Sen solgardan fayda gördün mü canım? Ben de almaya çalışıyorum da bulabilirsemCanım normalde de içenler hep kabızlık yaptığını söylüyor diye öyle düşündüm. Bugün vitaminlere başlattı doktor, ya omega ya solgarın hapı ya da demirden böyle oldu. Solgara 150 lira omegaya da neredeyse bir o kadar verdiğim için şu an suçlu olarak beleş demir hapını görüyorumBirkaç gün keseceğim bakalım inşallah ondandır.
Benim bebeğim de uyurken muhakkak ya sağ ya sola döndürüp yatıyor kafasını. Düz yatmıyor , yatırsam bile çeviriyor. Kötü bir şey mıymış buKızlar bugün kalça ultrasyonu falan için doktor kontrolune gittik. Bebeğimin kafası hep sağa dönüktü doktor ultrason istedi şükür temiz cıktı muhtemelen anne karninda sağa dönük kaldığı için alışkanlık olmuş dedi . Bakalım yarın fizik tedaviye götürcez orda bize egzersizler göstericek çok kafama taktım resmen ölü gibiyim
Canım bugün başladım ben de, bugün doğru düzgün içemedim ama birkaç gün sonra sonuçları paylaşırımSen solgardan fayda gördün mü canım? Ben de almaya çalışıyorum da bulabilirsem
Sağa sola iyi benimki hep sağa ben yatiriyodum simdi hem sağ hem sol hem düz yapıyorum bakalım yarın fizik tedavide ne diceklerBenim bebeğim de uyurken muhakkak ya sağ ya sola döndürüp yatıyor kafasını. Düz yatmıyor , yatırsam bile çeviriyor. Kötü bir şey mıymış bu
Ben de yapmaya çalışıyorum ama bunu yapmadan ac olduğu için çok sabırsızlanıyor yaEfsaneyi hatırlatalımKedilervekitaplar
Hala bu masajı yapmayan varsa bebişinize boşuna eziyet ediyorsunuz demektir
Emzik emmese ben de yapamazdım kesin. Emzik sayesinde yapabiliyorum.Ben de yapmaya çalışıyorum ama bunu yapmadan ac olduğu için çok sabırsızlanıyor ya
Bu kiloyu mama olmadan sadece emzirmeyle aldı. Maşşallahhh diyelim hiçbişey olmaz korkmaKızlar bu arada ben de bugün sağlık ocağına 15 gün kontrolüne gittim. Maşallah diyeyim bebeğim biraz fazla kilo almış , hemşire sıkıntı yok dedi ama fazla mi emziriyorum acaba bilemedim. 8 günde 700 gram almış görünüyor, acaba ilerde sıkıntı olur mu? Ama uyaniksa naparsam napayım meme istiyorsa durduramıyorum , ağzıyla aranıp duruyoren kotu elini emmeye başlıyor, kıyamıyorum ben de. Annem iki saate emzir şu çocuğu falan diyor ama meme isteyen çocuk iki saat mümkün değil avutulmaz ki
Emzik benimki her zaman almıyor canım ya , canı isterse alıyor istemezse ativeriyor ağzındanEmzik emmese ben de yapamazdım kesin. Emzik sayesinde yapabiliyorum.
Bu kiloyu mama olmadan sadece emzirmeyle aldı. Maşşallahhh diyelim hiçbişey olmaz korkma
Bende instagramda görüp aldım canım. Bir sayfada anne öneriyordu. Oda sıcaklığına göre kumaşın tog değerine göre alıyorsun tulumu, değerine göre içine ne giydirmen gerektiği yazıyor araştır hepsini görürsün. Kolları çıkrabiliyorsun, yarım kundak oluyor, büyüyünce torba tulum alıyor. Ben çok rahat ettm, yaz gelince de yazlık olanı alacağım.O markayı ilk kez duydum canım güzel mi ? Benim yatak odası da soğuk ya bebeğim üşüyorsa diye korkuyorum, hele ki gece uyanıp altını değiştirirken önce elektrikli soba falan açıyorum . Normal kıyafetlerini giydirip, kundak yapıp üstüne de kalın bir battaniye ortuyorum ben de. Ellerini kundak yapmasam sürekli kendini uyandırıyor benimki . Daha küçük olduğundan mi acaba
Bence de 300 liralık ilaçlar yapmış olamaz kabızlık falan haklısın canımCanım normalde de içenler hep kabızlık yaptığını söylüyor diye öyle düşündüm. Bugün vitaminlere başlattı doktor, ya omega ya solgarın hapı ya da demirden böyle oldu. Solgara 150 lira omegaya da neredeyse bir o kadar verdiğim için şu an suçlu olarak beleş demir hapını görüyorumBirkaç gün keseceğim bakalım inşallah ondandır.
