- 22 Aralık 2019
- 1.258
- 842
- 73
- 34
Cok sagol cnm aldirdim surdum sanki daha iyi daha tam iyilesmedi ama psikolojikmi bilmiyorum cocugumu emzirmek istiyorum almiyo boyle kabarikken zatem meme uclarim buyuk bi de kabarik olunca agzina sigdiramiyo demek biberomla mama veriyorum tek gogsu emziriyorum cok uzuluyorum bi biberona alisirsa memeyi reddetmesinden korkuyorumBen bi sabah bi akşam sürdüm baya baya iyi geldi canım çok şükür bi kaç sürmeden sonra bıraktım zaten şuan gayet iyi
Gazi olabilir benimkide bugun ciglil cigligaydi sesi kisildi aglamaktan bagirmaktan gazdan heralde dedim en son gidip gaz ilaci aldim iyi geldi sanki tam yarin belli olur iyi gelip gelmedigi gazdan suphelenebilirsinKızlar bebeğim çok ağlıyo ya, emmiyo da bi iki çektikten sonra başlıyo krize ağlıyo, sütüm mü yetmiyo anlayamıyorum kafayı yemek üzereyim göğüslerim de yumuşak sıkınca ucuna geliyo süt ama neden böyle yapıyo anlayamıyorum
Bu arada benimkide cok gaz cikardi kaka yapti demek mamaya alisik degildi midesi zorlandimi bilmiyorum arkadasim bebekler gazin bazen sadece az kismini cikarir cogu icerde kalabilir o da sanci yapar dedi bende damla aldim hatta damlada 8 damla kullanilabiliyo ben 3 damla kullandim tedbiren olsun diye dedimKızlar bebeğim çok ağlıyo ya, emmiyo da bi iki çektikten sonra başlıyo krize ağlıyo, sütüm mü yetmiyo anlayamıyorum kafayı yemek üzereyim göğüslerim de yumuşak sıkınca ucuna geliyo süt ama neden böyle yapıyo anlayamıyorum
Benimkide oyle sanki doymuyomu anlamiyorum ya da aliskanlil gerci raziyim 2 gundur yarim yamalak emziriyorum mama veriyorum diyorum duzelsin emsinde verecem hep ama doktorlar asiri gaz yapar diyo en fazla 20 dakika bi meme 20 dakika bi meme diyolar hatta doktor bana 10 dakika 10 dakika yeterli dedi ben doymaz cekemiyo dedikten sonra 15 20 dakikaya kadar tutabilirsin fazlasi gaz yapar surekli hava yuttuklari icinKızlar benim bebek hep memede gece gündüz yatağına yatırınca uyanıyo. Sürekli memede oluncada sanki boş memeyi emiyo gibi geliyo yarın bir ay kontrolü var bakalım nolcak
Hangi vitaminlere basladin cnm bende omega istiyorumda emzirirken hepsini kullanabiliyozmu doltor kontrolu haftaya o zamana kadar beklemeyeyim diyorum demir hapi kullaniyorum bu aradaCanım normalde de içenler hep kabızlık yaptığını söylüyor diye öyle düşündüm. Bugün vitaminlere başlattı doktor, ya omega ya solgarın hapı ya da demirden böyle oldu. Solgara 150 lira omegaya da neredeyse bir o kadar verdiğim için şu an suçlu olarak beleş demir hapını görüyorumBirkaç gün keseceğim bakalım inşallah ondandır.
Bende hep sagina yatiriyom kusarsa diye ve evet kendisi ceviriyo hatta o yuzden kafa yastigi siparis ettim duz kafalan icin yamuk olmasun diye ilk 3 ayda etki ediyomus o yastiklar daha gelmedi kullaninca burdada paylasirimKızlar bugün kalça ultrasyonu falan için doktor kontrolune gittik. Bebeğimin kafası hep sağa dönüktü doktor ultrason istedi şükür temiz cıktı muhtemelen anne karninda sağa dönük kaldığı için alışkanlık olmuş dedi . Bakalım yarın fizik tedaviye götürcez orda bize egzersizler göstericek çok kafama taktım resmen ölü gibiyim
Ben de uzun süre tutturmaya çalışıyorum memeye fazla olunca da gaz yapıyomuş demek ki her gün yeni bişey öğreniyoruz vallahiBenimkide oyle sanki doymuyomu anlamiyorum ya da aliskanlil gerci raziyim 2 gundur yarim yamalak emziriyorum mama veriyorum diyorum duzelsin emsinde verecem hep ama doktorlar asiri gaz yapar diyo en fazla 20 dakika bi meme 20 dakika bi meme diyolar hatta doktor bana 10 dakika 10 dakika yeterli dedi ben doymaz cekemiyo dedikten sonra 15 20 dakikaya kadar tutabilirsin fazlasi gaz yapar surekli hava yuttuklari icin
Bende senin gibi kusar diye hep sağ yatırdım. Ama sürekli değişmek lazımmış bakalım başka hastaneye gidicez birazdanBende hep sagina yatiriyom kusarsa diye ve evet kendisi ceviriyo hatta o yuzden kafa yastigi siparis ettim duz kafalan icin yamuk olmasun diye ilk 3 ayda etki ediyomus o yastiklar daha gelmedi kullaninca burdada paylasirim
Ben prima premium care kullaniyorum canim.Kızlar hangi marka bezi kullanıyorsunuz? Ben şuan sleepy natural kullanıyorum 2 numara. Hiçbir şikayetim yok. Baby turco da doğal ve Türk malıymış. Kullanan var mı acaba, dikkatimi çekti de.
