- 7 Ocak 2021
- 839
- 783
- 53
- 26
Anladım canım, kadınların işi ne zor ya.. teşekkür ederim bilgilendirdiğin için,inşallah normaldir kanama olması yani herhangi bir sıkıntı yoktur umarım44 çok korkulacak birşey yok aslında tabi biraz acı oluyor olmuyor değil sıfır zevk zaten tedirgin oluyor insan ama acıdan yapılmayacak gibi değil beni sadece şu kanama biraz rahatsız etti doktorumda yoktu gittiğimde sorcam bir daha gidip
Valla benimki gunduz uyumuyor bas bas bagiriyor sanki ışıgı algiliyo gece isik sonunce uyuyo bi bende bitkin dustgumden uyanana kadar karismiyorum cunku bagiriyor uyaninca sesi kisildi aglamaktan bagirmaktan ve 3 saati geciyo icime sinmiyo bi de sarilik olursa diye korkuyorum ama napayım bende diger turlu cok yipraniyorum 20 gunluk artik sarilik olurmu3 saat uyumasinda problem yok sanirim canim ben doktoruma sormustum. 1 veya 2 hafta sonrasinda 3 veya 3 bck saat uyuyabilir demisti. Birde 1 aylik olunca sordugumda 24 saatte sadece 1 kez olmak uzere öğün atlayabilir problem yok dedi.
Bende siparis ettim cunku sutum bayagi bayahi azaldi bi anda elimle sıkmada bile zorla geliyo neden anlamadim humana cayi malt icecegi hepsini denedim bugun durum ayni cok uzuldum ve akan goguslerim hic akmadi elimle bile zorla geldi siparis ettim trendyoldan 265 liraya cok pahali insallaj etki ederde o kadarr korktumki kesiliyomu diye fiyati onemsemeden siparis ettim 2 katina cikariyo yazmislar insallah benimde oyle olurCanm benım kızım 25 gunluktu ama oksuruge ek olarak cekılmesı vardı yani ciğere inmişti
Yan etkısı yok demişti doktorumuz bende kullanıyrm valla
Çok şükür temiz cıkmıs canım gozun aydn
Cok sıcaktan yada soguktan değilde grıplı insandan koru canım
Ben
Çok memnunum keske emziren anne cayına yada bestlak damlaya para verecegıme bı kutu daha alsaymısm
Mehtap eczanesi getiriyo canım hemde uygun
Bize bı kac eczane 250 ye getirirm dedi bi kacı depoda bıle yok diyip gönderdi en son mehtap eczanesi 157 lira olması lazımdı istedık hemen getrdi sagolsn
Prima ve sleepy kullandım canım ama primada değişik bı koku varBenı cok rahatsz etti sleepye geri dönücem gibi
Nasi anlaşildi sorun neymiş tam olarakCanım gittim fizyoterapist egzersiz gösterdi bunları devamli yap dedi . Doktor 15 gün sonra bidaha gel dedi . Bakalım egzersizleride çok korkuyom yapmaya dahada kötü ederim diye. Çocuklarınızi çok iyi gözlemleyin ben doktor kontrolune götürmeseydim anlamicaktim
Canım hangi gebelik hapını kullaniyorsun. Anne sütüne zararı olur diye kullanmıyorum. Bende 3 üncuye kalirim diye çok korkuyorumBen doğum kontrol hapı kullanıyorum doğumdan 3 hafta sonra başladım korunmayı asla riske atamam çok şükür şuana kadar hiç kazayla gebe kalmadım korkulu rüyam çünkü hazırlıksız bir anda gebe kalmak
Bebegim kucağa alınca hep başı sağa düşüyordu ordan anladıkNasi anlaşildi sorun neymiş tam olarak
Anladim yani sorun ne oluyomuş demek istedim aslinda ne gibi zarari varmiş eskiler nasil cocuk buyutmus ya gunlerdir bunu dusunuyorumBebegim kucağa alınca hep başı sağa düşüyordu ordan anladık
Canım tedavi edilmezse eğik kafa oluyo. Vede bir çok hastalık beraberinde getiriyo yüz bozukluğu göz bozukluğuAnladim yani sorun ne oluyomuş demek istedim aslinda ne gibi zarari varmiş eskiler nasil cocuk buyutmus ya gunlerdir bunu dusunuyorum
Valla canım.benim oğlan 3 gündür felaket ağlak sınırlı ne Yemek ne evi toplayabiliyorumBebegi asabi hircin olan varmi ya ?
Uykudan uyanirken altini alirken mama sonrasi meme de uyutmaya calisirken hep sinirli
Memeyi kavrayamadiginda resmen beni parcaliyor kendini geri geri atiyor ?
