Ben bi sabah bi akşam sürdüm baya baya iyi geldi canım çok şükür bi kaç sürmeden sonra bıraktım zaten şuan gayet iyiBende oyle yapacam eczaneden direk alicam bi taneye sordum yoktu bulunca alip hemen baslicam 1 gecede iyilesirmi cocuk tutmuyo mama veriyom mecburen alissin istemiyorum tek gogsumle emziriyorum ama doymuyo onunla
Biogia probiyotik gunde 1 defa 5 damla seklinde veriliyor.
Ama digerinin kullanma seklini bilmiyrm
Sabah ogle aksam 2 ser tane seklinde aliyirum
Sağolun kızlar inşallah şifa olur, benim dobişkoya hala sütüm yetmiyor çünkü mecbur mama da veriyorum6 alıyorum hatta karıştırıp 8 aldım bigün galiba
İnşallah şifa olur sana da ben baya rahatladım çok şükür
Valla yanlış yonlendirmek istemem ama kullanmadim ben demir hapiSağolun kızlar inşallah şifa olur, benim dobişkoya hala sütüm yetmiyor çünkü mecbur mama da veriyorum
Bu arada bugün demir hapına başladım ama çocuk mahvoldu gazdan, kabız gibi bir de kakasını çok yapamadı. Hepiniz kullandınız mı demir hapı doğumdan sonra? Hamileyken de kullanmamıştım gerek görülmemişti, açıkçası bugünkü buhrandan sonra şimdi de hiç kullanmak istemiyorum
Ben de ayni soruyu sorcaktim. Gece gunduz uyumuyo memeden ayrilmiyo. Cildircam artik. 40da duzene girsin lutfenKızlar bebeklerde 40dan sonra uyku düzeni oluyomu ya gece hiç uyuyamıyoz sabah 7den de ayaktayz iyi şeyler duymaya ihtiyacım var yoksa bunalmak üzereyim
Ben de bulamadım burda hiçbir yerde canım . Almayi düşünüyordum daEvet ben kullandım. Burda benden başka kullanan 3 kişi daha vardı. Yorum yapamadı onlar az kullanıyom dediler, bende ilk kullanımda direk farketti. Hatta kullandığım ilk gün öyle çok oldu ki rahatsız etti beni göğüslerim çok ufaktır.
Ertesi gün almadım takviyeyi süt yok
Eczanede kolay bulamadım ben istanbulun göbeğinde olmama rağmen. Telefonla arayıp sordum öyle buldum.
Ayni durumdayiz 2gune bir kontrol bizde. Ağzımda burun aspiratörü ile geziyorum. Babyvac diye bir marka var yorumlari cok iyi. Onu almayı düşünüyorum simdi. Cocugum dogdugu gunden beri burun tıkanıklığindan rahat bir nefes alamadi
Aynen öyle canım bende hastayım suan. Okuldaki oglum getiriyor muhtemelen. Kizimin su burun tıkanıklığı gecseydi bi hayırlısıylabize de o markayı tavsiye etti doktor. Sipariş verdik. İşin kötü tarafı sanırım ben de hasta oluyorum. Burnum akıyor, genzim kaşınıyorOğlumdan kızıma, kızımdan bana... Nası atlatacaz bakalım?
Kızlar yanlış anlamazsaniz hasta olan bebeklerin anneleri için soruyorum, sizce neden hasta oldularyani bizim ev de çok sıcak değil geceleri falan , daha mı tedbirli olmalıyım ya korkuyorum. Dışarı falan çıkmak istiyorum ama burda yorumları görünce çok korkuyorum
Canim nerden verdin siparisibize de o markayı tavsiye etti doktor. Sipariş verdik. İşin kötü tarafı sanırım ben de hasta oluyorum. Burnum akıyor, genzim kaşınıyorOğlumdan kızıma, kızımdan bana... Nası atlatacaz bakalım?
Canım günde 5 6 kez siringayla serum fizyolojik sık . Bizde 3 haftadır aynı durumdayiz paso serum fizyolojikle cektiriyoz . Kış bebeği gerçekten çok zormus
Hepsiburada dan.Canim nerden verdin siparisi
Bende trendyolda buldum sipariş verecegim simdiHepsiburada dan.
Ben Tekirdağdayım. Hiç bir eczanede bulamadık.
