2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bende oyle yapacam eczaneden direk alicam bi taneye sordum yoktu bulunca alip hemen baslicam 1 gecede iyilesirmi cocuk tutmuyo mama veriyom mecburen alissin istemiyorum tek gogsumle emziriyorum ama doymuyo onunla
Ben bi sabah bi akşam sürdüm baya baya iyi geldi canım çok şükür bi kaç sürmeden sonra bıraktım zaten şuan gayet iyi

Biogia probiyotik gunde 1 defa 5 damla seklinde veriliyor.

Ama digerinin kullanma seklini bilmiyrm

Sabah ogle aksam 2 ser tane seklinde aliyirum

6 alıyorum hatta karıştırıp 8 aldım bigün galiba
İnşallah şifa olur sana da ben baya rahatladım çok şükür
Sağolun kızlar inşallah şifa olur, benim dobişkoya hala sütüm yetmiyor çünkü mecbur mama da veriyorum

Bu arada bugün demir hapına başladım ama çocuk mahvoldu gazdan, kabız gibi bir de kakasını çok yapamadı. Hepiniz kullandınız mı demir hapı doğumdan sonra? Hamileyken de kullanmamıştım gerek görülmemişti, açıkçası bugünkü buhrandan sonra şimdi de hiç kullanmak istemiyorum

Valla yanlış yonlendirmek istemem ama kullanmadim ben demir hapi

Kızlar bebeklerde 40dan sonra uyku düzeni oluyomu ya gece hiç uyuyamıyoz sabah 7den de ayaktayz iyi şeyler duymaya ihtiyacım var yoksa bunalmak üzereyim
Ben de ayni soruyu sorcaktim. Gece gunduz uyumuyo memeden ayrilmiyo. Cildircam artik. 40da duzene girsin lutfen

Reactions: The
Ben de bulamadım burda hiçbir yerde canım . Almayi düşünüyordum da

bize de o markayı tavsiye etti doktor. Sipariş verdik. İşin kötü tarafı sanırım ben de hasta oluyorum. Burnum akıyor, genzim kaşınıyor Oğlumdan kızıma, kızımdan bana... Nası atlatacaz bakalım?

Aynen öyle canım bende hastayım suan. Okuldaki oglum getiriyor muhtemelen. Kizimin su burun tıkanıklığı gecseydi bi hayırlısıyla

Benim 2,5 yaşımdaki oğlumdan kaptı kızım. Çocuk bir kaç kez parka gitti geldi babasıyla hem kendi hasta oldu hem kardeşini hasta etti. Çıksa bi dert çıkmasa bi dert sokağa...

Birde tavsiyem bebeklerinizi üşüyecek diye sıcağa boğmayın kızlar. Benim kızın suratı sivilceli ve kıpkırmızı kesilmişti. Egzama sandık. Meğersem çocuk sıcaktan çıkarmış o sivilceleri. Evin ısısını düşürüp daha az giydirdim yatarken düzeldi.

Canım günde 5 6 kez siringayla serum fizyolojik sık . Bizde 3 haftadır aynı durumdayiz paso serum fizyolojikle cektiriyoz . Kış bebeği gerçekten çok zormus

Kesinlikle çok zormuş... Bir de evde başka bi çocuk varsa daha da zor. Oğlan kıza geçirdi hastalığı işte
O kadar üzülüyorum ki el kadar bebek nefes almak için çırpınıyor Temizliyoruz 10 dk geçmeden yine fokur fokur sümük çocuğun burnu

Bana kullan dediler ama ben kullanmadim canim
Zaten hamilelikte cok kabiz yapmisti. Bebege etkis olur diye ustune olmadim acikcasi

Benim bebeğimde de o isilik gibi kırmızı noktalardan oluştu canım. Sanırım usuyecek diye abartıyorum ben de

Şu atak haftalarını herkes yaşadı mı bizim 4 gün sonra atak haftası olarak gösteriyor da
Biz 4.haftayı atlattık, sırada 8.hafta atağı var bakalım neler bekliyor bizi ama artık agu bugu yapmaya başladı yavaş yavaş. Konuşunca dinliyor, gülüyor, çok hoşuna gidiyor ceee oyunu yapmak
Demir hapı bebeğe gaz yapar mı ya? BEn bazen içiyorum bazen unutuyorum da hiç bu ihtimal aklıma gelmemişti canım.
Benim bebeğimde de o isilik gibi kırmızı noktalardan oluştu canım. Sanırım usuyecek diye abartıyorum ben de
Bizim salonun ısısı 23 civarı, akşama kadar salondayız. Yatak odası da 20-21 civarı. Bende yatak odasında geceleri üşüyor mu diye düşünüp duruyorum. Owli nin 0.5 tog uyku gurusu tulumunu aldım. Onunla yatırıp üzerine bir ince battaniye örtüyorum artık. Ara sıra göğsünü de kontrol ediyorum sıcacık, üşümüyor sanırım. Ama anne yüreği işte, lahana gibi kat kat giydirmek geliyor içimden üşümesin diye

O markayı ilk kez duydum canım güzel mi ? Benim yatak odası da soğuk ya bebeğim üşüyorsa diye korkuyorum, hele ki gece uyanıp altını değiştirirken önce elektrikli soba falan açıyorum . Normal kıyafetlerini giydirip, kundak yapıp üstüne de kalın bir battaniye ortuyorum ben de. Ellerini kundak yapmasam sürekli kendini uyandırıyor benimki . Daha küçük olduğundan mi acaba

Demir hapı bebeğe gaz yapar mı ya? BEn bazen içiyorum bazen unutuyorum da hiç bu ihtimal aklıma gelmemişti canım.
Canım normalde de içenler hep kabızlık yaptığını söylüyor diye öyle düşündüm. Bugün vitaminlere başlattı doktor, ya omega ya solgarın hapı ya da demirden böyle oldu. Solgara 150 lira omegaya da neredeyse bir o kadar verdiğim için şu an suçlu olarak beleş demir hapını görüyorum Birkaç gün keseceğim bakalım inşallah ondandır.

Ben neden tıkandı bilemiyorum ama kesinlikle cok giydirmem tetikledi Ev zaten 23 dereceyken ben deli gibi giydirmisim yavrumu. Boynunun alti isilik dökünce anladim. Tek battaniye bile yetiyor ev 23-24dereceyse. Birde atesini takip ediyorum 36.5in altindaysa üşüyor demekmis

Reactions: The
Yaa gerçekten sıcaktan oldu yani benim baya dikkatli olmam lazım o zaman ya , ne bileyim sıcaktan zarar gelmez diyip durdu büyükler. Ben de giydirip duruyorum çocuğu

Kızlar bugün kalça ultrasyonu falan için doktor kontrolune gittik. Bebeğimin kafası hep sağa dönüktü doktor ultrason istedi şükür temiz cıktı muhtemelen anne karninda sağa dönük kaldığı için alışkanlık olmuş dedi . Bakalım yarın fizik tedaviye götürcez orda bize egzersizler göstericek çok kafama taktım resmen ölü gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…