2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım benim de mukuslu baya zamandır. Alerji doktoruna götürdük tahlil sonucunu bekliyoruz. Rengi sarıydı dünden beri 2 kez yeşil geldi nedense
Anladım canım yani mukustan kasıt ne kadar mesela internette kakanın önüne geçmesi daha fazla olması falan alerji olabilir diyo ama ben bilemedim bi türlü evham yapıyorumalerji doktoruda yok burda çocuk doktoruna da yeni götürdük kilo alımı bs gayet iyi kilo alımıda olmuyomuş galiba alerji olan bebeklerde ya da yanlış mı bilgiler acaba herşeyi internetten araştırıyoruz

Valla herkese söylüyorum , gümüş kapak mucizevi bir şey. Hiç yara olmadı çok şükür benim canım, imkanın varsa al derim.

Canım bebeğim daha küçükken kakası tane hardal gibiydi ve bezinde kuru bir şekilde duruyordu. Sonra bir gün bezi açtım kaka sulu sulu duruyordu o günden beri hep öyle devam etti. O mukusmuş ben sonra farkına vardım. Ben de internete baktığımda direk mukus dışkılayanları da gördüm bizimki mukuslu ama hardal taneli gibi. Sana tavsiyem doktora kakanın resmini göster. Ben keşke gösterseydim diyorum için rahat eder.

Canım bacoderm krem alıp kullanabilirsin, benim de göğüslerim yaraydı çok sağlık ocağından bu kremi verdiler hemen etki etti antibiyotikli olduğu için emzirmeden önce güzelce yıkamak gerekiyor tabi
Bugun gittim vermediler doktora git dediler sağ dediler mastit olursun ama sagamiyorumki acisindan yine az biraz sagdim bu sefer kanadi daha beter oldu cocukta almiyo emsin demek sicak diyemi ates gibi gogsum diger gogsumde yara ama daha iyi durumda ordan emziriyom ardinada mama veriom mecburen napsamki sizce acaba enfeksiyonmu kapti bende ates yok ama gogsum alev gibi ve etrafida kahverenhi kisim kabarmiş ve delikler oluşmuş

Ben iki gün sağıp verdim dinlendirdim açık gezdim evde ve ayva çekirdeğini JEL yaptım onu ve göğüs ucu kremi sürdüm bir daha yara olmadı
Benimki yaradan ziyade kabarik ge ates gibi sagamiyorum felaket agriyo sagma makinesi denedim mahvetti hep kanadi nasi gececek ya bu lansioh kullandim bi işe yaramadi

matmazel34 canım sendin di mi şu solgarin süt artırıcı ürününü kullanan? Dedikleri kadar varsa yarın ben de bakayım eczaneye ya

Evet ben kullandım. Burda benden başka kullanan 3 kişi daha vardı. Yorum yapamadı onlar az kullanıyom dediler, bende ilk kullanımda direk farketti. Hatta kullandığım ilk gün öyle çok oldu ki rahatsız etti beni göğüslerim çok ufaktır.
Ertesi gün almadım takviyeyi süt yok
Eczanede kolay bulamadım ben istanbulun göbeğinde olmama rağmen. Telefonla arayıp sordum öyle buldum.

Canım antibiyotikli krem kullanmadan geçiceğini sanmıyorum benim de kahverengi kısmı komple yara olmuştu, eczaneden kendin alabilirsin sanırım o kremi

Canım ben de bugün başladım, sen günde kaç tane alıyorsun? Üzerinde 6 tane yazıyor da, bilemedim eczacı da 4 dedi kafam karıştı.

Merhaba tam da bugün aynı durumu ben yaşadım yani 24+6 haftalığım ve kanama yaşadım hemen hastaneye gittim doktor plasentaya da baktı bebeğe de herhangi bi kanama görmedi sadece rahim ağzımda bi yara gördü o kanamış olabilir dedi... siz nasılsınız şimdi ?

Canım antibiyotikli krem kullanmadan geçiceğini sanmıyorum benim de kahverengi kısmı komple yara olmuştu, eczaneden kendin alabilirsin sanırım o kremi
Bende oyle yapacam eczaneden direk alicam bi taneye sordum yoktu bulunca alip hemen baslicam 1 gecede iyilesirmi cocuk tutmuyo mama veriyom mecburen alissin istemiyorum tek gogsumle emziriyorum ama doymuyo onunla

Anladım canım çok teşekkür ederim

Biogia probiyotik gunde 1 defa 5 damla seklinde veriliyor.

Ama digerinin kullanma seklini bilmiyrm
Canım ben de bugün başladım, sen günde kaç tane alıyorsun? Üzerinde 6 tane yazıyor da, bilemedim eczacı da 4 dedi kafam karıştı.
Sabah ogle aksam 2 ser tane seklinde aliyirum

6 alıyorum hatta karıştırıp 8 aldım bigün galiba
İnşallah şifa olur sana da ben baya rahatladım çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…