2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım biz dışarı çıkıyoruz pazar günleri güzelce sarıp arabaya koyuyorum üzerine örtü, ev de 24 25 25.6 falan oluyor derecesi çok örtmüyorum bence bebişleri hasta yapan şey ter diye düşünüyorum benim bebeişim 1 gece küvözde kaldı küvöz 23 derece ve çıplak düşün yani

Reactions: The
Canım doktor günde 3 kez 15 er damla verebilirsin sonrası ihtiyaç dahilinde dedi. Ben şimdi günde 2 kez veriyorum bazen 15 bazen 11 damla. Bugün hiç vermedim. Nbl de günde 1 kez 6 damla canım. Nurse harveyste aldım bebeğim hiç sevmedi onu.

Sen sab simplexe mi başladın canım hangisini kullansam kararsız kaldım ya

GeminiWoman bi sıkıntı çıkmadı inşallah filmde ?
Filmde bur şey gözükmüyor dedi canim cok sukur
Bi araştırayım kuzum. Doktor sürekli cek aspiratörle dedi. Kurumamasi icinde nazal nem yazdi. Bende bu süpürgeye baglanan bi aspiratör var yorumlari cok iyi ondan aliyim diyorum

Ya kızlar emzirdikten sonra eşime bırakıp uyuyum diyorum kulağımda hep bebek ağlama sesi bi türlü uyuyamıyorum
Aynen ya eşim de bana diyor 1-2 saat ben bakarım gidip uyu onun sesi gelirken uyuyamıyorum çok uykusuz olsam da illa o uyuyacak ben öyle uyuyacağım

Canım günde 5 6 kez siringayla serum fizyolojik sık . Bizde 3 haftadır aynı durumdayiz paso serum fizyolojikle cektiriyoz . Kış bebeği gerçekten çok zormus

matmazel34 canım sendin di mi şu solgarin süt artırıcı ürününü kullanan? Dedikleri kadar varsa yarın ben de bakayım eczaneye ya

Anladım canım inan ben de çıkıp gezmek istiyorum gerçekten cok daraldim ama usurse diye çok korkuyorum. Bı de eşim de çıkmamı istemiyor, bir şey olsa tüm sorumluluk bana kalır diye korkuyorum

Bebeğim 1aylık sizin bebiş mamayı da sewmiyor olabilir bnde sma kullanıyorum ama hastanelerde genelde aptamil kullanılıyor belki ona alışmıştır o yüzden de olabilir cnm
Kac cc yediriyosun acaba mamayi bi de yedirdikten hemen sonra gaz cikariyomusun ve su veriyomusun bilmiyorum hakli olabilirsin aptamil alayim bi dahakine bi de doydugunu çişlemi anliyoruz kakaylami ve kac kere olmali ciş ve kaka

To sekilde daha cok kusuyo gaz cikwrma faslinda bende simdi yedirdim uyudu biraktim su ds vermedim ardina mama sonrasi ver demisti doktor derin uyuyunca veremedim gazda cikaramadim biraktim uyuyo 1de yine uyandiracam

Kizlar benim goguslerim felaket durumda ates gibi yaniyo ve yarayi gecmis yanmis gibi kabar kabar kocaman olmus meme etrafim ve uclari lansioh suruuom ustunede poset koyuyom cok etkili degil ama emzirmeyede ara verdim cunku felaket agriiyo yaniyo 1 ogunluk ara verdim sizce tum gunmu ara vereyim nasi duzelecek bu fikri olan varmi

Canım bacoderm krem alıp kullanabilirsin, benim de göğüslerim yaraydı çok sağlık ocağından bu kremi verdiler hemen etki etti antibiyotikli olduğu için emzirmeden önce güzelce yıkamak gerekiyor tabi

Çol sağol canım öyle yapayım bende bakalım faydalı olur inşallah. Benim kız sab aimplexi de sevdi bakalım şifa olsun ya

zeynepsii evet canım sab sımplex başladım ben. Eve gelir gelmez damla verdim, 3 gündür kaka yapmıyordu hemen ya

GeminiWoman Bi araştırayım kuzum. Doktor sürekli cek aspiratörle dedi. Kurumamasi icinde nazal nem yazdi. Bende bu süpürgeye baglanan bi aspiratör var yorumlari cok iyi ondan aliyim diyorum

Bende görfüm onu canım çok etkili diyorlar

Anladım canım inan ben de çıkıp gezmek istiyorum gerçekten cok daraldim ama usurse diye çok korkuyorum. Bı de eşim de çıkmamı istemiyor, bir şey olsa tüm sorumluluk bana kalır diye korkuyorum
Canım tek bile olsa beş dakika çık dolan, inan hava almak, insan görmek bile çol iyi geliyor .

Anladım canım aslında onlarında anlayışlı olması gerek benim çok bunaldıpımı eşim hissediyo o diyo çıkalım diye, aslında doktora sağlıkocapına heryere gidiliyo mecbur kalınca aynı şey ama işte yine de evham oluyo insanda şükür bizim burakar daha çok çok soğuk değilde yani soğuk tabi ama çıkılabilecek seviyede, senin bide daha yeni insana o günler çok zor geliyo çok bunalıyo alışana kadar arada bi çıkınca farklılık oluyo

Kızlar ya sizin bebeişlerin kakası nasıl ? Kıvamı yani bizim sanki son günlerde hep mukuslu gibi ama normal mi alerji galan mı var bilemiyorum yani sizinkiler de hiç mukus yok mu kıvam olarak nasıl

Ben iki gün sağıp verdim dinlendirdim açık gezdim evde ve ayva çekirdeğini JEL yaptım onu ve göğüs ucu kremi sürdüm bir daha yara olmadı

Kızlar ya sizin bebeişlerin kakası nasıl ? Kıvamı yani bizim sanki son günlerde hep mukuslu gibi ama normal mi alerji galan mı var bilemiyorum yani sizinkiler de hiç mukus yok mu kıvam olarak nasıl
Canım benim de mukuslu baya zamandır. Alerji doktoruna götürdük tahlil sonucunu bekliyoruz. Rengi sarıydı dünden beri 2 kez yeşil geldi nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…