- 7 Ocak 2021
- 842
- 785
- 53
- 26
Anladım canım yani mukustan kasıt ne kadar mesela internette kakanın önüne geçmesi daha fazla olması falan alerji olabilir diyo ama ben bilemedim bi türlü evham yapıyorumalerji doktoruda yok burda çocuk doktoruna da yeni götürdük kilo alımı bs gayet iyi kilo alımıda olmuyomuş galiba alerji olan bebeklerde ya da yanlış mı bilgiler acaba herşeyi internetten araştırıyoruzCanım benim de mukuslu baya zamandır. Alerji doktoruna götürdük tahlil sonucunu bekliyoruz. Rengi sarıydı dünden beri 2 kez yeşil geldi nedense
Valla herkese söylüyorum , gümüş kapak mucizevi bir şey. Hiç yara olmadı çok şükür benim canım, imkanın varsa al derim.Kizlar benim goguslerim felaket durumda ates gibi yaniyo ve yarayi gecmis yanmis gibi kabar kabar kocaman olmus meme etrafim ve uclari lansioh suruuom ustunede poset koyuyom cok etkili degil ama emzirmeyede ara verdim cunku felaket agriiyo yaniyo 1 ogunluk ara verdim sizce tum gunmu ara vereyim nasi duzelecek bu fikri olan varmi
Canım bebeğim daha küçükken kakası tane hardal gibiydi ve bezinde kuru bir şekilde duruyordu. Sonra bir gün bezi açtım kaka sulu sulu duruyordu o günden beri hep öyle devam etti. O mukusmuş ben sonra farkına vardım. Ben de internete baktığımda direk mukus dışkılayanları da gördüm bizimki mukuslu ama hardal taneli gibi. Sana tavsiyem doktora kakanın resmini göster. Ben keşke gösterseydim diyorum için rahat eder.Anladım canım yani mukustan kasıt ne kadar mesela internette kakanın önüne geçmesi daha fazla olması falan alerji olabilir diyo ama ben bilemedim bi türlü evham yapıyorumalerji doktoruda yok burda çocuk doktoruna da yeni götürdük kilo alımı bs gayet iyi kilo alımıda olmuyomuş galiba alerji olan bebeklerde ya da yanlış mı bilgiler acaba herşeyi internetten araştırıyoruz
Nerden öğrenebilirim atak haftaları ne zaman diye?Şu atak haftalarını herkes yaşadı mı bizim 4 gün sonra atak haftası olarak gösteriyor da
Bugun gittim vermediler doktora git dediler sağ dediler mastit olursun ama sagamiyorumki acisindan yine az biraz sagdim bu sefer kanadi daha beter oldu cocukta almiyo emsin demek sicak diyemi ates gibi gogsum diger gogsumde yara ama daha iyi durumda ordan emziriyom ardinada mama veriom mecburen napsamki sizce acaba enfeksiyonmu kapti bende ates yok ama gogsum alev gibi ve etrafida kahverenhi kisim kabarmiş ve delikler oluşmuşCanım bacoderm krem alıp kullanabilirsin, benim de göğüslerim yaraydı çok sağlık ocağından bu kremi verdiler hemen etki etti antibiyotikli olduğu için emzirmeden önce güzelce yıkamak gerekiyor tabi
Benimki yaradan ziyade kabarik ge ates gibi sagamiyorum felaket agriyo sagma makinesi denedim mahvetti hep kanadi nasi gececek ya bu lansioh kullandim bi işe yaramadiBen iki gün sağıp verdim dinlendirdim açık gezdim evde ve ayva çekirdeğini JEL yaptım onu ve göğüs ucu kremi sürdüm bir daha yara olmadı
Alirimda malesef şu an coo kotu durumsa once duzelmesi lazimValla herkese söylüyorum , gümüş kapak mucizevi bir şey. Hiç yara olmadı çok şükür benim canım, imkanın varsa al derim.
matmazel34 canım sendin di mi şu solgarin süt artırıcı ürününü kullanan? Dedikleri kadar varsa yarın ben de bakayım eczaneye ya
Harika haftalar uygulamasını indirebilirsinNerden öğrenebilirim atak haftaları ne zaman diye?
