Benimki de uyumuyo canım psikolojik olarak kendimi suçlayıp duruyorum bu yüzden yok süt mü yetmiyo yok bilmem ne, ayakta sallamakta çare bulduk biraz o şekilde dalıyo uykuya ya da kucağımda uyuyo ama yerine koyduğum an gözler açılıyo otomatikKızlar benim bebeğim gündüzleri hiç uyumuyor ya normal mi budaha 16 günlük, internetten bakıyorum 20 saat falan uyur diyor ya nerdee. Sabahtan beri nerdeyse hiç uyumadı 5-10 dklik kestirmeler hariç. Anormal bir durum mu var
Bir de bebeğinizi uyutmak için ekstra bir şey yapıyor musunuz, ne bileyim sallamak gibi falan
Ve dalarsa uykuya yüzüstü yatırıyorum baya gaz çıkarıyo o şekilde yatırdığımdaKızlar benim bebeğim gündüzleri hiç uyumuyor ya normal mi budaha 16 günlük, internetten bakıyorum 20 saat falan uyur diyor ya nerdee. Sabahtan beri nerdeyse hiç uyumadı 5-10 dklik kestirmeler hariç. Anormal bir durum mu var
Bir de bebeğinizi uyutmak için ekstra bir şey yapıyor musunuz, ne bileyim sallamak gibi falan
Evet öylede sürekli memede olunca insan hayal kırıklığına uğruyo sütümü artırmak istiyorum mastitten sonra azalma oldu bana bitsne mide ilacı verdi yan etkisi süt artırmakmış inş işe yarar birde solgarın vitaminini sipariş ettim bakalım işe yararsa yazarımBizim de 900 gram almış doktor en az 500 en çok 1000 almasını bekleriz dedi . Bence az değil.
Benimki de uyumuyo canım psikolojik olarak kendimi suçlayıp duruyorum bu yüzden yok süt mü yetmiyo yok bilmem ne, ayakta sallamakta çare bulduk biraz o şekilde dalıyo uykuya ya da kucağımda uyuyo ama yerine koyduğum an gözler açılıyo otomatik
Hiç bulaşmayım demiştim şu sallama işine ama başka türlü olmayacak gibiVe dalarsa uykuya yüzüstü yatırıyorum baya gaz çıkarıyo o şekilde yatırdığımda
Baştan beri mi öyle yapıyorsun canım benimki sallamak için küçük mu ya bilemedim kiBen salliyorum ayağımda
Ah ah hayaller hayatlar işteHiç bulaşmayım demiştim şu sallama işine ama başka türlü olmayacak gibiemer, uyur sanıyordum ben ya çok mu hayalperestmisim acaba ben bu çocuğu dogurmadan bilemedim
Valla 12-13. Gunden beri sallıyorum burnunun tıkanıklığından dolayi zor daliyor uykuya birde sadece memede uyumaya alismasin diye buyudukce sadece memede uyumasi zoor oluyor oglumdan biliyorumBaştan beri mi öyle yapıyorsun canım benimki sallamak için küçük mu ya bilemedim ki
Benim 40 geçti ama hala o iş olmadi olmaya fırsat olmadi yorgunluktan telaştan . Ama acirmi dersen hiç acimiyoKızlar alakasız olacak ama bu zamanlarda kafama taktığım bi konu var ve sorabileceğim en yakın zamanda yaşamız insanlarda burda40 çıkan normal doğum yapan arkadaşlar ilişkiye girdiniz mi ? Ben çok takıyorum ya acırsa ya bişey olursa diye şimididen strese girdim, öncesinde 40 gün anasıl geçcek diye düşünüyordum şimdi ne çabuk geçti diyorum
Tabi insan beklentiye giriyo. Bana da süt için bi ilaç verdi motilium diye inş fayda sağlarEvet öylede sürekli memede olunca insan hayal kırıklığına uğruyo sütümü artırmak istiyorum mastitten sonra azalma oldu bana bitsne mide ilacı verdi yan etkisi süt artırmakmış inş işe yarar birde solgarın vitaminini sipariş ettim bakalım işe yararsa yazarım
Banada bu ilacı verdi mide ilacı aslındaTabi insan beklentiye giriyo. Bana da süt için bi ilaç verdi motilium diye inş fayda sağlar
Bence ufak canim kolunda ufak ufak sallaBaştan beri mi öyle yapıyorsun canım benimki sallamak için küçük mu ya bilemedim ki
Ben doğuma gittiğim kilodayım şuandaKızlarrr bir de doğum sonrası göbeği toparlamak için tayt, korse vs bir şey kullandınız mı işe yaradı mı? Korse çok pratik olmuyor şu an benim için, tayt alayım diyorum ama karar veremedim markasına.
1 kilo alsa iyiydi ama az değil aldığı kilo. Emzirmeyle kilo aldırabilmek harika1 ay kontrolümden geldik 700 gr ancak almış az değilmi ya bütün gün emmeye
İstanbul neredesin?Hadi ya ben istanbuldayım buraya göndermezler herhalde dimi
Canım ben smoothie yapıyorum işe yarıyo tadıda güzel. 1 bardak süt 1 yk tahin 2 yk yulaf ezmesi 1 tatlı k. Kakao. 1 muzKızlar bşy sorcaktım bu etinin yulaflı bisküvisi süt yapıyor diyolar doğru mu bilen var mı çok iştahsızm eğer yapıyosa ondan alıp yiyeyim
Ben denedim çok acı olmadı ama 5 gündür kanamam var hala geçmedi geçmeyecek diye düşünmeye başladımKızlar alakasız olacak ama bu zamanlarda kafama taktığım bi konu var ve sorabileceğim en yakın zamanda yaşamız insanlarda burda40 çıkan normal doğum yapan arkadaşlar ilişkiye girdiniz mi ? Ben çok takıyorum ya acırsa ya bişey olursa diye şimididen strese girdim, öncesinde 40 gün anasıl geçcek diye düşünüyordum şimdi ne çabuk geçti diyorum
teşekkür ederim canım başka fikri olan varsa verebilir mi çok ihtiyacım var kızlarCanım ben smoothie yapıyorum işe yarıyo tadıda güzel. 1 bardak süt 1 yk tahin 2 yk yulaf ezmesi 1 tatlı k. Kakao. 1 muz
SilivriBen doğuma gittiğim kilodayım şuanda
1 kilo alsa iyiydi ama az değil aldığı kilo. Emzirmeyle kilo aldırabilmek harika
İstanbul neredesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?