2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Sen solgardan fayda gördün mü canım? Ben de almaya çalışıyorum da bulabilirsem

Benim bebeğim de uyurken muhakkak ya sağ ya sola döndürüp yatıyor kafasını. Düz yatmıyor , yatırsam bile çeviriyor. Kötü bir şey mıymış bu

Benim bebeğim de uyurken muhakkak ya sağ ya sola döndürüp yatıyor kafasını. Düz yatmıyor , yatırsam bile çeviriyor. Kötü bir şey mıymış bu
Sağa sola iyi benimki hep sağa ben yatiriyodum simdi hem sağ hem sol hem düz yapıyorum bakalım yarın fizik tedavide ne dicekler

Reactions: The
Kızlar bu arada ben de bugün sağlık ocağına 15 gün kontrolüne gittim. Maşallah diyeyim bebeğim biraz fazla kilo almış , hemşire sıkıntı yok dedi ama fazla mi emziriyorum acaba bilemedim. 8 günde 700 gram almış görünüyor, acaba ilerde sıkıntı olur mu? Ama uyaniksa naparsam napayım meme istiyorsa durduramıyorum , ağzıyla aranıp duruyor en kotu elini emmeye başlıyor, kıyamıyorum ben de. Annem iki saate emzir şu çocuğu falan diyor ama meme isteyen çocuk iki saat mümkün değil avutulmaz ki

Ben de yapmaya çalışıyorum ama bunu yapmadan ac olduğu için çok sabırsızlanıyor ya
Emzik emmese ben de yapamazdım kesin. Emzik sayesinde yapabiliyorum.

Bu kiloyu mama olmadan sadece emzirmeyle aldı. Maşşallahhh diyelim hiçbişey olmaz korkma

Emzik emmese ben de yapamazdım kesin. Emzik sayesinde yapabiliyorum.

Bu kiloyu mama olmadan sadece emzirmeyle aldı. Maşşallahhh diyelim hiçbişey olmaz korkma
Emzik benimki her zaman almıyor canım ya , canı isterse alıyor istemezse ativeriyor ağzından

Yok mama kullanmıyorum canım ama gündüz nerdeyse her saat başı emiyor tosuncuk. İnşallah sıkıntı olmaz dediğin gibi

Kizlar bir sey merak ediyorum? Bebeklerinizin hep özel doktoru mu var? Yani mutlaka ulaştığınız hep aynı yere götürdüğunuz biri mi var? Ben hep devlet hastanesine götürüyorum da merak ettim acikcasi. Yani baska yolu yok suan acikcasi. Ama yinede hep ayni doktor mu olmali sizce

Bende instagramda görüp aldım canım. Bir sayfada anne öneriyordu. Oda sıcaklığına göre kumaşın tog değerine göre alıyorsun tulumu, değerine göre içine ne giydirmen gerektiği yazıyor araştır hepsini görürsün. Kolları çıkrabiliyorsun, yarım kundak oluyor, büyüyünce torba tulum alıyor. Ben çok rahat ettm, yaz gelince de yazlık olanı alacağım.

Bende küçükten kollarını içeri koymadım, şimdi alıştı kolları hiç battaniye içine sokmuyor hep kafasının iki yanında
Bence de 300 liralık ilaçlar yapmış olamaz kabızlık falan haklısın canım
Canım üzülme ya sıkma canını. Gündüz gözünün önündeyken düz yatıe, sağa sola yatır bez koy yanlrına kafasını çeviremesin. Daha çok minikler ya çabucak düzelir iyiki erken farkedilmiş.
Efsaneyi hatırlatalım Kedilervekitaplar
Hala bu masajı yapmayan varsa bebişinize boşuna eziyet ediyorsunuz demektir
Ahh ah bebeğim gaz çıkardıkça ben mutluşuktan uçuyorum valla çok aç olduğu zaman masajı pek yaptırmıyor benimki ağlıyor, emzikşe oyalayıp yapıyorum masajı bende. Düzenli yapınca da gazı azaltıyor gibi. Ben ne zaman masajı aksatsam çok gazı oluyor

Yani aynı doktor olsa güzel olur ama çok da elzem değil bence. Doktor hatırlamıyor bile bir önceki kontrolü, bilgisayardan bakıp değerlendiriyor benim gördüğüm.

Çok değişikmis canım araştırayım ben de alırım muhtemelen

Kızlar bebekler ne zaman gülmeye başlıyor. Daha bizimki başlamadı. Bide göz teması ne zaman kurmaya başlıyor.

Kızlar benim bebek hep memede gece gündüz yatağına yatırınca uyanıyo. Sürekli memede oluncada sanki boş memeyi emiyo gibi geliyo yarın bir ay kontrolü var bakalım nolcak

Yani aynı doktor olsa güzel olur ama çok da elzem değil bence. Doktor hatırlamıyor bile bir önceki kontrolü, bilgisayardan bakıp değerlendiriyor benim gördüğüm.
Yani bizi hep başka doktor değerlendiriyor. Önemli bir şey olsa hepsi soyler herhalde değil mi

Reactions: The
Kızlar bebeklerde 40dan sonra uyku düzeni oluyomu ya gece hiç uyuyamıyoz sabah 7den de ayaktayz iyi şeyler duymaya ihtiyacım var yoksa bunalmak üzereyim
40ta bir keramet varmış. Bizim tam 40ıncı gün artık gece de epey uyumaya basladı. Daha önce gecesi gündüz, gündüzü geceydi. Şimdi akıllandı oğlum :) he tamemen uyumuyoruz tabi, ıh mıh ve aranmalar çok oluyor ama böyle dinç olmuyor bi doyduktan sonra geri uyuyor felan. Bizdeki problem de kucakta oh mis gibi uyuyor yerine yatırdım mı uyanıyor gerçekten bomba imhacılar gibi hareket etmeden nefesimi tutarak resmen koymaya calisiyorum...

Kızlar bebeğim çok ağlıyo ya, emmiyo da bi iki çektikten sonra başlıyo krize ağlıyo, sütüm mü yetmiyo anlayamıyorum kafayı yemek üzereyim göğüslerim de yumuşak sıkınca ucuna geliyo süt ama neden böyle yapıyo anlayamıyorum

Maşallah maşallah canım , inşallah böyle devam eder gece uykulari gerçekten bizim dinlenmemiz için çok gerekli gerçekten :) darısı hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…