Bana kullan dediler ama ben kullanmadim canimSağolun kızlar inşallah şifa olur, benim dobişkoya hala sütüm yetmiyor çünkü mecbur mama da veriyorum
Bu arada bugün demir hapına başladım ama çocuk mahvoldu gazdan, kabız gibi bir de kakasını çok yapamadı. Hepiniz kullandınız mı demir hapı doğumdan sonra? Hamileyken de kullanmamıştım gerek görülmemişti, açıkçası bugünkü buhrandan sonra şimdi de hiç kullanmak istemiyorum
Benim bebeğimde de o isilik gibi kırmızı noktalardan oluştu canım. Sanırım usuyecek diye abartıyorum ben deBenim 2,5 yaşımdaki oğlumdan kaptı kızım. Çocuk bir kaç kez parka gitti geldi babasıyla hem kendi hasta oldu hem kardeşini hasta etti. Çıksa bi dert çıkmasa bi dert sokağa...
Birde tavsiyem bebeklerinizi üşüyecek diye sıcağa boğmayın kızlar. Benim kızın suratı sivilceli ve kıpkırmızı kesilmişti. Egzama sandık. Meğersem çocuk sıcaktan çıkarmış o sivilceleri. Evin ısısını düşürüp daha az giydirdim yatarken düzeldi.
Biz 4.haftayı atlattık, sırada 8.hafta atağı var bakalım neler bekliyor biziŞu atak haftalarını herkes yaşadı mı bizim 4 gün sonra atak haftası olarak gösteriyor da
Demir hapı bebeğe gaz yapar mı ya? BEn bazen içiyorum bazen unutuyorum da hiç bu ihtimal aklıma gelmemişti canım.Sağolun kızlar inşallah şifa olur, benim dobişkoya hala sütüm yetmiyor çünkü mecbur mama da veriyorum
Bizim salonun ısısı 23 civarı, akşama kadar salondayız. Yatak odası da 20-21 civarı. Bende yatak odasında geceleri üşüyor mu diye düşünüp duruyorum. Owli nin 0.5 tog uyku gurusu tulumunu aldım. Onunla yatırıp üzerine bir ince battaniye örtüyorum artık. Ara sıra göğsünü de kontrol ediyorum sıcacık, üşümüyor sanırım. Ama anne yüreği işte, lahana gibi kat kat giydirmek geliyor içimden üşümesin diyeBenim bebeğimde de o isilik gibi kırmızı noktalardan oluştu canım. Sanırım usuyecek diye abartıyorum ben de
O markayı ilk kez duydum canım güzel mi ? Benim yatak odası da soğuk ya bebeğim üşüyorsa diye korkuyorum, hele ki gece uyanıp altını değiştirirken önce elektrikli soba falan açıyorum . Normal kıyafetlerini giydirip, kundak yapıp üstüne de kalın bir battaniye ortuyorum ben de. Ellerini kundak yapmasam sürekli kendini uyandırıyor benimki . Daha küçük olduğundan mi acabaBiz 4.haftayı atlattık, sırada 8.hafta atağı var bakalım neler bekliyor biziama artık agu bugu yapmaya başladı yavaş yavaş. Konuşunca dinliyor, gülüyor, çok hoşuna gidiyor ceee oyunu yapmak
Demir hapı bebeğe gaz yapar mı ya? BEn bazen içiyorum bazen unutuyorum da hiç bu ihtimal aklıma gelmemişti canım.
Bizim salonun ısısı 23 civarı, akşama kadar salondayız. Yatak odası da 20-21 civarı. Bende yatak odasında geceleri üşüyor mu diye düşünüp duruyorum. Owli nin 0.5 tog uyku gurusu tulumunu aldım. Onunla yatırıp üzerine bir ince battaniye örtüyorum artık. Ara sıra göğsünü de kontrol ediyorum sıcacık, üşümüyor sanırım. Ama anne yüreği işte, lahana gibi kat kat giydirmek geliyor içimden üşümesin diye
Canım normalde de içenler hep kabızlık yaptığını söylüyor diye öyle düşündüm. Bugün vitaminlere başlattı doktor, ya omega ya solgarın hapı ya da demirden böyle oldu. Solgara 150 lira omegaya da neredeyse bir o kadar verdiğim için şu an suçlu olarak beleş demir hapını görüyorumDemir hapı bebeğe gaz yapar mı ya? BEn bazen içiyorum bazen unutuyorum da hiç bu ihtimal aklıma gelmemişti canım.
Ben neden tıkandı bilemiyorum ama kesinlikle cok giydirmem tetiklediBenim bebeğimde de o isilik gibi kırmızı noktalardan oluştu canım. Sanırım usuyecek diye abartıyorum ben de
Yaa gerçekten sıcaktan oldu yaniBen neden tıkandı bilemiyorum ama kesinlikle cok giydirmem tetiklediEv zaten 23 dereceyken ben deli gibi giydirmisim yavrumu. Boynunun alti isilik dökünce anladim. Tek battaniye bile yetiyor ev 23-24dereceyse. Birde atesini takip ediyorum 36.5in altindaysa üşüyor demekmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?