2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Anladım canım, kadınların işi ne zor ya.. teşekkür ederim bilgilendirdiğin için,inşallah normaldir kanama olması yani herhangi bir sıkıntı yoktur umarım

3 saat uyumasinda problem yok sanirim canim ben doktoruma sormustum. 1 veya 2 hafta sonrasinda 3 veya 3 bck saat uyuyabilir demisti. Birde 1 aylik olunca sordugumda 24 saatte sadece 1 kez olmak uzere öğün atlayabilir problem yok dedi.
Valla benimki gunduz uyumuyor bas bas bagiriyor sanki ışıgı algiliyo gece isik sonunce uyuyo bi bende bitkin dustgumden uyanana kadar karismiyorum cunku bagiriyor uyaninca sesi kisildi aglamaktan bagirmaktan ve 3 saati geciyo icime sinmiyo bi de sarilik olursa diye korkuyorum ama napayım bende diger turlu cok yipraniyorum 20 gunluk artik sarilik olurmu

Bende siparis ettim cunku sutum bayagi bayahi azaldi bi anda elimle sıkmada bile zorla geliyo neden anlamadim humana cayi malt icecegi hepsini denedim bugun durum ayni cok uzuldum ve akan goguslerim hic akmadi elimle bile zorla geldi siparis ettim trendyoldan 265 liraya cok pahali insallaj etki ederde o kadarr korktumki kesiliyomu diye fiyati onemsemeden siparis ettim 2 katina cikariyo yazmislar insallah benimde oyle olur

Nasi anlaşildi sorun neymiş tam olarak

Canım hangi gebelik hapını kullaniyorsun. Anne sütüne zararı olur diye kullanmıyorum. Bende 3 üncuye kalirim diye çok korkuyorum

Anladim yani sorun ne oluyomuş demek istedim aslinda ne gibi zarari varmiş eskiler nasil cocuk buyutmus ya gunlerdir bunu dusunuyorum
Canım tedavi edilmezse eğik kafa oluyo. Vede bir çok hastalık beraberinde getiriyo yüz bozukluğu göz bozukluğu

Bebegi asabi hircin olan varmi ya ?
Uykudan uyanirken altini alirken mama sonrasi meme de uyutmaya calisirken hep sinirli

Memeyi kavrayamadiginda resmen beni parcaliyor kendini geri geri atiyor ?
Valla canım.benim oğlan 3 gündür felaket ağlak sınırlı ne Yemek ne evi toplayabiliyorum

Benim bebişlerde öyleydi oğlum eve ilk geldiğinde ama ben yalamalarına koklamazlarına izin veriyorum oğlum yüzünden onlara asla kızmıyorum artık alıştılar yalamıyor bile uzaktan bakıyorlar sadece ilgilerini çekmiyor hiç ilk zaman sürekli bi koklama yalama peşindelerdi

Canım hangi gebelik hapını kullaniyorsun. Anne sütüne zararı olur diye kullanmıyorum. Bende 3 üncuye kalirim diye çok korkuyorum
Cerazette diye bi hap anne sütüne asla etkisi olmayan bir hap sütten kesene kadar kullanıcam tek sıkıntısı adet görmeyebiliyormuşsun bunu kullanırken varsın öyle olsun en azından beni koruyor sütüme de bir zararı yok sütten kesince değiştiririm

Amin inşallah çok teşekkür ederim cevabınız için ben de kendimi tamamen dinlenmeye aldım:)

Bende 3 aylik igne vurulcam 40mda onunda anne sütüne etkisi yokmus

Kızlar solgar b12yi günde kaç tane içiyorsunuz
Bebegi asabi hircin olan varmi ya ?
Uykudan uyanirken altini alirken mama sonrasi meme de uyutmaya calisirken hep sinirli

Memeyi kavrayamadiginda resmen beni parcaliyor kendini geri geri atiyor ?
Canım sen mama kullanıyordun değil mi? Mesela bir öğün (3 saat) emmediğinde ne kadar mama veriyorsun?yada sağılmış annesütü?

Canım sen mama kullanıyordun değil mi? Mesela bir öğün (3 saat) emmediğinde ne kadar mama veriyorsun?yada sağılmış annesütü?
Canim evet mama kullaniyorum 75 cc veriyorum ama oncrsinde biraz meme de tutuyorum.

15 cc cikiyordu sutum doktor 90 cc ye kdr verebilirsin demisti. Gerci kg hesabina gore veriyor

Canim evet mama kullaniyorum 75 cc veriyorum ama oncrsinde biraz meme de tutuyorum.

15 cc cikiyordu sutum doktor 90 cc ye kdr verebilirsin demisti. Gerci kg hesabina gore veriyor
Ben şuan sağarak veriyorum çok az kilo almış çünkü, günde 4 kere mama 4 kerede anne sütü veriyorum. Çok kustuğu için emzik aldım, biberondan sonra bir kaç dk vereyim diye belki kusması azalır, kızım 3700 gr, 60 cc az mı?75 e çıkarsam mı? Anne sütünü 80 cc veriyorum bir öğünde

Solgar brewest years b12 yi gunde 6 tane iciyorum.

Sabah ogle aksam yemeklerden sonra 2 ser tane seklinde.

Internetten alacak olanlar internet fiyati daha yuksek eczanede 157 tl

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…