Canım antibiyotikli krem kullanmadan geçiceğini sanmıyorum benim de kahverengi kısmı komple yara olmuştu, eczaneden kendin alabilirsin sanırım o kremiBugun gittim vermediler doktora git dediler sağ dediler mastit olursun ama sagamiyorumki acisindan yine az biraz sagdim bu sefer kanadi daha beter oldu cocukta almiyo emsin demek sicak diyemi ates gibi gogsum diger gogsumde yara ama daha iyi durumda ordan emziriyom ardinada mama veriom mecburen napsamki sizce acaba enfeksiyonmu kapti bende ates yok ama gogsum alev gibi ve etrafida kahverenhi kisim kabarmiş ve delikler oluşmuş
Canım ben de bugün başladım, sen günde kaç tane alıyorsun? Üzerinde 6 tane yazıyor da, bilemedim eczacı da 4 dedi kafam karıştı.Evet ben kullandım. Burda benden başka kullanan 3 kişi daha vardı. Yorum yapamadı onlar az kullanıyom dediler, bende ilk kullanımda direk farketti. Hatta kullandığım ilk gün öyle çok oldu ki rahatsız etti beni göğüslerim çok ufaktır.
Ertesi gün almadım takviyeyi süt yok
Eczanede kolay bulamadım ben istanbulun göbeğinde olmama rağmen. Telefonla arayıp sordum öyle buldum.
Teşekkür ederim bayadır arıyordum nerden öğrenebilirim diyeHarika haftalar uygulamasını indirebilirsin
Merhaba tam da bugün aynı durumu ben yaşadım yani 24+6 haftalığım ve kanama yaşadım hemen hastaneye gittim doktor plasentaya da baktı bebeğe de herhangi bi kanama görmedi sadece rahim ağzımda bi yara gördü o kanamış olabilir dedi... siz nasılsınız şimdi ?Hiç bilmiyorum .24.haftada bi kanama yaşadım sebebi belli olmayan .O yüzden hareketlerimi kısıtladı doktor.Şimdi de ona bağlıyorum rahim ağzı uzunluğum iyi diyordu .Bu ölçümde de herhangi bir şey söylemedi ama direk yürüyüş vermicem .Her şey yolunda bebek dönerse döner dedi .
Bende oyle yapacam eczaneden direk alicam bi taneye sordum yoktu bulunca alip hemen baslicam 1 gecede iyilesirmi cocuk tutmuyo mama veriyom mecburen alissin istemiyorum tek gogsumle emziriyorum ama doymuyo onunlaCanım antibiyotikli krem kullanmadan geçiceğini sanmıyorum benim de kahverengi kısmı komple yara olmuştu, eczaneden kendin alabilirsin sanırım o kremi
Anladım canım çok teşekkür ederimCanım bebeğim daha küçükken kakası tane hardal gibiydi ve bezinde kuru bir şekilde duruyordu. Sonra bir gün bezi açtım kaka sulu sulu duruyordu o günden beri hep öyle devam etti. O mukusmuş ben sonra farkına vardım. Ben de internete baktığımda direk mukus dışkılayanları da gördüm bizimki mukuslu ama hardal taneli gibi. Sana tavsiyem doktora kakanın resmini göster. Ben keşke gösterseydim diyorum için rahat eder.
Atak mı nedir bilmiyorum 5. Haftadan bu yana uykuya geçmekte direnç gösteriyor Perşembe günü 8 haftalık oluyor ikinci atağa başlıyoruz birini atlatmadanŞu atak haftalarını herkes yaşadı mı bizim 4 gün sonra atak haftası olarak gösteriyor da
Biogia probiyotik gunde 1 defa 5 damla seklinde veriliyor.Nurse Harvey’s le biogia siparişi verdim canım ikisini bir kullanmayı düşünüyorum doktoruna danışmadım ama bi sıkıntı olur mu acaba sürekli ıkınıyor gaz çıkarmaya çalışıyor kıpkırmızı oluyo yavrum benim
Sabah ogle aksam 2 ser tane seklinde aliyirumCanım ben de bugün başladım, sen günde kaç tane alıyorsun? Üzerinde 6 tane yazıyor da, bilemedim eczacı da 4 dedi kafam karıştı.
6 alıyorum hatta karıştırıp 8 aldım bigün galibaCanım ben de bugün başladım, sen günde kaç tane alıyorsun? Üzerinde 6 tane yazıyor da, bilemedim eczacı da 4 dedi kafam karıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?