Ben de ikisini de kullandım canim ama sleepy kadar beğenmedim baby turcoyu. Emiciligi falan güzel ama dokusu sleepy kadar yumuşak değilKızlar hangi marka bezi kullanıyorsunuz? Ben şuan sleepy natural kullanıyorum 2 numara. Hiçbir şikayetim yok. Baby turco da doğal ve Türk malıymış. Kullanan var mı acaba, dikkatimi çekti de.
Prima Premium Care canım, şimdilik memnunum.Kızlar hangi marka bezi kullanıyorsunuz? Ben şuan sleepy natural kullanıyorum 2 numara. Hiçbir şikayetim yok. Baby turco da doğal ve Türk malıymış. Kullanan var mı acaba, dikkatimi çekti de.
Canım omega Mom Vital verdi, D vitaminin kalanını iç sonra bırak dedi bir de Vegaferon demir ilacı onu söyledi. Emzirdiğin için özellikle veriyor doktor, emzirirken kaybettiğin vitaminler yerine gelsin diye o açıdan sıkıntı olmaz herhalde canım.Hangi vitaminlere basladin cnm bende omega istiyorumda emzirirken hepsini kullanabiliyozmu doltor kontrolu haftaya o zamana kadar beklemeyeyim diyorum demir hapi kullaniyorum bu arada
Ben Molfix kullanıyorum canım memnunum simdilikKızlar hangi marka bezi kullanıyorsunuz? Ben şuan sleepy natural kullanıyorum 2 numara. Hiçbir şikayetim yok. Baby turco da doğal ve Türk malıymış. Kullanan var mı acaba, dikkatimi çekti de.
Bende yamunanin korsesi vardi onu kullanıyorum karni harika toparliyor. Asil derdim basen ama bende toparlayıcı bi tayt istiyorumKızlarrr bir de doğum sonrası göbeği toparlamak için tayt, korse vs bir şey kullandınız mı işe yaradı mı? Korse çok pratik olmuyor şu an benim için, tayt alayım diyorum ama karar veremedim markasına.
Ben de sleepy bio natural kullanıyorum canımKızlar hangi marka bezi kullanıyorsunuz? Ben şuan sleepy natural kullanıyorum 2 numara. Hiçbir şikayetim yok. Baby turco da doğal ve Türk malıymış. Kullanan var mı acaba, dikkatimi çekti de.
Biz baby turco yu kullandık hatta baya almıştık hastaneden ilk eve geldik bebeğin poposu tamamen kıpkırmızıydı hiç iyi gelmedi bize, şimdi bende sleepy natural 3 numara kullanıyorum memnunum ama tabi bu bez işi çok farklı ya her bebişin tenine uyup uymaması kimiside turco dan çok memnun internetten hep yorum okuyup öyle almıştık kaldı bezler bir numara iki üç paketKızlar hangi marka bezi kullanıyorsunuz? Ben şuan sleepy natural kullanıyorum 2 numara. Hiçbir şikayetim yok. Baby turco da doğal ve Türk malıymış. Kullanan var mı acaba, dikkatimi çekti de.
Benim kızımda ara sıra öyle yapıyor, sebebini hala çözemedimKızlar bebeğim çok ağlıyo ya, emmiyo da bi iki çektikten sonra başlıyo krize ağlıyo, sütüm mü yetmiyo anlayamıyorum kafayı yemek üzereyim göğüslerim de yumuşak sıkınca ucuna geliyo süt ama neden böyle yapıyo anlayamıyorum
Ben prima premium care kullaniyorum canim.
Sleepy bio natural da almistim ama sanirim primayi daha cok sevdim. Ama belli aydan sonra muhtemelen degistiririm
Ben de ikisini de kullandım canim ama sleepy kadar beğenmedim baby turcoyu. Emiciligi falan güzel ama dokusu sleepy kadar yumuşak değil
Ben gümde 4 damla veriyorum canım. Ama şimdi nbl probiyotik d vitaminli sipariş ettim onu bekliyorum. Tek seferde veriyordum bende.Kızlar D vitaminini bebeklerinize nasıl veriyorsunuz? Sağlık ocağında günde 3 damla bir kerede ver dediler, doktor da sabah öğle akşam 1er damla yazmış, hangisini uygulasam bilemedim.
Canım memnun musun bio naturalden? Şuan hepsiburadada indirim var, 2.si 1 tl. Birde 2 ve 3 arasında büyüklük farkı çok mu?Ben de sleepy bio natural kullanıyorum canım
Ay ben o zaman hiç değiştirmeyim ya beneğin cildi buna alıştıBiz baby turco yu kullandık hatta baya almıştık hastaneden ilk eve geldik bebeğin poposu tamamen kıpkırmızıydı hiç iyi gelmedi bize, şimdi bende sleepy natural 3 numara kullanıyorum memnunum ama tabi bu bez işi çok farklı ya her bebişin tenine uyup uymaması kimiside turco dan çok memnun internetten hep yorum okuyup öyle almıştık kaldı bezler bir numara iki üç paket
Canım ben bebişimi 39.haftamda sağlıkla kucağıma aldım çok şükür.Kanamadan sonra hep dinlendim .Kendimi hiç yormadım .Perinatolok bana 24.haftada bu tarz kanamalarla karşılaşıyoruz endişelenme demişti .Sende dikkat et endişelenme sağlıkla bebişine vakti zamanında kavuş canımMerhaba tam da bugün aynı durumu ben yaşadım yani 24+6 haftalığım ve kanama yaşadım hemen hastaneye gittim doktor plasentaya da baktı bebeğe de herhangi bi kanama görmedi sadece rahim ağzımda bi yara gördü o kanamış olabilir dedi... siz nasılsınız şimdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?