil kullanılıyor belki ona alışmıştır o yüzden de olabilir cnm
To sekilde daha cok kusuyo gaz cikwrma faslinda bende simdi yedirdim uyudu biraktim su ds vermedim ardina mama sonrasi ver demisti doktor derin uyuyunca veremedim gazda cikaramadim biraktim uyuyo 1de yine uyandiracamBendede öyle canım, annesütü veya mama farketmiyor maalesef kusuyor, ama ben gaza bağlıyorum.Mamayı verdikten hemen sonra gazını çıkarıp biraz dik tutarsam ya hiç kusmuyor yada az. Ama dün akşam emzirdim, uyuduğu için bir türlü gazını çıkaramadım. Bende öyle beşiğine bıraktım. Uyandığında 2 kere fışkırarak kustu. 2 kere tüm elbiselerini değiştirdim. Gazını çılarıp biraz dik tutarsan kusma baya azalır.
Canım bacoderm krem alıp kullanabilirsin, benim de göğüslerim yaraydı çok sağlık ocağından bu kremi verdiler hemen etki etti antibiyotikli olduğu için emzirmeden önce güzelce yıkamak gerekiyor tabiKizlar benim goguslerim felaket durumda ates gibi yaniyo ve yarayi gecmis yanmis gibi kabar kabar kocaman olmus meme etrafim ve uclari lansioh suruuom ustunede poset koyuyom cok etkili degil ama emzirmeyede ara verdim cunku felaket agriiyo yaniyo 1 ogunluk ara verdim sizce tum gunmu ara vereyim nasi duzelecek bu fikri olan varmi
Canım doktor günde 3 kez 15 er damla verebilirsin sonrası ihtiyaç dahilinde dedi. Ben şimdi günde 2 kez veriyorum bazen 15 bazen 11 damla. Bugün hiç vermedim. Nbl de günde 1 kez 6 damla canım. Nurse harveyste aldım bebeğim hiç sevmedi onu.
Canım tek bile olsa beş dakika çık dolan, inan hava almak, insan görmek bile çol iyi geliyor .Anladım canım inan ben de çıkıp gezmek istiyorum gerçekten cok daraldim ama usurse diye çok korkuyorum. Bı de eşim de çıkmamı istemiyor, bir şey olsa tüm sorumluluk bana kalır diye korkuyorum
Anladım canım aslında onlarında anlayışlı olması gerek benim çok bunaldıpımı eşim hissediyo o diyo çıkalım diye, aslında doktora sağlıkocapına heryere gidiliyo mecbur kalınca aynı şey ama işte yine de evham oluyo insanda şükür bizim burakar daha çok çok soğuk değilde yani soğuk tabi ama çıkılabilecek seviyede, senin bide daha yeni insana o günler çok zor geliyo çok bunalıyo alışana kadar arada bi çıkınca farklılık oluyoAnladım canım inan ben de çıkıp gezmek istiyorum gerçekten cok daraldim ama usurse diye çok korkuyorum. Bı de eşim de çıkmamı istemiyor, bir şey olsa tüm sorumluluk bana kalır diye korkuyorum
Ben iki gün sağıp verdim dinlendirdim açık gezdim evde ve ayva çekirdeğini JEL yaptım onu ve göğüs ucu kremi sürdüm bir daha yara olmadıKizlar benim goguslerim felaket durumda ates gibi yaniyo ve yarayi gecmis yanmis gibi kabar kabar kocaman olmus meme etrafim ve uclari lansioh suruuom ustunede poset koyuyom cok etkili degil ama emzirmeyede ara verdim cunku felaket agriiyo yaniyo 1 ogunluk ara verdim sizce tum gunmu ara vereyim nasi duzelecek bu fikri olan varmi
Canım benim de mukuslu baya zamandır. Alerji doktoruna götürdük tahlil sonucunu bekliyoruz. Rengi sarıydı dünden beri 2 kez yeşil geldi nedenseKızlar ya sizin bebeişlerin kakası nasıl ? Kıvamı yani bizim sanki son günlerde hep mukuslu gibi ama normal mi alerji galan mı var bilemiyorum yani sizinkiler de hiç mukus yok mu kıvam olarak nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?