2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
1 ay kontrolümden geldik 700 gr ancak almış az değilmi ya bütün gün emmeye

Bebek bezi denemede üstüme tanımıyorum .Prima ve molfix dokusu emiciliği çok çok iyi ama çok pahalı .Goon denedim onun dokusu fena değil ama bizde benden kaynaklı olabilir ilk zamanlar bağlqmada sıkıntı yaşıyordum sızdırma yapıyordu.Şimdi sleepe kulanıyorum idare eder bebeğin teninde ıslaklık bırakıyor o yüzden sık açıyorum altını.

Memnunum canım sadece naturali de güzel ama onu da kullandım bi paket ben 2 numara kullanıyorum 3 hiç almadım canım daha o yüzden net bişey söyleyemicem

Bende isteyeym doktordan durmadan uykulu geziyorum etrafta biras dinclesirim belki

Bende senin gibi kusar diye hep sağ yatırdım. Ama sürekli değişmek lazımmış bakalım başka hastaneye gidicez birazdan
Banada yaz cnm hastane sonucunu merak ettm insallah bisey cikmaa ben arada solada yatirdim ama kendisi ceviriyo yine sağa

Ben de uzun süre tutturmaya çalışıyorum memeye fazla olunca da gaz yapıyomuş demek ki her gün yeni bişey öğreniyoruz vallahi Hangi gaz damlasını aldın canım sen
Sap simpflex artik damladanmi bilmiyorum ya da surekli bagirdigindan bitkinmi dustu uyudu simdi 3 saati gecti hatta beslenme saati annem karisma diyo helak oldu yatsin dedi bende karismak istemiyorum acikcasi surekli bagirdigindan ama damladan sonra gaz cikarma olmadi ya da ben duymadim bilmiyorum yani neden uyudugunu ama o kadar yoruldumki inan endişelenemiyorm bile uyumasina

Kızlar D vitaminini bebeklerinize nasıl veriyorsunuz? Sağlık ocağında günde 3 damla bir kerede ver dediler, doktor da sabah öğle akşam 1er damla yazmış, hangisini uygulasam bilemedim.
Ben 3 damla seklinde veriyorum canim. Saglik ocagida doktorumda aynisini demisti. Sadece doktorum sabah 10 gibi ac ver demisti diye hatirliyorum. Ama saglik ocagindansa doktorunun soyledigi daha dogru olabilir canim. Sadece takibi zor
Vegaferon ben hamilelkkte kullanmistim sifir fayda saglamisti bana
Ben korse kullandim bir sure 1 hafta veya max 10 gun onda da tum gun degil. 3 5 kez de bu adini suan nedense animaayamadim. Sortlu korse mi diyim ba ak ve bel i saran adi neydi. Nbb nin vardi elimde onu kullandim. Gobege faydasi var bublarin ama basenlere anlayamadim acikcasi. Bebegi uyuturken veya kucakta bende bacak hareketi yapiyorum

3 saat uyumasinda problem yok sanirim canim ben doktoruma sormustum. 1 veya 2 hafta sonrasinda 3 veya 3 bck saat uyuyabilir demisti. Birde 1 aylik olunca sordugumda 24 saatte sadece 1 kez olmak uzere öğün atlayabilir problem yok dedi.

Kac günlüktü canim seninki birde öksürüğü sürekli miydi baska ne şikayetleri vardi
Canm benım kızım 25 gunluktu ama oksuruge ek olarak cekılmesı vardı yani ciğere inmişti
B12 takviyesimi arttiriyo sütü bi yan etkisi yok degiillmi bu sekilde eczane urunleriyle sut arttirmanin
Yan etkısı yok demişti doktorumuz bende kullanıyrm valla
Bizde hastanedeyiz kizlar. Akciger filmi istedi doktoru bekliyoruz. Cok korkuyorum benden alip ayri yatiracaklar diye Daha 29gunluk yavrum
Çok şükür temiz cıkmıs canım gozun aydn
Cok sıcaktan yada soguktan değilde grıplı insandan koru canım
Ben
Çok memnunum keske emziren anne cayına yada bestlak damlaya para verecegıme bı kutu daha alsaymısm
Ben de bulamadım burda hiçbir yerde canım . Almayi düşünüyordum da
Mehtap eczanesi getiriyo canım hemde uygun
Bize bı kac eczane 250 ye getirirm dedi bi kacı depoda bıle yok diyip gönderdi en son mehtap eczanesi 157 lira olması lazımdı istedık hemen getrdi sagolsn
Kızlar hangi marka bezi kullanıyorsunuz? Ben şuan sleepy natural kullanıyorum 2 numara. Hiçbir şikayetim yok. Baby turco da doğal ve Türk malıymış. Kullanan var mı acaba, dikkatimi çekti de.
Prima ve sleepy kullandım canım ama primada değişik bı koku varBenı cok rahatsz etti sleepye geri dönücem gibi

Canım bu bio natural değil sadece natural olan ama ikisinin de kilo aralığı aynı, kalıpları da aynıdır. Belki görüntü olarak fikir olur uçuk bi fark yok aralarında.

Eklentiler

• IMG_20211118_134010.webp
    84,4 KB · Görüntüleme: 53
Canım bu bio natural değil sadece natural olan ama ikisinin de kilo aralığı aynı, kalıpları da aynıdır. Belki görüntü olarak fikir olur uçuk bi fark yok aralarında.
Sanırım 3 numaranın boyu azcık büyük dimi canım? Ben her ihtimale karşı bir paket 2 numara bir pakette 3 söyleyeyim hızlı büyür filan 2 numara elimde kalmasın sonra

Sanırım 3 numaranın boyu azcık büyük dimi canım? Ben her ihtimale karşı bir paket 2 numara bir pakette 3 söyleyeyim hızlı büyür filan 2 numara elimde kalmasın sonra
Evet biraz daha büyük canım, 2 numara tam göbek deliğine denk geliyor 3 numara üstüne çıkıyor 2 cm bi fark var ama ben 15 günlükken denemiştim 3 numarayı ilk kez, boyu uzun olsa da çok geniş değil sızdırma vs yapmadı 3 e ağırlık verebilirsin bence

Banada yaz cnm hastane sonucunu merak ettm insallah bisey cikmaa ben arada solada yatirdim ama kendisi ceviriyo yine sağa
Canım gittim fizyoterapist egzersiz gösterdi bunları devamli yap dedi . Doktor 15 gün sonra bidaha gel dedi . Bakalım egzersizleride çok korkuyom yapmaya dahada kötü ederim diye. Çocuklarınızi çok iyi gözlemleyin ben doktor kontrolune götürmeseydim anlamicaktim

Mehtap eczanesi nerde oluyo canım

Kızlar benim bebeğim gündüzleri hiç uyumuyor ya normal mi bu daha 16 günlük, internetten bakıyorum 20 saat falan uyur diyor ya nerdee. Sabahtan beri nerdeyse hiç uyumadı 5-10 dklik kestirmeler hariç. Anormal bir durum mu var

Bir de bebeğinizi uyutmak için ekstra bir şey yapıyor musunuz, ne bileyim sallamak gibi falan

Ben salliyorum ayağımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…