Canım kaju bana çok süt yaptiKızlar bşy sorcaktım bu etinin yulaflı bisküvisi süt yapıyor diyolar doğru mu bilen var mı çok iştahsızm eğer yapıyosa ondan alıp yiyeyim
Aleykum selam bizde 42 olduk :))Selamün aleyküm hayırlı akşamlar arkadaşlar, en son doğum yaptığım zaman yazabilmişim, kendi sayfama girip baktım öyle hatırladımben foruma girmeyeli forumun rengi pembe’den yeşile dönmüş nasılsınız iyimisiniz, o kadar çok sayfa varki okunacak okuyamadım, benden sonra doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun inşaAllah, Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin cümlemize, biz bugün 42 günlük olduk çok şükür
Solgar b12 brwears yeast diye bi vitamin var ondan al istersen süt yapıyoT
teşekkür ederim canım başka fikri olan varsa verebilir mi çok ihtiyacım var kızlar
Çok süt yaptığını nasıl anlıyorsunuz göğüs bosalmıyo mu yani nasıl bıseyCanım kaju bana çok süt yapti
Ve dalarsa uykuya yüzüstü yatırıyorum baya gaz çıkarıyo o şekilde yatırdığımdayne
Hayır az değil çunku ilk onbes günkükken ancak doğum kilosunda olması yeterli ilk günler kilo kaybettikleri için1 ay kontrolümden geldik 700 gr ancak almış az değilmi ya bütün gün emmeye
Çol teşekkür ederim cnmSolgar b12 brwears yeast diye bi vitamin var ondan al istersen süt yapıyo
Bol su bulgur pilavı üzerine kimyon dökerek
İncir hoşafı kuru yemişler rezene çayı humana anne çayı
Boşalmiyo canım . Siktigimda anlıyorumÇok süt yaptığını nasıl anlıyorsunuz göğüs bosalmıyo mu yani nasıl bısey
İnşallah geçerBen denedim çok acı olmadı ama 5 gündür kanamam var hala geçmedi geçmeyecek diye düşünmeye başladım
Çok korkuyorum ya dikişlere falan bişey olursa diye, aynen bebişlerle zaten fırsat zor da olsa bile yapabilir miyim bilemeiyorumBenim 40 geçti ama hala o iş olmadi olmaya fırsat olmadi yorgunluktan telaştan . Ama acirmi dersen hiç acimiyo
Valla canım ilk doğumda o kadar kediden dikiş yapılmıştiki ona rağmen hiç acı hissetmedimÇok korkuyorum ya dikişlere falan bişey olursa diye, aynen bebişlerle zaten fırsat zor da olsa bile yapabilir miyim bilemeiyorum
İçim rahatladı biraz inşallah sorunsuz geçer vakti gelinceValla canım ilk doğumda o kadar kediden dikiş yapılmıştiki ona rağmen hiç acı hissetmedim
44 çok korkulacak birşey yok aslında tabi biraz acı oluyor olmuyor değil sıfır zevk zaten tedirgin oluyor insan ama acıdan yapılmayacak gibi değil beni sadece şu kanama biraz rahatsız etti doktorumda yoktu gittiğimde sorcam bir daha gidipİnşallah geçerkaçıncı günde denedin off korkuyorum ya
Uf hiç sorma. Bebek doğduğundan beri bana hayatı zindan ediyor. Her gün istisnasız bir şey kırıyor, bir şeyler deviriyor inanılmaz asabi. İlgi çekmeye çalıştığını düşünüyorum. Sevmeye çalışıyorum ama hâliyle sınırlı yani eskisi gibi olmuyor. Benimki de bebeğin üstüne falan basa basa geliyor yanıma ya bıraksak kafasına falan basacakti geçen. Dün babam geldi , bir ton kızdı bana , üstüne zıplamak üzereydi napiyorsaniz yapın şu kedilerinizi diye. Çok üzülüyorum ya.Kedisi olan anneler birşey sormak istiyorum, doğumdan önce kedimde hiç kıskançlık filan yoktu hatta karnıma sarılıp yatıyordu, bebek doğduktan sonra galiba kıskanmaya başladı, bebek doğduktan sonra bir ay bebeğin beşiğine yattı ben beşiği kıllanmaya başlamadım kurdum üstüne örtü örtüp bıraktım, sonra ne zaman bebeği alsam babynest’in içine gelip yatıyor, banyoda bebeğin kirli çamaşırlarını koyduğum seleyi iki defa yere düşürdü birisinde kıyafetlerine çiş yapmış, sonra iki defa daha seleyi yere düşürmeden Selenin içinde çiş yaptı, dün bebeği kucağımda emzirirken kucağıma gelmek istedi bebeğin üstüne basa basa geldi bebeğin karnına basacakken kızım aldı, ilk zamanlar hiç ilgilenemedim tamam ama şimdi fırsat buldukça sevmeye ilgilenmeye çalışıyorum, nasıl geçer acaba fikri yada bilgisi olan varmı?
Her şeyden ziyade düzgün korunamamak tedirgin edecek beni muhtemelen. Şu an ikinci bir hamilelik hayal edemiyorum44 çok korkulacak birşey yok aslında tabi biraz acı oluyor olmuyor değil sıfır zevk zaten tedirgin oluyor insan ama acıdan yapılmayacak gibi değil beni sadece şu kanama biraz rahatsız etti doktorumda yoktu gittiğimde sorcam bir daha gidip
Ben doğum kontrol hapı kullanıyorum doğumdan 3 hafta sonra başladım korunmayı asla riske atamam çok şükür şuana kadar hiç kazayla gebe kalmadım korkulu rüyam çünkü hazırlıksız bir anda gebe kalmakHer şeyden ziyade düzgün korunamamak tedirgin edecek beni muhtemelen. Şu an ikinci bir hamilelik hayal edemiyorum
Benim köpeğim var o da aynı şekilde, 2 sn gözümü kaçırsam bebeği rahatsız edecek ya da belki zarar verecek hareketler yapıyor üstelik benimki 20 kg kocaman bi terrier. Çok çok kıskandı bebeği. Onu çok seviyorum ama mecburen evdeki hareketleri kısıtlandı evde teksem oldugum odaya alamıyorum çünkü hem bebeğe hem köpeğe sahip çıkamıyorum,bebek uyuyunca ona vakit ayırıyorum. Eşim varken birlikteyiz sadece. Eskisi gibi rahat olamadığı için çok mutsuzum aklım hep onda, bi gün sütüm giderse ona üzülmekten gidecek zaten Allah korusun.Kedisi olan anneler birşey sormak istiyorum, doğumdan önce kedimde hiç kıskançlık filan yoktu hatta karnıma sarılıp yatıyordu, bebek doğduktan sonra galiba kıskanmaya başladı, bebek doğduktan sonra bir ay bebeğin beşiğine yattı ben beşiği kıllanmaya başlamadım kurdum üstüne örtü örtüp bıraktım, sonra ne zaman bebeği alsam babynest’in içine gelip yatıyor, banyoda bebeğin kirli çamaşırlarını koyduğum seleyi iki defa yere düşürdü birisinde kıyafetlerine çiş yapmış, sonra iki defa daha seleyi yere düşürmeden Selenin içinde çiş yaptı, dün bebeği kucağımda emzirirken kucağıma gelmek istedi bebeğin üstüne basa basa geldi bebeğin karnına basacakken kızım aldı, ilk zamanlar hiç ilgilenemedim tamam ama şimdi fırsat buldukça sevmeye ilgilenmeye çalışıyorum, nasıl geçer acaba fikri yada bilgisi olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?