Canım üzülme ya sıkma canını. Gündüz gözünün önündeyken düz yatıe, sağa sola yatır bez koy yanlrına kafasını çeviremesin. Daha çok minikler ya çabucak düzelir iyiki erken farkedilmiş.Kızlar bugün kalça ultrasyonu falan için doktor kontrolune gittik. Bebeğimin kafası hep sağa dönüktü doktor ultrason istedi şükür temiz cıktı muhtemelen anne karninda sağa dönük kaldığı için alışkanlık olmuş dedi . Bakalım yarın fizik tedaviye götürcez orda bize egzersizler göstericek çok kafama taktım resmen ölü gibiyim
Ahh ah bebeğim gaz çıkardıkça ben mutluşuktan uçuyorum vallaEfsaneyi hatırlatalımKedilervekitaplar
Hala bu masajı yapmayan varsa bebişinize boşuna eziyet ediyorsunuz demektir
Yani aynı doktor olsa güzel olur ama çok da elzem değil bence. Doktor hatırlamıyor bile bir önceki kontrolü, bilgisayardan bakıp değerlendiriyor benim gördüğüm.Kizlar bir sey merak ediyorum? Bebeklerinizin hep özel doktoru mu var? Yani mutlaka ulaştığınız hep aynı yere götürdüğunuz biri mi var? Ben hep devlet hastanesine götürüyorum da merak ettim acikcasi. Yani baska yolu yok suan acikcasi. Ama yinede hep ayni doktor mu olmali sizce
Çok değişikmis canım araştırayım ben de alırım muhtemelenBende instagramda görüp aldım canım. Bir sayfada anne öneriyordu. Oda sıcaklığına göre kumaşın tog değerine göre alıyorsun tulumu, değerine göre içine ne giydirmen gerektiği yazıyor araştır hepsini görürsün. Kolları çıkrabiliyorsun, yarım kundak oluyor, büyüyünce torba tulum alıyor. Ben çok rahat ettm, yaz gelince de yazlık olanı alacağım.
Yani bizi hep başka doktor değerlendiriyor. Önemli bir şey olsa hepsi soyler herhalde değil miYani aynı doktor olsa güzel olur ama çok da elzem değil bence. Doktor hatırlamıyor bile bir önceki kontrolü, bilgisayardan bakıp değerlendiriyor benim gördüğüm.
40ta bir keramet varmış. Bizim tam 40ıncı gün artık gece de epey uyumaya basladı. Daha önce gecesi gündüz, gündüzü geceydi. Şimdi akıllandı oğlum :) he tamemen uyumuyoruz tabi, ıh mıh ve aranmalar çok oluyor ama böyle dinç olmuyor bi doyduktan sonra geri uyuyor felan. Bizdeki problem de kucakta oh mis gibi uyuyor yerine yatırdım mı uyanıyor gerçekten bomba imhacılar gibi hareket etmeden nefesimi tutarak resmen koymaya calisiyorum...Kızlar bebeklerde 40dan sonra uyku düzeni oluyomu ya gece hiç uyuyamıyoz sabah 7den de ayaktayz iyi şeyler duymaya ihtiyacım var yoksa bunalmak üzereyim
Maşallah maşallah canım , inşallah böyle devam eder gece uykulari gerçekten bizim dinlenmemiz için çok gerekli gerçekten :) darısı hepimize40ta bir keramet varmış. Bizim tam 40ıncı gün artık gece de epey uyumaya basladı. Daha önce gecesi gündüz, gündüzü geceydi. Şimdi akıllandı oğlum :) he tamemen uyumuyoruz tabi, ıh mıh ve aranmalar çok oluyor ama böyle dinç olmuyor bi doyduktan sonra geri uyuyor felan. Bizdeki problem de kucakta oh mis gibi uyuyor yerine yatırdım mı uyanıyor gerçekten bomba imhacılar gibi hareket etmeden nefesimi tutarak resmen koymaya calisiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?