Benim bebişlerde öyleydi oğlum eve ilk geldiğinde ama ben yalamalarına koklamazlarına izin veriyorum oğlum yüzünden onlara asla kızmıyorum artık alıştılar yalamıyor bile uzaktan bakıyorlar sadece ilgilerini çekmiyor hiç ilk zaman sürekli bi koklama yalama peşindelerdiBenim köpeğim var o da aynı şekilde, 2 sn gözümü kaçırsam bebeği rahatsız edecek ya da belki zarar verecek hareketler yapıyor üstelik benimki 20 kg kocaman bi terrier. Çok çok kıskandı bebeği. Onu çok seviyorum ama mecburen evdeki hareketleri kısıtlandı evde teksem oldugum odaya alamıyorum çünkü hem bebeğe hem köpeğe sahip çıkamıyorum,bebek uyuyunca ona vakit ayırıyorum. Eşim varken birlikteyiz sadece. Eskisi gibi rahat olamadığı için çok mutsuzum aklım hep onda, bi gün sütüm giderse ona üzülmekten gidecek zaten Allah korusun.
Çözümüm yok bu konu için, ben de içimi dökeyim dedim sadeceAllah size de kolaylık versin onlar da evlat gibi
Cerazette diye bi hap anne sütüne asla etkisi olmayan bir hap sütten kesene kadar kullanıcam tek sıkıntısı adet görmeyebiliyormuşsun bunu kullanırken varsın öyle olsun en azından beni koruyor sütüme de bir zararı yok sütten kesince değiştiririmCanım hangi gebelik hapını kullaniyorsun. Anne sütüne zararı olur diye kullanmıyorum. Bende 3 üncuye kalirim diye çok korkuyorum
Amin inşallah çok teşekkür ederim cevabınız için ben de kendimi tamamen dinlenmeye aldım:)Canım ben bebişimi 39.haftamda sağlıkla kucağıma aldım çok şükür.Kanamadan sonra hep dinlendim .Kendimi hiç yormadım .Perinatolok bana 24.haftada bu tarz kanamalarla karşılaşıyoruz endişelenme demişti .Sende dikkat et endişelenme sağlıkla bebişine vakti zamanında kavuş canım
Bende 3 aylik igne vurulcam 40mda onunda anne sütüne etkisi yokmusCerazette diye bi hap anne sütüne asla etkisi olmayan bir hap sütten kesene kadar kullanıcam tek sıkıntısı adet görmeyebiliyormuşsun bunu kullanırken varsın öyle olsun en azından beni koruyor sütüme de bir zararı yok sütten kesince değiştiririm
Canım sen mama kullanıyordun değil mi? Mesela bir öğün (3 saat) emmediğinde ne kadar mama veriyorsun?yada sağılmış annesütü?Bebegi asabi hircin olan varmi ya ?
Uykudan uyanirken altini alirken mama sonrasi meme de uyutmaya calisirken hep sinirli
Memeyi kavrayamadiginda resmen beni parcaliyor kendini geri geri atiyor ?
Canim evet mama kullaniyorum 75 cc veriyorum ama oncrsinde biraz meme de tutuyorum.Kızlar solgar b12yi günde kaç tane içiyorsunuz
Canım sen mama kullanıyordun değil mi? Mesela bir öğün (3 saat) emmediğinde ne kadar mama veriyorsun?yada sağılmış annesütü?
Ben ona güvenemedim ya daha önce 7 sene hap kullandım hiç sıkıntı yaşamadım ya o daha cazip geldi ama koruyuculuğu aynıysa o daha mantıklı bi kere yaptırıyorsun üç ay kafa rahatBende 3 aylik igne vurulcam 40mda onunda anne sütüne etkisi yokmus
Ben şuan sağarak veriyorum çok az kilo almış çünkü, günde 4 kere mama 4 kerede anne sütü veriyorum. Çok kustuğu için emzik aldım, biberondan sonra bir kaç dk vereyim diye belki kusması azalır, kızım 3700 gr, 60 cc az mı?75 e çıkarsam mı? Anne sütünü 80 cc veriyorum bir öğündeCanim evet mama kullaniyorum 75 cc veriyorum ama oncrsinde biraz meme de tutuyorum.
15 cc cikiyordu sutum doktor 90 cc ye kdr verebilirsin demisti. Gerci kg hesabina gore veriyor
Solgar brewest years b12 yi gunde 6 tane iciyorum.Kızlar solgar b12yi günde kaç tane içiyorsunuz
Canım sen mama kullanıyordun değil mi? Mesela bir öğün (3 saat) emmediğinde ne kadar mama veriyorsun?yada sağılmış annesütü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?